ben geldim kızlar,2li test yaptırdık,herşey çok güzel dedi drumuz...çok şükür...gördük kuzucuğu,kalbini de dinledik..sizler nasılsınız?
Amin canım benim.
Zaten benim de hayalimde eşimle emekliliğimiz dolduğunda şöyle güzel minik bir bahçesi olan yazlık var,şöyle İst.a bir kaç saat uzaklıkta olan.Allah sağlık versin kafamda var yani..
Valla sende değerini bil tatlım yaa,ne güzel yeşille iç içe olmak,bizler artık ancak sahile falan inince kendimizi iyi hissediyoruz yoksa İst.artık yaşanacak yer özelliğini kaybetmek üzere,ama yine de İst.benim için çok özel..
cici anneler günaydın biz geldik nasılsınız bakalımmm
nasıl göbüşler büyüyor mu
o gün tam yazamadım sinirden sonuclarım bir değerim kızamıkla ilgili olan o yüksek çıkmış baya geri kalan normal sayılır Elhamdülillah
cumartesi bebeişimizi görmeye gidicez inşAllah teyzoşlar umarım sağlıklıdırr
günaydınnn canım...kızamık değeri neden yüksek çıkmış peki canım? doktorun ne dedi? diğer değerlerinin iyi çıkmasınaa sevindim..gözümüz aydınn
şunun şurasında cumartesiyee ne kaldııı cici anne...ohhh git güzelce gör kuzunu inşallahhhhh
kızlar merhaba nasılsınız bakım bugun cok garip bişey oldu buyuk bi markete gittik bi bayan geldi bi bez markasından tanıyım yapan bana bi kutu uzattı ve hamile anne adaylarına hediyemiz dedi anneler gunu için cok şaşırdım meger artık dıaşrıdan gebe olduğum anlaşıyomuş bi yerde hoşumada gitti sanki eşimlede gulduk baya guzel bi kutuydu tupper in 40 tl değerinde çok guzel ısı korumalı bi mama saklama kapı cıktı bayağıda buyuk şık bişey yanında bi kaç bez ve leke cıkarıcı urun verdiler hamişlikle ilgili broşur ve cd verdim sizlerede duyurmak istedim 30 hazırana kadar devammış hepinize iyi pazarlar
ANNELER GÜNÜ HEDİYE ÇEKİLİŞİNE KATILMAK İSTEYENLER
SON KATILIM PAZARTESİ EN GEÇ 17.00
HEDİYELERİN GÖNDERİLECEĞİ EN SON TARİH. 8 YADA 9 MAYIS
esraa86
bulemsu
ensarnaz
annesininbirtanesi
beysal
burcuxxx
hayatbanaguzel
kaju80
moonsun88
lavinya
milona
almina_göksu
canım eşim bakmışda yuksek olması iyiymiş bagısıklıgımın oldugunu gösteriyormıs sanırım :44:
o uyus doktora tekrar gitmedim kendi doktoruma cumartesi gidicem inşAllah hersey yolundadır
kızlar ben kötüyüm 2 gecedir öksürükten uyuyamıyorum doktora da gittim ama ilaç veremediği için çekiyorum çok korkuyorum bebeğime birşey olursa diye çok şiddetli öksürüyorum çünkü ne yapabilirim tavsiyeniz var mı bizee
canım bende çok fena üşütmüştüm tam 2 haftada atlattım ama öldüm hapsurmaktan
inşAllah tez zamanda iyileşirsinsıcak birşeyler içmeye çalış dicem ama fazla bitki çayıda iyi değil
beklenen melekler adına annelerine anneler günü hediyesi vereceğiz canım ister el işi göz nurun olsun ister hazır olsunselam kasım anneleri... anneler günü hediyelerinden kastınız nedir.? el işi felanmı yapacagız.. çekilişle verecegiz açıklarmısınızzz
sen gene açmı kaldınCanlarım iyisinin inşallah. Bu bulantılar devam ediyor, karnımda çok ac, bekliyorum kocis yemek yapıyor, pişsin yücem inşallah.
