2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Ay maaşallah
oh yaa böyle güzel haberler aldıkça o kadar seviniyorum ki.

Allah rahmet eylesin tatlım
Dedenin hastalığı stres kaynaklı anlattığın kadarıyla yani şifası elinde dilerim en yakın zamanda ayağa kalkar sağsalim

Çok teşekkürler canım benim.İnşallah yaa bakalım işte salı günü netleşir dedi dr'u.

Bende de geceden beri sol kasığımda bi ağrı var gaz mı gerilme tipi mi tam anlayamıyorum yatınca bişey yok
acaba genişliyoruz ondan mı? :26:

maşallah canım. geçmiş olsun. ohh rahatlamışsındır bir nebze. inşallah sonuçlarında iyi çıkar yalnızzzzz foto isterizzzzzzzzz :)

koçişler günü nedir? hamilelik süresince eşlerini ihmal eden bayanların eşlerini bir gecede olsa mutlu etmek adına yaptığı çalışmaları içeren bu amaçla ilan edilen gündür :)).

arkadaşlar bugün transferimin 11. günü sonuç:144 sizce iyi im bebeğim ikiz mi tek midir? çookk mutluyummmmm :) nolur bana bi cevap verin yerimde duramıyorum. :)

canım bu beta hcg değerin ise hamilesin. ama ikiz mi bilemem. hayırlısı olsun. inşallah kucağınada alırsın yavrunu.

canım geçmiş olsun, deden bir kere başardı yine düzelir inşallah. diğer hasta yakınların içinde Allah şifa versin. ayrıca başın sağolsun. güzel günler gelecek inşallah bugününü unutacaksın.

oyyy bebek gördüm. hemde tatlı mı tatlı güzel mi güzel. maşallah canım
ne güzelde durmuş orda öyle. Allah yavrunu sana bağışlasın. sonuçlarında iyi çıkar inşallah.

Kızlar, bende en başından beri sizi takip ediyorum. Hatta başlarda buraya birşeylerde yazmıştım..

Ama benim bulantılar daha 5 haftalıkken bir başladı.. Şu an 10. haftadayım..
Hala son sürat devam ediyor.. Hastanede yattım.. Hiçbirşey yemeye, yemek görmeye tahammülüm yok..
Bütün gün öğüre öğüre yatıyorum.. 5 dakika bile rahatlayamıyorum.. Gece- gündüz hep bu şekildeyim..
Heryer kokuyor.. Eşime yaklaşamıyorum.. Oğlumun yanıma yaklaşmasına izin vermiyorum..
Çocuk şaşırdı kaldı.. İyice nefret edecek bebekten..

Bu günlerde de hep bebeğime birşeyler olduğu korkusu var bende.. Bunu içimden bir türlü atamıyorum..
Her sabah, bebeğimin kalbi bugün durdumu acaba diye uyanıyorum.. Nedir bu yaa..
İçimde hiç sevinç yok.. Hep tedirginlik.. Hep karamsarlık.. Ve korku..

Sanırım bitip tükenmek bilmeyen bu bulantılar, psikolojimi iyice bozdu..
Bana dua edin ne olur.. Bana ve benim durumumda olan herkese..
Hamilelerin duaları kabul olurmuş...

Ben yazılanları okuduğumda 300 Lü sayfalardaydi bugün 1000 lerde .... 25 Nisan'da kontrolum vardı kalp atışını 6 haftalıklta duymamıştık neyseki hersey yolunda pit pit atıyordu kalbi .sizlerle beraber bu yolda yürümek cok güzel .suanda hesaplarıma göre 9 haftalık mercimeğim. Ne kızımda nede düşük yaptıgım iki hamilelikte hic bu kadar asermemistim.mide bulantisi Cook kötü çıkarsam rahatlarım belki ama onuda yapamıyorum yorgunluk halsizlik Cook kötü. Sizler nasılsiniz ?

Bende de var aynı ağrı, Hemde abartısız her gece genişlemeden kaynaklı sanırım. Daha ne kadar sürecek, yoksa bununla yaşamaya alışacakmıyız bilemiyorum.

