2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kıyamam sana ya çok iyi anlıyorum seni, benim iştahım var yiyorum sonrada mide ağrısından kıvranıyorum. bazen kendimi frenliyorum diyorum düzeleyim herşeyi yiyecem.. inşallah tez zamanda düzeliriz hepimiz

evet ya işte öyle sürekli bir kazıntı ne yiyeceğimi şaşırıyorum valla işyerinde utanıyorum artık, masam savaşa çıkacakmış gibi dolu yetmiyor((

aynen kızlar yaaa. nasıl oluyordu öyle iştahla bir yemeği yemek? o duyguyu unuttum. her yemek yeme zamanı işkence (( demin yemekte kafam meşgul olsun diye yaptıklarımı görseniz off offf. sanki çocuk kandırıyorum.

benimde çekmecelerim yiyecek dolu ama ben yiyemiyorum. açım ama bakıyorum sadece. hepsinden tiksiniyorum

Son düzenleme:

bana doktorum 4. ayda başlarız demişti sanıyorum bu seferki kontrolümde vericek...

ben şimdiye dek sadece folbiol kullandım.12 haftam dolunca elevit + vegaferon kullanmaya başlayacağım.
sorum şu:

dr bana bu elevit ve vegaferonu daha en başından vermişti.ama ben düzenli ve çok iyi beslendiğimden sadece folbiol kullandım. ... gebelikte siz kaçıncı haftalarda hangi ilaçları kullandınız.

canım benim de öyle hele senin gibi 9. haftalarda falan daha fazlaydı.kafamı kaldıramıyordum hatta artık umudu kesmiştim kendimden hasta gibi bütün 9 ay böyle geçecek diye saçma sapan üzülüpduruyordum ben böyle nasıl bakıcam bebeğime diye ama şuan azaldı geçiyomuş demekki.bu arada prima ya bende kayıt olmuştum ama beni arayan olmadı.

:))))))))))))) göbişimle, hayrinusha da gelecekmiş yanına yaklaşamayız uzaktan bakarızz artık :) kamerayı görürsem el sallarım sz yinede bakın göbüşten tanırsınız artık :)))))

bana elevt verdi 3 ay bitince bir kaç gündür ona başladım :)

doktor elevit verdi bana 12. haftam bitti. kullanmaya başlayacağım. tetanoz yapacaklarmış 20. haftadan sonraydı galiba. ondan aramamışlardır.

aynen banada cnm elevitt

kıyamam canım benim, çabuk düzeirsin inşallah

canım ben de sadece folbiol aldım (her gün mutlaka et yemeye çalışıyorum)

4.ayda demir hapına başlarız dedi doktor.

Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.

selam kızlar uzun zamandır yazılarınızı okuyorum ve bu gün bende yazmak istedim.:)bende kasım annesi olucam inşallah beklenen doğum tarihim 11 kasım.benimde kontrolüm haftaya 3mayısta bakalım annesinin kuzusu büyümüşmü..:)Bu arada bende cinsiyetini çok merak ediyorum ve şu bHCG değerine mutlaka bakıcam ve burda paylaşalım bakalım ne kadar doğruymuş..ikili test sonucunu alan arkadaşlarda paylaşırsa çok sevinirimm..:)

aynı dert bendede var.çok kötü yaaaaaaa.... gaz yetmiormuş dibi birde kabızlık... su ve kayısı yiyorum. bu seferde karnım bükülüo..birde vitamin + demir ilacına başlayınca hiç düşünemiyorum....

benim tam cırcır demeyeyimde bayağı yumuşak açık renk kıvamda çıkıyor hamilelikten beri koyu rengi yakalayamadım bende henüz....

Kızlar şu an devler hastanesindeyim,sonucumu aldım kendi dr uma randevum 4te acil yorumlar mısınız

kombine risk10000
ikili test10000
trlsomy 18NT10000

b-hcg:23,8

sizce nasıl değerlerim?
4e kadar sabredemedim.

nilt ultrason resmin var mıydıııı ekleseneeee

slm canım benim doktorumda 8 haftalıkken yazdı elevit ama folik asidin bitince başla dedi bende ayın 11inden beri içiyorum ama ben bir anda şiştim sanki son bir haftada.daha önce yorumlardada okumuştum zaten kullananlarda aynı şekilde kilo aldıklarını söylüyorlar ben zaten kiloluydum ondan erken başladığım için canım sıkkın aslında..

at bakim elinden o sigarayı bebişlere kötü örnek oluyonn

haklısınnn

canım komposto içsen bol bol faydasını görürsün... ben kayısı kompostosu içiyorum hergün, çok şükür kabızlık şikayetim olmuyor.

Kızlar şu an devler hastanesindeyim,sonucumu aldım kendi dr uma randevum 4te acil yorumlar mısınız

kombine risk10000
ikili test10000
trlsomy 18NT10000

b-hcg:23,8

sizce nasıl değerlerim?
4e kadar sabredemedim.

Hayırlı olsun, geçmiş olsun diyelim önce.. 10.000'de 1 risk denmiş bence bu iyi ama hcg ile ilgili bir bilgim yok tatlım ama anladığım kadarıyla kötü değil sonuçların tekrar geçmiş olsun sıra bizlerde artıkın

Ben erkek diye hatılıyorum 74-77 olanlar kız denmişti.

canım 50 nin altındaysa paşa oluyor 50 nin üstündeyse prensess

hoşgeldin canım. Allah bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

benim tam cırcır demeyeyimde bayağı yumuşak açık renk kıvamda çıkıyor hamilelikten beri koyu rengi yakalayamadım bende henüz....

nilt ultrason resmin var mıydıııı ekleseneeee

benimde açık renkti 2 haftadır normale döndü. hatta normale döndüğü gün korktum bişi oldu diye. alışmıştım o sarımtırak renge.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…