2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar göğüs uçlarınız acıyor mu.. benim çok acıyor şimdiden dayanıklılığının artması için bişeyler sürmek lazım mı acaba :26:

evet canım alınmalı hem 6-7 tl falan fiyatı... evettt ama inşallah kışın hasta olmazlar :18: bu kış evde pişicez sanırım

ayyyy olsalar böle poposunu ısırıcamm, emeklicek aguu sesler çıkarıcak paytak paytak yürüyecekk yerim yaaaaaaaaaa yerimmm
giydiricem, altını alıcammm, annelik şeysim kabardı yine benimm

hepsi lazım çok çalışmak lazım çoook

Özellikleri:
Bebeğin doğumundan itibaren 3 yaşına kadar kullanılabilen bir mama sandalyesidir.
Sıfır ay dan itibaren ana kucağı,6.aydan itibaren Mama sandalyesi, 12.aydan itibaren bebeğinizin sizinle yemek yemesini sağlayacak bir sandalye olarak kullanılabilir.
Değişik aktivitelerle bebeği oyalayan oyuncağı vardır.
Önündeki tepsi rahatlıkla çıkarılabilir ve üzerinde yemek taşınabilir.
Eşyaları taşımaya yarayan geniş ve rahat bir sepeti vardır.
Bebeği tıpkı rahat bir yuvadaymış gibi sarmalayan yükseltici yastığı vardır.
Kapatıldığında çok az yer kaplayan haliyle herhangi bir köşeye konulabilir .
Gün boyunca anne ile bebeğin ideal bakış açılarında olmasını sağlayan oturma bölümü 6 farklı yüksekliğe ayarlanabilir.
Sırt dayama kısmı 3 değişik pozisyona ayarlanabilir.

kızlar şu kafama çok yatıyor ne dersinizzzz doğumdan 3 yaşına kadar kullanılabiliyoo

evet canım alınmalı hem 6-7 tl falan fiyatı... evettt ama inşallah kışın hasta olmazlar :18: bu kış evde pişicez sanırım

inş. olmazlar canım, ama kışın zaten evlerde geçiriyorduk , yine evde geçiricez bebişleri büyütüvericez yaza kadar, kışın soğukta sıcacıkk olur evler işte mana ile :) doğalgaz faturasının kaç tl gelir kimbilir offf çocuğum için olsunn

kızlar göğüs uçlarınız acıyor mu.. benim çok acıyor şimdiden dayanıklılığının artması için bişeyler sürmek lazım mı acaba :26:

benimde fena durumda, acıyorlar. P.tesi günü gidince Doktora sorayım diye düşündüm bende.

fiyatı neymiş bunu canım ?

süt kanalları genişlemeye başladığı için acıyordur canım ama bişey kullanman için erken daha
bazı anne adaylarında 4 yada 5 . ayda süt gelmeye başlar gögüslerinden

canım çok sıkmayacaksın kış diye kendi bulunduğun ortamda büyüteceksin
ilk doğduğunda ise emerken boncuk boncuk terlemeye başladığı an üstünü örtmeyi bırakacaksın çünkü emerken boncuk boncuk terlemesi bebeğinin dünyaya alıştığının bir işaretidir(doğum doktorum söyledi )
ne kadar çok sıcak yaparsan üzerini örtersen hastalarsın bebeğini

ayyyy olsalar böle poposunu ısırıcamm, emeklicek aguu sesler çıkarıcak paytak paytak yürüyecekk yerim yaaaaaaaaaa yerimmm
giydiricem, altını alıcammm, annelik şeysim kabardı yine benimm
ay inş görecez o günleri şimdi çok uyuyoruz onlar gelince uykusuz her gece diyeceğiz ama hiç gocunmayacağız

benim özellikle sol göğsüm çok acıdı çatlak gibi oldu
bende lansinoh göğüs kremi aldım arada sürüyorum yumuşatıyor :) hem emzirirken bile kullanabiliyormuşsun çok güzel

Son düzenleme:

Evet belki (bazen uykusuz kalacağım) ama benim kocam çok yardımcı olacak bana eminim. Uykusu benden hafif ve çocuğu için canını verecek durumda adam :)

fiyatı neymiş bunu canım ?

sitelerde 250 liradan başlıyo ama tam fiyat nedir bilmiyorum canımm chicco nun polly magic mama sandalyesi olarak geçiyoo hani oturduğumuz odada koymak için ana dizine felan ihtiyaç olurya onlar en az 50 liradan başlıyoo onu alıp daha sonra kullanamayacağız bunu 3 yaşına kadar mama sandalyesi sonrada sandalye olarak kullanabiliyo biraz tuzlu fiyatı amaa 3 şeyi düşününce olabilir gibi geliyoo:26::26::26:

benim özellikle sol göğsüm çok acıdı çatlak gibi oldu
bende lansinoh göğüs kremi aldım arada sürüyorum yumuşatıyor :) hem emzirirken bile kullanabiliyormuşsun çok güzel

en iyi göğüs çatlağı önleyici krem saf zeytinyağı imiş kızlar aklımızda bulunsun..
hem bebek emeceği zaman temizlemeyede gerek yok hemen bi sileriz o kadar..
diğer kremler ne kadar iyi de olsalar yavrumuzun ağzına ilk günlerde yabancı maddelerin girmesini hiçbirimiz istemeyiz

Evet belki (bazen uykusuz kalacağım) ama benim kocam çok yardımcı olacak bana eminim. Uykusu benden hafif ve çocuğu için canını verecek durumda adam :)
sanslısın demek ki benim kocanın uykusu ağırdır gerçi bu hamilelikte ondan farkım kalmadı :78:
kızlarda hiç uyanıpda bakamdı ama benim yavrularım gece uyurken emerler bir de sabah ezanı vakti uyanırlardı hiç uykusuz kalmadım diyebilirim bu nasıl olacak bakalım :44:
bazen gece kalkıp nefeslerini dinlerdim neden uyanmıyor diye
evet bunuda çok yapacaksınız nefesini dinleyip duracaksınız bebeğinizin

canım zeytin yağı-kakao yağı kullan ... ha bir de banyodan çıkarken buz gibi soğuk su tut, çok faydasını görürsün... bir de sabun ile yıka göğüslerini sertliğini koruması için...

erken değil mii?? ama çok güzelmişşşş markası ne bunun??

doğalgaza vericez gazı vericez gazı
Allah adamcıklarımıza hayırlı kazançlar versin kolay değil

ayy evet yaa kocacım çalışıp bize bakıcak :44: çok ilginç geliyor... koca parası yememiştim hiç

tabiki erken daha bitanem de iştee kendimi bakmaktan alamıyorummm chicco polly magic mama sandalyesi

bebeği emzirmeden önce ve sonra sütünüzle göğüs başını temizleyin yara falan olmaz
bebeğe kuru kuru memeyi verirsen ilk zamn da süt zor gelir bebek de kuru kuru çekiştirince yara olur gögüsler

canım fiyatı çok değil aslında... mama sandalyesi ve bebek arabasında çok iyi seçimler yapmamız lazım... uzun müddet kullanılan ürünler çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…