doya doya isteyerek yemek yemeyi güzel güzel yemekler yapıp keyifle sofralar hazırlamayı özledim gerçekten.çok sevdiğim bir yemeği bile önce canım istesede önüme gelince tiksiniyorum.biran önce iştahımın açılmasını istiyorummm
evet ya işte öyle sürekli bir kazıntı ne yiyeceğimi şaşırıyorum valla işyerinde utanıyorum artık, masam savaşa çıkacakmış gibi dolu yetmiyor((
doya doya isteyerek yemek yemeyi güzel güzel yemekler yapıp keyifle sofralar hazırlamayı özledim gerçekten.çok sevdiğim bir yemeği bile önce canım istesede önüme gelince tiksiniyorum.biran önce iştahımın açılmasını istiyorummm
selam herkese kan hapı ile ilgili sorum olucaktı. kullanmaya başladınız mı acaba ben henüz kullanmıyorum doktorum bişey demedi 3. aydan sonra mı başlanıyor. birde sağlık ocagından arayacaklarını söylediler aşı için bu kaçıncı ayda oluyor henüz erken mi acaba
hepinize merhaba nasılsınız güzel anne adayları, ben herzaman size yazamasanda yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum çoğu zaman :)))
sizlerden tecrübe ediniyorum biraz kasım son anne adaylarından biriyim bende :))
biraz kasık ağrılarım oluyor kızlar ve çok uykucu oldum ben , sizde de uykuya düşkünlüğü artan varmı ?
birde primadan benide aradılar 15mayısta kargoya verilecekmiş hediyelerimiz , hepimizi arıyacaklar sanırım ne güzel ilk hediyemizi almış olucaz ...
benim iştahım artmadı da mide kazıntısı yaşıyorum. çok feaci acıkmış oluyorum ama öyle tıka basa yiyemiyorum. aç kalıyorum
eneee kız tv ye çıkarsın belkim. abdullah güle çiçek ver bari belkim çeker seni kameralar :)))
selam herkese kan hapı ile ilgili sorum olucaktı. kullanmaya başladınız mı acaba ben henüz kullanmıyorum doktorum bişey demedi 3. aydan sonra mı başlanıyor. birde sağlık ocagından arayacaklarını söylediler aşı için bu kaçıncı ayda oluyor henüz erken mi acaba
doktor elevit verdi bana 12. haftam bitti. kullanmaya başlayacağım. tetanoz yapacaklarmış 20. haftadan sonraydı galiba. ondan aramamışlardır.
kıyamam canım benim, çabuk düzeirsin inşallahaynen kızlar yaaa. nasıl oluyordu öyle iştahla bir yemeği yemek? o duyguyu unuttum. her yemek yeme zamanı işkence(( demin yemekte kafam meşgul olsun diye yaptıklarımı görseniz off offf. sanki çocuk kandırıyorum.
benimde çekmecelerim yiyecek dolu ama ben yiyemiyorum. açım ama bakıyorum sadece. hepsinden tiksiniyorum
kızlar öğle yemeğinden sonra burası yavaşlıyorağırlık çöküyor sanki :126:
ben şimdiye dek sadece folbiol kullandım.12 haftam dolunca elevit + vegaferon kullanmaya başlayacağım.
sorum şu:
dr bana bu elevit ve vegaferonu daha en başından vermişti.ama ben düzenli ve çok iyi beslendiğimden sadece folbiol kullandım. ... gebelikte siz kaçıncı haftalarda hangi ilaçları kullandınız.
Günaydın kızlar..Bugün kötü bir haberle uyandım,çok şükür bebeğim iyi.
Ama dedemgaliba felç geçirmiş.Hemen İstinye'ye kaldırmışlar.Konuşamıyormuş.
Zaten kalp hastasıydı onlarca ilaç kullanıyordu,tomografide beyin damarında tıkanıklık tespit edilmiş.Çok ağladım..
Dr geçici olabilir 72 saat sonra kesinleşir durumu demiş,ablam yanında "elimi sıktı ama yüzüme bakıp konuşamıyor" diyo
Babaannemle yazın köyde kışın Sarıyer'de yaşıyorlar.Köye gitmek için hazırlık yapıyorlardı..
