canım bebek markalarını duymamamız normal, çünkü yeni yeni bebeklerle tanışıyoruz. fiyat baya uygun.
hadi ha gayret az kalmış. inşallah güzel haberler vereceksin bize.
evet karnım çok büyümesine rağmen sadece göbeğimin en alt kısmında çok az olmuştu galiba göbeğe sürerken oraya pek sürmemişimdir daha çok büyük olab bölgelere sürüyor insan halbuki taşıyıcı bağlar çok önemliymiş
canım benim 3.ay bitiminin son günü mide bulantısı başladı bi kaç gün devam etti.bi kere de çıkardım tüm yediklerimi... ama şimdi iyiyim çok şükür. bu arada bebeğin karnımda kaydığını hissediyorum sanki ama emin olamıyorum
ben de öyle düşünüyorum canım. caramel baby nin sitesine baktım organik ve tamamen pamuktan üretiliyormuş. bebek shopta vardı. ama ben de vazgeçtim sanırım 2 hafta daha dayanabilirim almamak için :18::18::18::18:
esracım trendyolda abentiny de güzel zıbın setleri var biraz pahalı ama kaliteli olduğunu biliyorum
Günaydın güzel anneler..bende yazdıklarını arada takip ediyorum ama çok fırsatım olmuyor her konuyu takip etmeye...dün doktora gittim bende bebeğin gelişimi normal herşey yoluında çok şükür..
ama aklıma takıldım doktorda bana bıraktı,siz sağlık ocaklarına aşılar için gittinizmi? genelde 14. hafta gidilmeye başlanıyormuş ama bununla ilgili kesin bir bilgide yok?
ve hangi aşıları olmamız gerekiyor..
Günaydın güzel anneler..bende yazdıklarını arada takip ediyorum ama çok fırsatım olmuyor her konuyu takip etmeye...dün doktora gittim bende bebeğin gelişimi normal herşey yoluında çok şükür..
ama aklıma takıldım doktorda bana bıraktı,siz sağlık ocaklarına aşılar için gittinizmi? genelde 14. hafta gidilmeye başlanıyormuş ama bununla ilgili kesin bir bilgide yok?
ben bugün kayıt için gidicem bakalım.
tetanoz aşısı yapılıyor diye biliyorum
Canım sağlı ocağına git hamile kaydını yaptır. Onlar seni aşı vs.. için arıyorlar.. Ben Sağlık ocağındaki kadınla kanka oldum canı sıkılsa arıyor artık beni
günaydın biz geldik...ya fırsat bulupta giremiyorum artık..havalarda ısınınca evde iş yapıp oturuyorum...sonra fırsatım kalıpta giremiyorum..ece de park istiyor onunla da uğraşıyorum...öyle işte bizden haberler...B]
tşkler canım henüz gitmedim bu hafta giderim inşallah...peki sen kaydını yaptırdıktan sonra herhangi bir aşı oldunmu?
teyzoşlar günaydın biz geldikkk
yarım saat önce primadan aradılar 7 mayıstan itibaren gelip paketinizi alabilirsiniz diye.... ben gayet dürüstçe doğum tarihimizi 25 kasım olarak yazmıştım :)) içinde neler var acabaaaa 1 hafta sabredip görelim
günaydın canlarım nasılsınız
bu sabah eşimi işe gitmesi için uyandırmak istedim alarmı çalan telefonuda karnımın üzerine koydum sonra bir baktım telefon halay sekiyor
babasını uyandırmak için bebğim de uyanmış yani ama uykucu babamız bize sarıldı az daha diye benim bebiş kesti hareketi
günaydın canlarım nasılsınız
bu sabah eşimi işe gitmesi için uyandırmak istedim alarmı çalan telefonuda karnımın üzerine koydum sonra bir baktım telefon halay sekiyor
babasını uyandırmak için bebğim de uyanmış yani ama uykucu babamız bize sarıldı az daha diye benim bebiş kesti hareketi
canım bende 30 kasım yazdım bakalım gönderecekler mi bana
sabah dişimi fırçalıyorum o bile benim istifra etmeme neden oluyor sizde böylemisiniz kızlar
delürcem herşey midemi alt üst ediyor
yarım saat önce primadan aradılar 7 mayıstan itibaren gelip paketinizi alabilirsiniz diye.... ben gayet dürüstçe doğum tarihimizi 25 kasım olarak yazmıştım :)) içinde neler var acabaaaa 1 hafta sabredip görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?