2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kedinin tüyü sorun canımmm ne kadar temiz olursa olsun sonuçta bir hayvan ve sen hamilesin bence geçici süreliğine başkasına emanet et

canım kedi tüyü parazit yapmaz, kedini tüyünün üzerindeki parazitler kist yapar ki, benim kedim zaten 3 aylık periyotlarla hem iç hem de dış parazit iğnesini vuruluyor, bizim veterinerimiz de bayan ve haftanın bir günü barınaklardaki hasta hayvanları tedaviye gidiyor, iki çocuğu var hamilelikte toksoplazmam negatif çıkmıştı dedi :)

amandaaaa sevsinlerrr senin terbiyeli kuzunuuu eeee tabiki babasını bekleyecekkk yavrucukkkk....bende yarınmı gitsem acaba diyee heyecan yapmıştımm esracım..seninn kuzu göstermeyinceee haftaya aldığım randevuyu değiştirmedim..günleri aynı bizim sıpalarınn ne de olsaa

Kızlaaarrrr bizde doktordan geldik şimdi benim de büyük ihtimal kız geliyormuş çoookkk sevindim çooookkkk mutluyum
ayyy hadi gözün aydın canım..sağlıklaa sıhhatle al kucağınaaa inşallahh
Ya kızlar anlatamam ne kadar tatlı olduğunu renkli gösterdi dr bu sefer iki elini gözlerine kapamış ama kukusu ortadaydı sanırım yanlış yeri kapamış dünya tatlım çok güzeldi doyamadım
senin anlattışınaa bile doyulmuyorr maşallahh....demekk yanlışş yere kapatmışş kuzuu...annesi görsünn istemişşş bi prensesi olacağınııı

keyfeee bakk beeeee neyseee herşeyde var bi hayırr..babacığı gelsin öylee öğrennn annesiii yaaa

amanınn bi oğlan dahaaa..hemde farklı bi cinsiyet nasip etmişş Rabbim..gözün aydın canımm

yaaa Rabbim şifasını versin acil inşallahh:26:

eee annesi büyüyorr tabiki kuzunn

doktorum banada demişti yaptırma diyee...bende emin değilim.aile doktorumda zaten ahbabımız..onada güvenirim...zamanı geldiğindee danışcamm bende napayım:44:

evett yaaa sahinuss ne zamandırrr kayıp....kızzzzz geldee bi ses verr...ne hallerdesinn merak ettik seni....

bulemsummmmmmmmmmmmmmmm sen nerdesinn annemm bugun? topikimizin ev sahibesiii sensizz olmuyorrr

hmm bana da doktor kesin olarak 16 haftallıkken söyleyebiliriz demişti canım... sen istanbulda mısın? medicalpark incirlideki mi?? bana çok yakın orası eğer orasıysa

Evet canım istanbuldayım ben de incirlimi bilmiyorum ki tatlım daha 1,5 yıldır istanbuldayım, levent tarafında oturduğum için sadece buraları biliyorum, oraları pek bilmiyorum
ama metrobüsün orda medikal park bahçelievler varmış, ya ona ya da fatih'tekine gidicem.. Bir arkadaşım geçen sene fatihtekinde yaptı çok memnun kaldılar, ben de gitmiştim bayaa güzeldi. Bir de arkadaşımın bebeği tavşan dudak diyorlar ya yarık oluyor dudağı damağı, öyle doğdu (Allahımm sen bizim bebeklerimizi koru, çok zor oluyor en başlarda). Hemşireler doktorlar hem bebeğin hem de arkadaşımın yanında dört dönüyorlardı, çok ilgiliydiler.

slm kızlar. kilo ne yazıkki benimde baş sorunum. ben 74 te kaldım ve 76 oldum. şimdi bunu korumaya çalışıyorum. ayrıca ikiz gebelikte ikili test yapmıyorlar. ordan yırttım :))

ne güzel bir rüya canımmm esmamız mı geliyor yoksaa

Ay ins esmam gelir ..bir oglum birden kizim olur adi hazir kime dediysem bu ruyayi kiz olursa sakin baska isim koyma diyolar zaten oglum oyle dedikten sonra bende esmada karar kildim.. irem sena kiz olursa diyordum erkek olursa eymen.. ama simdi kiz olsun esma olcak ins

Kizlar size bol muhabbetler diliyorum... Ben bebislerimle pazara gidiyorum...bebislerinize be kendinize cok dikkat edin...

babamız gelince göstericek, utandı bizden ay yok canım hiç değiştirme... ben 10 gün sonra tekrar gitsem mi diye düşünüyorum

metrobüsün ordaki bahçelievler canım :)

allah korusun bebeklerimizi... inşallah sapasağlam alırız kucaklarımıza...

Bende biraz yürüyüşe çıkıcam fıstıklar

Dedemin durumuna göre Sarıyer'e de geçebilirim..

Görüşürüüüz....

