:)mümkünse zaten artık esmalar gelsin ayşeler fatmalar falan :) ayy benim kız olsa ismi hazırdı ayşe pırıl koycaktım:)
kedinin tüyü sorun canımmm ne kadar temiz olursa olsun sonuçta bir hayvan ve sen hamilesin bence geçici süreliğine başkasına emanet et
bugun sorucam kesin, bir de anlamadığım toksoplazma negatif çıksa bile bir önlem yok ki, sordum ben aşısı var mı diye, negatif çıkarsa yok dedi, iyi de örneğin şimdi negatif çıktı, 3 ay sonra pozitif olmayacağı ne malum anlamadım gitti
tatlım mesela ben kızamık geçirmişim bir sorun yok ama toksoplazma geçirmemişim dikkat etmem gerekli. sen de neye bağışıklığın var neye yok bilirsin, uzak durursun. sen bilirsin bizim arkadaşlardan birinin başına geldi önceden baksaydık iyi olurdu falan dedi doktor. benimde eltim doktor bana hemen yatırdılar tüm testleri var demek ki bir bildikleri.
anladım yaptırayım bakalım, teşekkürler
Biz geldikkk kızlarrrrrrr
Benim bebeğim çok terbiyeli göstermedi onun için
O kadar tatlı yiyip gitmiştim halbuki....Oturmuş,bacaklarını kapatmış açmıyo... Doktor baya uğraştı ama yok göstermedi
Herhalde babama göstercem ben diyo
Bi de doktor "maşallah gelişimi,boyu,kalp atışları çok güzel" dedi... balık tavuk yiyemediğimi söyledim.vitamin verdi... bir de demir hapına başlıyoruz bugünden itibaren... folik asiti de kutun bitince bırak dedi..
işte böyle arkadaşlargöstermedi cinsiyetini.... inatçı benim bebeğimmm
ayyy hadi gözün aydın canım..sağlıklaa sıhhatle al kucağınaaa inşallahhKızlaaarrrr bizde doktordan geldik şimdi benim de büyük ihtimal kız geliyormuş çoookkk sevindim çooookkkk mutluyum
senin anlattışınaa bile doyulmuyorr maşallahh....demekk yanlışş yere kapatmışş kuzuu...annesi görsünn istemişşş bi prensesi olacağınıııYa kızlar anlatamam ne kadar tatlı olduğunu renkli gösterdi dr bu sefer iki elini gözlerine kapamış ama kukusu ortadaydı sanırım yanlış yeri kapamış dünya tatlımçok güzeldi doyamadım
ayy yok canım yaaa kuru üzüm, çikolata falan yedim gittim tık yok bizimkinde... görsen sanki tv izliyor gibi kurulmuş kesenin içineyaaa ben bugün alışverişe başlıcaktımmm bir ay ertelicem malesefff... sonraki randevu 1 haziranda :26:
amanınn bi oğlan dahaaa..hemde farklı bi cinsiyet nasip etmişş Rabbim..gözün aydın canımmslm kızlar bende doktordan gekıyorum ıkılı testın sonucu aldım bebegim cok saglıklı masallah....hicbir problem yok dedı ve bır oglum olcakmıs cok sevındım bır kızım vardı bunuda erkek olsun ıstıyordum allah gönlüme göre verdi rabbim dileyen herkese versın insallah...
Tamam canımm
İyiyim napiim şekerim dedemi dr lar bırakmıyormuş biraz ona canım sıkıldı.
Beyindeki kılcal damarların birinde kanama başlamış bilmiyorum ne olacak.
Allah'ım yardımcısı olsun inşallah..
Bebişim de naapsın teyzesi,biraz gerginlik yapıyo kasıklarımda,büyüyor mu ne minik..:))
doktorum banada demişti yaptırma diyee...bende emin değilim.aile doktorumda zaten ahbabımız..onada güvenirim...zamanı geldiğindee danışcamm bende napayım:44:Sağol tatlım,zaten tabi ki ikili test net bir bilgi değil ama yine de ufaktan birşeyler belli oluyor işte,üçlü ve dörtlü de var malum.
Beni dr um da ikili testi güzel bulmuştu ve eğer istersem 4'lü de yaptırabileceğimi söyledi,tercihi bana bıraktı..
Evet benim dr umun amacı da o sen alma bebek alsın diyor sürekli..
Bu arada sağlık ocağının istediği tetanoz aşısı için de dr um yaptırma bence dedi..
