2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben doktoruma elevit verecek misiniz diye sormuştum önceki muayenede yoo hayır folik asite devam demişti 2. kutuyu yazmıştı 2. kutudayım şuan. 3 aydan sonra mı verir hiç vermez de folik asite devam mı ettirir bilemiyorum ama bana 3 aydan sonra vereceğim gibi bir yorum yapmamıştı 14 mayısta göreceğiz bakalım... şuan sadece folik asit içiyorum.

kızlar bana ne kayısı fayda ediyor nede su kabızlık çok fena durumdayımm

ondan bu kadar çabuk kilo alıyorum ben :2:

canım ben de sadece folbiol aldım (her gün mutlaka et yemeye çalışıyorum)

4.ayda demir hapına başlarız dedi doktor.

yani 16+1 lerde mi başlayalım...gereksiz vitamin alıp şişmek istemiyorum çünkü.... demir hapına başlayacağım ama 12+1 lerde .
vitaminede16+1 lerde başlarım o zman

slm canım, ne güzel kasım annesi, büyümüştür tabiii, yarın çıkacak bnmkiler

3. aydan sonra verir cnm,

hmm kötüymüş canım senin durumun. sürekli sıvı içiceksin ozaman. katı yiyeceklerden uzak durcaksın... bol bol yoğurt tüket, sindirimi kolaylaştırır... ben yoğurt sevmiyorum yoğurt çorbası içiyorum.

yani 16+1 lerde mi başlayalım...gereksiz vitamin alıp şişmek istemiyorum çünkü.... demir hapına başlayacağım ama 12+1 lerde .
vitaminede16+1 lerde başlarım o zman

canım doktoruna sor yine de ama 4. aydan sonra yani dediğin gibi 16+1 den sonra başlayacağım vitamin takviyesine...

canım doktorumda bana kabızlıktan dolayı kuru kayısı kuru incir falan önerdi ama benim sorunumuda gidermiyor malesef bugün tartıldım 3 kilo almışım piskolojik olarak çökmüş durumdayım bulantılar bir yandan halsizlik ve kabızlık bir yandan kilo almamda cabası ne yapacağımı şaşırdım bende

bu arada kan hapı ve vitamin bulantıları daha fazla artırdığı için doktorum üç aydan sonra başlamanın daha iyi olacağını söyledi bana

bende kasık ağrısı neredeyse hiç olmadı, uyku ilk 5. haftamda oldu. şimdi normalim. benide aradılar 7 mayıstan sonra gelin alın dediler.

bende 5.haftadan itibaren var uyku ve halada devam ediyor bakalım nereye kadar :))),

evet canım beninde 5.haftada başladı ve hala devam ediyor hatta arttı bile, çok halsizlik yapıyor birde, aynen senin gibi düşünüyorum vallah nasıl bakıcam bebeğime diye ,
inşallah azalır senin kadar olduğumda canım,
senin kaçıncı haftada azaldı peki? ,
benide öğlen arası aradılar bugün primadan bazı arkadaşları dün aramışlar sırayla arıyorlar sanırım, bir kaç gün bekle olmazsa kaydını güncellersin canım tekrardan :)))

ay cnaım Allah yardımcımız olsun afedersiniz ağrı yapıyor artıkk o derece kabızım

canım ben bide 76 ile hamile kaldım şuan 79 kiloyummm sen kilolumusun zayıfsan çok sorun olmz ama :44:

Kızlar şu an devler hastanesindeyim,sonucumu aldım kendi dr uma randevum 4te acil yorumlar mısınız

kombine risk10000
ikili test10000
trlsomy 18NT10000

b-hcg:23,8

sizce nasıl değerlerim?
4e kadar sabredemedim.

kuzuuummm değerlerin çok iyi çıkmışş...10000'li sayılar olduğuna göree risk allah esirgesin çok düşük...hadiii gözün aydın..doktorun gelmesinede az kaldıı çokkkk sevindiimmm canım arkadaşım

niye kimse birşey yazmıyo sonradan gelenleri almıyorsunuz sanırım aranıza ((((

yaa olurmu öylee şey neden almayalım aramızaa canommm...bizde böyle böylee kaynaştıkk birbirimizle...
nasılsın canım? nasıl gidiyor hamişlik? ilk bebeğinmi? eee anlat birazzz

kızlar bebiş haberini aldığınızda iş yerinize felan bişi dağıttınız mı ? kocam dağıtmak istemişti bende 3 ay geçsin nolur nolmaz demiştim şimdide yarın sen sonuçları alınca dağıtalım diyor :26:

elevit felaket kilo aldırıyor.benim arkadaşım kullandı .70 kiloydu gebelik öncesi 110 u geçti. şimdi bebeği 6 aylık kendisi 120 gibi duruyor. onada elevit vermişlerdi.alakası varmı bilmiyorum ama çok şişti. bebeğide öyle kilolu doğmadı o kadar şişmeye rağmen.3.500 kg doğmuştu...
ona göre bu kadar kilonun nedeni elevit... bilmiyorum ne kadar haklı...
ama ben hersabah mutlaka peynir,yumurta,
öğlen çorba ve sebze yemeği, yoğurt, 4 kaşık pilav
akşam et yemeği , ayran
aralarda ceviz,kayısı ,muz ,elma,portakal ve bol su mutlaka içiyorum. vitamine gerek varmı acaba???

ay ciddimisin elevit yüzünden mi aaaaaaa ee doktor verdi npçaz kullanmıcz mı ? korktum şimdii

genelde bildiğim bebeiş olunca dağıtıyorlar bizde öyle yaparız nasip olursa inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…