Canım önce ultrasonla bebeğin ense kalınlığı burun kemiği ölçülüyor sonra da kan alınıyor tahlile gönderiliyor. Bu kadar. Devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor bu arada aklında bulunsun.
sağol canım randevumu almam gerekıyor yoksa devletten.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...inin-ultrason-goruntuleri-4.html#post24298512
kızlar bi cevap verirmisiniz link eklemeye çalıştımda
:)))) kuzum senin baya çıkmış yaaaa 5 aylık gibi görünüyosun :)) benimki seninkinin yarısı kadar diyebilirim :) iç karnım var sanırım benim :)))
burda hiç bulantısı olmayan arkadaşlar var başından beri istisna bulantıları saymıyorummmm... bulemsu annesinin birtanesi esra özellikle dikkatimi çekenler..... oğlunuz mu olacak acabaaaaa öyle derler yaaaaa
ALPELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nerde ... 2 haftadır yokkkk??? bişey mi oldu???
ALPELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nerde ... 2 haftadır yokkkk??? bişey mi oldu???
arkadaşlar kabızlık sorunu yaşayan varmı.bu hamilelikte çok ciddi bi durum bence.yaşamayan anlayamaz dün neredeyse hastanelik olyordum.bayılmak üzereydim ağlamaktan ve karın ağrısından.çok kötüymüş gerçekten.aldığımız ilaçlar mutlaka kabızlık yaparmış bu yüzden uyarayım dedim sakın bol su içmeyi aynı zmanda sindirim sistemini düzene sokacak elma kuru kayısı gibi şeyler yemeyi ihmal etmeyin.hiç basite indirgenecek bişi değil gerçekten
:)))) kuzum senin baya çıkmış yaaaa 5 aylık gibi görünüyosun :)) benimki seninkinin yarısı kadar diyebilirim :) iç karnım var sanırım benim :)))
burda hiç bulantısı olmayan arkadaşlar var başından beri istisna bulantıları saymıyorummmm... bulemsu annesinin birtanesi esra özellikle dikkatimi çekenler..... oğlunuz mu olacak acabaaaaa öyle derler yaaaaa
Aaaa hep bu doktorlar zatenn bi kontrol etmiyorlar, oysa ki bizler için ne kadar önemli o fotoğraflar.. benim de ultrason görüntümü kaybetmişti doktorum halen sinir oluyorum
Bu arada kaygananın yaptığını okuyunca benimki geldi aklıma. Evlendiğim ilk üç ay çalışmıyorum diye her hafta sonu pazar günü önce kahvaltıya çağrılırdık, sonra yemek biter bitmez süprüge vileda çıkardı haydi temizliğee,, Hiç sesim çıkmazdı. Sonra kurban bayramı olacak, pazartesiye denk geliyor, cumadan da benim annemler ankaradan geldiler bana uğrayıp kardeşimi de bırakıp abime geçtiler, kayınvalidemler de pazara kendi memleketlerine gidecek. Cumartesi oldu kardeşimi gezdirmeye çıkarıcaz, biliyor ya gezeceğimiziöncelikle gezmemize ortak oldu, tüm gün onun için o mağaza senin bu mağaza benim gezdik- ki benim daha ilk bayramımdı bayramlık aldıracaktım onun yüzünden alınmadı hiçbir şey -, ayrıca kardeşimi de sahile filan götürmeyi düşünüyordum ben ankaradan gelmiş sonuçta... Neyse tüm gün gezdik akşam yemeğe çağırdı bizi bir gün sonra gidiyorlarmış yaa yolculamak gerekirmiş.Hadi dedim tamam. Gider gitmez sabahtan yüklükten çıkarmış olduğu koca koca yatakları yorganları balkondan taşıttı, sonra yemek.. Ama bomba en sonda, yemekten tüm erkekler kalktı sofrayı kaldırıcam,, hatun döndü bana dedi ki " eee Milona bayram temizliğimi ne zaman yapıyorsun?". Bende şalterler attı artık... " Anne dedim ben daha kendi temziliğimi yapmadım bayram boyunca da annemler var gidecek yerlerim var yapamam". Tüm gün gezdi gezdi bizimle sonra da temizliğimi ne zaman yapıyorsun diyor Sonrasında ben kötü oldum tabi. Dediğim gibi 40 yıl taşı görülmez bir kere indirmeye gör, senden kötüsü olmaz. Ama çok içime oturmuştu çünkü ben annem yerine koymuştum,, tabi ne oldu kendilerinden uzaklaştırdılar.
