kızlar mrh hemen hemen hergün yazdıklarınızı okuyorum kendimle kıyaslıyorum ama bir tülü yazamıyorum pc başında oturamıyorum düşük tehlikem var.ilaç kullanıyorum çok şükür şimdilik iyiyim ikiili test yaptırdım doktorum iyi dedi tabi her anne gibi bende korkuyorum güvenmek istiyorum ama yinede endişeliyim doktorum 3210/1 dedi düşük ihtimal dedi umarım öledir ALLAHIM KİMSENİN YAVRUSUNA KIYMASIN UMARIM HEPİMİZ SAĞLIKLA HAYIRLISIYLA ALIRIZ KUCAKLARIMIZA ... down sendrom riski negatif yazıyo birde güvenmelimiyim sizce kızlar cvplarınızı bekliyorum çok fazla pcde kalamıyorum bel ağrılarım oluyo kendinize iii bakın
ALLAHIM SAĞLIKLA DOĞURMAYI NASİP ETSİN İNŞLH...
selam kızlar,
yarın 10.00 da randevum var çok heyecanlıyım sanırım 2 li testide yarın isteyebilir.
bebeğimi de çok merak ediyorum ,
çikolata yiyip gidicem , dua edin ne olur,
güzel heberler vereyim size.
Sevgili Teyzoshlarim ve Yoldaslarim (bebisler)
Dun annem beni doktora goturdu, beni cok merak ediyordu ve cok uzgundu. Ama ben ona surpriz yapip takla attim :) benden buyuklerden ornek aldim, annelerini cok sevindiriyorlarmis :) kucukler de ogrenecek teyzoslar az kaldi :) hepinizi cok opuyorum.
Junior Esra :)
Kizlar carsamba gecesi cok kotu bir gece gecirdim. Sanirim yediklerim dokundu. Sabaha kadar istifra ettimoyle korktum ki, bebege bisey oldu da zehirlendim sandim. Allaha sukur oyle bisey yokmus. Persembe sabah dktora gittik hamdolsun bebis iyiymis:) takla atti :) cok mutlu oldum. Aradaki acigi da kapatmis yavrucugum :) darisi herkesin basina canlarim
canım beni de eklermisin? yazıcaktım ne zamandır bulantı falan derken konu denk gelmedi. bende katılmak istiyorum.
özelden atrım bilgileri sanırım sen organize ediyorsun değil mi?
kızlar siz çaır çatır kocişler günü kutluyonuz sizinkiler şanslı :)) benim ki işten gece geliyor uyumasam bile beni öpmesine bile izxin vermiyorum gece daha çok midem bulanıyor. öpme diyorum ben arkamı dönünce sarıl yüzyüze yatmayalım diyorum. kimse ile yüzyüze konuşamıyorum. annemle kayınvalidemede yana bakta konuş benle diyorum:))) insanlar naneli sakızla geziyor ağzında ama herkese kalkıyor midem.
evde köpeklerimle bile yüzyüze gelmeye tahammülüm yok ben kafamı çevirdikçe oyun sanıp patisile yüzümü yakalamaya çalışıyor küçük köpüşümD
mutfak,bulaşık,çamaşır kokusu,araç kokusu,egsoz,lokanta,parfüm, vb... herşeyden midem kalkıyor. en çokda rüzgar nefes,esinti...
3 ayımız dolunca düzelir inşallah herşey.
buna şükür bebiş sağlıklı olsun da...
