2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

güneş kremi kullanın unutmayın aman

sizleri 23nisan öncesinde bıraktığımda 850.sayfalardaydınız. ne konuştunuz bu kadar ooo oku oku bitiremedim:)

ben 2'li testi yaptıralı 10günü geçti cuma gitmiştim almaya ama doktorum yoktu. anladığım kadarıyla iyi gibi gemişti. bugün gittim doktora çok şükür, çok iyi dedi.
onun dışında 13 haftadır hiç bulantım olmadı ancak demir hapını kullandığımdan beri midem bulanıyor. onu sordum tok karna içebilirsin dedi.

onun dışında cildim zaten hassastı açık tenliyim. şimdi güneşin değdiği yer kızarıyor doktorum güneş kremi kullanmadan çıkma yoksa lekelenmler olur dedi. yarından itibaren kullanamaya başlıyorum. :)

tahmini doğum tarihime ilk ölçümde 6 kasım demişti ama bende geç döllenme olduğu için sonra daha net olur demişti doktorum. şimdi ise 30 ekim dedi. yani 1 hafta öne geldik:)

şuan itibariyle 13+1.günümdeyim. sanırım herkesten önde gidiyorum. :) karnım çıkmaya başladı normaldede zayıf olduğum için işyerinde bilmeyen arkadaşlarım kalçaların genişledi kilo aldın birşeymi var diyorlar. toplamda 2.5 kg aldım. :)

Onu solumak bile insanın ciğerini yakıyor keşke boyamasan..Ben çamaşır suyu kullanınca bile suçlu hissediyorum kendimi..

evet canım ya bende senin gibi düşünüyorum kimyasal normalde bile kötü yapıyor insanı.yapamam diyemedim ama eminim bende çok suçlu hissederim kendimi.zaten altı yılda tüp bebek yöntemiyle zor bulmuşum bebişimi.herşeyden korkuyorum bişey olucak diye.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inş.başkasını bulmuştuır inş. boyatacak.

Benimde çillerim var birde garip sivilce gibi şeyler. Herkez kız diyor, Cinsiyet testinde de kız çıktı bakalım ultrason ne diyecek

ben hiç kasık ağrısı yaşamadım kalça bel arasında bir ağrı var o da oturup kalkarken zorluyor az buçuk.

her sabah 4 e 5 e doğru gaz kabarcıkları hissediyorum karın bölgemde uyanıyorum tabi sonra yine dalıyorum.

7. haftadan beri mide bulantım var özellikle sabah karnım boşken ama kusma boyutunda olmadı şuana kadar. şuan bile nasıl yemek yicem şimdi die kara kara düşünüyorum.

kilo olayına gelince başlangıçtan bu yana yarım kg kadar verdim iştahsızlıktan.... ola ki kendimde güç hissedip o öğün çok yersem akabinde bi yarım saat kadar mide ağrım oluyor sora geçiyor, midem çok yemeyi de kabul etmiyor.

göbeğim de çıktı az biraz ama hala eski kotlarımı giyip düğmelerini kapatabiliorum. kalçam da pek bi değişiklik sezmiyorum ben ama tabi ki hafif bi açılma vardır illa ki.....

bende durumalr böyleee

o kabarcık dediğin açlıktan olmuyor mu ? bende hep uyanıyorum, aslına bakarsan canım, benm belirtilere göre arkadaşlar kız tahmini yapmıştı :) belde ağrı olanla erkek olurmuş, çok kusanlar kız olurmuş, ben halen daha her sabah sarı safranı çıkartıyorm tatlım ama gün içinde midem bulantm az oluyor kokulardan nasıl çıakrıyordum bilemezsin (( birde çok yersen sende ağrı yapıyormuş ya bende fazlalığı direkt çıkarıyorum, bende 1 kilo verdim ama aldım sonra o yüzen değişmedi. işte böyle bence herksin bünyesine göre farklı oluyor :)

Benimde çillerim var birde garip sivilce gibi şeyler. Herkez kız diyor, Cinsiyet testinde de kız çıktı bakalım ultrason ne diyecek

Aman güneş kremlerini ihmal etmeyelim kızlar..Bakalım senin test doğrulanacak mı..İnş gönlüne göre olur canım..

bana hamile pantolonları büyük geliyor. ama normal pantolonlarımın fermuarları bile kapanmıyor . açık giyiyorum. beline çengelli iğne yada lastik takıyorum.

bana hamile pantolonları büyük geliyor. ama normal pantolonlarımın fermuarları bile kapanmıyor . açık giyiyorum. beline çengelli iğne yada lastik takıyorum.

