2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Ayy çok ama çok sevindim tatlım yaaa,ohh ne güzel..
darısı bizlerin başına inşallah.
Yarın bende böyle mutlu mesut yazayım inşallah nooluurr...

sağoll teyzesiii...

inşallahhh güzelll annee sende allahın izniyleee güzel haberi müjdeleyeceksenn burda sabırsızlıklaa bekleyen teyzoşlara...

haydi gözün aydın bebeğin resmini getirmeyi unutma haaaa

maşallah canım ne güzel darısı başımıza inşallah.
inşallahh canım sizde en kısa zamanda hayırlı haberini alın bebeklerinizinn:26:

haydi gözün aydın bebeğin resmini getirmeyi unutma haaaa

sağoll kuzummm inşallahh yarın doktor dönüşüü iş yerindeki bilgisayara atabilirsemm hemen gönderirim..yoksa akşama eklerimm fotosunu kuzumun inşallahhh

kizlar cinsiyetler belli oldumuu

benim cok feci bulantilarim var ilkimdede cok olmustu kizim var sizce

budami kiz yoksa degisebilirmi
benim annemin 5 cocugu var karisik hepsindede berbat ve ayni gecmiss
her hamilelikte farkli cinsiyetten farkli gebelikler tuyo veerirmii sizceee

Çok şükür benim kaynanam da iyidir ama küsme ve alınma huyları vardır beni deli eder.Yoksa çalışkan,titiz,iyi niyetli ama işte..Pazar günü çalıştığı kurumdan arkadaşları gelmiş,zorluyo resmen sende gel sende gel,ya eşimle bi pazarım var eşimle başbaşa geçircem belki,eltim gitti zaten yeterayrıca tatlı yapıp gönderdim söylemesi ayıp misafirlerine versin diye..

Ama dün karşılaştık bi havalar,bi suratlar"eşime dedim anan yine şişmiş haberin olsun"diye

Yoksa çok severim,hediyeler alır yemekler yapar gönderir,çağırır vs.ama o zorlama ve alınması da olmasa 4*4'lük diyebilirim...

Son düzenleme:
yukarıda ki msj sanaydı yazmamışım adınıc
mesajını yeni gördüm canım...deneyimlerimi paylaşmak isterim ama inanırmısın sanki ilk defa anne oluyorum.aradan geçmiş 7 yıl ve ben bildiklerimi unutmuş bir şekilde yeniden öğreniyorum.ayrıca ilk hamileliğim güzel geçmişti.hamile değilmişim gibi rahatlıkla günlük işlerimi yapıyordum.şimdi ise karın ağrısı, halsizlik, bitkinlik ve yorgunluk içerisinde geçiyor...dediğin hibi saat göre 3 kasım ama doktorun dediğine göre muhtemel doğum tarihini yazıyorum..sizin nasıl geçiyor...

ilk cocuğun kaç yaşında?
ilk cocugum27 aylık canım kızz bebişim var

hayır yapılmadı bana oyle bırsey cunku bu zamana kadar ılk kez benım basıma gelmıs bu olay hastanenın en tecrubelı anestezıcısı yapan ama benım panık yapmamlada alakalı bır durum bır taraftan normal dogum sancısı cekıyorsun sezeryan olsa amenna onda daha kolay oluyormus epıdural benden hemen sonra gelınımız ve eltım 2 tanede arkadasım sezeryan oldular dırek hıc bırıne bırsey olmadı bır anda olusan bır durum sadece komple vucut uyusması degıl solunum yetmezlıgı ve tansıyonumun ınıp cıkmasındanda kaynaklıymıs bu durum yanı pek cok etkısı oldu bana o yuzden ıkıncıde dırek genel anestesı olurum epıduralı asla dusunmeme artık ben:))

içim sızladı canım ya. iki bebek birden kaybetmişsin. Allah bir daha yaşatmasın. kaderde ne varsa o. ne güzel Allah yeni bir bebiş göndermiş sana.

