arkadaşlar kabızlık sorunu yaşayan varmı.bu hamilelikte çok ciddi bi durum bence.yaşamayan anlayamaz dün neredeyse hastanelik olyordum.bayılmak üzereydim ağlamaktan ve karın ağrısından.çok kötüymüş gerçekten.aldığımız ilaçlar mutlaka kabızlık yaparmış bu yüzden uyarayım dedim sakın bol su içmeyi aynı zmanda sindirim sistemini düzene sokacak elma kuru kayısı gibi şeyler yemeyi ihmal etmeyin.hiç basite indirgenecek bişi değil gerçekten
Selam kızlar cok sık muhabbettinize ortak olamasamda yazdıklarınızı okuyorum.
Prima'dan aradilar kargoya veriyolarmis hediye paketini.gecende burda konusuluyodu bilgi vereyim dedim.
Benimde ikili test pazartesi korku mu heyecan mi bilmiyorum ama biraz endiseliyim galiba umarim bebegim sagliklidir.:26:
Bu arada bursa da olan kızlar beşevler giysi pazarini bilirsiniz ordan hamile tayti aldim 10 tl hemde akliNizda olsungeliNce denedim cok rahatmis gercekten.
ayyy bebiş görülürde mutlu olunmaz mı? test sonuçlarında iyi çıkmış maşallah. demek yine bebişini göremicez. ne yapalım bir dahakine artık. :)
kayınvalideler böyle uyuzluk yapınca ben psikolojik rahatsızlığa yoruyorum. gerçekten kafası çalışan, iyi niyetli bir anne çocuğunun mutluluğu için zaten iyi olan gelinine iyi davranır, arasını hoş tutar. bu onun ayıbı. ben olsam hiç takmazdım. Allah çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın. mesela benim melek kayınvalidem gibi
annesininbirtanesi
canım benim ne güzel bebişini görmüşsün çok sevindim sorun olmamasına ay kıskandım bende görmek istiyoruum :):):) özledim ama ben ya ne yapaacaz böle bilmiyorum
:)))) kuzum senin baya çıkmış yaaaa 5 aylık gibi görünüyosun :)) benimki seninkinin yarısı kadar diyebilirim :) iç karnım var sanırım benim :)))
burda hiç bulantısı olmayan arkadaşlar var başından beri istisna bulantıları saymıyorummmm... bulemsu annesinin birtanesi esra özellikle dikkatimi çekenler..... oğlunuz mu olacak acabaaaaa öyle derler yaaaaa
Aaaa hep bu doktorlar zatenn bi kontrol etmiyorlar, oysa ki bizler için ne kadar önemli o fotoğraflar.. benim de ultrason görüntümü kaybetmişti doktorum halen sinir oluyorum
Bu arada kaygananın yaptığını okuyunca benimki geldi aklıma. Evlendiğim ilk üç ay çalışmıyorum diye her hafta sonu pazar günü önce kahvaltıya çağrılırdık, sonra yemek biter bitmez süprüge vileda çıkardı haydi temizliğee,, Hiç sesim çıkmazdı. Sonra kurban bayramı olacak, pazartesiye denk geliyor, cumadan da benim annemler ankaradan geldiler bana uğrayıp kardeşimi de bırakıp abime geçtiler, kayınvalidemler de pazara kendi memleketlerine gidecek. Cumartesi oldu kardeşimi gezdirmeye çıkarıcaz, biliyor ya gezeceğimiziöncelikle gezmemize ortak oldu, tüm gün onun için o mağaza senin bu mağaza benim gezdik- ki benim daha ilk bayramımdı bayramlık aldıracaktım onun yüzünden alınmadı hiçbir şey -, ayrıca kardeşimi de sahile filan götürmeyi düşünüyordum ben ankaradan gelmiş sonuçta... Neyse tüm gün gezdik akşam yemeğe çağırdı bizi bir gün sonra gidiyorlarmış yaa yolculamak gerekirmiş.Hadi dedim tamam. Gider gitmez sabahtan yüklükten çıkarmış olduğu koca koca yatakları yorganları balkondan taşıttı, sonra yemek.. Ama bomba en sonda, yemekten tüm erkekler kalktı sofrayı kaldırıcam,, hatun döndü bana dedi ki " eee Milona bayram temizliğimi ne zaman yapıyorsun?". Bende şalterler attı artık... " Anne dedim ben daha kendi temziliğimi yapmadım bayram boyunca da annemler var gidecek yerlerim var yapamam". Tüm gün gezdi gezdi bizimle sonra da temizliğimi ne zaman yapıyorsun diyor Sonrasında ben kötü oldum tabi. Dediğim gibi 40 yıl taşı görülmez bir kere indirmeye gör, senden kötüsü olmaz. Ama çok içime oturmuştu çünkü ben annem yerine koymuştum,, tabi ne oldu kendilerinden uzaklaştırdılar.
