2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım bebek markalarını duymamamız normal, çünkü yeni yeni bebeklerle tanışıyoruz. fiyat baya uygun.

hadi ha gayret az kalmış. inşallah güzel haberler vereceksin bize.

canım ikinci çocuklarını bekleyenler var, onlar bilirler diye sordum :)

hmm anladım canım. bu kremi araştırmaya başlıyım ben de ozaman...

Günaydın güzel anneler..bende yazdıklarını arada takip ediyorum ama çok fırsatım olmuyor her konuyu takip etmeye...dün doktora gittim bende bebeğin gelişimi normal herşey yoluında çok şükür..
ama aklıma takıldım doktorda bana bıraktı,siz sağlık ocaklarına aşılar için gittinizmi? genelde 14. hafta gidilmeye başlanıyormuş ama bununla ilgili kesin bir bilgide yok?
ve hangi aşıları olmamız gerekiyor..

esracım trendyolda abentiny de güzel zıbın setleri var biraz pahalı ama kaliteli olduğunu biliyorum

.........................düzeltme

Son düzenleme:

Canım sağlı ocağına git hamile kaydını yaptır. Onlar seni aşı vs.. için arıyorlar.. Ben Sağlık ocağındaki kadınla kanka oldum canı sıkılsa arıyor artık beni

ben bugün kayıt için gidicem bakalım.

tetanoz aşısı yapılıyor diye biliyorum

günaydın biz geldik...ya fırsat bulupta giremiyorum artık..havalarda ısınınca evde iş yapıp oturuyorum...sonra fırsatım kalıpta giremiyorum..ece de park istiyor onunla da uğraşıyorum...öyle işte bizden haberler...B]

Canım sağlı ocağına git hamile kaydını yaptır. Onlar seni aşı vs.. için arıyorlar.. Ben Sağlık ocağındaki kadınla kanka oldum canı sıkılsa arıyor artık beni

tşkler canım henüz gitmedim bu hafta giderim inşallah...peki sen kaydını yaptırdıktan sonra herhangi bir aşı oldunmu?

evett pek görünmüyosun buralarda :)

tşkler canım henüz gitmedim bu hafta giderim inşallah...peki sen kaydını yaptırdıktan sonra herhangi bir aşı oldunmu?

Yokkk canımm, Aşı için daha çok var.. Test dalgası bitecek sonra aşı olayı sonra rahatız. 20. Haftada diye biliyorum bende. Ama kaydını hemen yaptır bazı testleri sağlık ocağı yapıyor.

ben yaptırdım kaydımı 20 haftada tetanoz asısı var...tetanoz asısıda çok ağrıtıyor kolu bildiğim kadarıyla:18::18::18:

günaydın canlarım nasılsınız
bu sabah eşimi işe gitmesi için uyandırmak istedim alarmı çalan telefonuda karnımın üzerine koydum sonra bir baktım telefon halay sekiyor
babasını uyandırmak için bebğim de uyanmış yani ama uykucu babamız bize sarıldı az daha diye benim bebiş kesti hareketi

teyzoşlar günaydın biz geldikkk

yarım saat önce primadan aradılar 7 mayıstan itibaren gelip paketinizi alabilirsiniz diye.... ben gayet dürüstçe doğum tarihimizi 25 kasım olarak yazmıştım :)) içinde neler var acabaaaa 1 hafta sabredip görelim

canım bende 30 kasım yazdım bakalım gönderecekler mi bana

sabah dişimi fırçalıyorum o bile benim istifra etmeme neden oluyor sizde böylemisiniz kızlar

delürcem herşey midemi alt üst ediyor

canım günaydın hoşgeldiniz

canım bence bilgisayar telefon gibi magnetik alan oluşturan radyasyon yayan elektronik cihazları vücudunla temas ettirme zararlı çünkü normal insanlara bile o kadar etkilerken ufacık bebeklerimiz nasıl etkilenir kim bilir

sağlık ocağına kayıt yaptırmak lazım. onlar ne ne zaman olacak diye çizelge veriyor. tetenoz aşısı yapılmadıysa yapıyorlar ama daha var.

günaydın canım. ben sana demiştim seninki dansçı veled diye. bu arada bencede telefonu karnına değdirme.

canım bende 30 kasım yazdım bakalım gönderecekler mi bana

sabah dişimi fırçalıyorum o bile benim istifra etmeme neden oluyor sizde böylemisiniz kızlar

delürcem herşey midemi alt üst ediyor

evet aynen öyleyim. zaten artık haftada bir macunla fırçalıyorum. diş macunu zararlıymış bebeğe.

bakalım bakalım neler varmış.

benide dün akşam aradılar 15 mayısta kargolanack 2 haftaya ulaşır elinize diye:) herkese yollayacaklar demek ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…