2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
BEN ÇIKIYORUM ARTIK KIZLAR hadi iyi aksamlar kızlar by
güle güle canımmm

haydi bakalım iyi eğlencelerrrr

kendine iyi bak canım

canım inşallah sonuçların iyi çıkar. inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı olur. bebe fotosu istiyoruz. yarın eklersen bakarız.

ne güzel resimler. hepsi pırıl pırıl. (bakıyorumda hepsini erkek hepsini sarışın renkli gözlü seçmişsin ) inşallah hepimizin yavruları böyle güze, sağlıklı olur.

ayy ne iyi etmişsin kocanın teklifini kabul ederek. güzel eğlenceli zaman geçirirsiniz inşallah. akşamları serin olur belki dikkat et kendine.

bende akşam kayınvalideme gidicem. eşimin mutlu haberini onlarla paylaşmak için aradım. Allahım sen büyüksün canım nasıl bir yemek istiyordu. kadın telefonda o yemeği yapıcam gelsenize bize demez mi. Allah dedim bu kadar olur.

eve dönüşte koçişler gününü kutlayacağımmm :))))

bak gördün mü hamile nazını çeken var bir de canın çektiğini söylersen kadıncağız hep arar artık seni

bak gördün mü hamile nazını çeken var bir de canın çektiğini söylersen kadıncağız hep arar artık seni

kayınvalideme anne canım bunu çekti yapar mısın dersem eminim canla başla yapacak. ama ben diyemem, dersem yiyemem o yemeği. olsun ya bak bir vesile çıkıyor.

kayınvalideme anne canım bunu çekti yapar mısın dersem eminim canla başla yapacak. ama ben diyemem, dersem yiyemem o yemeği. olsun ya bak bir vesile çıkıyor.
sen yap deme o kendince güzel bulduğu yemege seni çağırsın bu bile yeter sana canım
sadece memnuniyetini belli et sen ona
kısacası 1 adım git 10 adım gelir o sana
nede olsa oğlusunun bebeğinin annesisin

kocişler gününe hazırım duşumu aldım makyajımı yaptım cicilerimi giydim :82:

canlar, kendinize ve pıtırcıklarınıza iyi bakın; kocişlerimize de bakalım artık:) iyi hafta sonları diliyorum, herkes güzelce dinlensin öpüldünüz:)

sen yap deme o kendince güzel bulduğu yemege seni çağırsın bu bile yeter sana canım
sadece memnuniyetini belli et sen ona
kısacası 1 adım git 10 adım gelir o sana
nede olsa oğlusunun bebeğinin annesisin

canım kadın bana 100 adım geliyor zaten, kızından ayırt etmez sağolsun. bende saygıda sevgide kusur etmem. arkadaş gibi konuşuruz. bana kızıyor yap diyor eşine nazını, hamileliğin tadını çıkar, gecenin bir yarısı bişi iste gitsin alsın çılgın kadın ya. haftada 2-3 gece hep onlardayız. sürekli gidiyoruz. evlerimiz arası 5 dak. bugün tesadüf bişi olduğu için söyledim.

kocişler gününe hazırım duşumu aldım makyajımı yaptım cicilerimi giydim :82:

ohh ne güzel. bugün evlerde şennlik var.

offf kızlar eşim aradı. çeşmede ılıca plajında yürüyorlarmış. bizimki ayakkabılarını çıkarmış denize sokmuş elektriğini atıyormuş :))) birazdan dönecek izmire.

Son düzenleme:
kızlar hepinize iyi akşamlar. Ben kocişime özel bişey hazırlayamıyacağım zira kendisi beni gelip alıyor ve evde yemekleri birlikte yapıyoruz Onun için sürprizim olamayacak ne yazık ki ama bende bugün kendimi tutup uyumamayı düşünüyorum, Sanırım buda bir hediye olacak, adam 1 gece olsada yanlız yaşamayacak

canlar, kendinize ve pıtırcıklarınıza iyi bakın; kocişlerimize de bakalım artık:) iyi hafta sonları diliyorum, herkes güzelce dinlensin öpüldünüz:)
sana da iyi eğlenceler canım

yap tabi kaynanaın dediğini valla pişman olursun ben yapıyom kızlarda utanıyordum herhalde ama şimdi yapıyom nazımı

acil çıkış. herkese bu akşam iyi eğlenceler . byeeeee
allaha emanet ol canım

evet uyumamaya çalış benim geceye güzel başlıyom da ah bide uykum gelmese

ANNELER GÜNÜ HEDİYE ÇEKİLİŞİNE KATILMAK İSTEYENLER
SON KATILIM PAZARTESİ EN GEÇ 17.00

HEDİYELERİN GÖNDERİLECEĞİ EN SON TARİH. 8 YADA 9 MAYIS

esraa86

bulemsu
ensarnaz
annesininbirtanesi
beysal
burcuxxx
hayatbanaguzel
kaju80
moonsun88
lavinya
milona

