inşallah geçicek canım yaa... yavaş yavaş hafiflemeye başlar artık... ahh eşimi çok özledim yaa 1 haftadır görmüyorumbu haftasonu gelir belki ama belki de gelemez... görümcemin oğlunun sünneti var, oraya gider belki çok özledik biz onu
Çalışıyorum ve sabah sürünerek geldim işe....amin canım hoşgeldin sen çalısıyormusun
ay bu arada ben sanırım 3-4 kilo aldım tok karına 4 çıktım ama çok su falan içmiştim ama en fazla 3 tür yaa oof kocaman göbüşüm vaarrr[
slm cnm üzme kendini ben kilo alacağıma zayıflıyorum yemek bile yiyemiyorum 47 kiloyum sadece ve kilo alamıyorum
Güzelim 10 saat sürdü arabayla bileydim bu kadar uzun sürecegini gitmezdim zaten.yolculuk rahatti aslinda 3 saatte bir falan mola verdik 15 dk falan yurudum.koltugu yatirdim genelde cunku oturunca surekli rahatsiz ediyo.ha bide bel yastigi ya da onun gibi bisey al belin icin cok ise yariyo.umarim sorunsuz guzel bi tatil olur
Çalışıyorum ve sabah sürünerek geldim işe....
ah canımm zor gerçekten ben yarım saat geç gelse balkonda bekliyorumminşAllah tez zamanda geçicek birleşeceksiniz dayan canımm az kaldı
zayıflayan yokmu ya arkadaşlar bende hiç almıyom yerimde sayıyom
ay bu arada ben sanırım 3-4 kilo aldım tok karına 4 çıktım ama çok su falan içmiştim ama en fazla 3 tür yaa oof kocaman göbüşüm vaarrr
Çalışıyorum ve sabah sürünerek geldim işe....
Günaydın arkadaşlar son bir kaç gündür hiçbişey yazamadım size. Biz cumartesi günü doktora gittik, kıza benzetiyorum dedi kesin bişey söylemekten kaçındı. Doktora karar verme ikili test için bu son haftalarda 3 doktor baktı. İlki kız, ikincisi erkek, üçüncüsüde kız tahmininde bulundu. Bizde şimdilik kız gibi düşünüyoruz:) ve prensesimizi bekliyoruz. Siz nasılsınız umarım herkesin ve meleklerin sağlığı yerindedir. Şu cinsiyet işi kesinleşse ilk eşyasını alsam çok istiyorum. Cinsiyeti öğrenenleri de tebrik ediyorum.
bende yarım kilocuk almışım galiba 2 hafta sonra dr. gittiğimde 1 kilo almış olacağım 4 ayda :) bence iyi kızlr sizce de değil mi
ah canımm zor gerçekten ben yarım saat geç gelse balkonda bekliyorumminşAllah tez zamanda geçicek birleşeceksiniz dayan canımm az kaldı
esraa öksürüğün geçtimi benim çok şükür nöbetlerim geçti ama şimdi eşim başladı uyuyamıyor öksürmekten
ay bu arada ben sanırım 3-4 kilo aldım tok karına 4 çıktım ama çok su falan içmiştim ama en fazla 3 tür yaa oof kocaman göbüşüm vaarrr
ayy ne güzel... dün de ben bir arkadaşımın nikahındaydım. Bebeğim Kuran-ı Kerim okunurken hareket etti sürekli
Günaydın arkadaşlar son bir kaç gündür hiçbişey yazamadım size. Biz cumartesi günü doktora gittik, kıza benzetiyorum dedi kesin bişey söylemekten kaçındı. Doktora karar verme ikili test için bu son haftalarda 3 doktor baktı. İlki kız, ikincisi erkek, üçüncüsüde kız tahmininde bulundu. Bizde şimdilik kız gibi düşünüyoruz:) ve prensesimizi bekliyoruz. Siz nasılsınız umarım herkesin ve meleklerin sağlığı yerindedir. Şu cinsiyet işi kesinleşse ilk eşyasını alsam çok istiyorum. Cinsiyeti öğrenenleri de tebrik ediyorum.
herkes ilk aylarda zayıflarsın diyo 5.aydan itibaren kilo alımı başlıyormuş.
ayy maşallah ya:)
hadi bakalım senin bebişinde topiğin nadide çiçeklerinden :)
evet bana da 5 aya kadar yerinde sayarsın 5'ten sonra alırsın dediler bakalım inşallah almayız kızlar, ne yersek bebişlerimize yarar:)
amin canımm inşallah inşallahh
canım çook az kaldı... hala öksürüyorum ama en azından uyuyabiliyorum artık. ıhlamur iyi geldi sanırım.
ben 1 kilo almışım canımşişşil varmış, 3kilo zannediyordum
ayy maşallah ya:)
hadi bakalım senin bebişinde topiğin nadide çiçeklerinden :)
evet bana da 5 aya kadar yerinde sayarsın 5'ten sonra alırsın dediler bakalım inşallah almayız kızlar, ne yersek bebişlerimize yarar:)
Valla arkadaşlar kilo meselesine gelince çok şükür benim çok miğde bulantım olmadı, ama hamilelik sebebiyle beslenmem çok değişti. Ben pilav makarna ekmek pek yemezdim şimdi herşeyden yemeye çalışıyorum. Sindirim problemlerim var bu yüzden kayısı yiyorum 2 tane her sabah. Sanırım 1.5 kilo aldım şişkil mi kilomu bilmem ama göbeğim çııktı birazcık:) Doktor iyi olduğunu söyledi, beslenme içinse şunuda yiyeim yok buda yararlı diyerek kendini kasma bebek lazım olanı senden alır, çok kilo almanın anlamı yok dedi. Bende normal kilomdan 2 kilo fazla hamile kaldım, çok kiloda almak istemiyorum, çok zayıf değildim zaten. Ama zayıf olanların daha fazla kilo alması normalmiş, benim anladığım herkesin bünyesi farklı, benim için 10 kilo normalken çok zayıf biri için 15 kilo normal olacaktır.
Prenses içn tebriklerede teşekkürler. Bizde kız istiyorduk ama emin olana kadar çok dillendirmeyi düşünmüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?