kuzuuummm değerlerin çok iyi çıkmışş...10000'li sayılar olduğuna göree risk allah esirgesin çok düşük...hadiii gözün aydın..doktorun gelmesinede az kaldııçokkkk sevindiimmm canım arkadaşım
yaa olurmu öylee şey neden almayalım aramızaa canommm...bizde böyle böylee kaynaştıkk birbirimizle...
nasılsın canım? nasıl gidiyor hamişlik? ilk bebeğinmi? eee anlat birazzz
ay ciddimisin elevit yüzünden mi aaaaaaa ee doktor verdi npçaz kullanmıcz mı ? korktum şimdii
elevit felaket kilo aldırıyor.benim arkadaşım kullandı .70 kiloydu gebelik öncesi 110 u geçti. şimdi bebeği 6 aylık kendisi 120 gibi duruyor. onada elevit vermişlerdi.alakası varmı bilmiyorum ama çok şişti. bebeğide öyle kilolu doğmadı o kadar şişmeye rağmen.3.500 kg doğmuştu...
ona göre bu kadar kilonun nedeni elevit... bilmiyorum ne kadar haklı...
ama ben hersabah mutlaka peynir,yumurta,
öğlen çorba ve sebze yemeği, yoğurt, 4 kaşık pilav
akşam et yemeği , ayran
aralarda ceviz,kayısı ,muz ,elma,portakal ve bol su mutlaka içiyorum. vitamine gerek varmı acaba???
yazdıklarıma cevap alamayınca öyle düşündüm canım ne yapayım :))) bende kaynaşmak için yazmıştım zaten canım :)))
iyiyim çok şükür , hamişlik güzel sayılır kasık ağrılarımı ve uykuya olan düşkünlüğümü saymazsak, sizlerin nasıl durumunuz inşallah sıkıntılı hamilelik geçiren yoktur kızlar aranızda ,
evet ilk bebeğim rabbim nasip etti çok şükür:))) senin de ilk bebeğin mi tatlım :))
arkadaşım a göre öyle. ben de ilk 1 hafta kullanmıştım 1 kilo aldım.bıraktım.1 haftada 1 kilo.
şimdi 11 haftam dolacak sadece 1 kilo aldım.o 1 kilomu koruyorum.dediğim gibi 1 kiloyu 1 hafta elevit kullanarak aldım.. alakası varmı bilmiyorum. diğer elevit kullanan arkadaşlar kilo artışınız oldu mu???
kızlar bebiş haberini aldığınızda iş yerinize felan bişi dağıttınız mı ? kocam dağıtmak istemişti bende 3 ay geçsin nolur nolmaz demiştim şimdide yarın sen sonuçları alınca dağıtalım diyor :26:
canım ne güzel besleniyorsun maşallah
tiskinme mide bulantın yok herhalde
ben bunların yarısını yiyorum ama şişiyorum
ay cnaım Allah yardımcımız olsun afedersiniz ağrı yapıyor artıkk o derece kabızım
canım ben bide 76 ile hamile kaldım şuan 79 kiloyummmsen kilolumusun zayıfsan çok sorun olmz ama :44:
benim bildiğim haberdar etmek için de dağıtılır eşim de ben de bişiler dağıtmayı düşünüyoruz sonuçlarımızı aldıktan sonra.. yalnız ne dağıtılır çukulata mı??
hoşgeldin canımmm benimde ilk heyecanım Rabbim kucağımıza hayırla sağlıkla almayı nasip etsin aminnnn
benimde çok uykum var ya napıcaz çalışıyormusun
arkadaşım a göre öyle. ben de ilk 1 hafta kullanmıştım 1 kilo aldım.bıraktım.1 haftada 1 kilo.
şimdi 11 haftam dolacak sadece 1 kilo aldım.o 1 kilomu koruyorum.dediğim gibi 1 kiloyu 1 hafta elevit kullanarak aldım.. alakası varmı bilmiyorum. diğer elevit kullanan arkadaşlar kilo artışınız oldu mu???
hoşbulduk canım :)) amin canım inşallah hayırlısıyla hepimiz kuzularımız kucağımıza aldığımız günleri görürüz :))
evet çalışıyorum canım ama nasıl devam edicem bilmiyorum uykum yüzümden bıraksalar iş yerinde bile uyuyabilirim yani o derece :)))
biraz daha dayan 3. ay bitince uykuların düzene giriyor bende öyledim şu aralar iyiyim :)
hoşbulduk canım :)) amin canım inşallah hayırlısıyla hepimiz kuzularımız kucağımıza aldığımız günleri görürüz :))
evet çalışıyorum canım ama nasıl devam edicem bilmiyorum uykum yüzümden bıraksalar iş yerinde bile uyuyabilirim yani o derece :)))
benim bildiğim haberdar etmek için de dağıtılır eşim de ben de bişiler dağıtmayı düşünüyoruz sonuçlarımızı aldıktan sonra.. yalnız ne dağıtılır çukulata mı??
yazdıklarıma cevap alamayınca öyle düşündüm canım ne yapayım :))) bende kaynaşmak için yazmıştım zaten canım :)))
iyiyim çok şükür , hamişlik güzel sayılır kasık ağrılarımı ve uykuya olan düşkünlüğümü saymazsak, sizlerin nasıl durumunuz inşallah sıkıntılı hamilelik geçiren yoktur kızlar aranızda ,
evet ilk bebeğim rabbim nasip etti çok şükür:))) senin de ilk bebeğin mi tatlım :))
hiç bir hap yağ bazında kilo aldırmaz, en fazla iştah açar veya su tutar, aynı şekilde doğum kontrol hapları da bu konuda oldukça haksız yere sabıkalılar, ben ne doğum kontrol hapı kullanırken ne de elevit kullanırken almadım kilo, hatta bana doktorum folik asitle beraber eleviti verdi, ilk kutu elevitim bitmek üzere, sağlıklı bir hamilelikte eğer bir sorun yoksa diabet veya polikistikover ideali ortalama 12 kilodur, çok kilo alanlar boğazını tutamayanlardır, tıpkı hamile değilken alınan kilolar gibi, ben henüz hiç kilo almadım, göbeğimde yok ki ilk çocukta 5. aydan itibaren göbek olur, şuanki göbekler gaz,su vs dir. ilk trimeser 1, ikinci trimeser 5 ve üçücü trimeser 5 kilodur
hiç bir hap yağ bazında kilo aldırmaz, en fazla iştah açar veya su tutar, aynı şekilde doğum kontrol hapları da bu konuda oldukça haksız yere sabıkalılar, ben ne doğum kontrol hapı kullanırken ne de elevit kullanırken almadım kilo, hatta bana doktorum folik asitle beraber eleviti verdi, ilk kutu elevitim bitmek üzere, sağlıklı bir hamilelikte eğer bir sorun yoksa diabet veya polikistikover ideali ortalama 12 kilodur, çok kilo alanlar boğazını tutamayanlardır, tıpkı hamile değilken alınan kilolar gibi, ben henüz hiç kilo almadım, göbeğimde yok ki ilk çocukta 5. aydan itibaren göbek olur, şuanki göbekler gaz,su vs dir. ilk trimeser 1, ikinci trimeser 5 ve üçücü trimeser 5 kilodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?