2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben geldim kızlar,2li test yaptırdık,herşey çok güzel dedi drumuz...çok şükür...gördük kuzucuğu,kalbini de dinledik..sizler nasılsınız?

gözün aydınn canımm..maşşallahhh kuzunaa bizde iyiyizz çok şükürr...haftasonunun tadını çıkartıyoruzz..

ayyy inşallahhh canımmm alllah gönlünüzee göre evler nasip etsinn inşallahh:26: evet bizim burasıı daha kırsal...bağ evi gibi bi avantajımız var...bazenn rutinden sıkılsakdaa güzelll

istanbull farklıı ama ,stanbul'a bi giden pişman bide gidemeyen...yaşamak zorr...ama uzaktakilerdeee bi istanbula gidebilseydikk hevesindee halennn... ben üniversiteyi orda okumadığıma pişmanımm açıkcasıı...dönüp dolaşıp memleketime gelmek isterdimm ama keşke öğrencilikk yıllarımıı eskişehirde değilde ist.te geçirseydimmm diyorumm.... haaa gerçi giden dönemiyorr orasıdaa ayrııı
bizde arada gezmeye gelirizzz napalım...taşı toğrağı altınmı bilmem ama çookkk ama çokkkkk güzel bi şehir olduğuu kesin...hayran olmamak mümkünn değill

cici anneler günaydın biz geldik nasılsınız bakalımmm

nasıl göbüşler büyüyor mu

o gün tam yazamadım sinirden sonuclarım bir değerim kızamıkla ilgili olan o yüksek çıkmış baya geri kalan normal sayılır Elhamdülillah

cumartesi bebeişimizi görmeye gidicez inşAllah teyzoşlar umarım sağlıklıdırr

günaydınnn canım...kızamık değeri neden yüksek çıkmış peki canım? doktorun ne dedi? diğer değerlerinin iyi çıkmasınaa sevindim..gözümüz aydınn

şunun şurasında cumartesiyee ne kaldııı cici anne... ohhh git güzelce gör kuzunu inşallahhhhh

canım eşim bakmışda yuksek olması iyiymiş bagısıklıgımın oldugunu gösteriyormıs sanırım :44:

o uyus doktora tekrar gitmedim kendi doktoruma cumartesi gidicem inşAllah hersey yolundadır

kocamannnn bir günaydın yorgun bir hafta sonundan çıktım ben sizin hafta sonlarınız nasıldı bakımmm

:) Selam hemşehrim hangi mağazaymış bende gidiyim :)

ANNELER GÜNÜ HEDİYE ÇEKİLİŞİNE KATILMAK İSTEYENLER
SON KATILIM PAZARTESİ EN GEÇ 17.00

HEDİYELERİN GÖNDERİLECEĞİ EN SON TARİH. 8 YADA 9 MAYIS

esraa86

bulemsu
ensarnaz
annesininbirtanesi
beysal
burcuxxx
hayatbanaguzel
kaju80
moonsun88
lavinya
milona
er_ca
family
almina_göksu

Son düzenleme:

canım günaydın

hediye için bence fiyat sınırlaması da koyalım kimse kimseden eksik yada fazla almamış olur

canım eşim bakmışda yuksek olması iyiymiş bagısıklıgımın oldugunu gösteriyormıs sanırım :44:

o uyus doktora tekrar gitmedim kendi doktoruma cumartesi gidicem inşAllah hersey yolundadır

haaa iyi barii...bağışıklığın olduğu için yüksek çıkıyorsaa sorun yok inşallah...gitmee ayy ona bi daha...4 gün daha sabredip kendi doktoruna gitmek en mantıklısı

kızlar ben kötüyüm 2 gecedir öksürükten uyuyamıyorum doktora da gittim ama ilaç veremediği için çekiyorum çok korkuyorum bebeğime birşey olursa diye çok şiddetli öksürüyorum çünkü ne yapabilirim tavsiyeniz var mı bizee

