Amin canımmm aminn hoşgeldinnnnasılsınız bugün senin cinsiyet tahminleri var mı canımmm
Bugün doktora gideceğim inşallah öğrenebilirim.Bu arada arkadaşlar aranızda ayakları çok fazla şişip yürümekte merdiven inip çıkmakta çok zorlanan var mı? Mide bulantılarım biraz daha iyi çok şükür ama ayaklarımdan dolayı 3 gündür uykuyu bile unuttum
inşAllah canım hayırlısı olsunngüzel haberlerini bekliyoruzz benim ayaklarım çok agrıyor canım şişlik yok ama ağrı var geçmiş olsunn
hayırlı olsun şeker cok sevindim sağ salim kucaklarımıza Allalım inşAllahBeta hcg değerin kaçtı
yanlış hatırlamıyorsam 26 civarındaydı benim ikili test 11+1 'de yapılmıştı.Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar eylesin hepimizin evlatlarını inş.
günaydın kızlar, iyi haftalar dilerim. ben iyiyim, inşallah hepiniz, bebişleriniz iyidir.
eskileri okumadan yazıyorum. birtek moonsun88 senin yazını gördüm. seni çok iyi anlıyorum. erkek evlat istemeni de anlıyorum. işte insanımız çok cahil maalesef. bunun bir üstünlük olduğunu düşünüyorlar. Allah akıl fikir versin.
c.tesi anneler günü alışverişi yaptık. tabiki bana hamile kıyafetleri alındı. açıkcası karnım çıkmadan bu kadar kıyafet almak saçma geliyor ama insanlar benden heyecanlıbu sabah işe gelirken minnacık bir body giydim ve çok dar. baktım aynada belki dedim olmamıştır yok anam nerdeee karnım sıfır. karnım çıkana kadar eski bodylerimi giymeye karar verdim. sonra nasılsa olmayacaklar.
dün baya dinlendim. çok yorulmuşum. kocişimle evde keyif yaptık. istediğimi yedim ama bu sabah aniden bulantım oldu çıkardım maalesef(
ben bu hafta yoğun olacağım. bugün çok nadir yazabilirim ancak. kusuruma bakmayın. ama aklım sizde :)
canım 9 aylık karnını merak ediyorum gerçekten
yine mi yoğunsun yaa, seni bizim işyerine alalım da biraz rahat et kilo al
amin canımm tekrardan tebrikler
teşekkür ederim canım.geriye doğru okumaya çalışıyorum bi taraftan senin kontrolünde iyi geçmiş gözün aydın.Allaha emanet olun.Ahmet beye devam ediyorsun dimi?
Maya geleneği nedir ? kim ki onlar ? hamilelik takviminde, sürekli bi maya geleneğiyle karşılaştırma görüyorum. Anlamadım :))
lavinyam hoşgeldin balımmnaberr nasılsınız saol canımm kıpır kıpırdı kerata
günaydın kızlar, iyi haftalar dilerim. ben iyiyim, inşallah hepiniz, bebişleriniz iyidir.
eskileri okumadan yazıyorum. birtek moonsun88 senin yazını gördüm. seni çok iyi anlıyorum. erkek evlat istemeni de anlıyorum. işte insanımız çok cahil maalesef. bunun bir üstünlük olduğunu düşünüyorlar. Allah akıl fikir versin.
c.tesi anneler günü alışverişi yaptık. tabiki bana hamile kıyafetleri alındı. açıkcası karnım çıkmadan bu kadar kıyafet almak saçma geliyor ama insanlar benden heyecanlıbu sabah işe gelirken minnacık bir body giydim ve çok dar. baktım aynada belki dedim olmamıştır yok anam nerdeee karnım sıfır. karnım çıkana kadar eski bodylerimi giymeye karar verdim. sonra nasılsa olmayacaklar.
