2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
sağol canım randevumu almam gerekıyor yoksa devletten.

Gideceğin yere bağlı canım çoğu yer artık randevulu sisteme geçti, ama gidip sıra alıp da muayene alabiliyorsun, tabi bu benim bildiğim. Üniversite Araştırma hastaneleri nasıl oluyor tam bilmiyorum ben de. En iyisi bi hastane belirle, iletişim numarasından arayıp öğren bence tatlım. Bu arada ben kağıthane devlet hastanesinde hatice yılmaza gittim. Hastane biraz kalabalık, sıra bekliyorsun filan ama doktorum süperdi

selamm umarım herkes bebişleriyle iyidir bebişlerini görenler görmek için gün sayanlar rabbim hiç neşemizi almasın inşallah. sabahtan beri geçenlerde bi arkadaşın paylaştığı aslıhan erkişinin ninni albümünü dinliyorum öyle güzelki baştan baştan dinleyip ezberlemeye çalışıyorum sizinlede paylaşayım dedim ama ben szölerini bulamadım bulan olursa paylaşırsa çok sevinirimmm:)

hiç alakası yok. ben hiç bulantı bilmedim, kızım oldu.

heyoooo beni merak eden yok muuuu ben de girmiyorum hiç ama bu aralar kendimi iyi hissetmiyorum midemden dolayı ve halsizim internete girmeyi bile canım istemiyo yoksaaa sizleri çoookkk özledimm. hayatbanaguzel veee bulemsu süpersiniz kızlar göbüşlerinizi severmmm sizinn. ayrıca yasemin di dimi incecik görünüyosun canım oh ne güzelll çıtır anne olcaksn. size özendim ben de koyuyum bi tane göbüş fotosu kızlarrr bekleyin beni

arkadaşlar kabızlık sorunu yaşayan varmı.bu hamilelikte çok ciddi bi durum bence.yaşamayan anlayamaz dün neredeyse hastanelik olyordum.bayılmak üzereydim ağlamaktan ve karın ağrısından.çok kötüymüş gerçekten.aldığımız ilaçlar mutlaka kabızlık yaparmış bu yüzden uyarayım dedim sakın bol su içmeyi aynı zmanda sindirim sistemini düzene sokacak elma kuru kayısı gibi şeyler yemeyi ihmal etmeyin.hiç basite indirgenecek bişi değil gerçekten

Selam kızlar cok sık muhabbettinize ortak olamasamda yazdıklarınızı okuyorum.
Prima'dan aradilar kargoya veriyolarmis hediye paketini.gecende burda konusuluyodu bilgi vereyim dedim.
Benimde ikili test pazartesi korku mu heyecan mi bilmiyorum ama biraz endiseliyim galiba umarim bebegim sagliklidir.:26:
Bu arada bursa da olan kızlar beşevler giysi pazarini bilirsiniz ordan hamile tayti aldim 10 tl hemde akliNizda olsun geliNce denedim cok rahatmis gercekten.

Göbek fotoları süper beniki de top yutmus gibi onden gidiyo simdilik yanlara dagilmadi.
Bakalim nasil devam edecek hamilelik.

Canım ayni sorun bende de anlatilacak gibi degil gercekten.ben artik sabah uyaninca 3bardak ılık su iciyorum arkasindan bi sure sonra bagirsaklar hareketleniyo ondan sonra anca cikabiliyorum tuvalete ve kahvalti mi sonra yapiyorum.
Zetyin yagi elma kayisi hepsini denedim ama en cok bu sabah su olayi isime yaradi biraz zor oluyo o kadar suyu arka arkaya icmek ama mecbur kalinca iciyosun tabi

:)) o kadar büyük mü görünüyor yok benim çok ulantım oldu canım halen daha sabahları çıkarıyorumm her sabah sarı safran çıakrıyorum ama doktor erkek dedi. sanırım onunla alakalı değil :)

hay Allahım yaaa, cidden sinir bir kişilik bu ne böyle ay bunları duydukça kayınvalidemi sever oldum biz haftasonları kayınvalidemde kalırız denize sıfır evleri var, hiç daha bana yemek bile yaptırmadı 2 buçuk yıldır evliyim, şimdi hamileyim sağolsun yaptırmaz iş.

tatlım cidden bu sabah aklıma geldin bilyormusun bu kız nerelerde görünmüyor diyordum :26: evet canım yasemin :) aslında 64 kiloyum pek ince sayılmam ama boyum uzun. sen daha çıtırsın bekliyoruzz fotoları..

ben 3 aydır hiç yaşamadım, tam tersi cırcır oluyorum arada ama hergün 2 tane kuru kayısı yerim. çekmecemde duruyor hep. sizde yiyin kızlar..

merak etmez miyiz? bütün bebişleri merak ediyorum ben. koy canım foto bakalım. benimkide şişsin koyacam.

geçmiş olsun canım. hamileler genelde yaşıyormuş. bu topikte ilk senden duydum. belki bizde yaşamaya başlarız. su herşeye iyi geliyor. gerçekten ihmal edilmemeli.

bende hamile taytı istiyorum. yazın uzun bodylerin altına giyerim diye düşünüyorum. şimdilik taytlarım oluyor.

ikili testin iyi sonuçlanır inşallah. korkma canım bişi olmaz. hayırlı haberlerle gel inşallah.

sanırım benimde su içemememden kaynaklanan bir problem canım. ılık suyu hele hiç içememm sanırım.mide bulantılarımdan sadece ekmek simit gibi şeylerle besleniyorum ve birazda meyve yiyebiliyorum sadece.kilo almam gerekirken şuan 6 kilo verdim.neyapıcamı bilmiyorum bu kabızlık durumuda eklenince iyice dirençsiz kaldım.doktorumu aradım magnesia calsine isimli bir toz alabilirsin dedi ama onuda araştırınca gebeliğin ilk 3 ayında kesinlelikle kullanılmamalıdır yazıyor.12 haftalık hamileyim henüz bunu bilerek doktorum bunu nasıl veriyor anlamıyorum açıkçası okonudada tereddütteyim

hepinize merhaba nasılsınız güzel anne adayları, ben herzaman size yazamasanda yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum çoğu zaman :)))
sizlerden tecrübe ediniyorum biraz kasım son anne adaylarından biriyim bende :))

biraz kasık ağrılarım oluyor kızlar ve çok uykucu oldum ben , sizde de uykuya düşkünlüğü artan varmı ?

birde primadan benide aradılar 15mayısta kargoya verilecekmiş hediyelerimiz , hepimizi arıyacaklar sanırım ne güzel ilk hediyemizi almış olucaz ...

bende alacağım hamiş taytı kapri gibi olanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…