günaydın bu arada elektrikler kesildi tam yazarkene..
bu sabah benim zilli kızım 15 dk saçıyla uğraştırdı benineymiş arkadaşı demiş ki hergün aynı saçı yapıyormuşum ben ee saçlar dümdüz olunca ben tepeden lastikli tokayla bağlıyorum okulda rahatsız olmasın diye..neyse 2-3 model yaptık..topuz istiyormuş hanfendi yanlardan iki topuz gibi bir şeyler yaptık ama baya uğraştık:)
hergün kıyafet,toka beğenmecemiz var..2 gün aynı kıyafet asla giyinmiyor..'hep aynı şeyleri mi giymek zorundayım ben diyor'
tabi kızım 3,5 yaşında daha önümüzde çok zorlu yıllar var sanırım
çok kötü olmuş canım bebeğe bir şey olacağını sanmıyorum malum hamilenin güneş altın da kalması iyi bir şeydirama senin ki fazla olmuş sanırım
günaydın kızlar .....bugün çok yoğunum işyerinde kızlar o yüzden geçmişi okuyamadım sadece beysal senin yazdıgını okudum...sevindim beşini sağlıklı görmüşsün...o karnında öyle oynarken görünce insan çok mutlu oluyor...cinsiyeti bende öğrenemedim daha canım bi sonraki kontrol 28 mayısta merakla bekliyorum artık
Günaydın sevgili annişler ve kuzucukları
nasılsınızzzben hediyemi aldım inşAllah bugün kargoya vericem umarım sahibi beğenir kendimede almayı düşündüğüm birşey aldım
Niltt geçmiş olsun canımm üzüldüm umarım iyisindir şimdi dikkat et kahvaltı etmeyince maalesef bende çok kötü oluyorumm
Selam fıstıklar;
C.tesi günü başıma gelen olayı paylaşayım..
Eşim aradı dedi ki işten çıktım saat 2 de taksim'e gel öğle yemeği yeriz diye...
Bende süslendim püslendim,bi tane poğaça yedim çıktım.Atladım metrobüse ayakta gidiyordum ve kitap okuyordum ama boştu o kadar kalabalık değildi..
Neyse 6-7 durak sonra kulaklarımda bir uğuldama,gözlerimde kararma ve midemde kusacak türden bulantı:120:
Noluyo bana deyip durdum..
1dk.kadar sonra bacaklarım titremeye başladı kitap elimden düştüüüü ve ben okmeydanı durağına gelmişim o an kapı açılır açılmaz kendimi dışarı attığım gibi yere düştüm:111:
O durakta da kimsecikler yok oturdum yere baygın bi vaziyette kendime gelmeyi bekledim.10 dk.kadar tutundum orda durağa yaslandım.Hava aldım iyi geldi.Gelen ilk metrobüse bindim nasıl soğuk terler döküyorum ama
Mecidiyeköy'de indim bi eczaneye gittim tansiyonuma baktırdım ki ne göreyim büyük 5 küçük 3
Abla sen naaptın kendine dedi acil bi tuzlu ayran içmelisin dedi.Hemen gittim ayran aldım,içine de tuz aldım attım börekçiden
kendime geldim...
Kabus gibiydi ilk defa böyle baygınlık yaşadım hayatımda..Kızlar sıcaklar başladı siz siz olun atıştırmayın,tam olarak yapın kahvaltınızı 1 kereye mahsus oldu o da başıma bunu getirdi.
Allahım beterinden korusun...