Esra medikal park'ta sgk geçiyormu ? Ben geçmiyor diye biliyorum... Özel sağlık sigortasıyla bakıyorlardı sanırım

Esra medikal park'ta sgk geçiyormu ? Ben geçmiyor diye biliyorum... Özel sağlık sigortasıyla bakıyorlardı sanırım

medical parkta SSK geçiyor ama her doktor için geçerli değil her doktor maalesef ssk ya bakmıyor

özel sağlık sigortası genellikle canım... moonsun un dediği gibi tüm doktorlar sgk ya bakmıyolar

Esraaa ikili tarama testin var dı senin nasıl çıktı ? göstermedi mi kendini bence seninki kız olacak :)

özel sağlık sigortası genellikle canım... moonsun un dediği gibi tüm doktorlar sgk ya bakmıyolar

Sizin doktorla kim ? Ben bugünden sonra doktorumdan soğudum değiştiricem.. Başka yolu yok. Eczaneye gidiyorum doktorunuza danışın diyor, doktoruma danışıyorum bana abuk abuk cevaplar veriyor. Gerçekten çok sinirlendim bugün

mrblar.. şuana kadar hamile kalmaktan aldığım kiloları vermezsem diye korkuyordum.. o kadar çok erteledim ki,sonrasında 1 sene olmayınca hemen tüp bebek yaptırdım( biraz acele olsa da)..

çok bulantım olmadı,sadece yemek yedikten sonra olduğundan çok yemek yiyemiyorum.. 59 dan 56 kiloya düştüm,doktorum endişe etme 3 ayda kilo alman gerekmiyor dedi.. boyum da uzun olduğundan çevremdekiler iyice erimişsin sen nasıl hamilesin diye yorum yapıyorlar, ben de bir gariplik mi var acaba? niye böyle oldum diye endişe ediyordum.. inşallah hamileliğim boyunca da kiloyu sadece bebek alır diyorum:))

siz 2li testi yaptırdınız mı peki? ben yaptırdım ve risk çıktı.. 2 doktora gidiyorum,ilki amniyosentez yaptıracaksın 16. haftada dedi,o kadar endişe ettim canımı sıktım.. 2. doktorum ise bunu konuşmak için erken bir de 3 lü ve 4 lü test sonuçlarına bakalım ona göre karar veririz dedi.. 2 haftadır ne yapmam gerektiğini düşünüp endişe ediyordum..
sonrasında çevremde birçok arkadaşımın sonucunun riskli çıkıp birçoğunun da amniyosentez yaptırdığını öğrendim.. hepsinin ortak fikri yaptırmamam konusunda.. çünkü sonuçlar genelde temiz çıkıyormuş.. ayrıca bu testi ancak test sonucu olumsuz olduğunda gebeliği sonlandırmayı kabul edeceksem yaptırmam daha mantıklıymış..
amniyosentezden sonra bebeğiniz yüksek ihtimal down sendromuna sahip denildiği halde bebeğini sapasağlam doğuranlar var.. yani yüzde yüz ihtimali hiçbir zaman kullanamayacaklarından sağlıklı bir bebeği de öldürme ihtimali söz konusu...
eşimle konuştum.. bu bebeğe bu kadar zor sahip olmuşken ona kıyamam dedim.. içimin rahat etmesi için de yaptırmayacağım çünkü amniyosentez sonrası az da olsa düşük veya erken doğum riski oluşuyormuş..
tek isteğim inşallah oğlumun sağlığı yerindedir,Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin.. benim için de dua edin..

selam hamişler nasılsınız bakalım ben kızımı bugun diş fakültesine götürdüm çok yoruldum
kız burcuxxx başlığımızı erkek bebekler basmış bak rüyan çıktı

neye niyet neye kısmet canım rabbim oğlusunu sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşş
senin karnının neresindeydi senin bebek yamuk demiştin ya dün

bulemsu sana nazar mı değdi yahuuu senin hiç bulantın yoktu yanlış mı hatırlıyorum??
yok canım baştan beri ben bulantı illetiyle başbaşayım arada terk ediyor ama vefalı hemen geri geliyor

bebeğinin sağlıklı haberini getirdin ya cinsiyetini öğrenmesekde olur canım

vay canına ! site bunu engelliyor. bu diğerinin kopyasıdır arka arkaya aynı msj yazılamaz diyor. ne yapsam ??
canım mesaj yerine gülden arkadaşa telefon da versen adresini geç kalmazsın böylece

evett yaaa sahinuss ne zamandırrr kayıp....kızzzzz geldee bi ses verr...ne hallerdesinn merak ettik seni....

bulemsummmmmmmmmmmmmmmm sen nerdesinn annemm bugun? topikimizin ev sahibesiii sensizz olmuyorrr
geldim canım geldim yorgun argın yeni gelebildim az biraz uyuyayım dedim telefonlar sağolsun uyutmadılar

cinsiyetlerde belli oluyor maşallah kuzucuklara bulemsu listeye ekler artık ne güzel :)) bu arada bulemsu nerelerde bugün
düzeltmeler başlayalım artık canım

Esraaa ikili tarama testin var dı senin nasıl çıktı ? göstermedi mi kendini bence seninki kız olacak :)

ikili yaptırmadım canım ben. kontrolüm vardı bugün... göstermediii canım yaaaa... bana da öyle geliyo

nisa hastanesinde mürvet hakyemez benim doktorum. çok memnunum... üçüncü doktorum ama bunda eminim artık. çok güzel anlatıyor, ilgileniyor sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…