Belki de ...
arkadaşımın da bebeğinin cinsiyeti belli olmamıştı,gözlerinin önünde çil çil lekeler olmuştu küçük küçük,dedim senin kızın olacak galiba..
O da erkek istiyordu..Şu an 6 aylık hamile kızı olacak...Tabi ki dediğim gibi gebelikteki cilt hassasiyeti olabilir..
Onu solumak bile insanın ciğerini yakıyor keşke boyamasan..Ben çamaşır suyu kullanınca bile suçlu hissediyorum kendimi..
Belki de ...
arkadaşımın da bebeğinin cinsiyeti belli olmamıştı,gözlerinin önünde çil çil lekeler olmuştu küçük küçük,dedim senin kızın olacak galiba..
O da erkek istiyordu..Şu an 6 aylık hamile kızı olacak...Tabi ki dediğim gibi gebelikteki cilt hassasiyeti olabilir..
efendimmmmmm :) benim ilk zamanlar kasık ağrım oldu, rahim genişliyor büyüyor ondan dedi doktor, ama hiç bel ağrım olmadı, kalçam zaten vardıextra büyümedi. göbüşüm çıktı canım yaa 2.aydan itibaren belirginleşmeye başladı ama hiç kilo almadım, çünkü hep mide bulantısı yaşadım kokudan rahatsız oldum o yüzden kilo almadım, çok şükür şimdi daha iyi durumda bulantılarım :) senin nasıl oldu ?
ben hiç kasık ağrısı yaşamadım kalça bel arasında bir ağrı var o da oturup kalkarken zorluyor az buçuk.
her sabah 4 e 5 e doğru gaz kabarcıkları hissediyorum karın bölgemde uyanıyorum tabi sonra yine dalıyorum.
7. haftadan beri mide bulantım var özellikle sabah karnım boşken ama kusma boyutunda olmadı şuana kadar. şuan bile nasıl yemek yicem şimdi die kara kara düşünüyorum.
kilo olayına gelince başlangıçtan bu yana yarım kg kadar verdim iştahsızlıktan.... ola ki kendimde güç hissedip o öğün çok yersem akabinde bi yarım saat kadar mide ağrım oluyor sora geçiyor, midem çok yemeyi de kabul etmiyor.
göbeğim de çıktı az biraz ama hala eski kotlarımı giyip düğmelerini kapatabiliorum. kalçam da pek bi değişiklik sezmiyorum ben ama tabi ki hafif bi açılma vardır illa ki.....
bende durumalr böyleee
Benimde çillerim var birde garip sivilce gibi şeyler. Herkez kız diyor, Cinsiyet testinde de kız çıktı bakalım ultrason ne diyecek
ben hiç kasık ağrısı yaşamadım kalça bel arasında bir ağrı var o da oturup kalkarken zorluyor az buçuk.
her sabah 4 e 5 e doğru gaz kabarcıkları hissediyorum karın bölgemde uyanıyorum tabi sonra yine dalıyorum.
7. haftadan beri mide bulantım var özellikle sabah karnım boşken ama kusma boyutunda olmadı şuana kadar. şuan bile nasıl yemek yicem şimdi die kara kara düşünüyorum.
kilo olayına gelince başlangıçtan bu yana yarım kg kadar verdim iştahsızlıktan.... ola ki kendimde güç hissedip o öğün çok yersem akabinde bi yarım saat kadar mide ağrım oluyor sora geçiyor, midem çok yemeyi de kabul etmiyor.
göbeğim de çıktı az biraz ama hala eski kotlarımı giyip düğmelerini kapatabiliorum. kalçam da pek bi değişiklik sezmiyorum ben ama tabi ki hafif bi açılma vardır illa ki.....
bende durumalr böyleee
bana hamile pantolonları büyük geliyor. ama normal pantolonlarımın fermuarları bile kapanmıyor . açık giyiyorum. beline çengelli iğne yada lastik takıyorum.