canım bende çok fena üşütmüştüm tam 2 haftada atlattım ama öldüm hapsurmaktan

inşAllah tez zamanda iyileşirsin sıcak birşeyler içmeye çalış dicem ama fazla bitki çayıda iyi değil

canım bende çok fena üşütmüştüm tam 2 haftada atlattım ama öldüm hapsurmaktan

inşAllah tez zamanda iyileşirsin sıcak birşeyler içmeye çalış dicem ama fazla bitki çayıda iyi değil

evet güzelim içemiyorum fazlasıda zararlı die meyve suyu meyve falan ama çok acıo öksürürken

selam kasım anneleri... anneler günü hediyelerinden kastınız nedir.? el işi felanmı yapacagız.. çekilişle verecegiz açıklarmısınızzz
beklenen melekler adına annelerine anneler günü hediyesi vereceğiz canım ister el işi göz nurun olsun ister hazır olsun

sen gene açmı kaldın
insan içindeyken bulantı belli etmemeye çalışıyoruz ama yanlızken de kendimizimi daha mı çok dinliyoruz bilmem

canım günaydın

hediye için bence fiyat sınırlaması da koyalım kimse kimseden eksik yada fazla almamış olur
canım zaten kimse kimseden eksik kalmaz herkes büyük bir heyecanla meleğini bekliyor ve bu hediyede aynı heyecan olur ve özveri olur zannımca
çünkü onlar başka bir meleğin adına yapıyorlar bu işi

canım geçmedi öksürüğün doktor ne dedi peki
hamilelere zararlı olmayacak bitkisel bir ilaç sorsaydın keşke
bebeğine bir sey olmaz allahın izniyle melekler korur onu sıkma canını

kocamannnn bir günaydın yorgun bir hafta sonundan çıktım ben sizin hafta sonlarınız nasıldı bakımmm
sanadaaa...ayyy pardonnn sizedeee kocamann bi günaydınnnn benim haftasonumda biraz koşturmacılıydı ama hem dinlenip hem eğlenebildimm...ve yeniden iş başıAllahtan yarın tekrar tatildeeee kendimi teselli ediyorum...

geçmişş olsunn canımm...Allah korusunnn bebeğinee bişey olmaz...bildiğim bişey yok tatlımm önerebileceğim ama dualarımdasın...Allah şifanı versinnn:26:

yani tatlım taibki dediğin gibi ben kimsenin hakkı kimseye geçmesin o niyetle söylüyorum..

bebeğe hediye alsak olmaz mı annişe mi alıcaz yoksa

günaydın kızlar,
bu gün bizim bebişimiz geliyo , yengem doğum yapıcak çok heyecanlıyım . Doğum çantasını, ilk giyiceği kıyafetleri beraber hazırladık o kadar güzel bir duyguymuş ki

