2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
verdiğim linkte annelerin çoğu gereksiz bulmuş oyuncak halısını :44:

o site yanılıyor tatlımmm teyzem bebişine sadece oyun halısı aldı başka da bir oyuncak almadı... o kadar memnun kaldı ki... çocukta tüm gün onla eğlendi... oyun halısının bi yerinde ayna var, bi yerinde ayağıyla vurunca müzik çalıyor falan... çok öğretici...

Kızlar oyun halısı da alınmalıalmayı düşünen var mı? ben araştırıyorum ne de olsa cinsiyete bağlı değil

ben düşünüyorum bakalımm :)

aa canım okuyorum faydalı teşekkürler...

Benim uykum normalde de çok ağırdır ama annem der, tilki uykusu neymiş ögreneceksin diye..
Eşim konusuna gelince, gerçekten çok şanslıyım. Allaha her gün şükrediyorum onu karşıma çıkardığı için. Hele şu hamilelik döneminde onunla evlendiğim için sıkıntılarına birlikte gögüs gerip bugünlere geldiğimiz için de şükrediyorum. Allah kocamla evlenebilmemiz için beni çok büyük sınavlardan geçirdi ama sabrınıda verdi, iyiki sabretmişiz diyorum şimdi.

esracım linki varsa bi gösterir misin bahsettiğin halıyı
ben biraz cahalım da bu konularda

eş insan için en güzel hediyedir ne kadar kaynana sıkıntısı çekersen çek geçim sıkıntısı çek ama güler yüzlü sevdiğini bildiğin bir eşin varsa tüm sıkıntılar bal gelir insana
benim kızkardeşimin bir eşi var 3 aylık evliyken dost tuttu kendine kardeşime hiç ilgi göstermedi canın çektiği seyleri biz aldık koruduk gözettik getirelim dedik babam vefat ettiğin de 9 yaşındaydı babasız büyüdüm babasız çocuk büyütmem dedi
kızkardeşim doğuma girdi bizim damat dostunun yanına gitti çocuk doğdu nerdesin dedin geliyorum abla dedi
ha biz dostunun olduğunu çocuk doğduktan sonra öğrendik kardeşimde öyle
iş sıkıntııs vardı hamileyken olan ilgisizliği biz hep iş sıkıkıntısına verdik
bazen eşime sarılırken kardeşim gelir aklıma kızı için ömründen geçiyor
insan kendini seveni istemez mi yatarken öpeni oksayanı
damat kadını bıraktı ama hala soğuk kardeşime
tam bir yatak biti anlayacağınız
hamienin duası kabul olur kardeşim için iyi dualar edin oldumu canlarım
rabbim herkesi sevdiğiyle çocuğuyla mutlu etsin inşşş

inşallah damat kardeşinin değerini anlar, yaptıklarından pişman olur, bir daha da üzmez. eşi doğumdayken dostuna giden bir adam ... içimden bişi demek gelmiyor. bundan sonra umarım elindekinin kıymetini anlar. Allah ıslah etsin.

Amin canım aminn... Malesef var öyle adamlar, allah kardeşinin yardımcısı olsun tatlım çok üzüldüm

slm kızlar nasılsınız....hamilelik nasıl gidiyor bebişleriniz ne alemde ..ben bebegimi cok özluyorum sizde aynımısınız birde hep onu kaybetme korkusu yasıyorum cok kotu bır duygu allah bizi bebişlerimizden ayırmasınnnnn...

allah yardımcısı olsun kardesının gercekten durumu zormus ıyı katlanıyor esınede vıcdan merhamet akıl versın ne dıyım

inş canım benim de tek duam bu kızları 3,5 yaşın da ama bir zeka küpü
çocuğun bezidir mamasıdır bayramlığıdır hep biz aldık şimdiye kadar bu bayram almadım almayacam anne dedim ben alırım annem bana verir parasını biz alıyoruz kayınvalidesi ve damat gubuzlanıyorlar çocuk öyle çeşit çeşit giydikçe dedim
arefe günü akşam gitmiş almış çocuğuna bayramlık 3 seneden sonra kıza soruyorlar kim aldı teyzem aldı eniştem aldı diyor
oyuncak istediği zaman teyzem sen bana alırsın demi diyor
kızkardeşime çöp almaz zati çocuk hamile sosyal güvence yok biz verdik doktor parasını hep kaynasıyla damat söylenirlermiş bana küfredermiş damat çok da tııınnn
bana kardeşim lazım öğretiyormuşum onu
rabbim aydınlığa çıkarır inşş bir gün
geçen kardeşime bluz etek ve uzun ceketlerden aldık eşi ve ailesi çok beğenmiş görümcesi bana ver ne olur diye yalvarırmış çok güzel sen kendine başka al diye
öyle insanlar ki benim kaynanam bile yanlarında yeri geliyor evliya oluyor
onlar güldürmesin benim kardeşimi onlara inat başındayız her an yanındayız

hepinizin resimleri çok güzel.inş kucağınızada alırsınızdaaa benim aklıma bişi takıldı

BURCUXXX CANIM sen 62 kiloyum demiştin e çok daha zayıf görünüyorsun.boyun mu uzun zayıfladın mııı??? hakikaten ebru şallı gibisin

bişi sorcam, eşi doğumuna girsin isteyen var mı?

Yok ben istemem. Annem girsin isterim ama eşimi istemem. Zaten hamile olduğu ögrendiğinde ilk olarak utana sıkıla onu söyledi, ne olur beni doğuma sokma dedi Özür dilerim ama giremem bayılırım ben orda dedi, bende öyle bir talebim yok korkma dedim rahatladı adamcağız

arkadaşlar merhaba...
Ben de bir kasım annesi olacağım kısmetse.nasıl gidiyor hamileliğiniz?paylaşırsanız sevinirim:)

esracım linki varsa bi gösterir misin bahsettiğin halıyı
ben biraz cahalım da bu konularda

Aylara Göre Oyuncaklar - Oyun Halıları | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler bak anım burda bi kaç çeşit var

benim eşim girmek istiyor ama doktorumun olduğu hastanede izin vermiyolarmış :2:

valla onun dışarda haber beklemesi daha güzel
bak burcu ne diyecem ben büyük kıza doğuma girecem ağrılar başladı 4 cm açılma var ben sancıdan sekiyorum eşim yanım da ya elimden tutmuş haydi aşkım halay sekelim diyor ağrının yön değiştirme teorisi var bak halay sekersen unutursun diyor
7 santim olmuş masaya dediler gittim doğum odasına almadım sinirimden onu kapının dışında kaldı doğumhaneden çıktım nasılsın aşkım diyor suratına patlatasım geldi o an
küçük kızda sezeryan tehlikem vardı beni aldılar yukarı kata verdiler sünni sancıyı tutarsa ağrım normal olacak olmazsa sezeryan
eşim mesaj atmış normalse tek çaldır sezeryansa iki defa telefon çaldır diye
neyse kız doğdu normal olarak
beni odaya alıyorlar
eşim geldi gene nasılsın aşkım dedi suratına gene patlatasım geldi
demek ki doğumdan sonra bir gerginlik oluyor bende :78:

ayyya adamın korkusuna bakkk

ben istiyorum ki o bebeğin kucağımıza veriliş anını birlikte yaşayalımm beniimkidee fenalaşır herhalde gider gider gelir koridorlardaaa ay Allahım o güzel günleride yaşatsın aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…