2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ayyy bebiş görülürde mutlu olunmaz mı? test sonuçlarında iyi çıkmış maşallah. demek yine bebişini göremicez. ne yapalım bir dahakine artık. :)

kayınvalideler böyle uyuzluk yapınca ben psikolojik rahatsızlığa yoruyorum. gerçekten kafası çalışan, iyi niyetli bir anne çocuğunun mutluluğu için zaten iyi olan gelinine iyi davranır, arasını hoş tutar. bu onun ayıbı. ben olsam hiç takmazdım. Allah çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın. mesela benim melek kayınvalidem gibi

Son düzenleme:
Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden..
Bakalım servise almışlar 3 gün içinde durumu netleşecek hayırlısıyla,Allahım sağlık versin..

canım geçmiş olsun çok dualarımız seninle inşallah biran önce atlatacak deden..

negüzel test sonuçları mükemmel için rahatlamıştır tatlım umarım cumartesi bende güzel hhaberler alırım..

2 li test yaptıranlar istanbulda nerede ve kaça yaptırdınız
korkudan ve üşengeçlikten daha doktora gidemedim

üşengeçlik yapma canım ayrıca zatyen gideceğin doktor seni testler için yönlendirecektir henüz uygun bi doktor bulamadıysan tavsiyem byu işi biran önce hallet ve cumartesi hem doktora gidip bebişini gör hemde testlerini yaptır..
umarım bi sorunla karşılaşmazsın..

herkese merhaba.
kızlar ben bişey sormak istiyorum.
ben devlet hastanesinden gebe polikliniğinden randevu aldım.gideceğim zaman 12+3 olacak. önce muayne mi ediyorlar.direk ordan 2liye gönderirlermi. yoksa günmü veriyorlar 2 li test için?

aynen canım yaa saç maskesi yapabilirmyiz ki sinamekili badem yağlı yumurtalı kürler zarar vermez herhalde değil mi :26:

bilmiyorum ki canım...:18:

günaydınlarrrrrrrrr annişlerin en güzelleriiiiiiiiiiiiii

nasılsınızzz, ben işlerden yeni girebildim ay kızlr bu gün göbişim iyice çıktı yahuu

benim de nasıl çıktı görsen gömlekler sıkıyor artık...

bıttım sabunu kullanın başka türlü dökülmeyi önleyemezsiniz hele doğumdan sonra daha çok dökülecek saçlarınız

hmm denicem bunu canımmm

yazdım bunu da

benimde döklüyor biraz canlansınlar diye ben saçlarımı kestirdim

ben de kestirdim durmuştu dökülmesi ama yine başladıı...

aynen öylee canım...bide övünmeyi seven biriyseee bu kişii daha zor oluyor...sonrada dediğin gibi iyilik bekliyorlar vee sen azıcık uzak dursannn 'GELİN DEĞİŞTİİ ANAMMMM' oluyorrr yorumları

aman napalımm canımm iştee eşlerimiz içinn hee yok diycezz..idare edicezz

ultrasonla aynı gün ya da 1 gün öncesi, bir gün sonrası olabiliyor. büyük ihtimal aynı gün olur canım önce muayene eder, sonra kan testine gönderir.

canımmm çok geçmiş olsunn. Rabim acil şifalar versin inşallah en kısa zamanda...

canım geçmiş olsun çok dualarımız seninle inşallah biran önce atlatacak deden..

Çok sağol canım inşallah atlatır inşallah........

önce muayene hemen ardından 2'li test için laboratuar a gönderiyorlar.

geçmiş olsun canım Allahım tez zamanda şifa versin inşAllah üzülme bebeğini düşün

geçmiş olsun canım Allahım tez zamanda şifa versin inşAllah üzülme bebeğini düşün

Çok sağol canım aminnn.
Yok daha iyiyim şimdi,üzülmemeye çalışıyorum.Zaten birazdan çıkacağım 2'li test sonucumu almaya ordan da dr uma.İnş herşey yolundadır..

annesininbirtanesi
canım benim ne güzel bebişini görmüşsün çok sevindim sorun olmamasına ay kıskandım bende görmek istiyoruum :):):) özledim ama ben ya ne yapaacaz böle bilmiyorum

:)))) kuzum senin baya çıkmış yaaaa 5 aylık gibi görünüyosun :)) benimki seninkinin yarısı kadar diyebilirim :) iç karnım var sanırım benim :)))

burda hiç bulantısı olmayan arkadaşlar var başından beri istisna bulantıları saymıyorummmm... bulemsu annesinin birtanesi esra özellikle dikkatimi çekenler..... oğlunuz mu olacak acabaaaaa öyle derler yaaaaa

Aaaa hep bu doktorlar zatenn bi kontrol etmiyorlar, oysa ki bizler için ne kadar önemli o fotoğraflar.. benim de ultrason görüntümü kaybetmişti doktorum halen sinir oluyorum

Bu arada kaygananın yaptığını okuyunca benimki geldi aklıma. Evlendiğim ilk üç ay çalışmıyorum diye her hafta sonu pazar günü önce kahvaltıya çağrılırdık, sonra yemek biter bitmez süprüge vileda çıkardı haydi temizliğee,, Hiç sesim çıkmazdı. Sonra kurban bayramı olacak, pazartesiye denk geliyor, cumadan da benim annemler ankaradan geldiler bana uğrayıp kardeşimi de bırakıp abime geçtiler, kayınvalidemler de pazara kendi memleketlerine gidecek. Cumartesi oldu kardeşimi gezdirmeye çıkarıcaz, biliyor ya gezeceğimizi öncelikle gezmemize ortak oldu, tüm gün onun için o mağaza senin bu mağaza benim gezdik- ki benim daha ilk bayramımdı bayramlık aldıracaktım onun yüzünden alınmadı hiçbir şey -, ayrıca kardeşimi de sahile filan götürmeyi düşünüyordum ben ankaradan gelmiş sonuçta... Neyse tüm gün gezdik akşam yemeğe çağırdı bizi bir gün sonra gidiyorlarmış yaa yolculamak gerekirmiş.Hadi dedim tamam. Gider gitmez sabahtan yüklükten çıkarmış olduğu koca koca yatakları yorganları balkondan taşıttı, sonra yemek.. Ama bomba en sonda, yemekten tüm erkekler kalktı sofrayı kaldırıcam,, hatun döndü bana dedi ki " eee Milona bayram temizliğimi ne zaman yapıyorsun?". Bende şalterler attı artık... " Anne dedim ben daha kendi temziliğimi yapmadım bayram boyunca da annemler var gidecek yerlerim var yapamam". Tüm gün gezdi gezdi bizimle sonra da temizliğimi ne zaman yapıyorsun diyor Sonrasında ben kötü oldum tabi. Dediğim gibi 40 yıl taşı görülmez bir kere indirmeye gör, senden kötüsü olmaz. Ama çok içime oturmuştu çünkü ben annem yerine koymuştum,, tabi ne oldu kendilerinden uzaklaştırdılar.
Gerçi Allah şükür şu anda iyiyiz bebek haberiyle birlikte. Ben de araya mesafemi koydum, eşim de anladı yapacaklarını.. Nazar değmesin inşallah

aaaa bi de poly i unutmayalımmm

Canım benim de hiç bulantım olmadı çok şükür

cinsiyetle alakası var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…