durun size hafta sonumu anlatayım ben hele dün akşama aklıma geldikçe çıldırıyorum
sinirimden kayganamın telefonunu karalisteye aldım hiç bir şekilde ulaşamaz artık telefonla bana ama kapım da biterse bilemem :44:
cumartesi pikniğe gidelim dediler benim gidesim yoktu eşim gitme dedi burcuxxx gitme dedi ama kızlar çok ağladılar atlatım gitti bende
bulantım çok fazlaydı öldüm o gün ama kızlar eğlendi ya bana yeter onların neşeleri
o akşam ben yorgun eve döndüm eşim bizden sonra geldi ve ben gene kocişler günü yapamadım uyuyordum o geldiğin de çünkü
sabah erken uyandım sonra eşimi uyandırdım köyümüzde düğün vardı köy düğünü ona gidelim ne olur ne olur dedim kırmadı aşkım beni anacığımıda aldık atladık gittik köye
annem çok sevindi hep akrabalarını görünce beni gören akrabalarım da çok sevindiler
neyse biz ikindin döndük annnemin evine
akşamada eşimin anneannesi bizi şaç böreği yemeğe davet etti
eşim ailesiyle bir araya gelmemek için gitmeyelim dedi
anneanneni üzme dedim demez olaydım
eşimin anneannesine gittik bizi börek yemeğe davet eden anneanne bana bulemsu siz yapacaksınız biz yiyecez hastayım ben demez mi
ben bu halimle yufka açıp börek yapacam hemide 20 kişiye
ben bilmem dedim (YALAN)ama içlerim yağlarım dedim
neyse kaynanm geldi iş kaçagıdır kendisi annesi yapacaksın diyor o yapmam diyor deli etti herkesi yaptığı hamurlar oyuncak gibi oldu
ha bu arada 3 gelin ordayız birde eşimin dayı kızları anneanne hep bana yaptırıyor ayak işlerini
millet oturuyor bulemsu sunu getir bulemsu bunu yap
oda hamile olmuş her işini kendi yapmış
ses etmedim
sonra anneanne kaynananın işini beğemedi bulemsu su iş böyle mi yapılır diye bana kızıyor
kaynanam ise bulemsu bu böyle yapılır diye bana kızıyor
kaldım arada sinir oldum eşşekliğime doymadım sürüdüm gittim kocamı oraya
sonra benim kaynana yağ gibim kaydı gitti yanımızdan işten kaçtı annnesi hangi işi yap dediyse yapamadı sonrada küstü gitti
iki büklüm tam 2 saatten fazla börek içi yaptım karnım nasıl acıdı ayağa kalkamadım
tabii eşim bu arada bana çok kızdığı için yüzüme bakmadı hak eden sen dedi haklıydıda
sonra pişen böreklerin kokusu üzerime sinmiş yedek kıyafet yok kendi kendimden iğrendim akşamleyin oturduğum yerde kendi kokumdan içim kalkıyor
bu arada kaynanam da bana düşman gibi bakıyor eşşeğini dövemeyen palanını ,palanını dövemeyen yularını hesap
dişine en yumuşak benim
sinir oldum
ah kafam dedim sabaha kadar uyuyamadım

Günaydın güzel insanlar ve güzel yavruları.

ohhh h.sonu ne güzeldi. tek hatırladığım yan gelip yattım. hiçbir iş yapmadım. yemekleri işleri eşim yaptı sağolsun.

ben geldim kızlar,2li test yaptırdık,herşey çok güzel dedi drumuz...çok şükür...gördük kuzucuğu,kalbini de dinledik..sizler nasılsınız?

canım gözün aydın. inşallah test sonuçlarında iyi çıkar.

inşallah iyi haberlerle gelirsin. evet geçen yarım yazmışsın merakta ettim. iyi sonuçlar aldığına sevindim. kızamık sorun çıkarmaz inşallah.
göbüş aynı canım ya, haftaya büyür belki. ben bol bol foto çekiyorumda bakıyorum yok, fazla çıkmamış ondan koymuyorum.

canım çok geçmiş olsun. sana zencefilli balı ve karabiberli balı önerdiler sanırım. sabah akşam yiyince geçiyor öksürük. bebeğin için endişelenme. biliyorsun sürekli istifra eden arkadaşlar var hatta ben çok şiddetli istifralarım oldu. karın ağrısından uyuyamadığım oldu. Allah bedenimizi ona göre donatmış, koruyor yavrularımızı. için ferah olsun. kendine iyi bak gerisi Allah kerim.

canım benim h. sonu doydum çok şükür hatta dedim belkim kilo almışımdır yok almamışım. ama çok bulantım oldu ve istifradan direkten döndüm. kahvaltı çok zor oldu yapmak. dayanıyoruz bakalım. geçecek inşallah.

yani tatlım taibki dediğin gibi ben kimsenin hakkı kimseye geçmesin o niyetle söylüyorum..

bebeğe hediye alsak olmaz mı annişe mi alıcaz yoksa
anneye alınacak canım

günaydın kızlar,
bu gün bizim bebişimiz geliyo , yengem doğum yapıcak çok heyecanlıyım . Doğum çantasını, ilk giyiceği kıyafetleri beraber hazırladık o kadar güzel bir duyguymuş ki
ay ne güzel cennetten melek geliyor
allah analı babaı büyütsün inşş hep sağlıklı olsun bebeğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…