ayy yok canım herkes erkek dedikçe kız bebekleri sahiplendim sanırım
aa öyle mi canım :) neyse artık gelsin de paketlerimiz
ayyy nasıl bir rüya oooo !! Allah korusun valla öldürürdüm ben o kadını oracıkta !
kızlar anneler günüde yaklaşıyor ne alacaksınız annenize ve kayınvalidenize ?
bakalım kocalarıımız bize alacak mı
eşime geçen sene demştim...bana ne alacan anneler gününde diye..o da 'sen daha anne değilsinki , hele bi anne olda demişti'
ben anne adayı olduğum için hediyeyi hakettiğimi iddia etsemde kazanamadımmbu sene yine diyorum eeeee hadi ne alcan diye...yine erteliyor...bakalım kim galip gelecekk:44:
annemede kayınvalidemede pasta yapacam ben...birine cumartesi birine pazar giderizzbebeğimizin müjdesini ikisinede çiçek alarak verdik zaten...Eki Görüntüle 399799 Eki Görüntüle 399800
babaannemizinkindede 'babaanneciğim sürpriz ben geliyorum' yazıyordu...
selam arkadaşlar günlerdir yazdıklarıma bir cvp gelmiyor 5 yada 5 kişinin haricinde kimse yazışmıyor gibi anlam veremiyorum birbirimizin ağrıları hamilelik sorunları yada sevinçlerini, paylaşmayı umut ediyordum ama tık yok :-(
bugünn çok agrım var benim gibi iğne batırıyorlarmış giibi olan varmı kasık be göbek altına midem de bir tuhaf bulanıyor bir okuyan varsa bilgilendirebilir mi korkuyorum doktora mı gitsem ayaklarım da çok fena buz gibi ısıtamadık bir türlü 11 hafta içindeyiz biz bu araada
slm tatlım, çok mu ağrıyor ilk zamanlarda rahim büyüdüğü için bende ağrı oluyordu onun haricinde olmadı, bir ara batar battı sonraki gün geçmişti. geçmiyorsa istersen doktora görün canım ?
canlarım ben çıkıyorum...testimizin açıklanmasına 1 saat kaldı hayırlısıyla..sabah işe gelmeden doğrudan doktorumuza gidicez...gelincee paylaşırım sizinlee...
testin coombs indirect kısmı açıklanmış buarada negatif diyor (referans değerde negatif) bizde kan uyuşmazlığı varda:44:
darısı diğer bölümünde iyi çıkmasına inşallah...
görüşürüzz...iyi akşamlarr
selam arkadaşlar günlerdir yazdıklarıma bir cvp gelmiyor 5 yada 5 kişinin haricinde kimse yazışmıyor gibi anlam veremiyorum birbirimizin ağrıları hamilelik sorunları yada sevinçlerini, paylaşmayı umut ediyordum ama tık yok :-(
bugünn çok agrım var benim gibi iğne batırıyorlarmış giibi olan varmı kasık be göbek altına midem de bir tuhaf bulanıyor bir okuyan varsa bilgilendirebilir mi korkuyorum doktora mı gitsem ayaklarım da çok fena buz gibi ısıtamadık bir türlü 11 hafta içindeyiz biz bu araada
kızlar başkasının saçını boyamak zararlı mıdır?birisi rica etti benden de karsız kaldım.bilgisi olan var mı?
birkaç gündür çok gerildim bende üzüldüm babası biraz üzdü bizi istemeden olsada şimdi bugün çok agrıyor galiba doktora gideceğim
Canım yarın saat 3 te bende gidip sonucumu alacağım,inşallah büyük bir mutlulukla paylaşırız burda sonuçlarımızı.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün..
ya ben inanmıyorum bunlara. kızda niye çirkinleşsin anne? kız mı erkek mi sözleri var ya hani... olumsuz olan herşeyi kıza yüklemişler, eski beyinler bunlar. rüyada kız sıkıntı,erkek nasipmiş. ne saçma!
benimkide cuma belli olacak inş. kızlar inş. iyidir bebişler..
Valla dün hastanede yanımda 9 aylık hamile bi kadınla oturduk sohbette ettik,kadının kızı olacakmış aman allahım yüzünü görmeliydiniz kahverengi lekeler içinde resmen ten rengi gözükmüyor gibiydi..O kadar lekelenmişti ki..
Kız çocukları yapıyor bunu,bi akrabamızda da aynısı olmuştu..Tabi gebelikte cildin hassasiyetiyle de ilgili bir durum olabilir
hayattttttt senin kasık ağrın hiç oldu mu? ya da bel ağrın?
kalça göbek ne alemdeeeeee????? ne zaman belirgin olmaya başladı???????
bizim sülalede ve arkadaş çevremde de erkek çocuğu olanlarda varbence bünyeyle alakalı bu durum canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?