2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

benimböyleydi canım ara ara yine oluyor ama hergün kuru kayısı ve incir yiyorum bunlardan mı bilmem ama biraz düzene girdi. inş. geçer.

merb. canım primanın olayı nedir öğrenebilirmiyim acaba

Son düzenleme:

Eevet yaa kağıt yok uyarısı tokat gibi geldi suratımıza neyse buraya eklenebiliyorsa akşam videomuzu eklerimm teyzesi...

ayyy canım inşallahh Allah herkese senin melek kayınvalidenden nasip etsin..seninkinede göz değmesinn..maşallahh maşallahhhh

annesininbirtanesi
canım benim ne güzel bebişini görmüşsün çok sevindim sorun olmamasına ay kıskandım bende görmek istiyoruum :):):) özledim ama ben ya ne yapaacaz böle bilmiyorum

ayy kıyamam bende çok özlüyorum...garip demi...mini minnacıklar ama nasıl özletiyorlar kendilerini...annelik böyle bişey demekkii

bu durum bide genetik sanırım...benim annemin ve teyzeminde hiç bulantısı olmamış canım..hadi annem 2 tane erkek çocuğu varda...teyzemin 2 tane kızı var oğluşu yok...demekki cinsiyetle alakalı değil...bidee aynı kişi aynı cinsiyette farklı hamileliklerde bile farklı olabiliyormuşş:44: hayırlısı inşallahh...Rabbim hepimizin gönül muradını versinn...:26:

yapılan, denilen unutulmuyor canım ama napacazz eşlerimiz için..evimizin huzuru için idare edicez...şimdi iyi olmanıza sevindim..benim kayınvalidemde çok iyidirr zaman zaman...hadi derlerr sağı solu belli olmaz diyee işte biraz öylee
çok sever, emeğini esirgemez...bigün bi laf sokarr herşeyi yıkar geçer...demekki huy napalım...

Cok kilo vermissin gercekten.zeytin yagli falan ye dicem ama yemek yiyemiyorum diyosun.bana zeytinyagli ıspanak falan ye demislerdi bagirsaklari calistirir diye.doktor meselesine gelince inan buyuk bi kismina guvenmiyorum kendi doktorumu cok seviyorum ama yine de ilac konusunda hic hassas degiller.
Mesela arkadasim 4 aylik hamile onun doktoru hep alttan ultrasonla bakiyomus,kizim dedim alttan ultrason mu kaldi artik.vitamin falan hak getire hic bi ilac vermemis.ama onada doktoru senin ki gibi kabizlik icin toz vermis.o kullaniyorum dedi cok ta memnunmus ama bende pek ilac tarftari degilim.
Neyse insallah bir an once beslenme duzenin duzelirde hem bebegin beslenir hemde sen zorlanmazsin

benimböyleydi canım ara ara yine oluyor ama hergün kuru kayısı ve incir yiyorum bunlardan mı bilmem ama biraz düzene girdi. inş. geçer.

merb. canım primanın olayı nedir öğrenebilirmiyim acaba

Merhaba güzelim primanin sitesinden uye olsuyosun bilgilerini girdiginde İlk hediyem diye hediye paketi gonderiyolar sana.
İcinde hamilelik dvd si,bebek bezi,Mama saklama kabi vs. Var...

kızlar iştahlarınız nasıl benim bayağı arttı. yerken çok az yiyebiliyorum midem zorlanıyor yoksa ama 1 saate kalmadan feci acıkıyorum sürekli ufak tefek bişeyler atıştırıyorum, sizlerde durumlar nasıl?

ayyy yarın cumhurbaşkanımız geliyor fabrikamıza, arge açılışı var, heryerde helikopter, heryer çalışma, belediye bir yandan acayip bir çalışmaa

Kızlar şu an devler hastanesindeyim,sonucumu aldım kendi dr uma randevum 4te acil yorumlar mısınız

kombine risk10000
ikili test10000
trlsomy 18NT10000

b-hcg:23,8

sizce nasıl değerlerim?
4e kadar sabredemedim.