saol aminnn canım... Allah hiç bir anneye yaşatmasın gerçekten çok zor günler geçirdim erken doğum yaptım ve kızlarım hayata tutanamadılar nasip değilmiş doya doya emzirmek inşallah bu bebişimi doya doya emzirmek nasip olur :26: kızlarım bana cennetten kardeşlerini gönderdiler daha fazla üzülmeyeyim ağlamayayım diye
başın sağolsun canım
rabbim gene seni anne olma serefine erdirecek inş bu bebeğin sağlıklı bir şekilde doğar ve hayırlı evlat olur

aminn çok saol Allah razı olsun... inşallah canım.. hayırlısıyla sağlıkla zamanında doğsun bebişim bu sefer doyasıya öpmek koklamak istiyorum kuzucuğumu

canımmm çok sevindimmm geçmiş olsunnn darısı başımızaaa

kızlar cicişler ve sevgili şirin bebeklerii günaydınlar efeeeemmmm nasılsınızzz

yarın genel testler için doktora giidicez devlet hastanesine umarım doktor sorun çıkarmazz

günaydın güzeller güzelleri kasım anneleri şöle bi kalkalım aynaya bakalım nasıl bir mucize taşıdığımızı hatırlayalım ve mutlu olalım
bugün yine hastayım ama iyiyim çok şükür sağolsun eşim bıraktı işe rahat rahat geldim bakalım günümüz iyi başladı gibi hayırlısı artık :)

günaydınnn canım. ne güzel yazmışsın öyle... iyi geldi gerçekten...

günaydın hanımlar :) bizde bu sabah erken uyandık...

günaydın canım inşallah güzel ve rahat geçer günün :) benim de bulantı baş dönmesi göz kararması ile geçiyor bakalım arada istifra da tarar dahil oldu.

günaydın canım aman dikkat et kendine..

herkese günaydın kızlar umarımgüzel 1 gün olur..
bende anlamadım vallaha akşam hiç istifra etmediğim kadar ettimve miydem inanılmaz kötüydü milletin artık geçerken benim yenimi başlıyo ne şaşırdım şahsen..
ve dün inanılmaz miydem ağrdı ..

Günaydın güzel hamişler, inşallah herkes iyidir.

ayyy akşam midem çok kötüydü yemek yiyemedim. sabah vücudumu inceledim. hamile kalmadan evvelkinden daha sıskayım. ne olacak bu halim. karnım dümdüz. içerisi çok geniş heralde. bebiş kendini gizleyecek baya yer bulmuş diyorum.

alla alla ne kadar ilginç. ee ihtiyaca göre üretim. bana mantıklı geldi. inşallah pantolonumun kapanmadığı günleride göreceğim

ohh ne güzel bir haber. maşallah canım. inşallah hep sorunsuz geçer. darısı başımıza.

canım iyi hissetmene sevindim. bugün bende moralli olacam dedim ama bak başladı yine baş ağrım ((((( sürekli başım ağrıyor.

burcuxxx boyun uzun kendinde az kalıplıysan dert etme. bulur bebek büyüyecek yer.

ben orta boydayım ve kilo verdim yinede şiş bir göbek çıkıyo yemekten sonra. 48 kiloyum şimdi

sabahları illa ki istifra ediyorum yine gitti hap:18:

Kızlarrrr

Acil yardımm!!!!

Cheery baby markasını biliyo musunuzzz???

Limangoda 10lu zıbın setleri 135 tl den 39 tl ye inmiş.

kızlar ya abartıyor muyum bilemedim ama kafama çok takılıyor lütfen yardım edin bilginiz varsa!! son 15-20gündür seyirme şeklinde 1 haftadırda balık yüzer gibi bebeğin hareketlerini hissediyordum, pazartesiden beri hiç bir şey hissetmiyorum çok korkuyorum anormal bir şey var diye.. göğüslerim hala şiş, midem hala kötü, hala gaz problemlerim, aşırı acıkmam ve tansiyon düşmelerim var bunlar normal mi? offf kafam çok bulanık

lavinya bi anormallik olsa tüm belirtiler birden pat diye kesiliyormuş .. sakın kötüye yorma, bebeğin kesesi büyümüştür yeri genişlemiştir bir kaç güne kadar yine hissedersin inşallah
dr randevun yakın mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…