Kızlar günaydınnnnnn
Moonsun canım senin de kontrol iyi geçmişşşş,,çok sevindim tatlım... bebeğin hareketli mi yaaa ne güzelllbenimki çok sakinnnn çok rahattt sanki tv izliyor karnımda
hayatbanagüzel ben de hediyemi bugün göndericem inşallah... ben pantolon stoku yaptık şimdilik 5 tane var yeterli olur sanırım... bir iki tane de uzun elbisem var... üstüme hamile kıyafeti almayı düşünmüyorum tunik vs... büyük beden yada göğüsten sonra bollaşan kıyafetlere bakıcam. hamile kıyafetleri çok klasik yaa... hiç istediğim gibi bişi bulamadım
sefan olsun ohhh ohhhhoo maşallah canımm.
ben de çok yoğun bir haftasonu geçirdim...
cumartesi mesaiden sonra annemle bakırköye kumpir yemeye gittik. C&A mağazası kapatıyormuş, polar tulumlar aldık bebişeçok güzel ikisi de sonra kendimize elbiseler aldık hem de 19tl'ye ve çok güzellerrrr
pazar günü de arkadaşımın nikahı vardı, ona gittik ordan da nikahı olan arkadaşım boğazda arkadaşlarına yemek ayarlamış oraya gittik emirgan korusuna, çok güzel geçti ama ben bittim
canım günaydınn nasılsın
tatlım aşağıda yazdım ne bileyim daha çocuugmuz yokkkenn eşimle bana baya hava bastılar
Allahtan hayırlısı mevlam ne eylerse güzel eyler
moonsun88 hiç tasalanma olurda kızın oldu onlarda bir kelime dediler sen de kız evladı öz evladı anasının yanında olan erkek yok ama kız evladı her fırsatta anasını kollar gözetir de
kız evladı kötü bisey olsaydı çocuğu doğran anne olmazdı de
cahiliye devrindemiyiz iyi ki kızım oldu de
canımmm hiç söyleme sıpa durmuyor kii bide gitmeden önce çikolata yemiştimmmmaşaALLAH kuzucuklaraa
bende baktım ama hiç güzel bişey bulamadımmşöyle 1-1,5 ay sonra inşAllah hamile bahçıvan kotlarından almayı düşünüyorummm
sefan olsun ohhh ohhhh
ay ne ayıp yaaa...
Rabbim hayırlı olan neyse onu versin tabiki de... ben olsam hiç takmam valla... ama kapatırım da onların ağızlarını
haklısın canım bana kız bebişler çok yakın ve tatlı geliyorhayırlısı Allahtan
hem kız evlat öz evlat diye boşuna dememişler
günaydın güzel anneler umarım hepiniz iyisinizdir.bizimde oğlıumuz olacakmış.
ayak ve elleri uyusan varmı benim ellerim ve ayaklarım uyusuyor nedensedoktora soracağım bakalım
yarın gideceğim haftaya gidecektim ama uzak hastanede imiş doktorum bu yüzden sabaha randevu aldım
konu açılırsa kapatıcam canımm zatençok sinir olurum böyle şeyleree ama ananın kaderi kıza demişler annemle hemen hemen aynı seyleri yasıyoruzzz
mrb canım benımde aynı senın gıbı bı eltım var ben 4 senelık evlıyım 3 eltıyız dıger eltımde 5 senelık en kucugumuz evlenelıde bı sene oldu ama daha nısanlıyken basladı ılk torun sevgısını ben tattırcam dıe bız dıger eltımle yenı yenı dusunmeye baslamıstık cocuk bu bızım kucuk evlendıgı ılk ay hamıle kaldı ama onun kalbı atmadı kurtaj oldu dıger eltımle bende tadavılere basladık ıkımızdede sorun varmıs bu tabı kurtajının ardından bı kac ay sonra yenıden kaldı bu seferde erkek derdıne dustu ama bebegı kız cıkınca cok uzuldu dıegr eltımde hamıle kaldı tup bebekle benımkıde asılama oldu ama ınan bızım o tedavı surecnde bu kucugun yaptıkları cok zorumuza gıttı ılk torun gercekten farklı sanırım su an uc eltıde hamıleyız ama kaynanam onu yerlere goklere sıgdıramıyor tabagındakını bıle bolup ona verıor ılk torun sevgısı bu olsa gerek tum kontrollerıne gıttı daha cocugu dogunca nası olur bılemıorum
mrb canım benımde aynı senın gıbı bı eltım var ben 4 senelık evlıyım 3 eltıyız dıger eltımde 5 senelık en kucugumuz evlenelıde bı sene oldu ama daha nısanlıyken basladı ılk torun sevgısını ben tattırcam dıe bız dıger eltımle yenı yenı dusunmeye baslamıstık cocuk bu bızım kucuk evlendıgı ılk ay hamıle kaldı ama onun kalbı atmadı kurtaj oldu dıger eltımle bende tadavılere basladık ıkımızdede sorun varmıs bu tabı kurtajının ardından bı kac ay sonra yenıden kaldı bu seferde erkek derdıne dustu ama bebegı kız cıkınca cok uzuldu dıegr eltımde hamıle kaldı tup bebekle benımkıde asılama oldu ama ınan bızım o tedavı surecnde bu kucugun yaptıkları cok zorumuza gıttı ılk torun gercekten farklı sanırım su an uc eltıde hamıleyız ama kaynanam onu yerlere goklere sıgdıramıyor tabagındakını bıle bolup ona verıor ılk torun sevgısı bu olsa gerek tum kontrollerıne gıttı daha cocugu dogunca nası olur bılemıorum
benim uyuşma olurmuş hamilelikte... benim dudaklarım morarıyor yaaa... annem farketti geçen..
ay ben annemin neler yaşadığını biliyorum o yüzden daha temkinliyim.. aynı şeyleri yaşamamak için çok seviyeli davranırım eşimin ailesine.
ayy o ne yaaa hürrem sultan aklıma geldierkek doğurucam ben
günaydın kızlar, iyi haftalar dilerim. ben iyiyim, inşallah hepiniz, bebişleriniz iyidir.
eskileri okumadan yazıyorum. birtek moonsun88 senin yazını gördüm. seni çok iyi anlıyorum. erkek evlat istemeni de anlıyorum. işte insanımız çok cahil maalesef. bunun bir üstünlük olduğunu düşünüyorlar. Allah akıl fikir versin.
c.tesi anneler günü alışverişi yaptık. tabiki bana hamile kıyafetleri alındı. açıkcası karnım çıkmadan bu kadar kıyafet almak saçma geliyor ama insanlar benden heyecanlıbu sabah işe gelirken minnacık bir body giydim ve çok dar. baktım aynada belki dedim olmamıştır yok anam nerdeee karnım sıfır. karnım çıkana kadar eski bodylerimi giymeye karar verdim. sonra nasılsa olmayacaklar.
dün baya dinlendim. çok yorulmuşum. kocişimle evde keyif yaptık. istediğimi yedim ama bu sabah aniden bulantım oldu çıkardım maalesef(
ben bu hafta yoğun olacağım. bugün çok nadir yazabilirim ancak. kusuruma bakmayın. ama aklım sizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?