bendende kocaman bir günayydın nasılsınız bakalım
az evvel kayınpeder aradı ne yapıyorsunuz dedi kahvaltı dedim bu saattemi bende sizi kahvaltıya çağıracaktım dedi
yaptık biz sağol dedim haydi pikniğe gelin o zamn dedi ama ben mangal kokusu istemiyorum kiii
sonracıma dün ben hazırlandım am eşim geç geldi tabi benim de uykum geldi :78:
eşim bana yanlız yaşamaya alıştırdın sağol dedi :26: içimden tuttu benim
ama ne yapayım elimde değil ki bende aç internete bak bakalım dedim hamilelik nasıl bişeymiş dedim
elimde olsa ben sana böyle yaparmıydım dedim
güldü sarıldı bana
ama benim kocişler günüm fiyaskoydu canlarım :78:
bendende kocaman bir günayydın nasılsınız bakalım
az evvel kayınpeder aradı ne yapıyorsunuz dedi kahvaltı dedim bu saattemi dedi bende sizi kahvaltıya çağıracaktım dedi
yaptık biz sağol dedim haydi pikniğe gelin o zamn dedi ama ben mangal kokusu istemiyorum kiii
sonracıma dün ben hazırlandım ama eşim geç geldi tabi benim de uykum geldi :78:
eşim bana yanlız yaşamaya alıştırdın sağol dedi :26: içimden tuttu benim
ama ne yapayım elimde değil ki bende aç internete bak bakalım dedim hamilelik nasıl bişeymiş dedim
elimde olsa ben sana böyle yaparmıydım dedim
güldü sarıldı bana
ama benim kocişler günüm fiyaskoydu canlarım :78:
eşine geçmiş olsun canım
o hasta haliyle iş yaptığı için tebrik etmek lazım onu
sende dikkat et kendine bulaşmasın hastalık ilaç da kullanamazsın daha kötü olursun
bak bak ne numaralar yapmış bu küçük kız, annesini sevindirmek için. ay bir an okurken korktum valla zehirlendin mi diye. Allahtan birşey olmamış. canım hassas dönemdeyiz. aniden yediklerimiz rahatsız edebilir. hemen kötüye yorma. bebeğin çok iyimiş, çok sevindim. hep sorunsuz olur
evet canım onlardan gün yüzü görmek yok bizi eşimin ailesinden yani
eşim geç gelecek gene canım patronu sahunaya gidelim demiş o yüzden geç gelecek gene ve ben gene uyuyacağım:78:
biliyorum şimdi bile uykum var çünkü
kızlar çok istiyorlar canım dedemle beraber gidelim diye bilemedim zaten eşime hiç sormadım kayınpedere canı sıkkın gitme diyecek kesin
kayınpederin bizi götürme nedenide bu oğlunun gönlünü alacak
değilse has yüzümüze badem gözümüze heves değil
ama senin için gecenin güzel geçmesine sevimdim :13: karnın da doydumu akşamleyin
günaydın güzel anne ve tatlı bebişler
kızlar çok yazamasam da takipçinizimbi konu hakkında size bilgi vermek istedim 12. haftada rahimağzı uzunluğu ölçümü yapılıyor erken doğum ve geç düşük riski olanların tespiti açısından önemli dr.lerinize bi sorun her dr. bunu gerekli görmüyor.. konu hakkında nettende bi araştırma yapabilirsiniz beni de tecrübeli bi anne uyardı siznlede paylaşmak istedim hepinize sevgiler
Geçte olsa günaydın kızlarr
Bulemsu yanlız değilsin, bizde kutlayamadık dün gece, kocişim temizlik yaptı ben yemek vs.. işini hallettim. İşimiz bittiğinde farkettim ki, Aşkım hasta olmuş birde hasta hasta evi temizlemişHemen ıhlamur, meyve C vitamini onu terlet derken gecenin bir yarısı oldu. Neyseki biraz rahatladı bugün daha iyi, Bize bulaştırmamak için ne yapacağını şaşırdı garibim
küçük kızım ;
anne biz hazırlandık ya kardeşimide hazırlayacakmısın şimdi
