2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evet canım beninde 5.haftada başladı ve hala devam ediyor hatta arttı bile, çok halsizlik yapıyor birde, aynen senin gibi düşünüyorum vallah nasıl bakıcam bebeğime diye ,
inşallah azalır senin kadar olduğumda canım,
senin kaçıncı haftada azaldı peki? ,
benide öğlen arası aradılar bugün primadan bazı arkadaşları dün aramışlar sırayla arıyorlar sanırım, bir kaç gün bekle olmazsa kaydını güncellersin canım tekrardan :)))[/QUOTE]

seni anlıyorum canım benim 7-8-9 çok yoğundu halsizlik ve sürekli uyuma isteği ama şuanda 12. haftamdayım okadar yok farketmedim yavaş yavaş azaldı.hatta akşam saat 10 a gelmeden uyuyodum hemen.sabahları mümkün değil uyanamıyodum işe zor geldim yani:) ama geçiyomuş hepsi.hayırlısı canım sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin allah.korma hepsi dönem dönem geçici:)

yazdıklarıma cevap alamayınca öyle düşündüm canım ne yapayım :))) bende kaynaşmak için yazmıştım zaten canım :)))

iyiyim çok şükür , hamişlik güzel sayılır kasık ağrılarımı ve uykuya olan düşkünlüğümü saymazsak, sizlerin nasıl durumunuz inşallah sıkıntılı hamilelik geçiren yoktur kızlar aranızda ,
evet ilk bebeğim rabbim nasip etti çok şükür :))) senin de ilk bebeğin mi tatlım :))

ay ciddimisin elevit yüzünden mi aaaaaaa ee doktor verdi npçaz kullanmıcz mı ? korktum şimdii

arkadaşım a göre öyle. ben de ilk 1 hafta kullanmıştım 1 kilo aldım.bıraktım.1 haftada 1 kilo.
şimdi 11 haftam dolacak sadece 1 kilo aldım.o 1 kilomu koruyorum.dediğim gibi 1 kiloyu 1 hafta elevit kullanarak aldım.. alakası varmı bilmiyorum. diğer elevit kullanan arkadaşlar kilo artışınız oldu mu???

canım ne güzel besleniyorsun maşallah

tiskinme mide bulantın yok herhalde

ben bunların yarısını yiyorum ama şişiyorum

hoşgeldin canımmm benimde ilk heyecanım Rabbim kucağımıza hayırla sağlıkla almayı nasip etsin aminnnn

benimde çok uykum var ya napıcaz çalışıyormusun

bende tartılayayım bakalım 1-2 hafta fark edecekmi

benim bildiğim haberdar etmek için de dağıtılır eşim de ben de bişiler dağıtmayı düşünüyoruz sonuçlarımızı aldıktan sonra.. yalnız ne dağıtılır çukulata mı??

canım ne güzel besleniyorsun maşallah

tiskinme mide bulantın yok herhalde

ben bunların yarısını yiyorum ama şişiyorum

canım diyorum ya çok düzenli besleniyorum o konuda. bulantım 7 ve 8 haftada hafif oldu sadece. ama bu seferde ağzımla nefes alıp yedim.hiç aksatmadım. ama bende ekmek ve tatlı yiyemiyorum.bi onlar eksik. aklıma bile getirmiyorum. çok iştahla yemiiyorum ama yemek zorunda hissediyorum kendimi...
tiksinme sadece sütte oldu...
evet bende 16 haftadan sonra elevite geçeceğim.

Son düzenleme:
ay cnaım Allah yardımcımız olsun afedersiniz ağrı yapıyor artıkk o derece kabızım

canım ben bide 76 ile hamile kaldım şuan 79 kiloyummm sen kilolumusun zayıfsan çok sorun olmz ama :44:

kıyamam şuan seni en iyi anlıyacak olan benim herhalde resmen ağladım kıvrandım dün.daha öncede olmuştu ama bukadar ileri derecede değildi.bir taraftan allah korusun bebeğime bişey olacak diye korkuyorum.bi taraftan karın ağrısı şişkinlik.zaten bişi yiyemiyorum halsizim.of allah kolaylık versin trajikomik durumdayım :) kabızlıktan bu hallere düşeceğim aklıma gelmezdi allah kuzucuklarımıza sağlık versinde:)

benim bildiğim haberdar etmek için de dağıtılır eşim de ben de bişiler dağıtmayı düşünüyoruz sonuçlarımızı aldıktan sonra.. yalnız ne dağıtılır çukulata mı??

