2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ah canımm zor gerçekten ben yarım saat geç gelse balkonda bekliyorumm inşAllah tez zamanda geçicek birleşeceksiniz dayan canımm az kaldı

esraa öksürüğün geçtimi benim çok şükür nöbetlerim geçti ama şimdi eşim başladı uyuyamıyor öksürmekten

ay bu arada ben sanırım 3-4 kilo aldım tok karına 4 çıktım ama çok su falan içmiştim ama en fazla 3 tür yaa oof kocaman göbüşüm vaarrr

zayıflayan yokmu ya arkadaşlar bende hiç almıyom yerimde sayıyom

sahinus nerde yaaaaaaaa geçen hafta komple yoktu izin alsa bu hafta gelmesi laızm

bizde ç.kaleden gideceğiz baya sürecekk, araba koltuğunun var bel desteği inş. canım benim endişeliyim biraz :)

Çalışıyorum ve sabah sürünerek geldim işe....

aynen benim yavrum pazt. hiç sevmiyor (((( çok zor oluyor haftanın ilk günü erken kalkmakk
ah canımm zor gerçekten ben yarım saat geç gelse balkonda bekliyorumm inşAllah tez zamanda geçicek birleşeceksiniz dayan canımm az kaldı

kızlar en yakın zamnda kavuşursunuz inş. bende kocişen uzak kalamıyorummm hep yanımda olsun istiyoumm

Günaydın arkadaşlar son bir kaç gündür hiçbişey yazamadım size. Biz cumartesi günü doktora gittik, kıza benzetiyorum dedi kesin bişey söylemekten kaçındı. Doktora karar verme ikili test için bu son haftalarda 3 doktor baktı. İlki kız, ikincisi erkek, üçüncüsüde kız tahmininde bulundu. Bizde şimdilik kız gibi düşünüyoruz:) ve prensesimizi bekliyoruz. Siz nasılsınız umarım herkesin ve meleklerin sağlığı yerindedir. Şu cinsiyet işi kesinleşse ilk eşyasını alsam çok istiyorum. Cinsiyeti öğrenenleri de tebrik ediyorum.

canım Allah kucağına almayı nasip etsin : ) yerim ben o prensesiii

amin canımm inşallah inşallahh

esraa öksürüğün geçtimi benim çok şükür nöbetlerim geçti ama şimdi eşim başladı uyuyamıyor öksürmekten

ay bu arada ben sanırım 3-4 kilo aldım tok karına 4 çıktım ama çok su falan içmiştim ama en fazla 3 tür yaa oof kocaman göbüşüm vaarrr

canım çook az kaldı... hala öksürüyorum ama en azından uyuyabiliyorum artık. ıhlamur iyi geldi sanırım.
ben 1 kilo almışım canım şişşil varmış, 3kilo zannediyordum

ayy ne güzel... dün de ben bir arkadaşımın nikahındaydım. Bebeğim Kuran-ı Kerim okunurken hareket etti sürekli

ayy maşallah ya:)

hadi bakalım senin bebişinde topiğin nadide çiçeklerinden :)
herkes ilk aylarda zayıflarsın diyo 5.aydan itibaren kilo alımı başlıyormuş.

evet bana da 5 aya kadar yerinde sayarsın 5'ten sonra alırsın dediler bakalım inşallah almayız kızlar, ne yersek bebişlerimize yarar:)

keşke yiyebilsem yiyemiyorum ki hiç bir şey midem bulanıyo herşeyden tiksiniyorum şu an 47 kiloyum doğuma kadar kaç kilo olurum acaba :)

umarım benimkide şişliktir şok oldum çünkü :)

Valla arkadaşlar kilo meselesine gelince çok şükür benim çok miğde bulantım olmadı, ama hamilelik sebebiyle beslenmem çok değişti. Ben pilav makarna ekmek pek yemezdim şimdi herşeyden yemeye çalışıyorum. Sindirim problemlerim var bu yüzden kayısı yiyorum 2 tane her sabah. Sanırım 1.5 kilo aldım şişkil mi kilomu bilmem ama göbeğim çııktı birazcık:) Doktor iyi olduğunu söyledi, beslenme içinse şunuda yiyeim yok buda yararlı diyerek kendini kasma bebek lazım olanı senden alır, çok kilo almanın anlamı yok dedi. Bende normal kilomdan 2 kilo fazla hamile kaldım, çok kiloda almak istemiyorum, çok zayıf değildim zaten. Ama zayıf olanların daha fazla kilo alması normalmiş, benim anladığım herkesin bünyesi farklı, benim için 10 kilo normalken çok zayıf biri için 15 kilo normal olacaktır.

Prenses içn tebriklerede teşekkürler. Bizde kız istiyorduk ama emin olana kadar çok dillendirmeyi düşünmüyorum:)

Rabbim gönül muradını vermiştirrr inşallahh canım...sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsun...gönlünüze göree olsun dilerim...bence de hemen söylememek te fayda var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…