İnşallah canım benim çok sağol,gerçekten dün öyle garip bir gün geçirdik ki ailece,bi yandan kendi ailem,bi yandan eşimin ailesi,herkeste bir hüzün bir gözyaşı insan ister istemez dayanamıyor..İnşallah herşey güzel olur..

Bende de var aynı ağrı, Hemde abartısız her gece genişlemeden kaynaklı sanırım. Daha ne kadar sürecek, yoksa bununla yaşamaya alışacakmıyız bilemiyorum.

Evet bende acaba biraz da stres yaptım ağladım falan ondan mı diyorum acaba korktum o yüzden şimdi daha iyiyim.Ama okudum da genişlemeden de olabiliyormuş..

Mide bulantıların normal tatlım, yaşayan arkadaşlar var onlarda çok zorluk çektiler, benim bulantılar yeni başladı düşün 11. haftadayım. Bebek 10. haftaya kadar senden besin almıyor sadece kan ve calsium Folik Asit alıyor, 10 haftadan sonra besin almaya başlıyor senden bulamazsa eğer yine kan ve vitaminlerle idare ediyor. Yani merak etme bebeğin senden nefret etmez sadece sen halsiz güçsüz kalırsın. Doktorun arkadaşıma dediğine göre bebek sen besin alamazsan bile o kendine yetecek vitamin ve mineralleri vücudundan alır, seni yemezsen senin problemin olur o Yani sıkıntı yapma boşuna bulantılarında azalacaktır inşallah

Ya bizim melekler cOk akilli teyzesi masallah masallah:) senin icinde cok sevindim canim. Insallah sonuna kadar sorunsuz gecer hamileligimiz:)
pardon canım adını esra koyacaksınız sandım. hayırlısı olsun. geçmiş olsun tekrardan.

Onemli degil canim, yanlis anlaman normal biz heyecandan ne yazdigimizi bilemedik :))

Annesi çoookkk şekermiş bu miniğimiz de :)

Masallah allah nazarlardan saklasin cnm

slm kızlar benim kontrolümde güzel geçti çok şükür inş. perşembe günü ikili testin sonuçlarını aldığımızdada mutluluktan havalara uçarız inş. güzel haberler alırım yine ultrasonda gördüm yine bebeğimi kuzum benim çok tatlı annem bizi ziyerete geldi başka şehirden ve çok merak ediyordu birlikte girdik dr. bebeğimin görüntüsünü yakalar yakalamaz şok oldum kollar bacaklar kıpır kıpır bebeğimmi kıpırıyor dedim dr.um güldü evet dedi bak anneannesine hoşgeldin diyor ilk kez kıpırdadığını gördüm müthiş bi duygu ense kalınlığı çok iyi dedi dr. maşallah canımın parçasına benim kuzuma yavruma ultrason fotomuzu ekleyemiyorum ama çok güzel görünüyor herkesin kendi bebeği demi yaaa Allahım inşallah sağlıklı hamilelikler geçirip güzel güzel sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün pırıl pırıl güzel mi güzel hayırlı bebekler dünyaya getirmemizi nasip eder aminnnnnnnnn.....

seninde gözün aydın canım ne güzel duygular değilmi Allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguları kimseyi mahrum bırakmasın bu harika duygulardan amiiinnn

anladım canım benimde ilgilenmem lazım acayip boşladım adamı kendi halinde garibim kardeş kardeş geçiniyoruz artıkbukadar boşlamak yeter

oyyy bebek gördüm. hemde tatlı mı tatlı güzel mi güzel. maşallah canım
ne güzelde durmuş orda öyle. Allah yavrunu sana bağışlasın. sonuçlarında iyi çıkar inşallah.
Amin Amin canım . güzel dileklerin için çok sağol.hepimiz sorunsuz geçirelim inşallah.ben atlamış olabilirim sen yaptırmışmıydın iklik testini.