Kafam karıştı biraz açıkçası...:26:
Off o gaz şikayeti bende de var hatta sabah kalktığımda sanki karnıma büyük bir taş koymuşlar gibi oluyor, elimle dokunduğumda sertliğini hissedebiliyorum, hareket bile edemiyorum, işin kötüsü bebişin olduğu yeri de sıkıştırıyorbiraz kalkıp, yürüyünce geçiyor ama çok kötü bir durum canım. İnşallah bebişlerimizin gazı olmaz biz hadi neysek de....
Kızlarrr bu arada Bulemsu nerde bugünn??? Bir de Şahinus, yok ne zamandır?
hmm bana da doktor kesin olarak 16 haftallıkken söyleyebiliriz demişti canım... sen istanbulda mısın? medicalpark incirlideki mi?? bana çok yakın orası eğer orasıysa
canım kedi tüyü parazit yapmaz, kedini tüyünün üzerindeki parazitler kist yapar ki, benim kedim zaten 3 aylık periyotlarla hem iç hem de dış parazit iğnesini vuruluyor, bizim veterinerimiz de bayan ve haftanın bir günü barınaklardaki hasta hayvanları tedaviye gidiyor, iki çocuğu var hamilelikte toksoplazmam negatif çıkmıştı dedi :)
anladım yaptırayım bakalım, teşekkürler
sen bilirsin canım ben sadece doktorun söylediklerini seninle paylaştım karar seninsonuçta bir can taşıyoruz ve hiçbirşey ondan önemli değil
ne güzel bir rüya canımmmesmamız mı geliyor yoksaa
Çıktılarını almadım doktorum bakıp söylüyor, daha doğrusu sorun yoksa birş ey söylemiyor değerler iyi çıkmış diyor...
Sakin biri doktorum sorunca söyler sormayınca çok konuşmaz....
amandaaaa sevsinlerrr senin terbiyeli kuzunuuueeee tabiki babasını bekleyecekkk yavrucukkkk....bende yarınmı gitsem acaba diyee heyecan yapmıştımm esracım..seninn kuzu göstermeyinceee haftaya aldığım randevuyu değiştirmedim..günleri aynı bizim sıpalarınn ne de olsaa
keyfeee bakk beeeeeneyseee herşeyde var bi hayırr..babacığı gelsin öylee öğrennn annesiii yaaa
bulemsummmmmmmmmmmmmmmm sen nerdesinn annemm bugun? topikimizin ev sahibesiii sensizz olmuyorrr
Evet canım istanbuldayım ben deincirlimi bilmiyorum ki tatlım daha 1,5 yıldır istanbuldayım, levent tarafında oturduğum için sadece buraları biliyorum, oraları pek bilmiyorum
ama metrobüsün orda medikal park bahçelievler varmış, ya ona ya da fatih'tekine gidicem.. Bir arkadaşım geçen sene fatihtekinde yaptı çok memnun kaldılar, ben de gitmiştim bayaa güzeldi. Bir de arkadaşımın bebeği tavşan dudak diyorlar ya yarık oluyor dudağı damağı, öyle doğdu (Allahımm sen bizim bebeklerimizi koru, çok zor oluyor en başlarda). Hemşireler doktorlar hem bebeğin hem de arkadaşımın yanında dört dönüyorlardı, çok ilgiliydiler.
babamız gelince göstericek, utandı bizdenay yok canım hiç değiştirme... ben 10 gün sonra tekrar gitsem mi diye düşünüyorum
metrobüsün ordaki bahçelievler canım :)
allah korusun bebeklerimizi... inşallah sapasağlam alırız kucaklarımıza...
Esra medikal park'ta sgk geçiyormu ? Ben geçmiyor diye biliyorum... Özel sağlık sigortasıyla bakıyorlardı sanırım
Esra medikal park'ta sgk geçiyormu ? Ben geçmiyor diye biliyorum... Özel sağlık sigortasıyla bakıyorlardı sanırım
medical parkta SSK geçiyor ama her doktor için geçerli değil her doktor maalesef ssk ya bakmıyor
babamız gelince göstericek, utandı bizdenay yok canım hiç değiştirme... ben 10 gün sonra tekrar gitsem mi diye düşünüyorum
metrobüsün ordaki bahçelievler canım :)
allah korusun bebeklerimizi... inşallah sapasağlam alırız kucaklarımıza...
özel sağlık sigortası genellikle canım... moonsun un dediği gibi tüm doktorlar sgk ya bakmıyolar
Ayy kızlar dr um kilo alımına acaip karşı
8-9 kg yla halledeceğiz bu işi diyor..
Aman hamileyim habire yiyeyim diyen kadınlara dayanamıyorum diyor..
