Ayy çok ama çok sevindim tatlım yaaa,ohh ne güzel..
darısı bizlerin başına inşallah.
Yarın bende böyle mutlu mesut yazayım inşallah nooluurr...
haydi gözün aydın bebeğin resmini getirmeyi unutma haaaanasıl sevindiler hemdee...annem eline notu aldı okudu..çiçeğin üstüne geri koydu...elinize sağlık kızım ne gerek vardı dedi..'anneciğim sürpriz diye okumuş'
ben anladım okuyamadığını yakını görmüyor garibim...annemm bi daha oku dedim...okuyunca bu sefer anladı...gözyaşları akmaya başladı yanaklardan..hemen sarıldık...babam, kardeşler bakıyorlar..eşimde kameraya kaydediyor...çok komikti...
cannlarım test sonucumuz çıktı.
down sendrom:1/44700
trisomi:1/99000 diyor...
ve altında risk grubunun dışındadır gibi bi ibare var...yarında doktorumuza gidicezz... anladığım kadarıylaa sorun yok bizim 2li testimizdde...darısı sizin öğrenmenize....
inşallahh canım sizde en kısa zamanda hayırlı haberini alın bebeklerinizinn:26:maşallah canım ne güzel darısı başımıza inşallah.
haydi gözün aydın bebeğin resmini getirmeyi unutma haaaa
canım senin kaynanana bayılıyorum vallahi maşallah.benimkide iyidir hatta bebeğe filan bir şeyler almaya başladı bile ama arada laf sokar ,yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapar.
kötünün iyisi işte ,
mesajını yeni gördüm canım...deneyimlerimi paylaşmak isterim ama inanırmısın sanki ilk defa anne oluyorum.aradan geçmiş 7 yıl ve ben bildiklerimi unutmuş bir şekilde yeniden öğreniyorum.ayrıca ilk hamileliğim güzel geçmişti.hamile değilmişim gibi rahatlıkla günlük işlerimi yapıyordum.şimdi ise karın ağrısı, halsizlik, bitkinlik ve yorgunluk içerisinde geçiyor...dediğin hibi saat göre 3 kasım ama doktorun dediğine göre muhtemel doğum tarihini yazıyorum..sizin nasıl geçiyor...yukarıda ki msj sanaydı yazmamışım adınıc
ilk cocugum27 aylık canım kızz bebişim varilk cocuğun kaç yaşında?
hadi yaa geçmiş olsun canımm, zor olmuş tabiki korkuyorsundur, ama bu sefer aynı hatalar yapılmaz ? epidural neden yan etki yaptı acaba, yani bunun teşhisi yapılmadan koyulmadı mı ? bir arkadaşımda olmk istedi fakat doktor onun vücuduna olmaz demiş başkalrına yapmış hep komple bayılttılar öyle yaptılar bişide olmadı. allah yardım eder tatlım..
içim sızladı canım ya. iki bebek birden kaybetmişsin. Allah bir daha yaşatmasın. kaderde ne varsa o. ne güzel Allah yeni bir bebiş göndermiş sana.
başın sağolsun canım
rabbim gene seni anne olma serefine erdirecek inş bu bebeğin sağlıklı bir şekilde doğar ve hayırlı evlat olur
nasıl sevindiler hemdee...annem eline notu aldı okudu..çiçeğin üstüne geri koydu...elinize sağlık kızım ne gerek vardı dedi..'anneciğim sürpriz diye okumuş'
ben anladım okuyamadığını yakını görmüyor garibim...annemm bi daha oku dedim...okuyunca bu sefer anladı...gözyaşları akmaya başladı yanaklardan..hemen sarıldık...babam, kardeşler bakıyorlar..eşimde kameraya kaydediyor...çok komikti...
ve altında risk grubunun dışındadır gibi bi ibare var...yarında doktorumuza gidicezz... anladığım kadarıylaa sorun yok bizim 2li testimizdde...darısı sizin öğrenmenize....
günaydın güzeller güzelleri kasım annelerişöle bi kalkalım aynaya bakalım nasıl bir mucize taşıdığımızı hatırlayalım ve mutlu olalım
bugün yine hastayım ama iyiyim çok şükür sağolsun eşim bıraktı işe rahat rahat geldim bakalım günümüz iyi başladı gibi hayırlısı artık :)
günaydın güzeller güzelleri kasım annelerişöle bi kalkalım aynaya bakalım nasıl bir mucize taşıdığımızı hatırlayalım ve mutlu olalım
bugün yine hastayım ama iyiyim çok şükür sağolsun eşim bıraktı işe rahat rahat geldim bakalım günümüz iyi başladı gibi hayırlısı artık :)
kızlarrrr pantolonların sadece düğmesi kapanmayanlar içinnn şöle bişi var burdan bakabilirsiniz
Eki Görüntüle 399907
bide hamile bandı var kısa gelen tişörtlerin altınaa giyiliyorr
Eki Görüntüle 399906
nasıl sevindiler hemdee...annem eline notu aldı okudu..çiçeğin üstüne geri koydu...elinize sağlık kızım ne gerek vardı dedi..'anneciğim sürpriz diye okumuş'
Kızlarrrr
Acil yardımm!!!!
Cheery baby markasını biliyo musunuzzz???
Limangoda 10lu zıbın setleri 135 tl den 39 tl ye inmiş.
kızlar ya abartıyor muyum bilemedim ama kafama çok takılıyor lütfen yardım edin bilginiz varsa!! son 15-20gündür seyirme şeklinde 1 haftadırda balık yüzer gibi bebeğin hareketlerini hissediyordum, pazartesiden beri hiç bir şey hissetmiyorumçok korkuyorum anormal bir şey var diye.. göğüslerim hala şiş, midem hala kötü, hala gaz problemlerim, aşırı acıkmam ve tansiyon düşmelerim var bunlar normal mi? offf kafam çok bulanık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?