teşekkür ederim canım çok sağol biraz elma yemeye çalışıyorum işte geçer inşallah.ben yaşadım herkesi uyarmak istedim sadece.bu arada evet doktorlar hiç hassas değiller benim ablamda hamile şuan aynı doktora gidiyoruz onada antibiyotik vermişti tabi kullanmadı ablam benimle bu ikinci hatası oldu. ama artık şu saatten sonra başka doktorlarda bakmıyolar aynı zmandada dahada kötüsü olabilir diyerek doktorda değiştiremiyorum mecburen elerine emanetiz işte.
bu arada benimde ikili testim yaklaştı 4 mayıs için gün verdi doktorum.inşallah sağlıklı haberlerini alırız kuzucukların.

benim iştahım artmadı da mide kazıntısı yaşıyorum. çok feaci acıkmış oluyorum ama öyle tıka basa yiyemiyorum. aç kalıyorum

ayyy yarın cumhurbaşkanımız geliyor fabrikamıza, arge açılışı var, heryerde helikopter, heryer çalışma, belediye bir yandan acayip bir çalışmaa

eneee kız tv ye çıkarsın belkim. abdullah güle çiçek ver bari belkim çeker seni kameralar :)))

selam herkese kan hapı ile ilgili sorum olucaktı. kullanmaya başladınız mı acaba ben henüz kullanmıyorum doktorum bişey demedi 3. aydan sonra mı başlanıyor. birde sağlık ocagından arayacaklarını söylediler aşı için bu kaçıncı ayda oluyor henüz erken mi acaba

Son düzenleme:
Kızlar şu an devler hastanesindeyim,sonucumu aldım kendi dr uma randevum 4te acil yorumlar mısınız

kombine risk10000
ikili test10000
trlsomy 18NT10000

sizce nasıl değerlerim?
4e kadar sabredemedim.

bence gayet güzel. 10.000 li rakamlar olduğuna göre riskin çok düşük. 200 lü rakamlar riskli oluyor. hadi geçmiş olsun canım. eee b-hcg 50 nin altında olan kız mıydı erkek mi? görmüşken kafama takıldı. bakalım doktorun ne diyecek?

bende kasık ağrısı neredeyse hiç olmadı, uyku ilk 5. haftamda oldu. şimdi normalim. benide aradılar 7 mayıstan sonra gelin alın dediler.

50 nin altı erkek üstü kız
değerlerinizi ve kesin cinsiyeti belli olanlar yazsında bakalım ne kadar tutuyo

kombine risk10000
ikili test10000
trlsomy 18NT10000

sizce nasıl değerlerim?
4e kadar sabredemedim.

valla anladığım kadarıyla sonuçlar güzel... bak 12.haftada hcg 50 nin altındaysa erkek demişlerdi bi yazıda... senin 23??? erkek mi acaba????

sağol canım. bu arkadaşın erkek gibi görünüyor o zaman. bakalım doktor bişi dicek mi?

diğer 2 li test sonuçları çıkan arkadaşlar, bakar mısınız bu değerinize? bakalım tutuyor mu cinsiyetler

doya doya isteyerek yemek yemeyi güzel güzel yemekler yapıp keyifle sofralar hazırlamayı özledim gerçekten.çok sevdiğim bir yemeği bile önce canım istesede önüme gelince tiksiniyorum.biran önce iştahımın açılmasını istiyorummm

doktor elevit verdi bana 12. haftam bitti. kullanmaya başlayacağım. tetanoz yapacaklarmış 20. haftadan sonraydı galiba. ondan aramamışlardır.

evet bunu kesim yapalım benim sonucum doktorumda 21 mayısta gittiğimde alacağım hemde cinsiyetini öğreneceğim karşılaştırırız, bir tablo yaparız bizden sonrakilere mira kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…