ben şimdiye dek sadece folbiol kullandım.12 haftam dolunca elevit + vegaferon kullanmaya başlayacağım.
sorum şu:
dr bana bu elevit ve vegaferonu daha en başından vermişti.ama ben düzenli ve çok iyi beslendiğimden sadece folbiol kullandım. ... gebelikte siz kaçıncı haftalarda hangi ilaçları kullandınız.
canım ben de sadece folbiol aldım (her gün mutlaka et yemeye çalışıyorum)
4.ayda demir hapına başlarız dedi doktor.
selam kızlar uzun zamandır yazılarınızı okuyorum ve bu gün bende yazmak istedim.:)bende kasım annesi olucam inşallah beklenen doğum tarihim 11 kasım.benimde kontrolüm haftaya 3mayısta bakalım annesinin kuzusu büyümüşmü..:)Bu arada bende cinsiyetini çok merak ediyorum ve şu bHCG değerine mutlaka bakıcam ve burda paylaşalım bakalım ne kadar doğruymuş..ikili test sonucunu alan arkadaşlarda paylaşırsa çok sevinirimm..:)
ben doktoruma elevit verecek misiniz diye sormuştum önceki muayenede yoo hayır folik asite devam demişti 2. kutuyu yazmıştı 2. kutudayım şuan. 3 aydan sonra mı verir hiç vermez de folik asite devam mı ettirir bilemiyorum ama bana 3 aydan sonra vereceğim gibi bir yorum yapmamıştı 14 mayısta göreceğiz bakalım... şuan sadece folik asit içiyorum.
kızlar bana ne kayısı fayda ediyor nede su kabızlık çok fena durumdayımm
ondan bu kadar çabuk kilo alıyorum ben :2:
yani 16+1 lerde mi başlayalım...gereksiz vitamin alıp şişmek istemiyorum çünkü.... demir hapına başlayacağım ama 12+1 lerde .
vitaminede16+1 lerde başlarım o zman
kızlar bana ne kayısı fayda ediyor nede su kabızlık çok fena durumdayımm
ondan bu kadar çabuk kilo alıyorum ben :2:
hoşgeldin canım. Allah bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Hoşbuldum canım.Amin İnşalah Allah hepimize bebeklerimizi sağ salim kucaklamayı nasip etsin..:)
bende kasık ağrısı neredeyse hiç olmadı, uyku ilk 5. haftamda oldu. şimdi normalim. benide aradılar 7 mayıstan sonra gelin alın dediler.
canım benim de öyle hele senin gibi 9. haftalarda falan daha fazlaydı.kafamı kaldıramıyordum hatta artık umudu kesmiştim kendimden hasta gibi bütün 9 ay böyle geçecek diye saçma sapan üzülüpduruyordum ben böyle nasıl bakıcam bebeğime diyeama şuan azaldı geçiyomuş demekki.bu arada prima ya bende kayıt olmuştum ama beni arayan olmadı.
bu arada kan hapı ve vitamin bulantıları daha fazla artırdığı için doktorum üç aydan sonra başlamanın daha iyi olacağını söyledi bana
canım doktorumda bana kabızlıktan dolayı kuru kayısı kuru incir falan önerdi ama benim sorunumuda gidermiyor malesef bugün tartıldım 3 kilo almışım piskolojik olarak çökmüş durumdayım bulantılar bir yandan halsizlik ve kabızlık bir yandan kilo almamda cabası ne yapacağımı şaşırdım bende
Kızlar şu an devler hastanesindeyim,sonucumu aldım kendi dr uma randevum 4te acil yorumlar mısınız
kombine risk10000
ikili test10000
trlsomy 18NT10000
b-hcg:23,8
sizce nasıl değerlerim?
4e kadar sabredemedim.
niye kimse birşey yazmıyo sonradan gelenleri almıyorsunuz sanırım aranıza((((
slm canım benim doktorumda 8 haftalıkken yazdı elevit ama folik asidin bitince başla dedi bende ayın 11inden beri içiyorum ama ben bir anda şiştim sanki son bir haftada.daha önce yorumlardada okumuştum zaten kullananlarda aynı şekilde kilo aldıklarını söylüyorlar ben zaten kiloluydum ondan erken başladığım için canım sıkkın aslında..
elevit felaket kilo aldırıyor.benim arkadaşım kullandı .70 kiloydu gebelik öncesi 110 u geçti. şimdi bebeği 6 aylık kendisi 120 gibi duruyor. onada elevit vermişlerdi.alakası varmı bilmiyorum ama çok şişti. bebeğide öyle kilolu doğmadı o kadar şişmeye rağmen.3.500 kg doğmuştu...
ona göre bu kadar kilonun nedeni elevit... bilmiyorum ne kadar haklı...
ama ben hersabah mutlaka peynir,yumurta,
öğlen çorba ve sebze yemeği, yoğurt, 4 kaşık pilav
akşam et yemeği , ayran
aralarda ceviz,kayısı ,muz ,elma,portakal ve bol su mutlaka içiyorum. vitamine gerek varmı acaba???
kızlar bebiş haberini aldığınızda iş yerinize felan bişi dağıttınız mı ? kocam dağıtmak istemişti bende 3 ay geçsin nolur nolmaz demiştim şimdide yarın sen sonuçları alınca dağıtalım diyor :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?