Eki Görüntüle 401851
kızlar,
meleğimin resmini eklemeye çalıştım.ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümleri normal dedi.elevit verdi. 2li tes için sonuçlarımızı 1 hafta sonra alıcaz.doktorumuzsağlıklı bir bebek old. söyledi.
yerim ben onu öyle tatlıydıkii meleğim o benim Allahım ne güzel bir duyguymuşş
Allah rahmet eylesin tatlım
Dedenin hastalığı stres kaynaklı anlattığın kadarıyla yani şifası elinde dilerim en yakın zamanda ayağa kalkar sağsalim
canım gözünaydınn maşallahçok sevindim bak annesiaçığı kapatmış meleğin üzermihiç senii kıyamamm ben onlara yaa , bu sefer herşey yolunda gidecek tatlım.bende geldim doktordan bebeğimi gördüm gayet sağlıklı maşallah.ikli test için kan verdik 1 hafta sonra çıkacak sonuçlar. ama ölçümleri iyiydi.
canım benim çok şükür gittim herşey yolunda test için kan verdim , haftaya alıcam sonuçları ama ense kalınlığı filan iyiydi.darısı başına inşallah arkadaşım , bir görsen çok tatlıydı eli kolu herşeyi oluşmuş, yerim ben onu annesinin kuzusu,doktor hjerşey yolunda dedi.canım yaaa ben çok geri kalıyorum bu kocişler günü ne demek bir türlü anlayamadım.senin de zor geçiyor canım yaa inşallah 3 aydan sonra çok düzelir, kıyamam sana Allah yardım etsin arkadaşım.
gördüm gördüm canım çok tatlıydı eli kolu herşeyi oluşmuş burun kemiği ve ense kalınlığı normal miş.2 li etst için kan verdim sonuçlar haftaya .şükürler olsun eve gelince mutluluktan ağladım Allahım isteyen herkese yaşat bu duyguyu dedim.
arkadaşlar bugün transferimin 11. günü sonuç:144 sizce iyi im bebeğim ikiz mi tek midir? çookk mutluyummmmm :) nolur bana bi cevap verin yerimde duramıyorum. :)
Ne güzel keşke İst.da da bu tarz çok yakın bağ evleri olsa da gidebilsek..Bence değerini bil tatlım,sende bi eldiven takarak toprakla,çapayla vesaire uğraş(mesleğini yapamamış bi ziraat mezunu olduğum için) çok severim bende bağ bahçeyle uğraşmayı,şimdi tam ekim dikim dönemi zaten...
Bizde 2 gündür dedemle uğraşıyoruz,herşey o kadar güzeldi ki,konuştuk,sohbet ettik o her zaman ki esprili tavrıyla bizimle konuştu dedecim eve geldik 2 saat sonra adamcağızı yoğunbakıma kaldırmışlar,duramamış,serumu sökmeye kalkmış.Şimdi biraz daha iyiymiş ama Almanya'da 1 senedir lösemi hastası olan kardeşi var onu sayıklıyormuş,kaç senedir görüşmüyorlarBabaannem"kaç gündür resimlerine bakıyordu zaten"deyince anladım ki kafaya takıp stres yaptı..
Aksi gibi k.validemin kanser hastası kuzeni vefat etti Altınoluk'ta eşimin tarafı da topluca oraya gittiler.
Ay kısacası dün çok kötü bir gün geçirdim.Allahım beterinden saklasın...
Eki Görüntüle 401851
kızlar,
meleğimin resmini eklemeye çalıştım.ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümleri normal dedi.elevit verdi. 2li tes için sonuçlarımızı 1 hafta sonra alıcaz.doktorumuzsağlıklı bir bebek old. söyledi.
Ay maaşallah
oh yaa böyle güzel haberler aldıkça o kadar seviniyorum ki.
Çok teşekkürler canım benim.İnşallah yaa bakalım işte salı günü netleşir dedi dr'u.
Bende de geceden beri sol kasığımda bi ağrı var gaz mı gerilme tipi mi tam anlayamıyorum yatınca bişey yok
acaba genişliyoruz ondan mı? :26:
canım geçmiş olsun, deden bir kere başardı yine düzelir inşallah. diğer hasta yakınların içinde Allah şifa versin. ayrıca başın sağolsun. güzel günler gelecek inşallah bugününü unutacaksın.
Bende de var aynı ağrı, Hemde abartısız her gece genişlemeden kaynaklı sanırım. Daha ne kadar sürecek, yoksa bununla yaşamaya alışacakmıyız bilemiyorum.
Kızlar, bende en başından beri sizi takip ediyorum. Hatta başlarda buraya birşeylerde yazmıştım..
Ama benim bulantılar daha 5 haftalıkken bir başladı.. Şu an 10. haftadayım..
Hala son sürat devam ediyor.. Hastanede yattım.. Hiçbirşey yemeye, yemek görmeye tahammülüm yok..
Bütün gün öğüre öğüre yatıyorum.. 5 dakika bile rahatlayamıyorum.. Gece- gündüz hep bu şekildeyim..
Heryer kokuyor.. Eşime yaklaşamıyorum.. Oğlumun yanıma yaklaşmasına izin vermiyorum..
Çocuk şaşırdı kaldı.. İyice nefret edecek bebekten..
Bu günlerde de hep bebeğime birşeyler olduğu korkusu var bende.. Bunu içimden bir türlü atamıyorum..
Her sabah, bebeğimin kalbi bugün durdumu acaba diye uyanıyorum.. Nedir bu yaa..
İçimde hiç sevinç yok.. Hep tedirginlik.. Hep karamsarlık.. Ve korku..
Sanırım bitip tükenmek bilmeyen bu bulantılar, psikolojimi iyice bozdu..
