aramıza hoşgeldinbir süredir okuyucu olarak bakıyordum artık geldim.
11 kasım dogum tarihim daha 1 kere doktora gittim 2 li testler falan başladı herhalde
yaptıranlar nerde yaptırdınız
kaç kilo aldınız ben şimdiden 6 kilo aldım karnım kocaman oldu hamile kıyafetleri giymeye başladım
beklemedeyiz merkezzz:13:az önce wc ye gidip kendi göbüşümü çektim atıcam birazdan
canım benimmmanammmm çocukken saçım dökülmüştüde bu sabunmuş bana verdikleri şimdi resimlerine baktım. adını bilmiyordum. evet saçlarım tekrardan çıkmıştı. gidip almak lazım
aslında lavinyanın dediği gibi maske yapsakta iyi gelir. evdeyken aklıma gelmiyor ya.
bende göbiş istiyorummmmmmmmmmm
geçmiş olsun canım rabbim şifasını versin inşşşGünaydın kızlar..Bugün kötü bir haberle uyandım,çok şükür bebeğim iyi.
Ama dedemgaliba felç geçirmiş.Hemen İstinye'ye kaldırmışlar.Konuşamıyormuş.
Zaten kalp hastasıydı onlarca ilaç kullanıyordu,tomografide beyin damarında tıkanıklık tespit edilmiş.Çok ağladım..
Dr geçici olabilir 72 saat sonra kesinleşir durumu demiş,ablam yanında "elimi sıktı ama yüzüme bakıp konuşamıyor" diyo
Babaannemle yazın köyde kışın Sarıyer'de yaşıyorlar.Köye gitmek için hazırlık yapıyorlardı..
Bende bugün ikili test sonucum için dr a gideceğim ama aklım dedemde,dünya iyisi melek dedemde
Ne olur dualarınızı esirgemeyin kızlar ne olur...
anammmm çocukken saçım dökülmüştüde bu sabunmuş bana verdikleri şimdi resimlerine baktım. adını bilmiyordum. evet saçlarım tekrardan çıkmıştı. gidip almak lazım
aslında lavinyanın dediği gibi maske yapsakta iyi gelir. evdeyken aklıma gelmiyor ya.
bende göbiş istiyorummmmmmmmmmm
Günaydın kızlar..Bugün kötü bir haberle uyandım,çok şükür bebeğim iyi.
Zaten kalp hastasıydı onlarca ilaç kullanıyordu,tomografide beyin damarında tıkanıklık tespit edilmiş.Çok ağladım..
Dr geçici olabilir 72 saat sonra kesinleşir durumu demiş,ablam yanında "elimi sıktı ama yüzüme bakıp konuşamıyor" diyo
Babaannemle yazın köyde kışın Sarıyer'de yaşıyorlar.Köye gitmek için hazırlık yapıyorlardı..
Bende bugün ikili test sonucum için dr a gideceğim ama aklım dedemde,dünya iyisi melek dedemde
dualarımız melek dedenle canım benim umarım herşey yolunda gider
allah şifa versin kuzum silerim iyileşir. benim babaannemde 5 ay önce oldu çok şükür erken müdahaleydi toparladı şimdi sürekli ilaç kullanıyor iyi inaşşalh oda iyi olur.
canım geçmiş olsun inş atlatır merak etme...Allah yardımcıları olsun şifa versin
canım inşallah iyileşir. doktor doğru demiş beklemeden bilinmiyor maalesef. Allah acil şifa versin. lütfen üzme kendini. elinde değil ama bebeğin etkilenmesin dikkat et. Allah sevdiklerimizi korusun.
geçmiş olsun canım rabbim şifasını versin inşşş
canım geçmiş olsun
Çok şükür benim kaynanam da iyidir ama küsme ve alınma huyları vardır beni deli eder.Yoksa çalışkan,titiz,iyi niyetli ama işte..Pazar günü çalıştığı kurumdan arkadaşları gelmiş,zorluyo resmen sende gel sende gel,ya eşimle bi pazarım var eşimle başbaşa geçircem belki,eltim gitti zaten yeterayrıca tatlı yapıp gönderdim söylemesi ayıp misafirlerine versin diye..
