2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aramıza hoşgeldin yanlız değilsin canım bende giymeye başladım cicilerimi
neden 1 kere gittin doktora sıkıntın yok galiba

az önce wc ye gidip kendi göbüşümü çektim atıcam birazdan
beklemedeyiz merkezzz:13:

canım benimmm merak etme senin de olacak göbüşün 3 aydan sonra çıkmasa bile 4 aydan sonra kesin çıkacak
ilk gebeliklerde kız karnı derler eskiler birden karnı çıkmaz gebenin yavaş yavaş çıkar çünkü kendine rahat durabileceği yer ayarlar
sabuna gelince ben kullanmadım ama kardeşim kullandı ve çok memnun kaldı

geçmiş olsun canım rabbim şifasını versin inşşş

ne kadr geç çıkarsa o kadar iyidir belki çıkar merak etme :)

canım geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun tatlım.. Dualarımız dedenle, inşallah sağlığına kavuşacaktır. Sakın çok üzme bebişini ve kendini. Benimde babam Felç geçirmişti konuşamıyordu.. Konuşması düzeldi yani açıldı. Sizinkide erken müdahele inşallah iyileşecek, ablanın elini sıkması iyi bişey tabi konuşamama sonradan açılıyor tatlım yüreğini ferah tut

dualarımız melek dedenle canım benim umarım herşey yolunda gider

allah şifa versin kuzum silerim iyileşir. benim babaannemde 5 ay önce oldu çok şükür erken müdahaleydi toparladı şimdi sürekli ilaç kullanıyor iyi inaşşalh oda iyi olur.

canım geçmiş olsun inş atlatır merak etme...Allah yardımcıları olsun şifa versin

canım inşallah iyileşir. doktor doğru demiş beklemeden bilinmiyor maalesef. Allah acil şifa versin. lütfen üzme kendini. elinde değil ama bebeğin etkilenmesin dikkat et. Allah sevdiklerimizi korusun.

geçmiş olsun canım rabbim şifasını versin inşşş

canım geçmiş olsun

Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden..
Bakalım servise almışlar 3 gün içinde durumu netleşecek hayırlısıyla,Allahım sağlık versin..

günaydınnnn canımızz teyzoşlarımız...

doktordan geldikkk...bizimm hareketli boddiyi gördükkkuzum yine içimde kıpır kıpırdıı...bu sefer 3 boyutlu ultrasona girdik...daha net gördük kuzumuzu...ama çıktı veremedi...çok güzel net bi anda yakaladık bebeğimi, çıktı almak için bi bastı doktorumuz...NO PAPERS!!! kağıt nasıl olmaz yaaa ultrasonun içindeebi dahada net bi görüntü vermedi bizim kuzu zatenn...ama babası kamereya çekti...artık elimizdeee videosuda varr yanii
test sonuçlarımız için çok iyi dedi doktor teyzee cinsiyetini görmek için biraz çabaladı ben söyleyince ama göremiyorum dedi..gördüysede söylemek istemedi çünkü ' henüz erken söylemek için yanlış bilgi vermek istemem' dedi
fotosunu alamadık ama bebeğimizi gördük yaa mutlu mesut işe geldimm

benimkindede var buna benzer huylar...hata bende ama en baştan gözünü öyle alıştırdım...ilk evlendiğimde çalışmıyordum...her gezmeye gittim...herr gezmesine pasta yaptım...(zaten pasta kurabiye yapmayıda çok severim, değişik değişik şeyler yaptım yapttım süprizler yaptım)

gün geldi işe başladım...kaynımda evlendi buarada..bi eltim oldu eltim en baştann...ben bilmemki..ben yapamamki...ben gezmeyi sevmemki dedi çekildi kenara...

bi keresinde seninki gibi bi olay oldu bizim aramızdada...çok zoruma gitmişti..gıcık olmuştum..kendimi kullanılıyıor gibi hissetmiştim...

kayınvalidemde gezme vardı bi cumartesi...ben usulen dedimki ' anne yapılması gereken bişey varsa yapayım, hizmet görmeye gelirim'
K:'yoooo gelme sen, misafirler eltini görmek istiyorlar zaten' dedi. (meğer düğününe gelemeyenler eltime altın falan takacaklarmış da ondan benim gelmemi istememiş- bunuda sonradan anladım)
iyi dedim o zaman...
ertesi gün eltimle görüştük...geliyormusun sende annesininbirtanesi dedi gezmeye...yokk dedim ben gelmiyorum...annem sen gelme dedi..dedim...
eltim: bende pasta yapayımmı diye sordumda , yooooo sen zahmet etme kızım ben annesininbirtanesine yaptırırım dedi annem...dedi
ben şok tabiki...
ertesi gün kaynanam aradı...ya şundan ya bundan yap diye...bende kusura bakma yapamam...sorduğumda yapılmayacak dedin dedim...yapmadım nitekim...ve 3-4 gün laf çaktı durdu...neymiş efendimm görümcemmm bi pasta yapmışşşş amannn allahımmmm bi güzel olmuş...ellerine sağlıkmışş onun..oda olmasaymışşş

40 gün sırtında taşı bi gün indir sen suçlusun..nede olsa gelinsinn

sağol kuzum...darısı size...

sağol canım...süprizleri oldum olası severim...orjınal bişey olsun istedim...anneannesi ve babannesi üstündeki notuda kaldırmadılar daha durur öylee...diyorlarkii...' kendi gelmeden çiçeği geldi bilee'

Sağol canım sana da geçmiş olsun,umarım dedem de bir an önce sağlığına kavuşur..Üzmemeye çalışıyorum.Zaten bugün 2'li test sonucumu da almaya gideceğim.İnşallah o güldürür beni..

