güle güle canımmmBEN ÇIKIYORUM ARTIK KIZLAR hadi iyi aksamlar kızlar by
haydi bakalım iyi eğlencelerrrrEki Görüntüle 401339 Eki Görüntüle 401341 Eki Görüntüle 401340 Eki Görüntüle 401338 Eki Görüntüle 401337 Eki Görüntüle 401336 Eki Görüntüle 401335 Eki Görüntüle 401333 Eki Görüntüle 401334
allah hepimizeee böyle güzel...sağlıklı...sıhhatli...hayırlı...herşeyiylee Rabbim rızasını kazanan evlatlar nasip etsinn...:26:
canlarım iyi akşamlar...iyi haftasonları...kendinize bebişlerinize iyi bakın..unutmayınnn bugun kocişler günü...onların gönlünü alcaz...onların keyfine göree davrancazzz
eşimm bağ evimizi çok sever...pazar günleri genelde oraya giderizz..toprakla taşla uğraşmayı çok seviyor..güllerini suluyorr...ve bize yemek yapıyor elleriyle...bu pazar misafirimiz olduğu için bağ evimize gidemeyecektik...aradı 'hatun bugun gideliimmi?' dedi...
inanın normalde kabl etmezdim.çünkü cuma gecesii bağda ne işim var diye düşünürdüm....
cidden sırf bugun kocişler günü diye kırmadım...yazık nasıl sevindimm kıyamam
yarın uyumayı planlıyoruzz Allahın izniyle...
görüşürüzz..byeee
kendine iyi bak canımHerkese hayırlı akşamlar iyi hafta sonları arkadaşlar..
biz yarın babanne ve dedemizi karşılıyacaz sonra gidicez kbb uzmanımıza çok öksürüyorum bi çare bulsun istiyorum sonra da bakacaz artıkk hepinizi çok öpüyoruz pazartesi görüüşürüüz
canım ya senin bebişin bilgi bölümünü okudum cinsiyeti belli olabilir heralde artık ne zaman gittin dr.a en son hiç öğrenen varmı cinsiyeti
yarın benim 9,00da dr. randevum var ikili test için dualarınızı bekliyorum canlarım herkes inşallah güzel haberlerle döner hep bu testleren amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 401339 Eki Görüntüle 401341 Eki Görüntüle 401340 Eki Görüntüle 401338 Eki Görüntüle 401337 Eki Görüntüle 401336 Eki Görüntüle 401335 Eki Görüntüle 401333 Eki Görüntüle 401334
allah hepimizeee böyle güzel...sağlıklı...sıhhatli...hayırlı...herşeyiylee Rabbim rızasını kazanan evlatlar nasip etsinn...:26:
canlarım iyi akşamlar...iyi haftasonları...kendinize bebişlerinize iyi bakın..unutmayınnn bugun kocişler günü...onların gönlünü alcaz...onların keyfine göree davrancazzz
eşimm bağ evimizi çok sever...pazar günleri genelde oraya giderizz..toprakla taşla uğraşmayı çok seviyor..güllerini suluyorr...ve bize yemek yapıyor elleriyle...bu pazar misafirimiz olduğu için bağ evimize gidemeyecektik...aradı 'hatun bugun gideliimmi?' dedi...
inanın normalde kabl etmezdim.çünkü cuma gecesii bağda ne işim var diye düşünürdüm....
cidden sırf bugun kocişler günü diye kırmadım...yazık nasıl sevindimm kıyamam
yarın uyumayı planlıyoruzz Allahın izniyle...
görüşürüzz..byeee
canım inşallah sonuçların iyi çıkar. inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı olur. bebe fotosu istiyoruz. yarın eklersen bakarız.
ne güzel resimler. hepsi pırıl pırıl. (bakıyorumda hepsini erkek hepsini sarışın renkli gözlü seçmişsin) inşallah hepimizin yavruları böyle güze, sağlıklı olur.
ayy ne iyi etmişsin kocanın teklifini kabul ederek. güzel eğlenceli zaman geçirirsiniz inşallah. akşamları serin olur belki dikkat et kendine.
bende akşam kayınvalideme gidicem. eşimin mutlu haberini onlarla paylaşmak için aradım. Allahım sen büyüksün canım nasıl bir yemek istiyordu. kadın telefonda o yemeği yapıcam gelsenize bize demez mi. Allah dedim bu kadar olur.
