2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar benim bulantılarım geçer gibi oldu Allaha şükür..
göbeğim kendini belli ediyor artık..

vücut yağı kullanmaya başladınız mı.. bende jhanson baby nin bebe yağı vardı onu sürmeye mi başlasam vücuduma :44:

yok canım 21 mayısda. bende belirtilerin olmasından dolayı biraz rahatım, dediğin gibi hafta sonu karın kaslarım ağrıyordu böyle olunca büyüyor heralde yeri büyüdü ondan hissetmiyorum( off gitsemmi ki doktora abartmasammı ki?

ben 1 aydır kullanıyorum canım. önceleri duştan duşa idi, 15 gündür düzenli kullanıyorum. akşamları saf zeytinyağı, kakao yağı, az kayısı, az badem ve az nar çekirdeği yağını karıştırdım onu kullanıyorum. bazen de dalinin jel bebek yağını kullanıyorum çok yoğun kıvamlı. sabahları da mustela krem kullanıyorum.

kötü birşey olsa kahve veya kırmızı lekelenme olurdu.
belirtiler zamanla azalıcak zaten bunları der etme herşey yolundadır. yinede için rahat etmesse dr.a görün

ben daha başlamadım. bebe yağı da olabilir. aktardan özel karışımda yapabilirsin. yada zeytinyağı saf.

hiç duymadım tatlım ya bende baktım ama cinsiyetini kesin öğrendikten sonra alacam renginde olsun istiyorum orta renk almak istemiyorum

ben dayanamayıp yeşil ve turunculara bakıyorum canım :) sanırım bi kaç parça alıcam yaa. çok tatlılarr

ben doktoruma sordumda ilk 3 ay önermiyorum ben dedi.
3 ay olabildiğince tüm yabancı şeylerden uzak durmanı istiyorum dedi
tabi kullanan çok kişide var ben sadece doktorun söylediğini yazıyorum

canım ben hergün bazen iki günde bir kullanmak için kendime doğal vücut yağı yaptım boş bir krem kutusuna bol miktarda saf zeytin yağı, onun yarısı kadar kakao yağı, onun da yarısı kadar tatlı badem yağı (çünkü kıllanma yapabilir) koyup güzelce karıştırdım. oldukça nemli tutuyor vücudumu... her akşam duştan sonra bir güzel sürüyorum bunu...

Günaydın annelerrr, Biz Geldikk.. Sabah bulantılarım şimdiye kadar olmadı ama artık çoğalmaya başladı.. Sanırım artık açlığa tahammül yok

kızlar teşekkürler hepinize
bana dalinin bebe yağı kaşıntı yapmıştı şu an için jonshınınkini kullanıcam galiba

ilk hamileliğimde phytolastil diye ithal bi krem vardı onu kullanmıştım teyy 2004 te 50 lira idi şu an ne kadardır bilmiyorum onu alabileceğimi sanmıyorum artık bakıcaz başımızın çaresine
badem yağının tüylenme yaptığını çok yerde okudum o yüzden ondan korkuyorum açıkcası :18:

Günaydın annelerrr, Biz Geldikk.. Sabah bulantılarım şimdiye kadar olmadı ama artık çoğalmaya başladı.. Sanırım artık açlığa tahammül yok

canım benim 3.ay bitiminin son günü mide bulantısı başladı bi kaç gün devam etti.bi kere de çıkardım tüm yediklerimi... ama şimdi iyiyim çok şükür. bu arada bebeğin karnımda kaydığını hissediyorum sanki ama emin olamıyorum

birde ben organik almayı düşünüyorum hastane çıkışını :)

ben de öyle düşünüyorum canım. caramel baby nin sitesine baktım organik ve tamamen pamuktan üretiliyormuş. bebek shopta vardı. ama ben de vazgeçtim sanırım 2 hafta daha dayanabilirim almamak için :18::18::18::18:

boyum 170 . zaten hayatım boyunca hiç göbeğim olmamıştı. mayıs sonuna kadar çıkar heralde. ama karnım o kadar düz ki gözlerime inanamıyorum. başlarda sanki biraz çıkmıştı. bende 59 olmak üzereyim. 62 ile başlamıştım

Kızlarrrr

Acil yardımm!!!!

Cheery baby markasını biliyo musunuzzz???

Limangoda 10lu zıbın setleri 135 tl den 39 tl ye inmiş.

canım bebek markalarını duymamamız normal, çünkü yeni yeni bebeklerle tanışıyoruz. fiyat baya uygun.

canım benim doktor bana oda aynı bizim gibi bazen dinleniyor bazen hareket ediyor dedi. o arada hareket ediyordurda senin meşgul anına yata yatarken ki haline denk geliyordur. hamilelik belirtileri Allah korusun bebeğe bişi olsa da hemen geçmiyormuş. sakin ol canım bişi yoktur.

güaydın güzel anne adayları bebişimi görmeme 4 gün kaldı çok heyecanlıyım

hadi ha gayret az kalmış. inşallah güzel haberler vereceksin bize.

şimdi o kadar pahalı değil lierac markasından bahsediyorsun sen canım, internette araştır 2al 3 öde kampanyaları falanda var.

bu dediğin krem iyi gelmiş miydi canım??

bu dediğin krem iyi gelmiş miydi canım??

evet karnım çok büyümesine rağmen sadece göbeğimin en alt kısmında çok az olmuştu galiba göbeğe sürerken oraya pek sürmemişimdir daha çok büyük olab bölgelere sürüyor insan halbuki taşıyıcı bağlar çok önemliymiş

Seninle aramızda 13 gün var ben daha bişey hissetmiorum. Habire genişleme gerilmeleri o kadar
Ama bu sabah bulantısı işi çok zormuş cidden. Artık toplu taşıma kullanamaz haldeyim. Eşim bırakıyor işe beni yazık adamcağız hergün avrupa yakasına gelip beni işe bırakıyor sonra anadolu yakasına gidip işine gidiyor

Son düzenleme:

esracım trendyolda abentiny de güzel zıbın setleri var biraz pahalı ama kaliteli olduğunu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…