Canımm Allah acil şifalar versin dedeciğine,, kız torunlar için dede nedir çok iyi bilirim, dedemi kaybettiğimde kendime bayaa bi gelememiştim hala da içim yanar. Ama sen üzme kendini kuzumm, inşallah melek deden iyileşecek, torununun biricik bebişini de görecek..

2 li test yaptıranlar istanbulda nerede yaptırdınız nasıl yapılır bu test

Canım hoşgeldin öncelikle,, ben dün yaptırdım Avrupa yakasında oturuyorum normalde özele gidiyorum ama altı üstü bi test olduğu için çok para vermeye gerek yok,
bebeğime harcarım dedim. Kağıthane Devlet Hastanesi var bize yakın, orda yaptırdım. Doğumu burda yaptırmayı düşünmem o ayrı bişi, ama söylemem gerek ki doktor acayip
tatlıydı hatta özeldeki doktorumdan bile sıcaktı bana karşı. Hatice Yılmaz adı. Zaten randevu alabilmek için bi 3 hafta öncesinde başvuru yapman lazım o kadar dolu. Testin de nasıl yapıldığını anlatayım; öncelikle ultrasonda bebeğin ense kalınlığı burun kemiğine bakıyorlar ölçüsünü alıyorlar.Sonra ikili test formu dolduruyorsun, kan veriyorsun biyokimyada bakılıyor kanına ve sonuçlar değerlendiriliyor. Doktor ona göre sana yorumunu yapıyor tatlım. Bu kadarcık. Test sonucumu salı alıcam, hayırlısıyla temiz çıkacak inşallah

Bak görüyor musun işte,eltiye niye zahmet oluyormuş bende onu anlamadım..Yapamam ki edemem ki deyip kenara çekilen tipler hep germiştir beni..

Dediğin gibi canım ne de olsa geliniz iyi bişey de yapsak mutlaka kendi sülalesinde övecek bişey bulurlar..Sonra da iyilik beklerler işte..

2 li test yaptıranlar istanbulda nerede ve kaça yaptırdınız
korkudan ve üşengeçlikten daha doktora gidemedim

Neden korktuğunu anlamadım açıkçası ? Kötü bir durummu var canım (riskli) ?
Ben daha yaptırmadım ama 2 arkadaş devlet hastanesinde yaptırdı ücretsiz. Ben güngören hastanesine veya avicenna'ya gidicem.
100 ila 350 tl arasında değişiyor fiyatlar. Bence sana yakın hastaneyi arayıp fiyat al.

çok geçmiş olsun canım..rabbim acil şifasını versinnn dedeciğinin...dualarımız onunla inşallah..sende çok hırpalama kendini...:26:

Amin canımm.Sorma zaten haberi alır almaz direk küçükken,bekarken ki yaşadığım o güzel günler geldi aklıma birden tutamadım kendimi..
İnşallah iyileşir,inşallah görür bebeğimi.Çok sağol tatlım..

haydi gözün aydın annesi gördün geldin mi bebeğini
aman canım boşver sıkma canını bilirim diyen iş bitirmiş bilmem diyen baş kurtarmış yani sende benim gibi baştan kaybetmişsin

tatlım ne güzel haberler, ay bu kağıtları neden kontrol etmezler hiç anlamış değişim , videoyu eklesene :) bizde görelim sıpayı

Bakırköy Devlet Hastanesi'nde yaptırdım.Perinatoloji bölümüne randevu alarak..2 gün içinde sonuç veriyorlar

çok geçmiş olsun canım..rabbim acil şifasını versinnn dedeciğinin...dualarımız onunla inşallah..sende çok hırpalama kendini...:26:

Çok sağol canım amin inşallah düzelir.Bugün kendi dr uma gideceğim için ancak yarın uğrayabileceğim yanına..
İyiyim biraz daha haber alıyorum ara ara..

haydi gözün aydın annesi gördün geldin mi bebeğini
aman canım boşver sıkma canını bilirim diyen iş bitirmiş bilmem diyen baş kurtarmış yani sende benim gibi baştan kaybetmişsin

evet gördüm hamdolsunn teyzesii yaaa...Allahım ne güzel bi mucize nasip etti bizlere...sonsuz hamdolsun..sonsuzz şükürlerr olsunn

dediğin gibi bende en baştan kendimi önlerine attım...en baştan kaybettim...bilmem dedi çekildi kenara..başınıda kurtardı .ıçınıdaa

tatlım ne güzel haberler, ay bu kağıtları neden kontrol etmezler hiç anlamış değişim , videoyu eklesene :) bizde görelim sıpayı

akşama eklerim canım buraya video eklenebiliyorsa...babamızda kaldı videomuz..

biliyorum canım da senin online olduğunu görmedim ben online olanlar içinde yok sanırsam dedim

Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden..
Bakalım servise almışlar 3 gün içinde durumu netleşecek hayırlısıyla,Allahım sağlık versin..

canım geçmiş olsun çok dualarımız seninle inşallah biran önce atlatacak deden..

negüzel test sonuçları mükemmel için rahatlamıştır tatlım umarım cumartesi bende güzel hhaberler alırım..

üşengeçlik yapma canım ayrıca zatyen gideceğin doktor seni testler için yönlendirecektir henüz uygun bi doktor bulamadıysan tavsiyem byu işi biran önce hallet ve cumartesi hem doktora gidip bebişini gör hemde testlerini yaptır..
umarım bi sorunla karşılaşmazsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…