İyi geceler arkadaslar, ben de nasipse kasım annesi olacağım bana da yer var mı ?herkesin bebeğini saglikla kucağına almayı nasip etsin Rabbim ... Ben 8 senedir beklediğim bebeğimi 3. Tup denememde şükür buldum. Dusuk riskim olduğu icin yatıyorum sizi yeni keşfettim herkese sevgiler :)
günaydın canımnasılsın [/B]
günaydınnn herkese iyi haftalar......
cumartesi günüm alışverişler geçti çok güzel ciciler aldım kendime, çok güzel bir hamile kot pantolon buldum, dar paça süper hiç hamiş pantolonu olduğu belli olmuyor çok esnek süper birde gri eşofman altı buldum acaip rahat :) veeeeeeee tabi kurada bana çıkan arkadaşa da hediye aldım :) bu gün öğleden sonra kargoya veriyorumm inş. beğenir.
bence canımm
sağol canım benim :) bende 2 haziranda gidicem o zaman artık gösterir herhalde bu arada benim karnım 1 haftada pırtladı yaa kocaman olduu :)
günaydıın yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
Rahatsızlanan arkadaşlar geçmiş olsun çok..
biz cumartesi kontrole gittik meleğimi gördüm çok şükür içim rahat elleri ayakları herşeyi belirgindi(tabi cinsiyeti dışında kuzum utandı göstermedi) ama oynarken gördüm bebeğimi yatış pozisyonunu bayaa bi değiştirmiş bize dönmüş bakıyordu yüzüyor gibiydi çok tatlıydııı
hafta sonunu baya dolu dolu geçirdik cumartesi sabah doktor randevumuz vardı ona gittik oradan bir arkadaşımın köyüne gittik oooh mis gibi temiz hava aldık çimenlerde dolaştık elektriğimizi attk
eski komşularla buluştuk kaynattık
pazar günü minik arabamızı sattık onun hüznü var içimizde iki kapılı olmasaydı çok seviyorduk aarabamızı ama bebişimize uygun değil diye sattık darısı yeni arabaya inşallah güzel bir araba bulabiliriz...
pazar günü babannemizle oturduk mamalar yaptıık mmmmm sonra babannemizi yolculadık evimize döndüüükkk yorulmuşuz ama kuzumla olsun dolu dolu güzel bir hafta sonu idi ...
bugün hediyemi kargoya verecem bir kaç güne ulaşır sahibinin eline. bakalım hayırlısıylaa
Kızlar günaydın.
Ya biz hafta sonun icin antalya tarafına gittik.günes yakmaz dedim ama 3 saat yetti mahvetti.
Kızarmış olmayı gectim yüzüm gözüm şiş napçam ya.allah aşkına var mı bi fikriniz.:26:
Bide karnımı örtmüştüm ama yine de endişeliyim bebege bisey olmamıştır di mi
amannnnn canımmm yaaaa memleketinn her köşesinde bu tarz sorunlarr varr...bizimde başımızdaaa var ne yazıkki...yoksa sadece kayserililer mi böylee diye düşünmüyordaaa değilimm haniiay canımm yerim benn onuuu maşallahhhee kız anası olunca böyle şeylerle ugrasıyorsun bende merak ediyorumm bakalımm benim ne olucak hayırlsı Allahtan Rabbim yeterki hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cinsiyet benim için önemli değil...
kızlar biliyorsunuz eltimin birtane oğlu var ilk torun herkes üzerine titriyor vs vsbakalım bizim ne olucak ama kız olursa kesin kaynım ve eltim bunun havasını yapıcaklar bu bile şimdiden canımı sıkıyor yanlış anlamayın biz çok seviyoruz kız bebekleride erkekleride fark etmez ama böyle davranırlarsa ne yaparım bilmem kayınvalidemde bunu kullanır kesin
sağol canım benim :) bende 2 haziranda gidicem o zaman artık gösterir herhalde bu arada benim karnım 1 haftada pırtladı yaa kocaman olduu :)
günaydınnn herkese iyi haftalar......
pek erken başlamışsınız canım sizgünaydın bu arada elektrikler kesildi tam yazarkene..