Çok şükür bende hiç kilo almadım hala 55.9-56.1 arasında gidip geliyorum.Hiç değişmedi şükür..
Bir de merak ettiğim bir konu var arkadaşlar;
Bazı arkadaşlarımız ikili,üçlü bütün testlere karşılar ve yaptırmayanlar var..
neden ve neye güvenerek yaptırmadıklarını öğrenebilir miyim?
Merak ediyorum..
Dini boyut düşünülüyorsa hiç girmeyeyim bile konuya...
kız burcuxxx başlığımızı erkek bebekler basmış bak rüyan çıktıayyy canım beğenir neden beğenmesin. Allah hayıra çıkarsın rüyanı. bende akşam rüyamda topiğimizi gördüm. meğer bir erkek üye varmış aramızda ama hepimiz biliyoruz onun erkek olduğunu ve saklamıyor bizden. bizimle güzel güzel sohpet ediyor. kendi kendime yahu bu editörler görmüyor mu bu adamı neden atmıyorlar siteden diye düşünüp duruyorum :)))
neye niyet neye kısmet canım rabbim oğlusunu sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşşkızlar bugün safra kesesi taşı var mı diye doktora gittim ultrason incelemesi yapıldı. önce yandan baktı sonra mideme bakacak sırt üstü döndüm mideme bakacaktı karnımda gezdirirken aa siz gebesiniz dedi evet dedim :) ismi ne dedi ismi yok çünkü cinsiyetini bilmiyorum dedim. hemen bebeği incelemeye başladı erkek dedi:) şimdi ismi ne dedi ben de kız bekliyordum şaşırdım dedim:) bir daha bakalım kıza benzetelim midene bir bakalım da dedi:) sonra mideme baktı tekrar bebişe indi top gibi yuvarlanıyor kuzu üzgünüm pipisi burda açık dedi:) banada gözterdi oğluşum oluyor yani
yok canım baştan beri ben bulantı illetiyle başbaşayım arada terk ediyor ama vefalı hemen geri geliyorbulemsu sana nazar mı değdi yahuuu senin hiç bulantın yoktu yanlış mı hatırlıyorum??
bebeğinin sağlıklı haberini getirdin ya cinsiyetini öğrenmesekde olur canımBiz geldikkk kızlarrrrrrr
Benim bebeğim çok terbiyeli göstermedi onun için
O kadar tatlı yiyip gitmiştim halbuki....Oturmuş,bacaklarını kapatmış açmıyo... Doktor baya uğraştı ama yok göstermedi
Herhalde babama göstercem ben diyo
Bi de doktor "maşallah gelişimi,boyu,kalp atışları çok güzel" dedi... balık tavuk yiyemediğimi söyledim.vitamin verdi... bir de demir hapına başlıyoruz bugünden itibaren... folik asiti de kutun bitince bırak dedi..
işte böyle arkadaşlargöstermedi cinsiyetini.... inatçı benim bebeğimmm
canım mesaj yerine gülden arkadaşa telefon da versen adresini geç kalmazsın böylecevay canına ! site bunu engelliyor. bu diğerinin kopyasıdır arka arkaya aynı msj yazılamaz diyor. ne yapsam ??
geldim canım geldim yorgun argın yeni gelebildim az biraz uyuyayım dedim telefonlar sağolsun uyutmadılarevett yaaa sahinuss ne zamandırrr kayıp....kızzzzz geldee bi ses verr...ne hallerdesinn merak ettik seni....
bulemsummmmmmmmmmmmmmmm sen nerdesinn annemm bugun? topikimizin ev sahibesiii sensizz olmuyorrr
düzeltmeler başlayalım artık canımcinsiyetlerde belli oluyor maşallah kuzucuklarabulemsu listeye ekler artık ne güzel :)) bu arada bulemsu nerelerde bugün
neye niyet neye kısmet canım rabbim oğlusunu sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşş
senin karnının neresindeydi senin bebek yamuk demiştin ya dün
teyzesi genelde solda yatıyor onun için sağ taraf boş kalıyor ve karnım yamul duruyor haliyle:) akşam gezdi baya bir:) ortaya, sağa tekrar sola yarım saat böyleydik:) şu an solda:)
Esraaa ikili tarama testin var dı senin nasıl çıktı ? göstermedi mi kendini bence seninki kız olacak :)
Sizin doktorla kim ? Ben bugünden sonra doktorumdan soğudum değiştiricem.. Başka yolu yok. Eczaneye gidiyorum doktorunuza danışın diyor, doktoruma danışıyorum bana abuk abuk cevaplar veriyor. Gerçekten çok sinirlendim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?