Bana dua edin ne olur.. Bana ve benim durumumda olan herkese..
Hamilelerin duaları kabul olurmuş...
canım gözünaydınn maşallahçok sevindim bak annesiaçığı kapatmış meleğin üzermihiç senii kıyamamm ben onlara yaa , bu sefer herşey yolunda gidecek tatlım.bende geldim doktordan bebeğimi gördüm gayet sağlıklı maşallah.ikli test için kan verdik 1 hafta sonra çıkacak sonuçlar. ama ölçümleri iyiydi.:nazar
pardon canım adını esra koyacaksınız sandım. hayırlısı olsun. geçmiş olsun tekrardan.
Eki Görüntüle 401851
kızlar,
Eki Görüntüle 401851
kızlar,
anladım canım benimde ilgilenmem lazım acayip boşladım adamımaşallah canım. geçmiş olsun. ohh rahatlamışsındır bir nebze. inşallah sonuçlarında iyi çıkar yalnızzzzz foto isterizzzzzzzzz :)
koçişler günü nedir? hamilelik süresince eşlerini ihmal eden bayanların eşlerini bir gecede olsa mutlu etmek adına yaptığı çalışmaları içeren bu amaçla ilan edilen gündür :)).
Amin Amin canım . güzel dileklerin için çok sağol.hepimiz sorunsuz geçirelim inşallah.ben atlamış olabilirim sen yaptırmışmıydın iklik testini.oyyy bebek gördüm. hemde tatlı mı tatlı güzel mi güzel. maşallah canım
ne güzelde durmuş orda öyle. Allah yavrunu sana bağışlasın. sonuçlarında iyi çıkar inşallah.
canım bende ara ara öyle bunalımlara giriyorum ,öncekibebeğimi kaybettim ondan olsa gerek diye düşünüyorum birde şunu anladım canım çok fazla bilgi sahibi olmakda başa belaKızlar, bende en başından beri sizi takip ediyorum. Hatta başlarda buraya birşeylerde yazmıştım..
Hala son sürat devam ediyor.. Hastanede yattım.. Hiçbirşey yemeye, yemek görmeye tahammülüm yok..
Bütün gün öğüre öğüre yatıyorum.. 5 dakika bile rahatlayamıyorum.. Gece- gündüz hep bu şekildeyim..
Heryer kokuyor.. Eşime yaklaşamıyorum.. Oğlumun yanıma yaklaşmasına izin vermiyorum..
Bu günlerde de hep bebeğime birşeyler olduğu korkusu var bende.. Bunu içimden bir türlü atamıyorum..
Evet teyzesi ,yerim ben onları Amin canım inşallah.hep iyi görüp sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah.Ya bizim melekler cOk akilli teyzesi masallah masallah:) senin icinde cok sevindim canim. Insallah sonuna kadar sorunsuz gecer hamileligimiz:)
teşekkür ederiz teyzesi,Annesi çoookkk şekermiş bu miniğimiz de :)
Amin canım benim hepizinkini inşallah.Masallah allah nazarlardan saklasin cnm
gözünaydın canım maşallah bebeğine inşallah test sonuçlarındada güzel hberleri verirsin.slm kızlar benim kontrolümde güzel geçti çok şükürinş. perşembe günü ikili testin sonuçlarını aldığımızdada mutluluktan havalara uçarız inş. güzel haberler alırım yine ultrasonda gördüm yine bebeğimi kuzum benim çok tatlı annem bizi ziyerete geldi başka şehirden ve çok merak ediyordu birlikte girdik dr. bebeğimin görüntüsünü yakalar yakalamaz şok oldum kollar bacaklar kıpır kıpır bebeğimmi kıpırıyor dedim dr.um güldü evet dedi bak anneannesine hoşgeldin diyor ilk kez kıpırdadığını gördüm müthiş bi duygu ense kalınlığı çok iyi dedi dr. maşallah canımın parçasına benim kuzuma yavruma ultrason fotomuzu ekleyemiyorum ama çok güzel görünüyor herkesin kendi bebeği demi yaaa Allahım inşallah sağlıklı hamilelikler geçirip güzel güzel sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün pırıl pırıl güzel mi güzel hayırlı bebekler dünyaya getirmemizi nasip eder aminnnnnnnnn.....
tşk ederim cnmANNELER GÜNÜ HEDİYE ÇEKİLİŞİNE KATILMAK İSTEYENLER
SON KATILIM PAZARTESİ EN GEÇ 17.00
HEDİYELERİN GÖNDERİLECEĞİ EN SON TARİH. 8 YADA 9 MAYIS
esraa86
bulemsu
ensarnaz
annesininbirtanesi
beysal
burcuxxx
hayatbanaguzel
kaju80
moonsun88
lavinya
milona
er_ca
canımm arkadasımm çok sevindim bu güzel haberler bana çok iyi geldi.. ohh hep böyle güzel haberlerle geliceksin inşallahhEki Görüntüle 401851
kızlar,
benimle aynı durumdasın canım. bu iki gündür yeni birşey keşfettim.Kızlar, bende en başından beri sizi takip ediyorum. Hatta başlarda buraya birşeylerde yazmıştım..
ANNELER GÜNÜ HEDİYE ÇEKİLİŞİNE KATILMAK İSTEYENLER
SON KATILIM PAZARTESİ EN GEÇ 17.00
HEDİYELERİN GÖNDERİLECEĞİ EN SON TARİH. 8 YADA 9 MAYIS
esraa86
bulemsu
ensarnaz
annesininbirtanesi
beysal
burcuxxx
hayatbanaguzel
kaju80
moonsun88
lavinya
milona
er_ca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?