canım bende ara ara öyle bunalımlara giriyorum ,öncekibebeğimi kaybettim ondan olsa gerek diye düşünüyorum birde şunu anladım canım çok fazla bilgi sahibi olmakda başa bela senin gibi düşünüp beynimi yiyiyorum ara ara , ama sonra Allaha sığınıyorum şöyle düşün bir şey olacaksa bunu engelleyebilirmisin , hiç kimse bunu engelleyemez her gün doktora gitsekte bunun önüne geçemeyiz dolayısı ile hepimiz Allaha emanetiz. niye böyle şeyler düşünüp bu günlerimizi sıkıntı ile geçirelim.sonra bebişlerimizi kucağımıza alınca ahh diycez hamilelik günlerimizin tadını çıkaramadık, bir daha hamilelik yaşayacağımızında garantisi varmı ?yok .belkide ilk ve son onuda bilemeyiz.o yüzden doyasıya bebeğinin tadını çıkarmaya bak tatlım bunlar şeyrtanın vesveseleri.HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK ALLAHIN İZNİYLE.

Ya bizim melekler cOk akilli teyzesi masallah masallah:) senin icinde cok sevindim canim. Insallah sonuna kadar sorunsuz gecer hamileligimiz:)
Evet teyzesi ,yerim ben onları Amin canım inşallah.hep iyi görüp sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah.

Annesi çoookkk şekermiş bu miniğimiz de :)
teşekkür ederiz teyzesi,

Masallah allah nazarlardan saklasin cnm
Amin canım benim hepizinkini inşallah.

gözünaydın canım maşallah bebeğine inşallah test sonuçlarındada güzel hberleri verirsin.

mrb arkadaşlar ben yeni katılıyorum sat 11 şubat 2. bebeğim olcak inşallah 5.5 yaşında oğlum var biraz zor geçiyor bu ilkinde hiçbirşey anlamamıştım ama bu kendini hissettirdi mide bulantıları halsizlik hala devam bide göbüşüm büyüdü benim hemen :)))

tşk ederim cnm

canımm arkadasımm çok sevindim bu güzel haberler bana çok iyi geldi.. ohh hep böyle güzel haberlerle geliceksin inşallahh

benimle aynı durumdasın canım. bu iki gündür yeni birşey keşfettim.

ben annemde ananemde başka kalabalık bir evde yersem istifra etmiyorum. bu sabah ananeme kahvaltıya gittim. öğle yemeğinede oradaydım. akşama anneme sonra çaya komşuma gittim:) hiç istifra etmedim tüm gün. fenalaşınca cam açıp naneli şeker yedim. eğer imkanın varsa evde yeme. ben evde su bile içemiyorumbende eşimden tiksiniyorum. evdeki herşeyden uzağım çok sevdiğim köpeklerimi bile eskisi gibi öpüp koklayamıyorum
sağlılkla alalım kucağımıza herşeyin binlerce katına razıyız.:

merhaba kızlar uzun suredir evde yoktum yazaamndım maşalla hep guzel haberler var sizlerden bende gecen perşem be kontrolume gittim cok şaşırdım fasulyem tamm bi kucuk 5 cm lik insan halne gelimiş ay nasıl oynutodu kıpır kıpır 20 gun bu nasıl bi değişimdir çok heyecanlıyı 11+4 cıktı 2 gun fazla çıktı cnm benim ki 20 gun önce 5 gun geriden geliyodu bi daha kı ay cinsiyet dr bu haftalarda yanılma çok olduğundan mayıs sonu sölucek nasipse toplamda 2 kg aldm sizlerde durumlar nasıl bakım

iyi pazarlar herkese.. nasılsınız kızlar benim 3 gündür kasıklarım ağrıyo batar şeklinde oluyo sizlerdede var mı böyle bir durum ??? dün bizde doktora gittik ölçümlerini yaptı doktor, ikili test içinde kan verdim perşembe gün gideceğim sonucu almak için inşallah güzel haberler alırız... bu arada kilo alıyorum artık 1,300 gr almışım toplam..

benide ekler misiniz kızlar

faceye kapalı bir grup oluşturup ordanda görüşsek olur mu kızlar k.k. yı sürekli takip edemiyoruz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…