Ama dün karşılaştık bi havalar,bi suratlar"eşime dedim anan yine şişmiş haberin olsun"diye
Yoksa çok severim,hediyeler alır yemekler yapar gönderir,çağırır vs.ama o zorlama ve alınması da olmasa 4*4'lük diyebilirim...
canımmm çok sevindimmm geçmiş olsunnndarısı başımızaaa
kızlar cicişler ve sevgili şirin bebeklerii günaydınlar efeeeemmmmnasılsınızzz
yarın genel testler için doktora giidicez devlet hastanesine umarım doktor sorun çıkarmazz
günaydınlarrrrrrrrr annişlerin en güzelleriiiiiiiiiiiiii
nasılsınızzz, ben işlerden yeni girebildim ay kızlr bu gün göbişim iyice çıktı yahuu
hadi yaaaa süper düşünmüşsünüzzz :) ne güzell
Çok geçmiş olsun tatlım.. Dualarımız dedenle, inşallah sağlığına kavuşacaktır. Sakın çok üzme bebişini ve kendini. Benimde babam Felç geçirmişti konuşamıyordu.. Konuşması düzeldi yani açıldı. Sizinkide erken müdahele inşallah iyileşecek, ablanın elini sıkması iyi bişey tabi konuşamama sonradan açılıyor tatlım yüreğini ferah tut
2 li test yaptıranlar istanbulda nerede yaptırdınız nasıl yapılır bu test
2 li test yaptıranlar istanbulda nerede ve kaça yaptırdınız
korkudan ve üşengeçlikten daha doktora gidemedim
benimkindede var buna benzer huylar...hata bende ama en baştan gözünü öyle alıştırdım...ilk evlendiğimde çalışmıyordum...her gezmeye gittim...herr gezmesine pasta yaptım...(zaten pasta kurabiye yapmayıda çok severim, değişik değişik şeyler yaptım yapttım süprizler yaptım)
gün geldi işe başladım...kaynımda evlendi buarada..bi eltim oldueltim en baştann...ben bilmemki..ben yapamamki...ben gezmeyi sevmemki dedi çekildi kenara...
bi keresinde seninki gibi bi olay oldu bizim aramızdada...çok zoruma gitmişti..gıcık olmuştum..kendimi kullanılıyıor gibi hissetmiştim...
kayınvalidemde gezme vardı bi cumartesi...ben usulen dedimki ' anne yapılması gereken bişey varsa yapayım, hizmet görmeye gelirim'
K:'yoooo gelme sen, misafirler eltini görmek istiyorlar zaten' dedi. (meğer düğününe gelemeyenler eltime altın falan takacaklarmış da ondan benim gelmemi istememiş- bunuda sonradan anladım)
iyi dedim o zaman...
ertesi gün eltimle görüştük...geliyormusun sende annesininbirtanesi dedi gezmeye...yokk dedim ben gelmiyorum...annem sen gelme dedi..dedim...
eltim: bende pasta yapayımmı diye sordumda , yooooo sen zahmet etme kızım ben annesininbirtanesine yaptırırım dedi annem...dedi
ben şok tabiki...
ertesi gün kaynanam aradı...ya şundan ya bundan yap diye...bende kusura bakma yapamam...sorduğumda yapılmayacak dedin dedim...yapmadım nitekim...ve 3-4 gün laf çaktı durdu...neymiş efendimm görümcemmm bi pasta yapmışşşş amannn allahımmmm bi güzel olmuş...ellerine sağlıkmışş onun..oda olmasaymışşş
40 gün sırtında taşı bi gün indir sen suçlusun..nede olsa gelinsinn
Canımm Allah acil şifalar versin dedeciğine,, kız torunlar için dede nedir çok iyi bilirim, dedemi kaybettiğimde kendime bayaa bi gelememiştim hala da içim yanar. Ama sen üzme kendini kuzumm, inşallah melek deden iyileşecek, torununun biricik bebişini de görecek..
haydi gözün aydın annesi gördün geldin mi bebeğinigünaydınnnn canımızz teyzoşlarımız...
doktordan geldikkk...bizimm hareketli boddiyi gördükkkuzum yine içimde kıpır kıpırdıı...bu sefer 3 boyutlu ultrasona girdik...daha net gördük kuzumuzu...ama çıktı veremedi...çok güzel net bi anda yakaladık bebeğimi, çıktı almak için bi bastı doktorumuz...NO PAPERS!!! kağıt nasıl olmaz yaaa ultrasonun içindee bi dahada net bi görüntü vermedi bizim kuzu zatenn...ama babası kamereya çekti...artık elimizdeee videosuda varr yanii
test sonuçlarımız için çok iyi dedi doktor teyzeecinsiyetini görmek için biraz çabaladı ben söyleyince ama göremiyorum dedi..gördüysede söylemek istemedi çünkü ' henüz erken söylemek için yanlış bilgi vermek istemem' dedi
fotosunu alamadık ama bebeğimizi gördük yaa mutlu mesut işe geldimm
benimkindede var buna benzer huylar...hata bende ama en baştan gözünü öyle alıştırdım...ilk evlendiğimde çalışmıyordum...her gezmeye gittim...herr gezmesine pasta yaptım...(zaten pasta kurabiye yapmayıda çok severim, değişik değişik şeyler yaptım yapttım süprizler yaptım)
gün geldi işe başladım...kaynımda evlendi buarada..bi eltim oldueltim en baştann...ben bilmemki..ben yapamamki...ben gezmeyi sevmemki dedi çekildi kenara...
