2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay canımm yerim benn onuuu maşallahhh ee kız anası olunca böyle şeylerle ugrasıyorsun bende merak ediyorumm bakalımm benim ne olucak hayırlsı Allahtan Rabbim yeterki hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cinsiyet benim için önemli değil...

kızlar biliyorsunuz eltimin birtane oğlu var ilk torun herkes üzerine titriyor vs vs bakalım bizim ne olucak ama kız olursa kesin kaynım ve eltim bunun havasını yapıcaklar bu bile şimdiden canımı sıkıyor yanlış anlamayın biz çok seviyoruz kız bebekleride erkekleride fark etmez ama böyle davranırlarsa ne yaparım bilmem kayınvalidemde bunu kullanır kesin

çok kötü olmuş canım bebeğe bir şey olacağını sanmıyorum malum hamilenin güneş altın da kalması iyi bir şeydir ama senin ki fazla olmuş sanırım

sorma güzellim ya bin pişman oldum ama 3 saat kaldım sadece ya.of geçse bir an önce bari:26:

günaydın kızlar .....bugün çok yoğunum işyerinde kızlar o yüzden geçmişi okuyamadım sadece beysal senin yazdıgını okudum...sevindim beşini sağlıklı görmüşsün...o karnında öyle oynarken görünce insan çok mutlu oluyor...cinsiyeti bende öğrenemedim daha canım bi sonraki kontrol 28 mayısta merakla bekliyorum artık

sağol canım benim :) bende 2 haziranda gidicem o zaman artık gösterir herhalde bu arada benim karnım 1 haftada pırtladı yaa kocaman olduu :)

günaydınnn herkese iyi haftalar......

cumartesi günüm alışverişler geçti çok güzel ciciler aldım kendime, çok güzel bir hamile kot pantolon buldum, dar paça süper hiç hamiş pantolonu olduğu belli olmuyor çok esnek süper birde gri eşofman altı buldum acaip rahat :) veeeeeeee tabi kurada bana çıkan arkadaşa da hediye aldım :) bu gün öğleden sonra kargoya veriyorumm inş. beğenir.

bence canımm

canım geçmiş olsun dikkat et kendine.

hoşgeldin canım tabiki de alırız. canım benm Allah nasip etmiş çok sevindim.

günaydın canım nasılsın [/B]

iyiyim tatlımmm sen nasılsınn bebiş nasıll annesi büyüüyor mu

inşAllah sağlıklı hayırlı bir oğlun olur canımmm gönülden istiyorum bunu

bende 19 mayısta doktora gidicem ense boyu ölçümü için inşAllah sağlıklıdır kuzum

canımmm hoşgeldinnnnn ay pardon hoşşgeldinizzzz

canım yaa bende hafta sonu baktım ama güzel bir hamiş pantolonu bulamadımm sen nerden aldın ki resmi var mıdır kiiiii

sağol canım benim :) bende 2 haziranda gidicem o zaman artık gösterir herhalde bu arada benim karnım 1 haftada pırtladı yaa kocaman olduu :)

günaydın cnm, göbişini çek artık beysal görelimm bebişii

maşşallahh bebeğine hayırlısı ile yenisini alırsınız inş. bizim arabamızda hacback bende sedan tarzı istiyorum bebek arabası felan rahat sığsın diye bakalım hayırlısı.
ohhh hediyelerde alınmıssss, bende aldım bu gün vericemk kargoyaaaa

o kadar sıcakmıydı, bende haziran başı gideyim tatile antalyaya inş. sorun çıkmaz, bebeğe bişi olacağını sanmıyorum cnm

amannnnn canımmm yaaaa memleketinn her köşesinde bu tarz sorunlarr varr...bizimde başımızdaaa var ne yazıkki...yoksa sadece kayserililer mi böylee diye düşünmüyordaaa değilimm hanii sen kalbini ferah tut...Rabbim gönül muradımızı verecekk inşallahh...

ayyy sorma kuzum ya benimdee aynı şekildee...şimdi daha belirginn bi göbüşüm var...nasıl mutlu oluyorummm anlatamam Allah herkeseeee nasip etsinnnnn bu güzel duyguyuuu
günaydınnn herkese iyi haftalar......

günaydınnnn sizedeee kuzummmm

Kızlar günaydınnnnnn

Haftasonu çok konuşmuyorsunuz onun için okumam kısa sürüyor

Bulemsu çok sevindim canım çocukların baya mutlu olmuşlar haftasonu... bir günde iki piknikkk maşallahhhh sınavı nasıl geçti kızının????