bende öyle düşündüm, biz burda çok kalabalığız 30 kişi felan sanırm küçük magnumlardan alıp dağıtacağız canım havalarda sıcak burada.. iyi olur diye düşündük.

hoşgeldin canımmm benimde ilk heyecanım Rabbim kucağımıza hayırla sağlıkla almayı nasip etsin aminnnn

benimde çok uykum var ya napıcaz çalışıyormusun

hoşbulduk canım :)) amin canım inşallah hayırlısıyla hepimiz kuzularımız kucağımıza aldığımız günleri görürüz :))
evet çalışıyorum canım ama nasıl devam edicem bilmiyorum uykum yüzümden bıraksalar iş yerinde bile uyuyabilirim yani o derece :)))

hiç bir hap yağ bazında kilo aldırmaz, en fazla iştah açar veya su tutar, aynı şekilde doğum kontrol hapları da bu konuda oldukça haksız yere sabıkalılar, ben ne doğum kontrol hapı kullanırken ne de elevit kullanırken almadım kilo, hatta bana doktorum folik asitle beraber eleviti verdi, ilk kutu elevitim bitmek üzere, sağlıklı bir hamilelikte eğer bir sorun yoksa diabet veya polikistikover ideali ortalama 12 kilodur, çok kilo alanlar boğazını tutamayanlardır, tıpkı hamile değilken alınan kilolar gibi, ben henüz hiç kilo almadım, göbeğimde yok ki ilk çocukta 5. aydan itibaren göbek olur, şuanki göbekler gaz,su vs dir. ilk trimeser 1, ikinci trimeser 5 ve üçücü trimeser 5 kilodur

biraz daha dayan 3. ay bitince uykuların düzene giriyor bende öyledim şu aralar iyiyim :)

bende canım şuan yazarken bile esniyorummm :114::106:

kızlar hepinize iyi günler ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere hepinizle tanıştığma memnun oldum kendinize iyi bakın ,
güzel anne adayları :))))

ben aslında doğumdan sonra dağıtmak istiyorum ama buradaki arkadaşlar tatlı isteriz diye başımın etini yiyorlar. lokum almayı düşündüm. inşallah birgün gidip alıcam :)

benimde ilk bebeğim teyzesi Allah izin verirse...hamdolsun rahat bir hamilelik geçiriyorum..mide bulantım hiç olmadı diyebilirim 21nisanda 11+5de ikili testimiz yapılmıştı, çok şükür test sonuçlarımızda iyi çıktı..bugunde bebeğimizi gördükk babasıyla gidip sendeki uyku düşkünlüğü bendede oldu...halende var sayılır ama ilk başlara göre daha iyiyim...akşam 9da değil 11de yatıyorumbizde durumlar böyle

canım bende yaklaşık 3 haftadır elevt kullanıyorum ama elevitten dolayı hiç kilo almadım...en son 23 martta gitmiştim doktoruma 72 kilo çıkmıştım (üzerimdeki ayakkabı, mont dahil ölçüyorr nedensee) 21 nisanda gittiğimde 72.2 çıktım ama yine 72 olarak not düştü..ve 3 haftadır falan kullanıyorum elevit...çok iyi dedi doktor teyzemiz...bu günlerde kilonu koruyabilmen dedi

canım sana aldırmadı diye başkasına aldırmaz diye bir genelleme yapılamaz

benim ablamda kuzenimde arkadaşlarımda doğum kontrol hapları yüzünden baayyaaa kilo aldılar

Son düzenleme:

belki bu başkaları için geçerlidir.ben kızımda 22 haftalıkken 4 kilo almıştım.göbeğimde çok belliydi, 11 kilo ile doğuma girmiştim.anlaşılacağı gibi ilk gebelik değil.dolayısıyla göbeğim belki daha çok belirgin.eğer hiç kilo almadıysanız muhtemelen 16-18 haftalarda üstelik 1 hafta yada 10 günde 4 kilo birden alabilrsiniz.şu anda vucuttaki depolar dolmadığı için belki kilo artışı olmamış olablir.belirli süre sonra artış başlıyor.fakat kusarak yada iştahsızlıktan yiyemeyen arkadaşların vitamin kullanıp kilo almaması gayet normaldir.onların gerçekten vitamine ihtiyacı oluyor..genelde böyle oluyor....vitamin ilaçlarının kilo yapmadığına katılmıyorum.... gebelikte tabiki ek vitamine ihtiyaç vardır... ama vitaminler kilo alımında yardımcıdır...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…