bi keresinde seninki gibi bi olay oldu bizim aramızdada...çok zoruma gitmişti..gıcık olmuştum..kendimi kullanılıyıor gibi hissetmiştim...
kayınvalidemde gezme vardı bi cumartesi...ben usulen dedimki ' anne yapılması gereken bişey varsa yapayım, hizmet görmeye gelirim'
K:'yoooo gelme sen, misafirler eltini görmek istiyorlar zaten' dedi. (meğer düğününe gelemeyenler eltime altın falan takacaklarmış da ondan benim gelmemi istememiş- bunuda sonradan anladım)
iyi dedim o zaman...
ertesi gün eltimle görüştük...geliyormusun sende annesininbirtanesi dedi gezmeye...yokk dedim ben gelmiyorum...annem sen gelme dedi..dedim...
eltim: bende pasta yapayımmı diye sordumda , yooooo sen zahmet etme kızım ben annesininbirtanesine yaptırırım dedi annem...dedi
ben şok tabiki...
ertesi gün kaynanam aradı...ya şundan ya bundan yap diye...bende kusura bakma yapamam...sorduğumda yapılmayacak dedin dedim...yapmadım nitekim...ve 3-4 gün laf çaktı durdu...neymiş efendimm görümcemmm bi pasta yapmışşşş amannn allahımmmm bi güzel olmuş...ellerine sağlıkmışş onun..oda olmasaymışşş
sağol kuzum...darısı size...
sağol canım...süprizleri oldum olası severim...orjınal bişey olsun istedim...anneannesi ve babannesi üstündeki notuda kaldırmadılar daha durur öylee...diyorlarkii...' kendi gelmeden çiçeği geldi bilee'
günaydınnnn canımızz teyzoşlarımız...
doktordan geldikkk...bizimm hareketli boddiyi gördükkkuzum yine içimde kıpır kıpırdıı...bu sefer 3 boyutlu ultrasona girdik...daha net gördük kuzumuzu...ama çıktı veremedi...çok güzel net bi anda yakaladık bebeğimi, çıktı almak için bi bastı doktorumuz...NO PAPERS!!! kağıt nasıl olmaz yaaa ultrasonun içindee bi dahada net bi görüntü vermedi bizim kuzu zatenn...ama babası kamereya çekti...artık elimizdeee videosuda varr yanii
test sonuçlarımız için çok iyi dedi doktor teyzeecinsiyetini görmek için biraz çabaladı ben söyleyince ama göremiyorum dedi..gördüysede söylemek istemedi çünkü ' henüz erken söylemek için yanlış bilgi vermek istemem' dedi
sağol canım...süprizleri oldum olası severim...orjınal bişey olsun istedim...anneannesi ve babannesi üstündeki notuda kaldırmadılar daha durur öylee...diyorlarkii...' kendi gelmeden çiçeği geldi bilee'
çok geçmiş olsun canım..rabbim acil şifasını versinnn dedeciğinin...dualarımız onunla inşallah..sende çok hırpalama kendini...:26:
canım istanbul da olanlar daha yaptırmadı sanırsam
haydi gözün aydın annesi gördün geldin mi bebeğini
aman canım boşver sıkma canını bilirim diyen iş bitirmiş bilmem diyen baş kurtarmış yani sende benim gibi baştan kaybetmişsin
tatlım ne güzel haberler, ay bu kağıtları neden kontrol etmezler hiç anlamış değişim, videoyu eklesene :) bizde görelim sıpayı
Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden..
Bakalım servise almışlar 3 gün içinde durumu netleşecek hayırlısıyla,Allahım sağlık versin..
günaydınnnn canımızz teyzoşlarımız...
iyi dedim o zaman...
ben şok tabiki...
sağol kuzum...darısı size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?