Moonsun canım senin de kontrol iyi geçmişşşş,,çok sevindim tatlım... bebeğin hareketli mi yaaa ne güzelll benimki çok sakinnnn çok rahattt sanki tv izliyor karnımda

annesinibirtanesi haftaya olan kontrolü iyi ki değiştirmedin canım. herşey daha kesin olur sanırım. ben de haftaya tekrar gideyim diyorummmm.çok merak ediyorum cinsiyetini çünkü

beysal seninki de mi utangaçç çıktıı çok terbiyeli olucak bizim çocuklarımız çokk

hayatbanagüzel ben de hediyemi bugün göndericem inşallah... ben pantolon stoku yaptık şimdilik 5 tane var yeterli olur sanırım... bir iki tane de uzun elbisem var... üstüme hamile kıyafeti almayı düşünmüyorum tunik vs... büyük beden yada göğüsten sonra bollaşan kıyafetlere bakıcam. hamile kıyafetleri çok klasik yaa... hiç istediğim gibi bişi bulamadım

pek erken başlamışsınız canım siz
basit ama kolay modeller var bak

Valla güzelim kaş a gittik biz.deniz soğuktu ama biz girdik yine de.esinti vardı ondan herhalde normalde bunaltıcı olurmuş sıcakları ama esintiyle olunca anlaşılmıyo sıcaklık.sezon da 19 mayısta açılıyomus ondan sonra basliyomus asıl sıcaklar.ben koruyucu sürmedim yanmam die ama sürmeni tavsiye ederim,acısı felaket cünku

hoşgeldin nasılsın bakalım evet canım bir günde iki piknik yaptık piknik sezonunu açtık bakalım
kızımın sınavı iyi geçmiş beklediğimden iyi oldu yani pek yanlışıda yok sözel ve sayısal gözüyle bakarsam iyi türkçede 1 yanlış matematikde 3 yanlış hayatbilgisi 5 yanlış
normalde en iyi dersi hayatbilgisidir oysa:26:

nasıl havasını yapıcaklar canım?? erkek mi istiyorlarmış ki?

ne bileyim canım olabilir yanii

ya kurban bayramında gitmiştik eltimlerde ordaydı kaynım sürekli erkek oğlummm benimmm erkek adamn erkek oglu olur vs vs saçma sapan konustu

eltim desen oğlusum benim ay bitanem ooo yok söyle böyle hava bastı bana

kayınvalidem desen ben hep erkek istedim ondan erkek oldu diyio durdu saçma sapan laflar işteee ama insan takılmadan da edemiyor biz 3 gün kaldıkda eşimle bana ne şiştiler bebeği anlatamam ama yazık acıyorum böyle insanlara ya çocugu olmayan birine böyle yapsalar yazık değil mi ah alıcaklar

hayırlısı Allahtan Rabbim yetrki Rabbimin yolundan ilerleyecek bize insanlara karsı merhametli vefalı hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar nasip etsin aminnnnn

oo maşallah canımm.

ben de çok yoğun bir haftasonu geçirdim...

cumartesi mesaiden sonra annemle bakırköye kumpir yemeye gittik. C&A mağazası kapatıyormuş, polar tulumlar aldık bebişe çok güzel ikisi de sonra kendimize elbiseler aldık hem de 19tl'ye ve çok güzellerrrr

pazar günü de arkadaşımın nikahı vardı, ona gittik ordan da nikahı olan arkadaşım boğazda arkadaşlarına yemek ayarlamış oraya gittik emirgan korusuna, çok güzel geçti ama ben bittim

moonsun88 hiç tasalanma olurda kızın oldu onlarda bir kelime dediler sen de kız evladı öz evladı anasının yanında olan erkek yok ama kız evladı her fırsatta anasını kollar gözetir de
kız evladı kötü bisey olsaydı çocuğu doğran anne olmazdı de
cahiliye devrindemiyiz iyi ki kızım oldu de

canımmm hoşgeldinnnnn ay pardon hoşşgeldinizzzz

canım yaa bende hafta sonu baktım ama güzel bir hamiş pantolonu bulamadımm sen nerden aldın ki resmi var mıdır kiiiii

hoşbuldukk canım

gör&sin marka satan bir butik sadece hamile kıyafetleri satıyor.fotosu yok ama nette siteleri var, yakın bir arakdaşım ordan almıştı çok memnun kalmıştı bence aldım bir iki bişi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…