2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evet canım benim ki danscı velet olacak ailemin fırlaması
canım ne titreşimdeydi telefon ne çalıyordu alarm çaldıktan ve durdurduktan sonra koydum karnımın üzerine ve yorgan vardı
o alarm sesine gıcık olurum da hemen kapatırım
eşim kahvaltı yapmadan gider işyerine o yüzden ben yatmaya devam ederim onu kaldırır ve başıma yorganı çekerim o alarm sesinide uykumu kaçırıyor diye sevmiyorum

primanın paketini ben küçük kızı doğum yaptığım da her doğum yapan anneye veriyorlardı
içinde 4-5 adet bez küçük bir poşet omo şimdi ariel veriyorlar ve yumuşatıcı var küçük bir poşette gene
ama asıl sizler için önemli olan elinizin altın da bir kitapçık var gerçi onuda cd yapmışlar şimdi
bebeğin gelişim aşamaları ve yapılması gereken kolay bilgiler vardı
başka ekstraları varmı bilmiyorum şimdi

canım birtek titreşim etkilemiyor ki uyurken bile yakınımızda olması iyi değil wireless, mikro dalga fırınlar hep zararlı manyetik alan öyle birşey ki uzaktan bile etkiliyor bizi seni düşündüğümden söylüyorum yanlış anlaşılmasın

yorgan filan etkilemez canım

günaydınlarrrrrrrrr annişlerin en güzelleriiiiiiiiiiiiii

nasılsınızzz, ben işlerden yeni girebildim ay kızlr bu gün göbişim iyice çıktı yahuu

hadi yaaaa süper düşünmüşsünüzzz :) ne güzell

bıttım sabunu kullanın başka türlü dökülmeyi önleyemezsiniz hele doğumdan sonra daha çok dökülecek saçlarınız

kızlar saç dökülmesine ne yapabilirim? çok dökülüyo saçlarım :18: kel kalıcam sanki :18:

haftada bir kez badem yağı, bal, yumurta ve zeytinyağını karıştır saçına maske yap yarım saat boneyle kalsın sonra banyo yap. bunu tek badem yağıylada yapabilirsin ama böyle yapınca çok güzel parlıyor. bir de şampuanının içine 2-3 kapak sirkey 1-2 damlada badem yağı koy çalkala.

hoşgeldin canım
demek göbüş çıktı haaaa
ve resim neden hala eklenmedi bakımmm

bir süredir okuyucu olarak bakıyordum artık geldim.
11 kasım dogum tarihim daha 1 kere doktora gittim 2 li testler falan başladı herhalde
yaptıranlar nerde yaptırdınız
kaç kilo aldınız ben şimdiden 6 kilo aldım karnım kocaman oldu hamile kıyafetleri giymeye başladım

bıttım sabunu kullanın başka türlü dökülmeyi önleyemezsiniz hele doğumdan sonra daha çok dökülecek saçlarınız

anammmm çocukken saçım dökülmüştüde bu sabunmuş bana verdikleri şimdi resimlerine baktım. adını bilmiyordum. evet saçlarım tekrardan çıkmıştı. gidip almak lazım
aslında lavinyanın dediği gibi maske yapsakta iyi gelir. evdeyken aklıma gelmiyor ya.

bende göbiş istiyorummmmmmmmmmm

Günaydın kızlar..Bugün kötü bir haberle uyandım,çok şükür bebeğim iyi.

Ama dedemgaliba felç geçirmiş.Hemen İstinye'ye kaldırmışlar.Konuşamıyormuş.
Zaten kalp hastasıydı onlarca ilaç kullanıyordu,tomografide beyin damarında tıkanıklık tespit edilmiş.Çok ağladım..

Dr geçici olabilir 72 saat sonra kesinleşir durumu demiş,ablam yanında "elimi sıktı ama yüzüme bakıp konuşamıyor" diyo

Babaannemle yazın köyde kışın Sarıyer'de yaşıyorlar.Köye gitmek için hazırlık yapıyorlardı..

Bende bugün ikili test sonucum için dr a gideceğim ama aklım dedemde,dünya iyisi melek dedemde

Ne olur dualarınızı esirgemeyin kızlar ne olur...

dualarımız melek dedenle canım benim umarım herşey yolunda gider

allah şifa versin kuzum silerim iyileşir. benim babaannemde 5 ay önce oldu çok şükür erken müdahaleydi toparladı şimdi sürekli ilaç kullanıyor iyi inaşşalh oda iyi olur.

canım geçmiş olsun inş atlatır merak etme...Allah yardımcıları olsun şifa versin

canım inşallah iyileşir. doktor doğru demiş beklemeden bilinmiyor maalesef. Allah acil şifa versin. lütfen üzme kendini. elinde değil ama bebeğin etkilenmesin dikkat et. Allah sevdiklerimizi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…