2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Günaydın kızlar, inşallah herkes iyidir ve herkes güzel bir gece geçirmiştir. bugün moralim yüksek acaba neden? h.sonu olduğu için mi? hava güzel olduğu için mi? yoksa kocişle güzel bir gece geçirdiğimiz için mi? bence cevap hepsi. inşallah herkes bugün çok mutludur, bebişlerimizde çok iyidirler.

amin canım. Allah dualarını kabul etsin. ayrıca geçmiş olsun. 2 li test sonucunu hiç kafana takma. çünkü risk oranı düşük çıkan bebeklerin bile sağlıklı olabileceği kesin değil. keşke kesin sonuçları alabilsek. senin oranın yüksek değil. daha yüksek olup sağlıklı bebek dünyaya getiren çok insan var. moralin iyi olsun. Allah bebeğini sana bağışlasın.

ay canımm inşallah bebeğini kıpır kıpır görürsün. dualrım seninle test sonucunda iyi çıkar inşallah. güzel haberlerle gel inşallah.

bak bak ne numaralar yapmış bu küçük kız, annesini sevindirmek için. ay bir an okurken korktum valla zehirlendin mi diye. Allahtan birşey olmamış. canım hassas dönemdeyiz. aniden yediklerimiz rahatsız edebilir. hemen kötüye yorma. bebeğin çok iyimiş, çok sevindim. hep sorunsuz olur inşallah.

canım ya sen çok zor geçiriyorsun. hiç yiyemiyorsun neredeyse, herşey seni rahatsız ediyor. inşallah azda olsa düzelirsin. dediğin gibi bebiş iyi olsunda analar herşeye razı.

bendende kocaman bir günayydın nasılsınız bakalım
az evvel kayınpeder aradı ne yapıyorsunuz dedi kahvaltı dedim bu saattemi dedi bende sizi kahvaltıya çağıracaktım dedi
yaptık biz sağol dedim haydi pikniğe gelin o zamn dedi ama ben mangal kokusu istemiyorum kiii
sonracıma dün ben hazırlandım ama eşim geç geldi tabi benim de uykum geldi :78:
eşim bana yanlız yaşamaya alıştırdın sağol dedi :26: içimden tuttu benim
ama ne yapayım elimde değil ki bende aç internete bak bakalım dedim hamilelik nasıl bişeymiş dedim
elimde olsa ben sana böyle yaparmıydım dedim
güldü sarıldı bana
ama benim kocişler günüm fiyaskoydu canlarım :78:

Son düzenleme:

günaydın hayatım. ay şu insanlar birgün sizi rahatsız etmeden duramıyorlar mı? dün eltin bugün kayıpederin. valla ben sıkıldım. sende sıkıldın biliyorum ama ne yapacaksın değil mi?

napalım eşin geç gelmiş. benimkide geç gelse bende bişi yapamazdım, uyurdum valla. hiçbişi için geç değil. sende bugün kutlarsın. resmi bayram ilan etmedik ki:) bugünde giyin süslen, hep beraber gezmeye gidin. pikniğe bencede gitme. ayy o kokular yazık valla sana. akşamda başbaşa kalırsınız :)))

evet canım onlardan gün yüzü görmek yok bizi eşimin ailesinden yani
eşim geç gelecek gene canım patronu sahunaya gidelim demiş o yüzden geç gelecek gene ve ben gene uyuyacağım:78:
biliyorum şimdi bile uykum var çünkü
kızlar çok istiyorlar canım dedemle beraber gidelim diye bilemedim zaten eşime hiç sormadım kayınpedere canı sıkkın gitme diyecek kesin
kayınpederin bizi götürme nedenide bu oğlunun gönlünü alacak
değilse has yüzümüze badem gözümüze heves değil
ama senin için gecenin güzel geçmesine sevimdim :13: karnın da doydumu akşamleyin

günaydın güzel anne ve tatlı bebişler

kızlar çok yazamasam da takipçinizim bi konu hakkında size bilgi vermek istedim 12. haftada rahimağzı uzunluğu ölçümü yapılıyor erken doğum ve geç düşük riski olanların tespiti açısından önemli dr.lerinize bi sorun her dr. bunu gerekli görmüyor.. konu hakkında nettende bi araştırma yapabilirsiniz beni de tecrübeli bi anne uyardı siznlede paylaşmak istedim hepinize sevgiler

