hiç bir hap yağ bazında kilo aldırmaz, en fazla iştah açar veya su tutar, aynı şekilde doğum kontrol hapları da bu konuda oldukça haksız yere sabıkalılar, ben ne doğum kontrol hapı kullanırken ne de elevit kullanırken almadım kilo, hatta bana doktorum folik asitle beraber eleviti verdi, ilk kutu elevitim bitmek üzere, sağlıklı bir hamilelikte eğer bir sorun yoksa diabet veya polikistikover ideali ortalama 12 kilodur, çok kilo alanlar boğazını tutamayanlardır, tıpkı hamile değilken alınan kilolar gibi, ben henüz hiç kilo almadım, göbeğimde yok ki ilk çocukta 5. aydan itibaren göbek olur, şuanki göbekler gaz,su vs dir. ilk trimeser 1, ikinci trimeser 5 ve üçücü trimeser 5 kilodur
bende 2 kilo aldım
Allaha şükür bi hastalıktan değil hamile olduğumuz için kilo alıyoruz sefamız olsun :119:
hiç bir hap yağ bazında kilo aldırmaz, en fazla iştah açar veya su tutar, aynı şekilde doğum kontrol hapları da bu konuda oldukça haksız yere sabıkalılar, ben ne doğum kontrol hapı kullanırken ne de elevit kullanırken almadım kilo, hatta bana doktorum folik asitle beraber eleviti verdi, ilk kutu elevitim bitmek üzere, sağlıklı bir hamilelikte eğer bir sorun yoksa diabet veya polikistikover ideali ortalama 12 kilodur, çok kilo alanlar boğazını tutamayanlardır, tıpkı hamile değilken alınan kilolar gibi, ben henüz hiç kilo almadım, göbeğimde yok ki ilk çocukta 5. aydan itibaren göbek olur, şuanki göbekler gaz,su vs dir. ilk trimeser 1, ikinci trimeser 5 ve üçücü trimeser 5 kilodur
slm kızlar nasılsınız...ben ıyı degılım malesef... hamileligimin 12.haftasına gırecem hıc mide bulantım yoktu ama 1 haftadır mide bulantım cok fazla ne yesem cıkartıyorum genelde mıde bulantıları haılelıgın ılk haftalarında olur genelde ama benım sonrdan basladı ne yapcam bılmıyorum valla diger hamılelımde bu aylarda mıde bulnatım bıtmiştı bundada yenı basladı:))))
:118::118::118:
ama lütfen kilo alınmaz 5 aya kadar
bende öyle düşündüm, biz burda çok kalabalığız 30 kişi felan sanırm küçük magnumlardan alıp dağıtacağız canım havalarda sıcak burada.. iyi olur diye düşündük.
ben aslında doğumdan sonra dağıtmak istiyorum ama buradaki arkadaşlar tatlı isteriz diye başımın etini yiyorlar. lokum almayı düşündüm. inşallah birgün gidip alıcam :)
slm kızlar nasılsınız...ben ıyı degılım malesef... hamileligimin 12.haftasına gırecem hıc mide bulantım yoktu ama 1 haftadır mide bulantım cok fazla ne yesem cıkartıyorum genelde mıde bulantıları haılelıgın ılk haftalarında olur genelde ama benım sonrdan basladı ne yapcam bılmıyorum valla diger hamılelımde bu aylarda mıde bulnatım bıtmiştı bundada yenı basladı:))))
canım sana aldırmadı diye başkasına aldırmaz diye bir genelleme yapılamaz
benim ablamda kuzenimde arkadaşlarımda doğum kontrol hapları yüzünden baayyaaa kilo aldılar
yolun daha çok başındasınız bu kadar emin konuşmasanız iyi olur...
Ayrıca her bünye farklıdır. Kendi yapınıza göre herkesi kapsamanız da ilginç.. Kullandığımız cümlelere dikkat edersek sevinirim...
kızlaaaar merak edıyorum aranızda sac boyatan var mı baya beyazım var ve kendımı de ıyı hıssetmek ıcın boyasam mı dıyroum ama gönlümde el vermıyor doktorda dun önermedı loreal castıng ın amonyaksız boyası var bı nebze daha ıyı mıdır kı ne dersınız napsam :26:
canım benım ben de işte tam o bayaaaa alınan kilolardan bahsediyorum, hapların içinde ne yağ vardır ne de karbonhidrat, hapların kalorileri yoktur, haa ama iştah açabilirler, tuzlu yeriz ödem yapabilirler, bunlardan olsa olsa 1-2 kilodur, evlenipte doğum kontrol hapına başlayıp 6 ay bir sene içinde 10 15 kilo alan insanlar boğazlarını tutamadıkları için alırlar, yine diyorum sağlık problemi yoksa, triodlerin az çalışması, picos hastaları, genetik faktörler bunlardan bahsetmiyorum
elbette ben kimseyi eleştirmek için demedim Allah kimseye sağlık problemleri vermesin, ama bilinçli olmak lazım, evlenince rahata eren çiftler ne yazıkki yiyor, dışarıdan yenen yemekler, fındık ezmeleri, iskender dönerler bunlar malesef yağ tabakası olarak geri dönüyor vücudumuza sonra da haplara, ne bileyim hamileliğe suç buluyoruz
mesela çok görüyorum nesil özellikle ilkokul çocuklarında zayıf çocuk kalmadı, hepsi ciddi anlamda şişmanlar, doktorlar artık bebeklere iştahhı açılsın diye şurup bile vermiyorlarmış, valla bu şekilde giderse bi sonraki nesil obezite ile karşı karşıya kalacak
kızlar yolculuğa çıkmak istiyorummm doktorla sadece 2 defa görüştüm arasam tanımaz bilee ne yapsam bilemedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?