günaydınnnn canımızz teyzoşlarımız...
doktordan geldikkk...bizimm hareketli boddiyi gördükkkuzum yine içimde kıpır kıpırdıı...bu sefer 3 boyutlu ultrasona girdik...daha net gördük kuzumuzu...ama çıktı veremedi...çok güzel net bi anda yakaladık bebeğimi, çıktı almak için bi bastı doktorumuz...NO PAPERS!!! kağıt nasıl olmaz yaaa ultrasonun içindee bi dahada net bi görüntü vermedi bizim kuzu zatenn...ama babası kamereya çekti...artık elimizdeee videosuda varr yanii
test sonuçlarımız için çok iyi dedi doktor teyzeecinsiyetini görmek için biraz çabaladı ben söyleyince ama göremiyorum dedi..gördüysede söylemek istemedi çünkü ' henüz erken söylemek için yanlış bilgi vermek istemem' dedi
fotosunu alamadık ama bebeğimizi gördük yaa mutlu mesut işe geldimm
sağol canım...süprizleri oldum olası severim...orjınal bişey olsun istedim...anneannesi ve babannesi üstündeki notuda kaldırmadılar daha durur öylee...diyorlarkii...' kendi gelmeden çiçeği geldi bilee'
Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden..
Bakalım servise almışlar 3 gün içinde durumu netleşecek hayırlısıyla,Allahım sağlık versin..
doktordan geldikkk...bizimm hareketli boddiyi gördükkkuzum yine içimde kıpır kıpırdıı...bu sefer 3 boyutlu ultrasona girdik...daha net gördük kuzumuzu...ama çıktı veremedi...çok güzel net bi anda yakaladık bebeğimi, çıktı almak için bi bastı doktorumuz...NO PAPERS!!! kağıt nasıl olmaz yaaa ultrasonun içindee bi dahada net bi görüntü vermedi bizim kuzu zatenn...ama babası kamereya çekti...artık elimizdeee videosuda varr yanii
test sonuçlarımız için çok iyi dedi doktor teyzeecinsiyetini görmek için biraz çabaladı ben söyleyince ama göremiyorum dedi..gördüysede söylemek istemedi çünkü ' henüz erken söylemek için yanlış bilgi vermek istemem' dedi
benimkindede var buna benzer huylar...hata bende ama en baştan gözünü öyle alıştırdım...ilk evlendiğimde çalışmıyordum...her gezmeye gittim...herr gezmesine pasta yaptım...(zaten pasta kurabiye yapmayıda çok severim, değişik değişik şeyler yaptım yapttım süprizler yaptım)
gün geldi işe başladım...kaynımda evlendi buarada..bi eltim oldueltim en baştann...ben bilmemki..ben yapamamki...ben gezmeyi sevmemki dedi çekildi kenara...
bi keresinde seninki gibi bi olay oldu bizim aramızdada...çok zoruma gitmişti..gıcık olmuştum..kendimi kullanılıyıor gibi hissetmiştim...
kayınvalidemde gezme vardı bi cumartesi...ben usulen dedimki ' anne yapılması gereken bişey varsa yapayım, hizmet görmeye gelirim'
K:'yoooo gelme sen, misafirler eltini görmek istiyorlar zaten' dedi. (meğer düğününe gelemeyenler eltime altın falan takacaklarmış da ondan benim gelmemi istememiş- bunuda sonradan anladım)
iyi dedim o zaman...
ertesi gün eltimle görüştük...geliyormusun sende annesininbirtanesi dedi gezmeye...yokk dedim ben gelmiyorum...annem sen gelme dedi..dedim...
eltim: bende pasta yapayımmı diye sordumda , yooooo sen zahmet etme kızım ben annesininbirtanesine yaptırırım dedi annem...dedi
ben şok tabiki...