ANNELER GÜNÜ HEDİYE ÇEKİLİŞİNE KATILMAK İSTEYENLER
SON KATILIM PAZARTESİ EN GEÇ 17.00

HEDİYELERİN GÖNDERİLECEĞİ EN SON TARİH. 8 YADA 9 MAYIS

esraa86

bulemsu
ensarnaz
annesininbirtanesi
beysal
burcuxxx
hayatbanaguzel
kaju80
moonsun88
lavinya
milona
er_ca

Geçte olsa günaydın kızlarr

Bulemsu yanlız değilsin, bizde kutlayamadık dün gece, kocişim temizlik yaptı ben yemek vs.. işini hallettim. İşimiz bittiğinde farkettim ki, Aşkım hasta olmuş birde hasta hasta evi temizlemiş Hemen ıhlamur, meyve C vitamini onu terlet derken gecenin bir yarısı oldu. Neyseki biraz rahatladı bugün daha iyi, Bize bulaştırmamak için ne yapacağını şaşırdı garibim

eşine geçmiş olsun canım
o hasta haliyle iş yaptığı için tebrik etmek lazım onu
sende dikkat et kendine bulaşmasın hastalık ilaç da kullanamazsın daha kötü olursun

küçük kızım ;
anne biz hazırlandık ya kardeşimide hazırlayacakmısın şimdi
ben;
neden annecim
küçük kızım ;
gezmeye gidiyoruz ya o çıplak çıplak mı gezecek şimdi
:111::111::111:

eşine geçmiş olsun canım
o hasta haliyle iş yaptığı için tebrik etmek lazım onu
sende dikkat et kendine bulaşmasın hastalık ilaç da kullanamazsın daha kötü olursun

Yaaa sorma candır o can.. Nasıl yardımcı oluyor bana nasıl anlatamam.. Bebek olduktan sonra değil daha öncede öyleydi adamın içinden gelen bişey mutlu oluyor birlikte yapınca, Gribini bulaştırmamak için benden çok dikkat etti inan çok üzüldüm akşam haline gerçekten.:26::26:

Sagol canim benim. Ama isin icinde hem stres hem de ilk cocuk oldugu icin bilincsizlik var. babamizin uykusu cok agir, tum gece yalniz kalinca kurdum surekli ama sukur bisey yokmus canim ya. Allah kimsye skinti vermesin insallah.
Buarada benim baby kiz degil, aslinda ne oldugunu bilmiyoruz :) anasinin firildak tosbaasi o :) bu yuzden junior esra yazdim (benim ismim esra)

Son düzenleme:

ayy canım internet koptu yazamadım hemen. çocuklar istiyor yalnız gönder dicem, bırakmazsın heralde. neyse gidersen git ama kendini yorma. kayınvalidenin laflarına da takılma. eğlenmene bak.

akşam doyacak kadar yiyebildim canım sağol düşündüğün için ama midem hala çok kötü. kayınpederin yanında bir an öğürdüm Allahtan fark etmedi. neredeyse çıkaracaktım.

doktor hiç bahsetmedi. gitti mi sorarım. sağol bilgilendirdiğin için.

günaydın canım. geçmiş olsun eşine. aferim valla adam hasta hasta çalışmış. maşallah diyelim. yazık bide stres olmuş bulaştırırım diye. Allah korusun. hemen iyileşsinde sizde kutlayın koçişler gününü.

:)))) ay kızın çok tatlı ya. görüyormuşta mı giydircek kardeşini. ne şanslı çocuk 2 tane ablası olacak. inşallah iyi geçinirler.