ben;
neden annecim
küçük kızım ;
gezmeye gidiyoruz ya o çıplak çıplak mı gezecek şimdi
:111::111::111:
Geçte olsa günaydın kızlarr
Bulemsu yanlız değilsin, bizde kutlayamadık dün gece, kocişim temizlik yaptı ben yemek vs.. işini hallettim. İşimiz bittiğinde farkettim ki, Aşkım hasta olmuş birde hasta hasta evi temizlemişHemen ıhlamur, meyve C vitamini onu terlet derken gecenin bir yarısı oldu. Neyseki biraz rahatladı bugün daha iyi, Bize bulaştırmamak için ne yapacağını şaşırdı garibim
kızlar neyi kutlayamadınız ben fransız kaldım da?evet canım onlardan gün yüzü görmek yok bizi eşimin ailesinden yani
eşim geç gelecek gene canım patronu sahunaya gidelim demiş o yüzden geç gelecek gene ve ben gene uyuyacağım:78:
biliyorum şimdi bile uykum var çünkü
kızlar çok istiyorlar canım dedemle beraber gidelim diye bilemedim zaten eşime hiç sormadım kayınpedere canı sıkkın gitme diyecek kesin
kayınpederin bizi götürme nedenide bu oğlunun gönlünü alacak
değilse has yüzümüze badem gözümüze heves değil
ama senin için gecenin güzel geçmesine sevimdim :13: karnın da doydumu akşamleyin
canım gözünaydınn maşallahSevgili Teyzoshlarim ve Yoldaslarim (bebisler)
Dun annem beni doktora goturdu, beni cok merak ediyordu ve cok uzgundu. Ama ben ona surpriz yapip takla attim :) benden buyuklerden ornek aldim, annelerini cok sevindiriyorlarmis :) kucukler de ogrenecek teyzoslar az kaldi :) hepinizi cok opuyorum.
Junior Esra :)
Kizlar carsamba gecesi cok kotu bir gece gecirdim. Sanirim yediklerim dokundu. Sabaha kadar istifra ettimoyle korktum ki, bebege bisey oldu da zehirlendim sandim. Allaha sukur oyle bisey yokmus. Persembe sabah dktora gittik hamdolsun bebis iyiymis:) takla atti :) cok mutlu oldum. Aradaki acigi da kapatmis yavrucugum :) darisi herkesin basina canlarim
canım benim çok şükür gittim herşey yolunda test için kan verdim , haftaya alıcam sonuçları ama ense kalınlığı filan iyiydi.darısı başına inşallah arkadaşım , bir görsen çok tatlıydı eli kolu herşeyi oluşmuş, yerim ben onu annesinin kuzusu,canım beni de eklermisin? yazıcaktım ne zamandır bulantı falan derken konu denk gelmedi. bende katılmak istiyorum.
özelden atrım bilgileri sanırım sen organize ediyorsun değil mi?
ooyy canım dualarım seninle :) ne güzel bebiş büyüde de testlere gidiyonuz artık :)))
bende serumların etkisi tamamen geçti artık. yediklerim ilk 5 dk.da klozete geri gidiyor. zoraki çıkarmadıysam da 1 saate illaki çıkıyor. bu saate kadar 5 kez çıktı
kızlar siz çaır çatır kocişler günü kutluyonuz sizinkiler şanslı :)) benim ki işten gece geliyor uyumasam bile beni öpmesine bile izxin vermiyorum gece daha çok midem bulanıyor. öpme diyorum ben arkamı dönünce sarıl yüzyüze yatmayalım diyorum. kimse ile yüzyüze konuşamıyorum. annemle kayınvalidemede yana bakta konuş benle diyorum:))) insanlar naneli sakızla geziyor ağzında ama herkese kalkıyor midem.
evde köpeklerimle bile yüzyüze gelmeye tahammülüm yok ben kafamı çevirdikçe oyun sanıp patisile yüzümü yakalamaya çalışıyor küçük köpüşümD
mutfak,bulaşık,çamaşır kokusu,araç kokusu,egsoz,lokanta,parfüm, vb... herşeyden midem kalkıyor. en çokda rüzgar nefes,esinti...
