2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım 9 aylık karnını merak ediyorum gerçekten

yine mi yoğunsun yaa, seni bizim işyerine alalım da biraz rahat et kilo al

günaydıınn,, Herkese iyi haftalar.. gulden cim nerelerdesin ?? Hediye arkadaşım ? sana özel msj atamıyrum senden de bi daha cvp alamadım. Anneler gününe nasıl yetiştireceğiz ? anneler gününemi yetişecek onu da tam bilmiyorum ? şu son 10 msjıı da doldursan sana özel msj atıcam. ama seni göremiyorum ??

Maya geleneği nedir ? kim ki onlar ? hamilelik takviminde, sürekli bi maya geleneğiyle karşılaştırma görüyorum. Anlamadım :))

Maya geleneği nedir ? kim ki onlar ? hamilelik takviminde, sürekli bi maya geleneğiyle karşılaştırma görüyorum. Anlamadım :))

Maya Uygarlığı (Mayalar) (Maya Tarihi Hakkında Herşey)

Mayalar

Orta Amerika'nın Kızılderili halkı. Kelimenin tam anlamıyla maya, Yucatan yarımadası yerlilerine ve onların anadillerine verilen addır. Bununla birlikte, eski maya medeniyeti. Mayaların kültür bölgesi veya maya-kişe dil gruplarını belirtmek gibi çeşitli ve geniş anlamlar da taşır.

mayalar bunlarmış canımmm

amannn canım çok yormayasın kendini...bekliyoruzz seni burdaaa bizimdee aklımızzz sendeee

eltimin bebeği kız canım...şunu düşünmüyorlar kaynımın ikinci çocuğu olabilir ama yazık bu kızcağızın (eltimin) ilk bebeği...haaa eltimindee bana karşı yanlışları var...ama düşünüyorumda bazen neler diyorlarr bakalım kıza...o da hırsını benden çıkarıyorr aklıncaa

yok canım Allahtan eşimm öyle düşünen birisi değil...hatta annesine kızar 'anneeee Allah'ın gönlüne hoş varmazz bu düşüncelerin, yapma etme' diyee...

Günaydın herkese....
Bugün yoğun bulantı boğaz ağrısı ve burun akıntısıyla uyandık...
Rabbim hepimize sağlık sıhhat, kolay bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin....

evet yaa paylaşalımm benimde yapmam gereken işlerim varda midem bulanıyor sahada dolasmaya musait değilim

benim de iki gündür sabahları midem bulanıyor... ama değişik biraz : mesela saçımı toplucam tokayı ağzıma alıyorum ve ölüyorum bulantıdan...

iyiyim canım haftasonu köydeydim baya güzeldi ama yorulmuşum biraz. bebişim bu aralar kıpır kıpır benimde hele dün heralde temiz havadan hoppidik hoppidikti:)

ayy ne güzel... dün de ben bir arkadaşımın nikahındaydım. Bebeğim Kuran-ı Kerim okunurken hareket etti sürekli

Kızlar ptt nin interaktif kurye hizmeti var...

bilgilerimi girdim alıcının da adresini falan yazdım. bugün gelip alıcaklar...

hoşgeldin canım
oy oy oy hamile cicileri alınmış merak etme canım en geç 5. ay bitimine göbüş ileri fırlayacak
geçen dedin ya spor çok yaptım diye belkide göbeğin ondan sebeb çıkmadı birden
hem yorma kendini fazla

ne güzel maşallah canımmm cnaım bende dolap kokusu cok fena yapıyor benii kusuyorumm geçiccek inşAllah eşim doktora midesi çok bulanıyor normal mi diyor doktorda iyi iyi sorun yok diyor delüm yaaa

iyi bari cnaım Allah akıl fikir versin bakalım dün kayınpederim aramış cinsiyet belli mi diyor şimdiden meraktalar

Günaydın herkese....
Bugün yoğun bulantı boğaz ağrısı ve burun akıntısıyla uyandık...
Rabbim hepimize sağlık sıhhat, kolay bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin....

amin canım hoşgeldin sen çalısıyormusun

ne güzel maşallah canımmm cnaım bende dolap kokusu cok fena yapıyor benii kusuyorumm geçiccek inşAllah eşim doktora midesi çok bulanıyor normal mi diyor doktorda iyi iyi sorun yok diyor delüm yaaa

inşallah geçicek canım yaa... yavaş yavaş hafiflemeye başlar artık... ahh eşimi çok özledim yaa 1 haftadır görmüyorum bu haftasonu gelir belki ama belki de gelemez... görümcemin oğlunun sünneti var, oraya gider belki çok özledik biz onu

canım sana daha öncede yazdım ama görmedin galiba
gülden arkadaşla hediyeleşeceksiniz özel mesaj atamasan bile telefonla irtibata geçin diye
siizn için süpriz değil adres veriyorsunuz zaten telefonda verebilirsiniz ve telefonda verebilirsin adres bilgilerini

Güzelim 10 saat sürdü arabayla bileydim bu kadar uzun sürecegini gitmezdim zaten.yolculuk rahatti aslinda 3 saatte bir falan mola verdik 15 dk falan yurudum.koltugu yatirdim genelde cunku oturunca surekli rahatsiz ediyo.ha bide bel yastigi ya da onun gibi bisey al belin icin cok ise yariyo.umarim sorunsuz guzel bi tatil olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…