bu sabah benim zilli kızım 15 dk saçıyla uğraştırdı benineymiş arkadaşı demiş ki hergün aynı saçı yapıyormuşum ben ee saçlar dümdüz olunca ben tepeden lastikli tokayla bağlıyorum okulda rahatsız olmasın diye..neyse 2-3 model yaptık..topuz istiyormuş hanfendi yanlardan iki topuz gibi bir şeyler yaptık ama baya uğraştık:)
hergün kıyafet,toka beğenmecemiz var..2 gün aynı kıyafet asla giyinmiyor..'hep aynı şeyleri mi giymek zorundayım ben diyor'
tabi kızım 3,5 yaşında daha önümüzde çok zorlu yıllar var sanırım
günaydın cnm, göbişini çek artık beysal görelimm bebişii
maşşallahh bebeğinehayırlısı ile yenisini alırsınız inş. bizim arabamızda hacback bende sedan tarzı istiyorum bebek arabası felan rahat sığsın diye bakalım hayırlısı.
ohhh hediyelerde alınmıssss, bende aldım bu gün vericemk kargoyaaaa
o kadar sıcakmıydı, bende haziran başı gideyim tatile antalyaya inş. sorun çıkmaz, bebeğe bişi olacağını sanmıyorum cnm
hoşgeldinKızlar günaydınnnnnn
Haftasonu çok konuşmuyorsunuz onun için okumam kısa sürüyor
Bulemsu çok sevindim canım çocukların baya mutlu olmuşlar haftasonu... bir günde iki piknikkk maşallahhhhsınavı nasıl geçti kızının????
Moonsun canım senin de kontrol iyi geçmişşşş,,çok sevindim tatlım... bebeğin hareketli mi yaaa ne güzelllbenimki çok sakinnnn çok rahattt sanki tv izliyor karnımda
annesinibirtanesi haftaya olan kontrolü iyi ki değiştirmedin canım. herşey daha kesin olur sanırım. ben de haftaya tekrar gideyim diyorummmm.çok merak ediyorum cinsiyetini çünkü
beysal seninki de mi utangaçç çıktııçok terbiyeli olucak bizim çocuklarımız çokk
hayatbanagüzel ben de hediyemi bugün göndericem inşallah... ben pantolon stoku yaptık şimdilik 5 tane var yeterli olur sanırım... bir iki tane de uzun elbisem var... üstüme hamile kıyafeti almayı düşünmüyorum tunik vs... büyük beden yada göğüsten sonra bollaşan kıyafetlere bakıcam. hamile kıyafetleri çok klasik yaa... hiç istediğim gibi bişi bulamadım
kızlar biliyorsunuz eltimin birtane oğlu var ilk torun herkes üzerine titriyor vs vsbakalım bizim ne olucak ama kız olursa kesin kaynım ve eltim bunun havasını yapıcaklar bu bile şimdiden canımı sıkıyor yanlış anlamayın biz çok seviyoruz kız bebekleride erkekleride fark etmez ama böyle davranırlarsa ne yaparım bilmem kayınvalidemde bunu kullanır kesin
amannnnn canımmm yaaaa memleketinn her köşesinde bu tarz sorunlarr varr...bizimde başımızdaaa var ne yazıkki...yoksa sadece kayserililer mi böylee diye düşünmüyordaaa değilimm haniisen kalbini ferah tut...Rabbim gönül muradımızı verecekk inşallahh...
nasıl havasını yapıcaklar canım?? erkek mi istiyorlarmış ki?
hoşgeldinnasılsın bakalım evet canım bir günde iki piknik yaptık piknik sezonunu açtık bakalım
kızımın sınavı iyi geçmiş beklediğimden iyi oldu yani pek yanlışıda yok sözel ve sayısal gözüyle bakarsam iyi türkçede 1 yanlış matematikde 3 yanlış hayatbilgisi 5 yanlış
normalde en iyi dersi hayatbilgisidir oysa:26:
canımmm hoşgeldinnnnn ay pardon hoşşgeldinizzzz
canım yaa bende hafta sonu baktım ama güzel bir hamiş pantolonu bulamadımm sen nerden aldın ki resmi var mıdır kiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?