2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Sağlıklı olsunlar, anneleri olarak sağlıklı olalım, o yeter bana kız erkek ne farkeder rabbim sağlılı uzun ömürlü bebek versin

kızlar anneler günüde yaklaşıyor ne alacaksınız annenize ve kayınvalidenize ?

bakalım kocalarıımız bize alacak mı

eşime geçen sene demştim...bana ne alacan anneler gününde diye..o da 'sen daha anne değilsinki , hele bi anne olda demişti'

ben anne adayı olduğum için hediyeyi hakettiğimi iddia etsemde kazanamadımm bu sene yine diyorum eeeee hadi ne alcan diye...yine erteliyor...bakalım kim galip gelecekk:44:

annemede kayınvalidemede pasta yapacam ben...birine cumartesi birine pazar giderizzbebeğimizin müjdesini ikisinede çiçek alarak verdik zaten...

babaannemizinkindede 'babaanneciğim sürpriz ben geliyorum' yazıyordu...

canlarım ben çıkıyorum...testimizin açıklanmasına 1 saat kaldı hayırlısıyla..sabah işe gelmeden doğrudan doktorumuza gidicez...gelincee paylaşırım sizinlee...

testin coombs indirect kısmı açıklanmış buarada negatif diyor (referans değerde negatif) bizde kan uyuşmazlığı varda:44:

darısı diğer bölümünde iyi çıkmasına inşallah...

görüşürüzz...iyi akşamlarr

bence bu sene sen kazanırsın

aaaa çok güzel düşünmüşsünüz canım, çiçekte güzelmişşş, çok sevinmişlerdirrrrrrr

selam arkadaşlar günlerdir yazdıklarıma bir cvp gelmiyor 5 yada 5 kişinin haricinde kimse yazışmıyor gibi anlam veremiyorum birbirimizin ağrıları hamilelik sorunları yada sevinçlerini, paylaşmayı umut ediyordum ama tık yok :-(
bugünn çok agrım var benim gibi iğne batırıyorlarmış giibi olan varmı kasık be göbek altına midem de bir tuhaf bulanıyor bir okuyan varsa bilgilendirebilir mi korkuyorum doktora mı gitsem ayaklarım da çok fena buz gibi ısıtamadık bir türlü 11 hafta içindeyiz biz bu araada

slm tatlım, çok mu ağrıyor ilk zamanlarda rahim büyüdüğü için bende ağrı oluyordu onun haricinde olmadı, bir ara batar battı sonraki gün geçmişti. geçmiyorsa istersen doktora görün canım ?

birkaç gündür çok gerildim bende üzüldüm babası biraz üzdü bizi istemeden olsada şimdi bugün çok agrıyor galiba doktora gideceğim

Canım yarın saat 3 te bende gidip sonucumu alacağım,inşallah büyük bir mutlulukla paylaşırız burda sonuçlarımızı.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün..

Bende 7 haftalıkken ağrı için doktora gittiğimde (ki benim ağrım igne batması gibi değil gerilme gibiydi.) Gayet normal su iç ayağını sıcak tut demişti. Ama 11 Haftalıksın bence bunu hemen doktora sormalısın ayağını sıcak tutmak için sıcak su torbası kullanabilirsin geceleri iyi oluyor özellikle ama ağrı için bence hemen doktoruna telefon et. Geçmiş olsun canım

kuzum denk gelmemişizdir. kasık ağrısı bende de oluyor ara ara iğne batar gibi ama sürekli değil. göbek çevremdekilerde sanki birisi karnımı çekip sündürüyormuş gibi oluyor özellikle sabah karşı uykudan bile uyanıyorum, rahim genişlerken olurmuş.ama seninki belki önlem gerektiren birşeydir doktorunu bir ara derim tatlım.

Valla dün hastanede yanımda 9 aylık hamile bi kadınla oturduk sohbette ettik,kadının kızı olacakmış aman allahım yüzünü görmeliydiniz kahverengi lekeler içinde resmen ten rengi gözükmüyor gibiydi..O kadar lekelenmişti ki..

Kız çocukları yapıyor bunu,bi akrabamızda da aynısı olmuştu..Tabi gebelikte cildin hassasiyetiyle de ilgili bir durum olabilir

bizim sülalede ve arkadaş çevremde de erkek çocuğu olanlarda var bence bünyeyle alakalı bu durum canım:)

hayattttttt senin kasık ağrın hiç oldu mu? ya da bel ağrın?
kalça göbek ne alemdeeeeee????? ne zaman belirgin olmaya başladı???????

efendimmmmmm :) benim ilk zamanlar kasık ağrım oldu, rahim genişliyor büyüyor ondan dedi doktor, ama hiç bel ağrım olmadı, kalçam zaten vardı extra büyümedi. göbüşüm çıktı canım yaa 2.aydan itibaren belirginleşmeye başladı ama hiç kilo almadım, çünkü hep mide bulantısı yaşadım kokudan rahatsız oldum o yüzden kilo almadım, çok şükür şimdi daha iyi durumda bulantılarım :) senin nasıl oldu ?

bizim sülalede ve arkadaş çevremde de erkek çocuğu olanlarda var bence bünyeyle alakalı bu durum canım:)

Belki de ...
arkadaşımın da bebeğinin cinsiyeti belli olmamıştı,gözlerinin önünde çil çil lekeler olmuştu küçük küçük,dedim senin kızın olacak galiba..

O da erkek istiyordu..Şu an 6 aylık hamile kızı olacak...Tabi ki dediğim gibi gebelikteki cilt hassasiyeti olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…