Gerçi Allah şükür şu anda iyiyiz bebek haberiyle birlikte. Ben de araya mesafemi koydum, eşim de anladı yapacaklarını.. Nazar değmesin inşallah
sanırım benimde su içemememden kaynaklanan bir problem canım. ılık suyu hele hiç içememm sanırım.mide bulantılarımdan sadece ekmek simit gibi şeylerle besleniyorum ve birazda meyve yiyebiliyorum sadece.kilo almam gerekirken şuan 6 kilo verdim.neyapıcamı bilmiyorum bu kabızlık durumuda eklenince iyice dirençsiz kaldım.doktorumu aradım magnesia calsine isimli bir toz alabilirsin dedi ama onuda araştırınca gebeliğin ilk 3 ayında kesinlelikle kullanılmamalıdır yazıyor.12 haftalık hamileyim henüz bunu bilerek doktorum bunu nasıl veriyor anlamıyorum açıkçası okonudada tereddütteyim
benimböyleydi canım ara ara yine oluyor ama hergün kuru kayısı ve incir yiyorum bunlardan mı bilmem ama biraz düzene girdi. inş. geçer.
merb. canım primanın olayı nedir öğrenebilirmiyim acaba
Cok kilo vermissin gercekten.zeytin yagli falan ye dicem ama yemek yiyemiyorum diyosun.bana zeytinyagli ıspanak falan ye demislerdi bagirsaklari calistirir diye.doktor meselesine gelince inan buyuk bi kismina guvenmiyorum kendi doktorumu cok seviyorum ama yine de ilac konusunda hic hassas degiller.
Mesela arkadasim 4 aylik hamile onun doktoru hep alttan ultrasonla bakiyomus,kizim dedim alttan ultrason mu kaldi artik.vitamin falan hak getire hic bi ilac vermemis.ama onada doktoru senin ki gibi kabizlik icin toz vermis.o kullaniyorum dedi cok ta memnunmus ama bende pek ilac tarftari degilim.
Neyse insallah bir an once beslenme duzenin duzelirde hem bebegin beslenir hemde sen zorlanmazsin
kızlar iştahlarınız nasıl benim bayağı arttı. yerken çok az yiyebiliyorum midem zorlanıyor yoksa ama 1 saate kalmadan feci acıkıyorumsürekli ufak tefek bişeyler atıştırıyorum, sizlerde durumlar nasıl?
ayyy yarın cumhurbaşkanımız geliyor fabrikamıza, arge açılışı var, heryerde helikopter, heryer çalışma, belediye bir yandan acayip bir çalışmaa
Kızlar şu an devler hastanesindeyim,sonucumu aldım kendi dr uma randevum 4te acil yorumlar mısınız
kombine risk10000
ikili test10000
trlsomy 18NT10000
b-hcg:23,8
sizce nasıl değerlerim?
4e kadar sabredemedim.
benim iştahım artmadı da mide kazıntısı yaşıyorum. çok feaci acıkmış oluyorum ama öyle tıka basa yiyemiyorum. aç kalıyorum
evet ya işte öyle sürekli bir kazıntı ne yiyeceğimi şaşırıyorum valla işyerinde utanıyorum artık, masam savaşa çıkacakmış gibi dolu yetmiyor((
hepinize merhaba nasılsınız güzel anne adayları, ben herzaman size yazamasanda yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum çoğu zaman :)))
sizlerden tecrübe ediniyorum biraz kasım son anne adaylarından biriyim bende :))
biraz kasık ağrılarım oluyor kızlar ve çok uykucu oldum ben , sizde de uykuya düşkünlüğü artan varmı ?
birde primadan benide aradılar 15mayısta kargoya verilecekmiş hediyelerimiz , hepimizi arıyacaklar sanırım ne güzel ilk hediyemizi almış olucaz ...
Kızlar şu an devler hastanesindeyim,sonucumu aldım kendi dr uma randevum 4te acil yorumlar mısınız
kombine risk10000
ikili test10000
trlsomy 18NT10000
b-hcg:23,8
sizce nasıl değerlerim?
4e kadar sabredemedim.
50 nin altı erkek üstü kız
değerlerinizi ve kesin cinsiyeti belli olanlar yazsında bakalım ne kadar tutuyo
doya doya isteyerek yemek yemeyi güzel güzel yemekler yapıp keyifle sofralar hazırlamayı özledim gerçekten.çok sevdiğim bir yemeği bile önce canım istesede önüme gelince tiksiniyorum.biran önce iştahımın açılmasını istiyorummmkızlar iştahlarınız nasıl benim bayağı arttı. yerken çok az yiyebiliyorum midem zorlanıyor yoksa ama 1 saate kalmadan feci acıkıyorumsürekli ufak tefek bişeyler atıştırıyorum, sizlerde durumlar nasıl?
selam herkese kan hapı ile ilgili sorum olucaktı. kullanmaya başladınız mı acaba ben henüz kullanmıyorum doktorum bişey demedi 3. aydan sonra mı başlanıyor. birde sağlık ocagından arayacaklarını söylediler aşı için bu kaçıncı ayda oluyor henüz erken mi acaba
50 nin altı erkek üstü kız
değerlerinizi ve kesin cinsiyeti belli olanlar yazsında bakalım ne kadar tutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?