Gerçi Allah şükür şu anda iyiyiz bebek haberiyle birlikte. Ben de araya mesafemi koydum, eşim de anladı yapacaklarını.. Nazar değmesin inşallah
heyoooo beni merak eden yok muuuu ben de girmiyorum hiçama bu aralar kendimi iyi hissetmiyorum midemden dolayı ve halsizim internete girmeyi bile canım istemiyo yoksaaa sizleri çoookkk özledimm. hayatbanaguzel veee bulemsu süpersiniz kızlar göbüşlerinizi severmmm sizinn. ayrıca yasemin di dimi incecik görünüyosun canım oh ne güzelll çıtır anne olcaksn. size özendim ben de koyuyum bi tane göbüş fotosu kızlarrr bekleyin beni
arkadaşlar kabızlık sorunu yaşayan varmı.bu hamilelikte çok ciddi bi durum bence.yaşamayan anlayamaz dün neredeyse hastanelik olyordum.bayılmak üzereydim ağlamaktan ve karın ağrısından.çok kötüymüş gerçekten.aldığımız ilaçlar mutlaka kabızlık yaparmış bu yüzden uyarayım dedim sakın bol su içmeyi aynı zmanda sindirim sistemini düzene sokacak elma kuru kayısı gibi şeyler yemeyi ihmal etmeyin.hiç basite indirgenecek bişi değil gerçekten
heyoooo beni merak eden yok muuuu ben de girmiyorum hiçama bu aralar kendimi iyi hissetmiyorum midemden dolayı ve halsizim internete girmeyi bile canım istemiyo yoksaaa sizleri çoookkk özledimm. hayatbanaguzel veee bulemsu süpersiniz kızlar göbüşlerinizi severmmm sizinn. ayrıca yasemin di dimi incecik görünüyosun canım oh ne güzelll çıtır anne olcaksn. size özendim ben de koyuyum bi tane göbüş fotosu kızlarrr bekleyin beni
Selam kızlar cok sık muhabbettinize ortak olamasamda yazdıklarınızı okuyorum.
Prima'dan aradilar kargoya veriyolarmis hediye paketini.gecende burda konusuluyodu bilgi vereyim dedim.
Benimde ikili test pazartesi korku mu heyecan mi bilmiyorum ama biraz endiseliyim galiba umarim bebegim sagliklidir.:26:
Bu arada bursa da olan kızlar beşevler giysi pazarini bilirsiniz ordan hamile tayti aldim 10 tl hemde akliNizda olsungeliNce denedim cok rahatmis gercekten.
Göbek fotoları süper beniki de top yutmus gibi onden gidiyo simdilik yanlara dagilmadi.
Bakalim nasil devam edecek hamilelik.
Canım ayni sorun bende de anlatilacak gibi degil gercekten.ben artik sabah uyaninca 3bardak ılık su iciyorum arkasindan bi sure sonra bagirsaklar hareketleniyo ondan sonra anca cikabiliyorum tuvalete ve kahvalti mi sonra yapiyorum.
Zetyin yagi elma kayisi hepsini denedim ama en cok bu sabah su olayi isime yaradi biraz zor oluyo o kadar suyu arka arkaya icmek ama mecbur kalinca iciyosun tabi
Selam kızlar cok sık muhabbettinize ortak olamasamda yazdıklarınızı okuyorum.
Prima'dan aradilar kargoya veriyolarmis hediye paketini.gecende burda konusuluyodu bilgi vereyim dedim.
Benimde ikili test pazartesi korku mu heyecan mi bilmiyorum ama biraz endiseliyim galiba umarim bebegim sagliklidir.:26:
Bu arada bursa da olan kızlar beşevler giysi pazarini bilirsiniz ordan hamile tayti aldim 10 tl hemde akliNizda olsungeliNce denedim cok rahatmis gercekten.
Göbek fotoları süper beniki de top yutmus gibi onden gidiyo simdilik yanlara dagilmadi.
Bakalim nasil devam edecek hamilelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?