dün baya dinlendim. çok yorulmuşum. kocişimle evde keyif yaptık. istediğimi yedim ama bu sabah aniden bulantım oldu çıkardım maalesef(
ben bu hafta yoğun olacağım. bugün çok nadir yazabilirim ancak. kusuruma bakmayın. ama aklım sizde :)
ay canımm foto süper bayıldımmm bende eşime bakalım Y kromozonumu verddin X mi diye ugrasıyorumm
aynen dediğin gibi canımm saçmalık resmen neden evlere sığamıyormuşş eltinin ikinci beebeğide mi kız yoksa erkek mihayırlısı olsun canımm dün eşime diyorumki erkkekleri çok susleyemezsinde kızımız olursa saçlarını kuyruk yaparım diyorumm oda ay kurbban olsunlar diyorrr
senin eşin etkileniyormu bu erkkek kız konusundan Allaha şükür benimki bakmaz o konuya
evet yaa paylaşalımm benimde yapmam gereken işlerim varda midem bulanıyor sahada dolasmaya musait değilim
iyiyim canım haftasonu köydeydim baya güzeldi ama yorulmuşum biraz. bebişim bu aralar kıpır kıpır benimde hele dün heralde temiz havadan hoppidik hoppidikti:)
hoşgeldin canımgünaydın kızlar, iyi haftalar dilerim. ben iyiyim, inşallah hepiniz, bebişleriniz iyidir.
ne güzel maşallah canımmmbenim de iki gündür sabahları midem bulanıyor... ama değişik biraz : mesela saçımı toplucam tokayı ağzıma alıyorum ve ölüyorum bulantıdan...
ayy ne güzel... dün de ben bir arkadaşımın nikahındaydım. Bebeğim Kuran-ı Kerim okunurken hareket etti sürekli
amannn canım çok yormayasın kendini...bekliyoruzz seni burdaaabizimdee aklımızzz sendeee
eltimin bebeği kız canım...şunu düşünmüyorlar kaynımın ikinci çocuğu olabilir ama yazık bu kızcağızın (eltimin) ilk bebeği...haaa eltimindee bana karşı yanlışları var...ama düşünüyorumda bazen neler diyorlarr bakalım kıza...o da hırsını benden çıkarıyorr aklıncaa
yok canım Allahtan eşimm öyle düşünen birisi değil...hatta annesine kızar 'anneeee Allah'ın gönlüne hoş varmazz bu düşüncelerin, yapma etme' diyee...
Günaydın herkese....
Bugün yoğun bulantı boğaz ağrısı ve burun akıntısıyla uyandık...
Rabbim hepimize sağlık sıhhat, kolay bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin....
ne güzel maşallah canımmmcnaım bende dolap kokusu cok fena yapıyor benii kusuyorumm geçiccek inşAllah eşim doktora midesi çok bulanıyor normal mi diyor doktorda iyi iyi sorun yok diyor delüm yaaa
canım sana daha öncede yazdım ama görmedin galibagünaydıınn,, Herkese iyi haftalar.. gulden cim nerelerdesin ?? Hediye arkadaşım ? sana özel msj atamıyrum senden de bi daha cvp alamadım. Anneler gününe nasıl yetiştireceğiz ? anneler gününemi yetişecek onu da tam bilmiyorum ? şu son 10 msjıı da doldursan sana özel msj atıcam. ama seni göremiyorum ??
üstlükler klasik biraz benim girdiğim butik senin dediğin gibi göğüs altında ve çok şeker şeyler var, ben en çok pantolonlarını, tulumları, kaprilerini beğendim çok modern ve dar paça :)
günaydınnn canımmmm
canım sen kaç saat yolculuk yaptın çok uzak gözümde büyüyorben sürmeden çıkmam canm
ayyy canım benim allah hayırlı evlat versin yeter kiiiii ne güzel bak millet deniyorda bulamıyor biz ilk seferde kız
kızlar şu kız -erkek muhabbetine gelince, burda çoğu kişinin erkek bebeği olacak gibi duruyor, ve herkes kendini bebeğinin cinsiyetine hazırlıyor, bana da erkek dediler, ben ne kız evladı mı ayırırıım, nede erkeke evladımı Allah bana 2 sinide versin sağlıklı bir şekilde versin yeter,
ve burda bazılarımız kız bekliyo bazılarımız erkek, o yüzden erkek kötüdür, kız şöledir gibi konuşmam, zaten canı gönülden söylüyorum ilk başından beri evlat ayrımı yapmam yapanlarıda kınarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?