verdiğim linkte annelerin çoğu gereksiz bulmuş oyuncak halısını :44:
Kızlar oyun halısı da alınmalıalmayı düşünen var mı? ben araştırıyorumne de olsa cinsiyete bağlı değil
kızlar bebeklerimize alacağımız şeylerin hangileri gerekli hangileri luzumsuz , bu topiği mutlaka okuyun ben yeni buldum çok hoşuma gitti boşuna masraf yapmaya gerek yok,
ne lazımsa sadece onu alalım
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ekli-olanlar-kesinlikle-gereksiz-olanlar.html
sanslısın demek ki benim kocanın uykusu ağırdır gerçi bu hamilelikte ondan farkım kalmadı :78:
kızlarda hiç uyanıpda bakamdı ama benim yavrularım gece uyurken emerler bir de sabah ezanı vakti uyanırlardı hiç uykusuz kalmadım diyebilirim bu nasıl olacak bakalım :44:
bazen gece kalkıp nefeslerini dinlerdim neden uyanmıyor diye
evet bunuda çok yapacaksınız nefesini dinleyip duracaksınız bebeğinizin
o site yanılıyor tatlımmmteyzem bebişine sadece oyun halısı aldı başka da bir oyuncak almadı... o kadar memnun kaldı ki... çocukta tüm gün onla eğlendi... oyun halısının bi yerinde ayna var, bi yerinde ayağıyla vurunca müzik çalıyor falan... çok öğretici...
eş insan için en güzel hediyedir ne kadar kaynana sıkıntısı çekersen çek geçim sıkıntısı çek ama güler yüzlü sevdiğini bildiğin bir eşin varsa tüm sıkıntılar bal gelir insanaBenim uykum normalde de çok ağırdır ama annem der, tilki uykusu neymiş ögreneceksin diye..
Eşim konusuna gelince, gerçekten çok şanslıyım. Allaha her gün şükrediyorum onu karşıma çıkardığı için. Hele şu hamilelik döneminde onunla evlendiğim için sıkıntılarına birlikte gögüs gerip bugünlere geldiğimiz için de şükrediyorum. Allah kocamla evlenebilmemiz için beni çok büyük sınavlardan geçirdi ama sabrınıda verdi, iyiki sabretmişiz diyorum şimdi.
eş insan için en güzel hediyedir ne kadar kaynana sıkıntısı çekersen çek geçim sıkıntısı çek ama güler yüzlü sevdiğini bildiğin bir eşin varsa tüm sıkıntılar bal gelir insana
benim kızkardeşimin bir eşi var 3 aylık evliyken dost tuttu kendine kardeşime hiç ilgi göstermedi canın çektiği seyleri biz aldık koruduk gözettik getirelim dedik babam vefat ettiğin de 9 yaşındaydı babasız büyüdüm babasız çocuk büyütmem dedi
kızkardeşim doğuma girdi bizim damat dostunun yanına gitti çocuk doğdu nerdesin dedin geliyorum abla dedi
ha biz dostunun olduğunu çocuk doğduktan sonra öğrendik kardeşimde öyle
iş sıkıntııs vardı hamileyken olan ilgisizliği biz hep iş sıkıkıntısına verdik
bazen eşime sarılırken kardeşim gelir aklıma kızı için ömründen geçiyor
insan kendini seveni istemez mi yatarken öpeni oksayanı
damat kadını bıraktı ama hala soğuk kardeşime
tam bir yatak biti anlayacağınız
hamienin duası kabul olur kardeşim için iyi dualar edin oldumu canlarım
rabbim herkesi sevdiğiyle çocuğuyla mutlu etsin inşşş
eş insan için en güzel hediyedir ne kadar kaynana sıkıntısı çekersen çek geçim sıkıntısı çek ama güler yüzlü sevdiğini bildiğin bir eşin varsa tüm sıkıntılar bal gelir insana
benim kızkardeşimin bir eşi var 3 aylık evliyken dost tuttu kendine kardeşime hiç ilgi göstermedi canın çektiği seyleri biz aldık koruduk gözettik getirelim dedik babam vefat ettiğin de 9 yaşındaydı babasız büyüdüm babasız çocuk büyütmem dedi
kızkardeşim doğuma girdi bizim damat dostunun yanına gitti çocuk doğdu nerdesin dedin geliyorum abla dedi
bişi sorcam, eşi doğumuna girsin isteyen var mı?
inş canım benim de tek duam bu kızları 3,5 yaşın da ama bir zeka küpüinşallah damat kardeşinin değerini anlar, yaptıklarından pişman olur, bir daha da üzmez. eşi doğumdayken dostuna giden bir adam ... içimden bişi demek gelmiyor. bundan sonra umarım elindekinin kıymetini anlar. Allah ıslah etsin.
esracım linki varsa bi gösterir misin bahsettiğin halıyı
ben biraz cahalım da bu konularda
valla onun dışarda haber beklemesi daha güzelbişi sorcam, eşi doğumuna girsin isteyen var mı?
Yok ben istemem. Annem girsin isterim ama eşimi istemem. Zaten hamile olduğu ögrendiğinde ilk olarak utana sıkıla onu söyledi, ne olur beni doğuma sokma dedi Özür dilerim ama giremem bayılırım ben orda dedi, bende öyle bir talebim yok korkma dedim rahatladı adamcağız
Yok ben istemem. Annem girsin isterim ama eşimi istemem. Zaten hamile olduğu ögrendiğinde ilk olarak utana sıkıla onu söyledi, ne olur beni doğuma sokma dedi Özür dilerim ama giremem bayılırım ben orda dedi, bende öyle bir talebim yok korkma dedim rahatladı adamcağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?