2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canımmm hiç söyleme sıpa durmuyor kii bide gitmeden önce çikolata yemiştimmm maşaALLAH kuzucuklaraa

bende baktım ama hiç güzel bişey bulamadımm şöyle 1-1,5 ay sonra inşAllah hamile bahçıvan kotlarından almayı düşünüyorummm

sefan olsun ohhh ohhhh

canım günaydınn nasılsın

tatlım aşağıda yazdım ne bileyim daha çocuugmuz yokkkenn eşimle bana baya hava bastılar

Allahtan hayırlısı mevlam ne eylerse güzel eyler

ay ne ayıp yaaa...

Rabbim hayırlı olan neyse onu versin tabiki de... ben olsam hiç takmam valla... ama kapatırım da onların ağızlarını

haklısın canım bana kız bebişler çok yakın ve tatlı geliyor hayırlısı Allahtan

ben de çikolata yedim ama yok yine de çok sakin benimkisi bahçıvanları çok beğeniyorum ben... tulum baktım ama kötü durdu yaa

sefan olsun ohhh ohhhh

sağol canımm

ay ne ayıp yaaa...

Rabbim hayırlı olan neyse onu versin tabiki de... ben olsam hiç takmam valla... ama kapatırım da onların ağızlarını

konu açılırsa kapatıcam canımm zaten çok sinir olurum böyle şeyleree ama ananın kaderi kıza demişler annemle hemen hemen aynı seyleri yasıyoruzzz

ayak ve elleri uyusan varmı benim ellerim ve ayaklarım uyusuyor nedense doktora soracağım bakalım
yarın gideceğim haftaya gidecektim ama uzak hastanede imiş doktorum bu yüzden sabaha randevu aldım

mrb canım benımde aynı senın gıbı bı eltım var ben 4 senelık evlıyım 3 eltıyız dıger eltımde 5 senelık en kucugumuz evlenelıde bı sene oldu ama daha nısanlıyken basladı ılk torun sevgısını ben tattırcam dıe bız dıger eltımle yenı yenı dusunmeye baslamıstık cocuk bu bızım kucuk evlendıgı ılk ay hamıle kaldı ama onun kalbı atmadı kurtaj oldu dıger eltımle bende tadavılere basladık ıkımızdede sorun varmıs bu tabı kurtajının ardından bı kac ay sonra yenıden kaldı bu seferde erkek derdıne dustu ama bebegı kız cıkınca cok uzuldu dıegr eltımde hamıle kaldı tup bebekle benımkıde asılama oldu ama ınan bızım o tedavı surecnde bu kucugun yaptıkları cok zorumuza gıttı ılk torun gercekten farklı sanırım su an uc eltıde hamıleyız ama kaynanam onu yerlere goklere sıgdıramıyor tabagındakını bıle bolup ona verıor ılk torun sevgısı bu olsa gerek tum kontrollerıne gıttı daha cocugu dogunca nası olur bılemıorum

ayak ve elleri uyusan varmı benim ellerim ve ayaklarım uyusuyor nedense doktora soracağım bakalım
yarın gideceğim haftaya gidecektim ama uzak hastanede imiş doktorum bu yüzden sabaha randevu aldım

benim uyuşma olurmuş hamilelikte... benim dudaklarım morarıyor yaaa... annem farketti geçen..

konu açılırsa kapatıcam canımm zaten çok sinir olurum böyle şeyleree ama ananın kaderi kıza demişler annemle hemen hemen aynı seyleri yasıyoruzzz

ay ben annemin neler yaşadığını biliyorum o yüzden daha temkinliyim.. aynı şeyleri yaşamamak için çok seviyeli davranırım eşimin ailesine.

kızlar cınsıyetle bu bhcgnın bı alakası varmı bende bu hafta kontrole gıtmeyı dusunuorum 11+6 olcam gıttıgım gun drum zayf oldugun ıcın erken gosterebılr demıstı cınsıyetı bı arkadasımınkı 11. haftada gozukmustu ıkılı test yaptırabılırmıyım gıdınce

ayy o ne yaaa hürrem sultan aklıma geldi erkek doğurucam ben

canımm aynı bizim kayınvalide ya sevsin ama herkes otururken kaynım eltim herkes bana dediki sizin cocougunuz olursa sevmem bunun gibi dedi bu laf denir mi tabi kaynım eltim kabardı ... tavana vuruyordu çok kırgnımm inşAllah bebeğim olursaaa severse eğer sevme sen bunları söylemiştin dicemmm

canım bende çooook resmiyim yılda iki kez biraraya geliriz oda klasik konusmalar telefonla filan hiççç konusmayız eltimle eşim 2 ayda bir abisiyle konusur o kadar kayınvalidemlerde ayda bir konsuurum onlarlada 6 ayda bir aradayız ama 6 ay da bir değil sanki her ay onlarlaymısım gibi yetiyor yaptıkları

günaydın kızlar, iyi haftalar dilerim. ben iyiyim, inşallah hepiniz, bebişleriniz iyidir.

eskileri okumadan yazıyorum. birtek moonsun88 senin yazını gördüm. seni çok iyi anlıyorum. erkek evlat istemeni de anlıyorum. işte insanımız çok cahil maalesef. bunun bir üstünlük olduğunu düşünüyorlar. Allah akıl fikir versin.

c.tesi anneler günü alışverişi yaptık. tabiki bana hamile kıyafetleri alındı. açıkcası karnım çıkmadan bu kadar kıyafet almak saçma geliyor ama insanlar benden heyecanlı bu sabah işe gelirken minnacık bir body giydim ve çok dar. baktım aynada belki dedim olmamıştır yok anam nerdeee karnım sıfır. karnım çıkana kadar eski bodylerimi giymeye karar verdim. sonra nasılsa olmayacaklar.

dün baya dinlendim. çok yorulmuşum. kocişimle evde keyif yaptık. istediğimi yedim ama bu sabah aniden bulantım oldu çıkardım maalesef (

ben bu hafta yoğun olacağım. bugün çok nadir yazabilirim ancak. kusuruma bakmayın. ama aklım sizde :)

canım hoşgeldinnn istemek değilde bitanem insanın aklına takılıyor sadece Allahtan hayırlısı mevlam ne eylerse güzel eyler

cici anneyi yine yorucaklar desene dikkat et kendine üretime çıkmamaya calıs ama yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…