evet canım benim ki danscı velet olacak ailemin fırlaması
canım ne titreşimdeydi telefon ne çalıyordu alarm çaldıktan ve durdurduktan sonra koydum karnımın üzerine ve yorgan vardı
o alarm sesine gıcık olurum da hemen kapatırım
eşim kahvaltı yapmadan gider işyerine o yüzden ben yatmaya devam ederim onu kaldırır ve başıma yorganı çekerim o alarm sesinide uykumu kaçırıyor diye sevmiyorum
kızlar saç dökülmesine ne yapabilirim? çok dökülüyo saçlarım :18: kel kalıcam sanki :18:
nasıl sevindiler hemdee...annem eline notu aldı okudu..çiçeğin üstüne geri koydu...elinize sağlık kızım ne gerek vardı dedi..'anneciğim sürpriz diye okumuş'
ben anladım okuyamadığını yakını görmüyor garibim...annemm bi daha oku dedim...okuyunca bu sefer anladı...gözyaşları akmaya başladı yanaklardan..hemen sarıldık...babam, kardeşler bakıyorlar..eşimde kameraya kaydediyor...çok komikti...
cannlarım test sonucumuz çıktı.
down sendrom:1/44700
trisomi:1/99000 diyor...
ve altında risk grubunun dışındadır gibi bi ibare var...yarında doktorumuza gidicezz... anladığım kadarıylaa sorun yok bizim 2li testimizdde...darısı sizin öğrenmenize....
kızlar saç dökülmesine ne yapabilirim? çok dökülüyo saçlarım :18: kel kalıcam sanki :18:
hoşgeldin canımgünaydınlarrrrrrrrr annişlerin en güzelleriiiiiiiiiiiiii
nasılsınızzz, ben işlerden yeni girebildim ay kızlr bu gün göbişim iyice çıktı yahuu
hadi yaaaa süper düşünmüşsünüzzz :) ne güzell
aynen canım yaasaç maskesi yapabilirmyiz ki sinamekili badem yağlı yumurtalı kürler zarar vermez herhalde değil mi :26:
hoşgeldin canım
demek göbüş çıktı haaaa
ve resim neden hala eklenmedi bakımmm
bıttım sabunu kullanın başka türlü dökülmeyi önleyemezsiniz hele doğumdan sonra daha çok dökülecek saçlarınız
günaydınlarrrrrrrrr annişlerin en güzelleriiiiiiiiiiiiii
nasılsınızzz, ben işlerden yeni girebildim ay kızlr bu gün göbişim iyice çıktı yahuu
hadi yaaaa süper düşünmüşsünüzzz :) ne güzell
Günaydın kızlar..Bugün kötü bir haberle uyandım,çok şükür bebeğim iyi.
Ama dedemgaliba felç geçirmiş.Hemen İstinye'ye kaldırmışlar.Konuşamıyormuş.
Zaten kalp hastasıydı onlarca ilaç kullanıyordu,tomografide beyin damarında tıkanıklık tespit edilmiş.Çok ağladım..
Dr geçici olabilir 72 saat sonra kesinleşir durumu demiş,ablam yanında "elimi sıktı ama yüzüme bakıp konuşamıyor" diyo
Babaannemle yazın köyde kışın Sarıyer'de yaşıyorlar.Köye gitmek için hazırlık yapıyorlardı..
Bende bugün ikili test sonucum için dr a gideceğim ama aklım dedemde,dünya iyisi melek dedemde
Ne olur dualarınızı esirgemeyin kızlar ne olur...
Zaten kalp hastasıydı onlarca ilaç kullanıyordu,tomografide beyin damarında tıkanıklık tespit edilmiş.Çok ağladım..
Dr geçici olabilir 72 saat sonra kesinleşir durumu demiş,ablam yanında "elimi sıktı ama yüzüme bakıp konuşamıyor" diyo
Babaannemle yazın köyde kışın Sarıyer'de yaşıyorlar.Köye gitmek için hazırlık yapıyorlardı..
Bende bugün ikili test sonucum için dr a gideceğim ama aklım dedemde,dünya iyisi melek dedemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?