ertesi gün kaynanam aradı...ya şundan ya bundan yap diye...bende kusura bakma yapamam...sorduğumda yapılmayacak dedin dedim...yapmadım nitekim...ve 3-4 gün laf çaktı durdu...neymiş efendimm görümcemmm bi pasta yapmışşşş amannn allahımmmm bi güzel olmuş...ellerine sağlıkmışş onun..oda olmasaymışşş
40 gün sırtında taşı bi gün indir sen suçlusun..nede olsa gelinsinn
sağol kuzum...darısı size...
sağol canım...süprizleri oldum olası severim...orjınal bişey olsun istedim...anneannesi ve babannesi üstündeki notuda kaldırmadılar daha durur öylee...diyorlarkii...' kendi gelmeden çiçeği geldi bilee'
2 li test yaptıranlar istanbulda nerede ve kaça yaptırdınız
korkudan ve üşengeçlikten daha doktora gidemedim
aynen canım yaasaç maskesi yapabilirmyiz ki sinamekili badem yağlı yumurtalı kürler zarar vermez herhalde değil mi :26:
günaydınlarrrrrrrrr annişlerin en güzelleriiiiiiiiiiiiii
nasılsınızzz, ben işlerden yeni girebildim ay kızlr bu gün göbişim iyice çıktı yahuu
bıttım sabunu kullanın başka türlü dökülmeyi önleyemezsiniz hele doğumdan sonra daha çok dökülecek saçlarınız
haftada bir kez badem yağı, bal, yumurta ve zeytinyağını karıştır saçına maske yap yarım saat boneyle kalsın sonra banyo yap. bunu tek badem yağıylada yapabilirsin ama böyle yapınca çok güzel parlıyor. bir de şampuanının içine 2-3 kapak sirkey 1-2 damlada badem yağı koy çalkala.
benimde döklüyor biraz canlansınlar diye ben saçlarımı kestirdim
Bak görüyor musun işte,eltiye niye zahmet oluyormuş bende onu anlamadım..Yapamam ki edemem ki deyip kenara çekilen tipler hep germiştir beni..
Dediğin gibi canım ne de olsa geliniz iyi bişey de yapsak mutlaka kendi sülalesinde övecek bişey bulurlar..Sonra da iyilik beklerler işte..
herkese merhaba.
kızlar ben bişey sormak istiyorum.
ben devlet hastanesinden gebe polikliniğinden randevu aldım.gideceğim zaman 12+3 olacak. önce muayne mi ediyorlar.direk ordan 2liye gönderirlermi. yoksa günmü veriyorlar 2 li test için?
Amin canımm.Sorma zaten haberi alır almaz direk küçükken,bekarken ki yaşadığım o güzel günler geldi aklıma birden tutamadım kendimi..
İnşallah iyileşir,inşallah görür bebeğimi.Çok sağol tatlım..
bilmiyorum ki canım...:18:
benim de nasıl çıktı görsen gömlekler sıkıyor artık...
hmm denicem bunu canımmm
yazdım bunu da
ben de kestirdim durmuştu dökülmesi ama yine başladıı...
canım geçmiş olsun çok dualarımız seninle inşallah biran önce atlatacak deden..
herkese merhaba.
kızlar ben bişey sormak istiyorum.
ben devlet hastanesinden gebe polikliniğinden randevu aldım.gideceğim zaman 12+3 olacak. önce muayne mi ediyorlar.direk ordan 2liye gönderirlermi. yoksa günmü veriyorlar 2 li test için?
Günaydın kızlar..Bugün kötü bir haberle uyandım,çok şükür bebeğim iyi.
Ama dedemgaliba felç geçirmiş.Hemen İstinye'ye kaldırmışlar.Konuşamıyormuş.
Zaten kalp hastasıydı onlarca ilaç kullanıyordu,tomografide beyin damarında tıkanıklık tespit edilmiş.Çok ağladım..