ben hamile pantolonu aldım bir tane kumaş siyah iş yerinde giymeye şuan oluyor :) ve acayippp rahat, diğer pantolonlarımı giyip işe geldiğimde oturuyorum ya nasıl sıkıyordu bende düğmesini çözüyordum bir kaza olcak diye korkuyordum , bu aldığım zaten yandan büyültüp küçültebiliyorsun güzel :)

evt o kabarcıklar sabahları midem boşalınca olmaya başlıyor ve mide ağrısıyla karışıyor. o saatte kalkıp bişiler atıştırmak zor düşünmemeye çalışıp uykuya dalıyorum tekrar.

ben kendimi çok zorlayamıyorum yemek için belki de ondandır, az yiyorum kusmamak için, hatta bu yüzden iyi yiyemediğim için üzülüyorum. zorlasam dayanamam boşaltırım imkansız.
yemek kokularından tiksiniyorum, 2 haftadır evde yemek pişiremiyorum, annemlerde yeyip eve geçiyoruz.

bende o safrayı çıkarsam belki rahatlicam ama boğazlarım tahriş olmasın bi de onla uğraşmiym diye hemen ufak bi sandwichle çayla bastırıyorum zar zor, boğazımda lokmaları sayıyorum. mideme hafiften bişi girince ufaktan geçmeye başlıyor öğlene doğru.

belirtiler hiç belli olmuyorrrr.

mrb anneler ne yıorsunuz ne ıcıorsunuz ne ıyı gelır bu haftalarda benım ıstahım kesık bulantım falanda yok ama canım bıse ıstemıo sız soleyın belkı canım ıster:)

kızlarrrr pantolonların sadece düğmesi kapanmayanlar içinnn şöle bişi var burdan bakabilirsiniz

bide hamile bandı var kısa gelen tişörtlerin altınaa giyiliyorr

iyi akşamlar hepinize canlarım ben bir rahatım anlatamam sizlere
pazara gittim geldim mamalar aldım yemeğimide çok rahat yaptım ama hızımı alamadım bişeyler daha yapsam ama ne yapsam

bence bu sene sen kazanırsın

aaaa çok güzel düşünmüşsünüz canım, çiçekte güzelmişşş, çok sevinmişlerdirrrrrrr

nasıl sevindiler hemdee...annem eline notu aldı okudu..çiçeğin üstüne geri koydu...elinize sağlık kızım ne gerek vardı dedi..'anneciğim sürpriz diye okumuş'

ben anladım okuyamadığını yakını görmüyor garibim...annemm bi daha oku dedim...okuyunca bu sefer anladı...gözyaşları akmaya başladı yanaklardan..hemen sarıldık...babam, kardeşler bakıyorlar..eşimde kameraya kaydediyor...çok komikti...
Canım yarın saat 3 te bende gidip sonucumu alacağım,inşallah büyük bir mutlulukla paylaşırız burda sonuçlarımızı.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün..

cannlarım test sonucumuz çıktı.
down sendrom:1/44700
trisomi:1/99000 diyor...
ve altında risk grubunun dışındadır gibi bi ibare var... yarında doktorumuza gidicezz... anladığım kadarıylaa sorun yok bizim 2li testimizdde...darısı sizin öğrenmenize....

Ayy çok ama çok sevindim tatlım yaaa,ohh ne güzel..
darısı bizlerin başına inşallah.
Yarın bende böyle mutlu mesut yazayım inşallah nooluurr...

canım hep tedirgin olduğum için daha hiç bir şey almadım. bebeğe daha almayı düşünmüyorum ama kendime hamile pantolonu almam gerekiyor,çünkü şimdiden 3 kilo aldım artık olmuyor pantalonlarım düğmeleri açık bırakıp üstüne uzun şeyler giyiyorum.sen kustuğun için kesin kilo almamşısındır.bende hamile kalırsam ilk üç ay dikkat edip almamayı planlıyordum ama olmuyor dayanamıyorum , yiyiyorum.

kızlar ben çok kötü hasta oldum dün bütün gece ateşler içinde yattım uyuyamadım boğazım çok kötü şiş burnum tıkalı ne yapacam ben nasıl geçecek bebeğime bir zararı varmı :2:
canım geçmiş olsun ateşin varsa doktora görün bu burun tıkanıklığı bende de var. baş ağrısıda yapıyor.

Gunaydin guzel anneler ve sirin melekleri,
Bizim de muayene gunumuz yarin, insallah 10 gunluk acigimizi kapatmisizdir da ben de bebisimin hareketlerini gorurum :) allah herkes icin hayirlisini nasip etsin.
yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım,bebeğini büyümüş göreceksin.

canım senin kaynanana bayılıyorum vallahi maşallah. benimkide iyidir hatta bebeğe filan bir şeyler almaya başladı bile ama arada laf sokar ,yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapar.
kötünün iyisi işte ,

maşallah canım ne güzel darısı başımıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…