3 ayımız dolunca düzelir inşallah herşey.
buna şükür bebiş sağlıklı olsun da...
gördüm gördüm canım çok tatlıydı eli kolu herşeyi oluşmuş burun kemiği ve ense kalınlığı normal mişGünaydın kızlar, inşallah herkes iyidir ve herkes güzel bir gece geçirmiştir. bugün moralim yüksek acaba neden? h.sonu olduğu için mi? hava güzel olduğu için mi? yoksa kocişle güzel bir gece geçirdiğimiz için mi? bence cevap hepsi. inşallah herkes bugün çok mutludur, bebişlerimizde çok iyidirler.
ay canımm inşallah bebeğini kıpır kıpır görürsün. dualrım seninle test sonucunda iyi çıkar inşallah. güzel haberlerle gel inşallah.
bugün 12. haftamızı bitirip 13. haftaya başladık çok mutluyum
Sagol canim benim. Ama isin icinde hem stres hem de ilk cocuk oldugu icin bilincsizlik var. babamizin uykusu cok agir, tum gece yalniz kalinca kurdum surekliama sukur bisey yokmus canim ya. Allah kimsye skinti vermesin insallah.
Buarada benim baby kiz degil, aslinda ne oldugunu bilmiyoruz :) anasinin firildak tosbaasi o :) bu yuzden junior esra yazdim (benim ismim esra)
kızlar neyi kutlayamadınız ben fransız kaldım da?
Eki Görüntüle 401339 Eki Görüntüle 401341 Eki Görüntüle 401340 Eki Görüntüle 401338 Eki Görüntüle 401337 Eki Görüntüle 401336 Eki Görüntüle 401335 Eki Görüntüle 401333 Eki Görüntüle 401334
allah hepimizeee böyle güzel...sağlıklı...sıhhatli...hayırlı...herşeyiylee Rabbim rızasını kazanan evlatlar nasip etsinn...:26:
canlarım iyi akşamlar...iyi haftasonları...kendinize bebişlerinize iyi bakın..unutmayınnn bugun kocişler günü...onların gönlünü alcaz...onların keyfine göree davrancazzz
eşimm bağ evimizi çok sever...pazar günleri genelde oraya giderizz..toprakla taşla uğraşmayı çok seviyor..güllerini suluyorr...ve bize yemek yapıyor elleriyle...bu pazar misafirimiz olduğu için bağ evimize gidemeyecektik...aradı 'hatun bugun gideliimmi?' dedi...
inanın normalde kabl etmezdim.çünkü cuma gecesii bağda ne işim var diye düşünürdüm....
cidden sırf bugun kocişler günü diye kırmadım...yazık nasıl sevindimm kıyamam
yarın uyumayı planlıyoruzz Allahın izniyle...
görüşürüzz..byeee
Ne güzel keşke İst.da da bu tarz çok yakın bağ evleri olsa da gidebilsek..Bence değerini bil tatlım,sende bi eldiven takarak toprakla,çapayla vesaire uğraş(mesleğini yapamamış bi ziraat mezunu olduğum için) çok severim bende bağ bahçeyle uğraşmayı,şimdi tam ekim dikim dönemi zaten...
Bizde 2 gündür dedemle uğraşıyoruz,herşey o kadar güzeldi ki,konuştuk,sohbet ettik o her zaman ki esprili tavrıyla bizimle konuştu dedecim eve geldik 2 saat sonra adamcağızı yoğunbakıma kaldırmışlar,duramamış,serumu sökmeye kalkmış.Şimdi biraz daha iyiymiş ama Almanya'da 1 senedir lösemi hastası olan kardeşi var onu sayıklıyormuş,kaç senedir görüşmüyorlarBabaannem"kaç gündür resimlerine bakıyordu zaten"deyince anladım ki kafaya takıp stres yaptı..
Aksi gibi k.validemin kanser hastası kuzeni vefat etti Altınoluk'ta eşimin tarafı da topluca oraya gittiler.
Ay kısacası dün çok kötü bir gün geçirdim.Allahım beterinden saklasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?