Dr geçici olabilir 72 saat sonra kesinleşir durumu demiş,ablam yanında "elimi sıktı ama yüzüme bakıp konuşamıyor" diyo
Babaannemle yazın köyde kışın Sarıyer'de yaşıyorlar.Köye gitmek için hazırlık yapıyorlardı..
Bende bugün ikili test sonucum için dr a gideceğim ama aklım dedemde,dünya iyisi melek dedemde
Ne olur dualarınızı esirgemeyin kızlar ne olur...
canımmm çok geçmiş olsunn. Rabim acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda...
geçmiş olsun canım Allahım tez zamanda şifa versin inşAllah üzülme bebeğini düşün
kızlarrrrr attım http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nelerinin-tatli-gobusleri-4.html#post24296879bakınnn bar bir badi giyince iyice çıktı
benimkindede var buna benzer huylar...hata bende ama en baştan gözünü öyle alıştırdım...ilk evlendiğimde çalışmıyordum...her gezmeye gittim...herr gezmesine pasta yaptım...(zaten pasta kurabiye yapmayıda çok severim, değişik değişik şeyler yaptım yapttım süprizler yaptım)
gün geldi işe başladım...kaynımda evlendi buarada..bi eltim oldueltim en baştann...ben bilmemki..ben yapamamki...ben gezmeyi sevmemki dedi çekildi kenara...
bi keresinde seninki gibi bi olay oldu bizim aramızdada...çok zoruma gitmişti..gıcık olmuştum..kendimi kullanılıyıor gibi hissetmiştim...
kayınvalidemde gezme vardı bi cumartesi...ben usulen dedimki ' anne yapılması gereken bişey varsa yapayım, hizmet görmeye gelirim'
K:'yoooo gelme sen, misafirler eltini görmek istiyorlar zaten' dedi. (meğer düğününe gelemeyenler eltime altın falan takacaklarmış da ondan benim gelmemi istememiş- bunuda sonradan anladım)
iyi dedim o zaman...
ertesi gün eltimle görüştük...geliyormusun sende annesininbirtanesi dedi gezmeye...yokk dedim ben gelmiyorum...annem sen gelme dedi..dedim...
eltim: bende pasta yapayımmı diye sordumda , yooooo sen zahmet etme kızım ben annesininbirtanesine yaptırırım dedi annem...dedi
ben şok tabiki...
ertesi gün kaynanam aradı...ya şundan ya bundan yap diye...bende kusura bakma yapamam...sorduğumda yapılmayacak dedin dedim...yapmadım nitekim...ve 3-4 gün laf çaktı durdu...neymiş efendimm görümcemmm bi pasta yapmışşşş amannn allahımmmm bi güzel olmuş...ellerine sağlıkmışş onun..oda olmasaymışşş
40 gün sırtında taşı bi gün indir sen suçlusun..nede olsa gelinsinn
sağol kuzum...darısı size...
ekledim göbüşler topiğine bak bakalımhttp://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nelerinin-tatli-gobusleri-5.html#post24297546
:)))) kuzum senin baya çıkmış yaaaa 5 aylık gibi görünüyosun :)) benimki seninkinin yarısı kadar diyebilirim :) iç karnım var sanırım benim :)))
burda hiç bulantısı olmayan arkadaşlar var başından beri istisna bulantıları saymıyorummmm... bulemsu annesinin birtanesi esra özellikle dikkatimi çekenler..... oğlunuz mu olacak acabaaaaa öyle derler yaaaaa
:)))) kuzum senin baya çıkmış yaaaa 5 aylık gibi görünüyosun :)) benimki seninkinin yarısı kadar diyebilirim :) iç karnım var sanırım benim :)))
burda hiç bulantısı olmayan arkadaşlar var başından beri istisna bulantıları saymıyorummmm... bulemsu annesinin birtanesi esra özellikle dikkatimi çekenler..... oğlunuz mu olacak acabaaaaa öyle derler yaaaaa
kızlar şu ikili test nasıl birşey iğneyle falanmı yapılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?