eve dönüşte koçişler gününü kutlayacağımmm :))))
bak gördün mü hamile nazını çeken var bir de canın çektiğini söylersen kadıncağız hep arar artık seni
sen yap deme o kendince güzel bulduğu yemege seni çağırsın bu bile yeter sana canımkayınvalideme anne canım bunu çekti yapar mısın dersem eminim canla başla yapacak. ama ben diyemem, dersem yiyemem o yemeği. olsun ya bak bir vesile çıkıyor.
kocişler gününe hazırım duşumu aldım makyajımı yaptım cicilerimi giydim :82:
sen yap deme o kendince güzel bulduğu yemege seni çağırsın bu bile yeter sana canım
sadece memnuniyetini belli et sen ona
kısacası 1 adım git 10 adım gelir o sana
nede olsa oğlusunun bebeğinin annesisin
kocişler gününe hazırım duşumu aldım makyajımı yaptım cicilerimi giydim :82:
sana da iyi eğlenceler canımcanlar, kendinize ve pıtırcıklarınıza iyi bakın; kocişlerimize de bakalım artık:) iyi hafta sonları diliyorum, herkes güzelce dinlensin öpüldünüz:)
yap tabi kaynanaın dediğini valla pişman olursun ben yapıyom kızlarda utanıyordum herhalde ama şimdi yapıyom nazımıcanım kadın bana 100 adım geliyor zaten, kızından ayırt etmez sağolsun. bende saygıda sevgide kusur etmem. arkadaş gibi konuşuruz. bana kızıyor yap diyor eşine nazını, hamileliğin tadını çıkar, gecenin bir yarısı bişi iste gitsin alsınçılgın kadın ya. haftada 2-3 gece hep onlardayız. sürekli gidiyoruz. evlerimiz arası 5 dak. bugün tesadüf bişi olduğu için söyledim.
ohh ne güzel. bugün evlerde şennlik var.
offf kızlar eşim aradı. çeşmede ılıca plajında yürüyorlarmış. bizimki ayakkabılarını çıkarmış denize sokmuş elektriğini atıyormuş :))) birazdan dönecek izmire.
allaha emanet ol canımacil çıkış. herkese bu akşam iyi eğlenceler . byeeeee
evet uyumamaya çalış benim geceye güzel başlıyom da ah bide uykum gelmesekızlar hepinize iyi akşamlar. Ben kocişime özel bişey hazırlayamıyacağım zira kendisi beni gelip alıyor ve evde yemekleri birlikte yapıyoruzOnun için sürprizim olamayacak ne yazık ki ama bende bugün kendimi tutup uyumamayı düşünüyorum, Sanırım buda bir hediye olacak, adam 1 gece olsada yanlız yaşamayacak
ANNELER GÜNÜ HEDİYE ÇEKİLİŞİNE KATILMAK İSTEYENLER
SON KATILIM PAZARTESİ EN GEÇ 17.00
HEDİYELERİN GÖNDERİLECEĞİ EN SON TARİH. 8 YADA 9 MAYIS
esraa86
bulemsu
ensarnaz
annesininbirtanesi
beysal
burcuxxx
hayatbanaguzel
kaju80
moonsun88
lavinya
milona
selam kızlar,
yarın 10.00 da randevum var çok heyecanlıyım sanırım 2 li testide yarın isteyebilir.
bebeğimi de çok merak ediyorum ,
çikolata yiyip gidicem , dua edin ne olur,
güzel heberler vereyim size.
ANNELER GÜNÜ HEDİYE ÇEKİLİŞİNE KATILMAK İSTEYENLER
SON KATILIM PAZARTESİ EN GEÇ 17.00
HEDİYELERİN GÖNDERİLECEĞİ EN SON TARİH. 8 YADA 9 MAYIS
esraa86
bulemsu
ensarnaz
annesininbirtanesi
beysal
burcuxxx
hayatbanaguzel
kaju80
moonsun88
lavinya
milona
ooyy canım dualarım seninle :) ne güzel bebiş büyüde de testlere gidiyonuz artık :)))selam kızlar,
yarın 10.00 da randevum var çok heyecanlıyım sanırım 2 li testide yarın isteyebilir.
bebeğimi de çok merak ediyorum ,
çikolata yiyip gidicem , dua edin ne olur,
güzel heberler vereyim size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?