o kabarcık dediğin açlıktan olmuyor mu ? bende hep uyanıyorum, aslına bakarsan canım, benm belirtilere göre arkadaşlar kız tahmini yapmıştı :) belde ağrı olanla erkek olurmuş, çok kusanlar kız olurmuş, ben halen daha her sabah sarı safranı çıkartıyorm tatlımama gün içinde midem bulantm az oluyor kokulardan nasıl çıakrıyordum bilemezsin (( birde çok yersen sende ağrı yapıyormuş ya bende fazlalığı direkt çıkarıyorum, bende 1 kilo verdim ama aldım sonra o yüzen değişmedi. işte böyle bence herksin bünyesine göre farklı oluyor :)
bence bu sene sen kazanırsın
aaaa çok güzel düşünmüşsünüz canım, çiçekte güzelmişşş, çok sevinmişlerdirrrrrrr
Canım yarın saat 3 te bende gidip sonucumu alacağım,inşallah büyük bir mutlulukla paylaşırız burda sonuçlarımızı.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün..
cannlarım test sonucumuz çıktı.
down sendrom:1/44700
trisomi:1/99000 diyor...
ve altında risk grubunun dışındadır gibi bi ibare var...yarında doktorumuza gidicezz... anladığım kadarıylaa sorun yok bizim 2li testimizdde...darısı sizin öğrenmenize....
canım hep tedirgin olduğum için daha hiç bir şey almadım. bebeğe daha almayı düşünmüyorum ama kendime hamile pantolonu almam gerekiyor,çünkü şimdiden 3 kilo aldım artık olmuyor pantalonlarım düğmeleri açık bırakıp üstüne uzun şeyler giyiyorum.sen kustuğun için kesin kilo almamşısındır.bende hamile kalırsam ilk üç ay dikkat edip almamayı planlıyordum ama olmuyor dayanamıyorum , yiyiyorum.inşallah canım amin:) biz çok diledik ve bekledik bu zamanları hakkımızdr :)
inşallah geçer benim bulantılarda hakikaten hiçbir şeyden keyif alamıyor insan.9+2yiz bugün. öyle seviniyorum ki. sanki yolu kolaylamışım gibi geliyorriski de atlattım sayılır onun sevinci tabiii
bebek kıyafetlerine takılıyor bu aralar hep gözüm. hep şunu da alayım bunu alayım diye geçiyor içimden. ama 7. aydan önce birşey almayacağım.
hamile kıyafetlerine geçtin mi canım sen?
canım geçmiş olsun ateşin varsa doktora görün bu burun tıkanıklığı bende de var. baş ağrısıda yapıyor.kızlar ben çok kötü hasta oldum dün bütün gece ateşler içinde yattım uyuyamadım boğazım çok kötü şiş burnum tıkalı ne yapacam ben nasıl geçecek bebeğime bir zararı varmı:2:
yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım,bebeğini büyümüş göreceksin.Gunaydin guzel anneler ve sirin melekleri,
Bizim de muayene gunumuz yarin, insallah 10 gunluk acigimizi kapatmisizdir da ben de bebisimin hareketlerini gorurum :) allah herkes icin hayirlisini nasip etsin.
canım senin kaynanana bayılıyorum vallahi maşallah.ben önceki gün kayınvalidemdeydim. hemen battaniye ısıtıcı koymuş bir köşeye kumandalarıda koymuş. habire sevdiğim şeyler yaptı. ben uzandım ara ara. çok üzerime titrer.
hatta ona diyorum hadi gelin-kaynanacılık oynayalım sen bana laf sok ben sana laf sokayım diyorum :)))) o da ben çok çektim yeter kaynanadan diyo:))
cannlarım test sonucumuz çıktı.
down sendrom:1/44700
trisomi:1/99000 diyor...
ve altında risk grubunun dışındadır gibi bi ibare var...yarında doktorumuza gidicezz... anladığım kadarıylaa sorun yok bizim 2li testimizdde...darısı sizin öğrenmenize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?