Son düzenleme:

Teşekkürler tatlımm

ne demek canım
en fazla 2 yada 3 kişi eklenir galiba listemiz bu gibi geliyor bana

kızlar mrh hemen hemen hergün yazdıklarınızı okuyorum kendimle kıyaslıyorum ama bir tülü yazamıyorum pc başında oturamıyorum düşük tehlikem var.ilaç kullanıyorum çok şükür şimdilik iyiyim ikiili test yaptırdım doktorum iyi dedi tabi her anne gibi bende korkuyorum güvenmek istiyorum ama yinede endişeliyim doktorum 3210/1 dedi düşük ihtimal dedi umarım öledir ALLAHIM KİMSENİN YAVRUSUNA KIYMASIN UMARIM HEPİMİZ SAĞLIKLA HAYIRLISIYLA ALIRIZ KUCAKLARIMIZA ... down sendrom riski negatif yazıyo birde güvenmelimiyim sizce kızlar cvplarınızı bekliyorum çok fazla pcde kalamıyorum bel ağrılarım oluyo kendinize iii bakın

ALLAHIM SAĞLIKLA DOĞURMAYI NASİP ETSİN İNŞLH...

selam kızlar,

yarın 10.00 da randevum var çok heyecanlıyım sanırım 2 li testide yarın isteyebilir.

bebeğimi de çok merak ediyorum ,

çikolata yiyip gidicem , dua edin ne olur,

güzel heberler vereyim size.

Sevgili Teyzoshlarim ve Yoldaslarim (bebisler )

Dun annem beni doktora goturdu, beni cok merak ediyordu ve cok uzgundu. Ama ben ona surpriz yapip takla attim :) benden buyuklerden ornek aldim, annelerini cok sevindiriyorlarmis :) kucukler de ogrenecek teyzoslar az kaldi :) hepinizi cok opuyorum.

Junior Esra :)

Kizlar carsamba gecesi cok kotu bir gece gecirdim. Sanirim yediklerim dokundu. Sabaha kadar istifra ettim oyle korktum ki, bebege bisey oldu da zehirlendim sandim. Allaha sukur oyle bisey yokmus. Persembe sabah dktora gittik hamdolsun bebis iyiymis:) takla atti :) cok mutlu oldum. Aradaki acigi da kapatmis yavrucugum :) darisi herkesin basina canlarim

canım beni de eklermisin? yazıcaktım ne zamandır bulantı falan derken konu denk gelmedi. bende katılmak istiyorum.
özelden atrım bilgileri sanırım sen organize ediyorsun değil mi?

ooyy canım dualarım seninle :) ne güzel bebiş büyüde de testlere gidiyonuz artık :)))

bende serumların etkisi tamamen geçti artık. yediklerim ilk 5 dk.da klozete geri gidiyor. zoraki çıkarmadıysam da 1 saate illaki çıkıyor. bu saate kadar 5 kez çıktı

kızlar siz çaır çatır kocişler günü kutluyonuz sizinkiler şanslı :)) benim ki işten gece geliyor uyumasam bile beni öpmesine bile izxin vermiyorum gece daha çok midem bulanıyor. öpme diyorum ben arkamı dönünce sarıl yüzyüze yatmayalım diyorum. kimse ile yüzyüze konuşamıyorum. annemle kayınvalidemede yana bakta konuş benle diyorum:))) insanlar naneli sakızla geziyor ağzında ama herkese kalkıyor midem.
evde köpeklerimle bile yüzyüze gelmeye tahammülüm yok ben kafamı çevirdikçe oyun sanıp patisile yüzümü yakalamaya çalışıyor küçük köpüşümD
mutfak,bulaşık,çamaşır kokusu,araç kokusu,egsoz,lokanta,parfüm, vb... herşeyden midem kalkıyor. en çokda rüzgar nefes,esinti...
3 ayımız dolunca düzelir inşallah herşey.
buna şükür bebiş sağlıklı olsun da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…