Son düzenleme:

kızlar neyi kutlayamadınız ben fransız kaldım da?

canım gözünaydınn maşallahçok sevindim bak annesiaçığı kapatmış meleğin üzermihiç senii kıyamamm ben onlara yaa , bu sefer herşey yolunda gidecek tatlım.bende geldim doktordan bebeğimi gördüm gayet sağlıklı maşallah.ikli test için kan verdik 1 hafta sonra çıkacak sonuçlar. ama ölçümleri iyiydi.

canım benim çok şükür gittim herşey yolunda test için kan verdim , haftaya alıcam sonuçları ama ense kalınlığı filan iyiydi.darısı başına inşallah arkadaşım , bir görsen çok tatlıydı eli kolu herşeyi oluşmuş, yerim ben onu annesinin kuzusu, doktor hjerşey yolunda dedi.canım yaaa ben çok geri kalıyorum bu kocişler günü ne demek bir türlü anlayamadım.senin de zor geçiyor canım yaa inşallah 3 aydan sonra çok düzelir, kıyamam sana Allah yardım etsin arkadaşım.

gördüm gördüm canım çok tatlıydı eli kolu herşeyi oluşmuş burun kemiği ve ense kalınlığı normal miş.2 li etst için kan verdim sonuçlar haftaya .şükürler olsun eve gelince mutluluktan ağladım Allahım isteyen herkese yaşat bu duyguyu dedim.

bugün 12. haftamızı bitirip 13. haftaya başladık çok mutluyum

tebrikler canım. 30. haftalarımızıda görürrüz inşallah.

pardon canım adını esra koyacaksınız sandım. hayırlısı olsun. geçmiş olsun tekrardan.

kızlar neyi kutlayamadınız ben fransız kaldım da?

hamilelik süresince eşlerimizi çok ihmal ettik. o yüzden dün akşamı kocalar günü ilan ettik. herkes kocasına iyi davranacak hasret giderecekti.

arkadaşlar bugün transferimin 11. günü sonuç:144 sizce iyi im bebeğim ikiz mi tek midir? çookk mutluyummmmm :) nolur bana bi cevap verin yerimde duramıyorum. :)

Ne güzel keşke İst.da da bu tarz çok yakın bağ evleri olsa da gidebilsek..Bence değerini bil tatlım,sende bi eldiven takarak toprakla,çapayla vesaire uğraş(mesleğini yapamamış bi ziraat mezunu olduğum için) çok severim bende bağ bahçeyle uğraşmayı,şimdi tam ekim dikim dönemi zaten...

Bizde 2 gündür dedemle uğraşıyoruz,herşey o kadar güzeldi ki,konuştuk,sohbet ettik o her zaman ki esprili tavrıyla bizimle konuştu dedecim eve geldik 2 saat sonra adamcağızı yoğunbakıma kaldırmışlar,duramamış,serumu sökmeye kalkmış.Şimdi biraz daha iyiymiş ama Almanya'da 1 senedir lösemi hastası olan kardeşi var onu sayıklıyormuş,kaç senedir görüşmüyorlar Babaannem"kaç gündür resimlerine bakıyordu zaten"deyince anladım ki kafaya takıp stres yaptı..

Aksi gibi k.validemin kanser hastası kuzeni vefat etti Altınoluk'ta eşimin tarafı da topluca oraya gittiler.
Ay kısacası dün çok kötü bir gün geçirdim.Allahım beterinden saklasın...

Son düzenleme:

kızlar,
meleğimin resmini eklemeye çalıştım.ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümleri normal dedi.elevit verdi. 2li tes için sonuçlarımızı 1 hafta sonra alıcaz.doktorumuz sağlıklı bir bebek old. söyledi.
yerim ben onu öyle tatlıydıkii meleğim o benim Allahım ne güzel bir duyguymuşş

Allah rahmet eylesin tatlım
Dedenin hastalığı stres kaynaklı anlattığın kadarıyla yani şifası elinde dilerim en yakın zamanda ayağa kalkar sağsalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…