hangi kampanyasının içinde tatlım
hangi kampanyasının içinde tatlım
ayy canım pardon bebek shop ta..
lavinya bi anormallik olsa tüm belirtiler birden pat diye kesiliyormuş .. sakın kötüye yorma, bebeğin kesesi büyümüştür yeri genişlemiştir bir kaç güne kadar yine hissedersin inşallah
dr randevun yakın mı peki
kızlar benim bulantılarım geçer gibi oldu Allaha şükür..
göbeğim kendini belli ediyor artık..
vücut yağı kullanmaya başladınız mı.. bende jhanson baby nin bebe yağı vardı onu sürmeye mi başlasam vücuduma :44:
kızlar ya abartıyor muyum bilemedim ama kafama çok takılıyor lütfen yardım edin bilginiz varsa!! son 15-20gündür seyirme şeklinde 1 haftadırda balık yüzer gibi bebeğin hareketlerini hissediyordum, pazartesiden beri hiç bir şey hissetmiyorumçok korkuyorum anormal bir şey var diye.. göğüslerim hala şiş, midem hala kötü, hala gaz problemlerim, aşırı acıkmam ve tansiyon düşmelerim var bunlar normal mi? offf kafam çok bulanık
vücut yağı kullanmaya başladınız mı.. bende jhanson baby nin bebe yağı vardı onu sürmeye mi başlasam vücuduma :44:
hiç duymadım tatlım ya bende baktım ama cinsiyetini kesin öğrendikten sonra alacam renginde olsun istiyorum orta renk almak istemiyorum
ben dayanamayıp yeşil ve turunculara bakıyorum canım :) sanırım bi kaç parça alıcam yaa. çok tatlılarr
Günaydın annelerrr, Biz Geldikk.. Sabah bulantılarım şimdiye kadar olmadı ama artık çoğalmaya başladı.. Sanırım artık açlığa tahammül yok
birde ben organik almayı düşünüyorum hastane çıkışını :)
burcuxxx boyun uzun kendinde az kalıplıysan dert etme. bulur bebek büyüyecek yer.
ben orta boydayım ve kilo verdim yinede şiş bir göbek çıkıyo yemekten sonra. 48 kiloyum şimdi
sabahları illa ki istifra ediyorum yine gitti hap:18:
Kızlarrrr
Acil yardımm!!!!
Cheery baby markasını biliyo musunuzzz???
Limangoda 10lu zıbın setleri 135 tl den 39 tl ye inmiş.
kızlar ya abartıyor muyum bilemedim ama kafama çok takılıyor lütfen yardım edin bilginiz varsa!! son 15-20gündür seyirme şeklinde 1 haftadırda balık yüzer gibi bebeğin hareketlerini hissediyordum, pazartesiden beri hiç bir şey hissetmiyorumçok korkuyorum anormal bir şey var diye.. göğüslerim hala şiş, midem hala kötü, hala gaz problemlerim, aşırı acıkmam ve tansiyon düşmelerim var bunlar normal mi? offf kafam çok bulanık
güaydın güzel anne adayları bebişimi görmeme 4 gün kaldı çok heyecanlıyım
kızlar teşekkürler hepinize
bana dalinin bebe yağı kaşıntı yapmıştı şu an için jonshınınkini kullanıcam galiba
ilk hamileliğimde phytolastil diye ithal bi krem vardı onu kullanmıştım teyy 2004 te 50 lira idi şu an ne kadardır bilmiyorum onu alabileceğimi sanmıyorum artık bakıcaz başımızın çaresine
badem yağının tüylenme yaptığını çok yerde okudum o yüzden ondan korkuyorum açıkcası :18:
kızlar teşekkürler hepinize
bana dalinin bebe yağı kaşıntı yapmıştı şu an için jonshınınkini kullanıcam galiba
ilk hamileliğimde phytolastil diye ithal bi krem vardı onu kullanmıştım teyy 2004 te 50 lira idi şu an ne kadardır bilmiyorum onu alabileceğimi sanmıyorum artık bakıcaz başımızın çaresine
badem yağının tüylenme yaptığını çok yerde okudum o yüzden ondan korkuyorum açıkcası :18:
bu dediğin krem iyi gelmiş miydi canım??
canım benim 3.ay bitiminin son günü mide bulantısı başladı bi kaç gün devam etti.bi kere de çıkardım tüm yediklerimi... ama şimdi iyiyim çok şükür. bu arada bebeğin karnımda kaydığını hissediyorum sanki ama emin olamıyorum
ben de öyle düşünüyorum canım. caramel baby nin sitesine baktım organik ve tamamen pamuktan üretiliyormuş. bebek shopta vardı. ama ben de vazgeçtim sanırım 2 hafta daha dayanabilirim almamak için :18::18::18::18:
canım benim 3.ay bitiminin son günü mide bulantısı başladı bi kaç gün devam etti.bi kere de çıkardım tüm yediklerimi... ama şimdi iyiyim çok şükür. bu arada bebeğin karnımda kaydığını hissediyorum sanki ama emin olamıyorum
ben de öyle düşünüyorum canım. caramel baby nin sitesine baktım organik ve tamamen pamuktan üretiliyormuş. bebek shopta vardı. ama ben de vazgeçtim sanırım 2 hafta daha dayanabilirim almamak için :18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?