Esim fark etmiş, bende kalabalık ortamda bulanmiyormusum. Bulaniyorumda milletin yanında belli etmiyorum yaaaa
canım zaten kimse kimseden eksik kalmaz herkes büyük bir heyecanla meleğini bekliyor ve bu hediyede aynı heyecan olur ve özveri olur zannımcacanım günaydın
hediye için bence fiyat sınırlaması da koyalımkimse kimseden eksik yada fazla almamış olur
canım geçmedi öksürüğün doktor ne dedi pekikızlar ben kötüyüm 2 gecedir öksürükten uyuyamıyorum doktora da gittim ama ilaç veremediği için çekiyorum çok korkuyorum bebeğime birşey olursa diye çok şiddetli öksürüyorum çünkü ne yapabilirim tavsiyeniz var mı bizee
sanadaaa...ayyy pardonnn sizedeee kocamann bi günaydınnnnkocamannnn bir günaydınyorgun bir hafta sonundan çıktım ben sizin hafta sonlarınız nasıldı bakımmm
kızlar ben kötüyüm 2 gecedir öksürükten uyuyamıyorum doktora da gittim ama ilaç veremediği için çekiyorum çok korkuyorum bebeğime birşey olursa diye çok şiddetli öksürüyorum çünkü ne yapabilirim tavsiyeniz var mı bizee
beklenen melekler adına annelerine anneler günü hediyesi vereceğiz canım ister el işi göz nurun olsun ister hazır olsun
sen gene açmı kaldın
insan içindeyken bulantı belli etmemeye çalışıyoruz ama yanlızken de kendimizimi daha mı çok dinliyoruz bilmem
canım zaten kimse kimseden eksik kalmaz herkes büyük bir heyecanla meleğini bekliyor ve bu hediyede aynı heyecan olur ve özveri olur zannımca
çünkü onlar başka bir meleğin adına yapıyorlar bu işi
canım geçmedi öksürüğün doktor ne dedi peki
hamilelere zararlı olmayacak bitkisel bir ilaç sorsaydın keşke
bebeğine bir sey olmaz allahın izniyle melekler korur onu sıkma canını
evet güzelim içemiyorum fazlasıda zararlı die meyve suyu meyve falan ama çok acıo öksürürken
ben geldim kızlar,2li test yaptırdık,herşey çok güzel dedi drumuz...çok şükür...gördük kuzucuğu,kalbini de dinledik..sizler nasılsınız?
cici anneler günaydın biz geldik nasılsınız bakalımmm
nasıl göbüşler büyüyor mu
o gün tam yazamadım sinirden sonuclarım bir değerim kızamıkla ilgili olan o yüksek çıkmış baya geri kalan normal sayılır Elhamdülillah
cumartesi bebeişimizi görmeye gidicez inşAllah teyzoşlar umarım sağlıklıdırr
beklenen melekler adına annelerine anneler günü hediyesi vereceğiz canım ister el işi göz nurun olsun ister hazır olsun
sen gene açmı kaldın
insan içindeyken bulantı belli etmemeye çalışıyoruz ama yanlızken de kendimizimi daha mı çok dinliyoruz bilmem
canım zaten kimse kimseden eksik kalmaz herkes büyük bir heyecanla meleğini bekliyor ve bu hediyede aynı heyecan olur ve özveri olur zannımca
çünkü onlar başka bir meleğin adına yapıyorlar bu işi
canım geçmedi öksürüğün doktor ne dedi peki
hamilelere zararlı olmayacak bitkisel bir ilaç sorsaydın keşke
bebeğine bir sey olmaz allahın izniyle melekler korur onu sıkma canını
anneye alınacak canımyani tatlım taibki dediğin gibi ben kimsenin hakkı kimseye geçmesin o niyetle söylüyorum..
bebeğe hediye alsak olmaz mı annişe mi alıcaz yoksa
ay ne güzel cennetten melek geliyorgünaydın kızlar,
bu gün bizim bebişimiz geliyo , yengem doğum yapıcak çok heyecanlıyım . Doğum çantasını, ilk giyiceği kıyafetleri beraber hazırladık o kadar güzel bir duyguymuş ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?