Bende bugün ikili test sonucum için dr a gideceğim ama aklım dedemde,dünya iyisi melek dedemde
Ne olur dualarınızı esirgemeyin kızlar ne olur...
arkadaşlar kabızlık sorunu yaşayan varmı.bu hamilelikte çok ciddi bi durum bence.yaşamayan anlayamaz dün neredeyse hastanelik olyordum.bayılmak üzereydim ağlamaktan ve karın ağrısından.çok kötüymüş gerçekten.aldığımız ilaçlar mutlaka kabızlık yaparmış bu yüzden uyarayım dedim sakın bol su içmeyi aynı zmanda sindirim sistemini düzene sokacak elma kuru kayısı gibi şeyler yemeyi ihmal etmeyin.hiç basite indirgenecek bişi değil gerçekten
:)) o kadar büyük mü görünüyoryok benim çok ulantım oldu canım halen daha sabahları çıkarıyorumm her sabah sarı safran çıakrıyorum ama doktor erkek dedi. sanırım onunla alakalı değil :)
hay Allahım yaaa, cidden sinir bir kişilik bu ne böyle ay bunları duydukça kayınvalidemi sever oldumbiz haftasonları kayınvalidemde kalırız denize sıfır evleri var, hiç daha bana yemek bile yaptırmadı 2 buçuk yıldır evliyim, şimdi hamileyim sağolsun yaptırmaz iş.
tatlım cidden bu sabah aklıma geldin bilyormusun bu kız nerelerde görünmüyor diyordum :26: evet canım yasemin :) aslında 64 kiloyum pek ince sayılmamama boyum uzun. sen daha çıtırsın bekliyoruzz fotoları..
ben 3 aydır hiç yaşamadım, tam tersi cırcır oluyorum aradaama hergün 2 tane kuru kayısı yerim. çekmecemde duruyor hep. sizde yiyin kızlar..
Kızlar şu an devler hastanesindeyim,sonucumu aldım kendi dr uma randevum 4te acil yorumlar mısınız
kombine risk10000
ikili test10000
trlsomy 18NT10000
b-hcg:23,8
sizce nasıl değerlerim?
4e kadar sabredemedim.
ben şimdiye dek sadece folbiol kullandım.12 haftam dolunca elevit + vegaferon kullanmaya başlayacağım.
sorum şu:
dr bana bu elevit ve vegaferonu daha en başından vermişti.ama ben düzenli ve çok iyi beslendiğimden sadece folbiol kullandım. ... gebelikte siz kaçıncı haftalarda hangi ilaçları kullandınız.
at bakim elinden o sigarayıbebişlere kötü örnek oluyonn
aynı dert bendede var.çok kötü yaaaaaaa.... gaz yetmiormuş dibi birde kabızlık... su ve kayısı yiyorum. bu seferde karnım bükülüo..birde vitamin + demir ilacına başlayınca hiç düşünemiyorum....
Kızlar şu an devler hastanesindeyim,sonucumu aldım kendi dr uma randevum 4te acil yorumlar mısınız
kombine risk10000
ikili test10000
trlsomy 18NT10000
b-hcg:23,8
sizce nasıl değerlerim?
4e kadar sabredemedim.
bence gayet güzel. 10.000 li rakamlar olduğuna göre riskin çok düşük. 200 lü rakamlar riskli oluyor. hadi geçmiş olsun canım. eee b-hcg 50 nin altında olan kız mıydı erkek mi? görmüşken kafama takıldı. bakalım doktorun ne diyecek?
bence gayet güzel. 10.000 li rakamlar olduğuna göre riskin çok düşük. 200 lü rakamlar riskli oluyor. hadi geçmiş olsun canım. eee b-hcg 50 nin altında olan kız mıydı erkek mi? görmüşken kafama takıldı. bakalım doktorun ne diyecek?
selam kızlar uzun zamandır yazılarınızı okuyorum ve bu gün bende yazmak istedim.:)bende kasım annesi olucam inşallah beklenen doğum tarihim 11 kasım.benimde kontrolüm haftaya 3mayısta bakalım annesinin kuzusu büyümüşmü..:)Bu arada bende cinsiyetini çok merak ediyorum ve şu bHCG değerine mutlaka bakıcam ve burda paylaşalım bakalım ne kadar doğruymuş..ikili test sonucunu alan arkadaşlarda paylaşırsa çok sevinirimm..:)
benim tam cırcır demeyeyimde bayağı yumuşak açık renk kıvamda çıkıyor hamilelikten beri koyu rengi yakalayamadım bende henüz....
nilt ultrason resmin var mıydıııı ekleseneeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?