Canim valla benim 11. Haftam ama henüz bı bulantım yoktu ki iki gündür bulantım var gibi ama 16. Haftada en gec biter tövben öyle imiş yani :) ac kalmadığım sürece İyiyim ben sık sık az az yemek ise yaratabilirslm kizlar bende kasim annesi olcam insallah ikinci bebisimi bekliyorum suan 13+1 ve hala bulanti cekiyorum aranizda hala bulanti ceken varmi aceba hic bitmiycekmis gibi geliyo
kızlar akşamları kkimse yok yav
cnm benim bendimde 2.evşladım kızımdA 7 AYKUSTUM MAŞalla 2.de tık yok ama bilirim kusmak cok kötu bizde 13+6 yız cnm bide care yok biliyomusun bana 7 ayda hiçbişey fayda etmemişti
canım benim kayınvalidem bu çamaşırsuyu yüzünden düşük yapmış oyüzden eşim çok hassas hamileliğim boyunca çamaşır suyuyla hep kendi ilgileniyo lavabolar wc filan ondan sorumlu ilk gebeliğimdede aynısını yaptı bundada bence sende fazla koku içinde kalma nede olsa zararlı şeyler normal insana bile zararlı ki bizler 2 canlıyız :)))
canım bende en başından beri senin gibi eldiven ve maskeyle çamaşır suyumu kullanıyorum , kullanmam lazım bende senin gibi silme kovasına da her zaman koyarım içim rahat etmez.hele tuvaletleri çamaşır suyuyla yıkamadan asla oturamam.iş yaparken dinlene dinlene yapıyorum ama yinede yoruluyorum:44:
dikkat et güzelim bende domestostan vazgeçemem ama iş yapmaya başlamadan döküyorum iş bitimine kokusu bitiyor en son wc banyo yıkıyo
rum
Canim valla benim 11. Haftam ama henüz bı bulantım yoktu ki iki gündür bulantım var gibi ama 16. Haftada en gec biter tövben öyle imiş yani :) ac kalmadığım sürece İyiyim ben sık sık az az yemek ise yaratabilir
biz varizz yeniyiz ama sayılmaz mı
Canim valla benim 11. Haftam ama henüz bı bulantım yoktu ki iki gündür bulantım var gibi ama 16. Haftada en gec biter tövben öyle imiş yani :) ac kalmadığım sürece İyiyim ben sık sık az az yemek ise yaratabilir
biz varizz yeniyiz ama sayılmaz mı
oh maşalla cnm atlatmısın ama çok gergin gecmiştr eminim onu kaybetme korkusuyla şimdiden sonra rahat bi gebelik gecırırsin inşalla
offf 7 aymi cok cekmissin canim sen ya benim ilktede olmustu ama bu daha beter sabirla bekliyorum rezene cayiyla az buz rahatliyorum okadar
insallah 16. haftaya gecer canim bekliyorum ben daha kiloda almadim aksine 4 kilo verdim
ay cnm ben 2.cidede olurmu die düşündüm am şukur bi iki defa öle fasulyeden öğurdum okadar hatta onda havalara ucmuştuk cunku bitane duşuğum vardı hanı erşeyyın yolunda giitine dair die sonra dr a dedik sevindik die oda senin bu ham,leliğin çok kolay gecicek çok kusmucan dedi hakıkaten öle gidiyo çogu psikolojkmenmiş düşündükce bulacak die tetiklermiş
Henüz atlatamadim canim ya hala riskim var ne yazik ki kese etrafında cok kan var yarın Dr iyi bı haber verir inşallah
İnşallah canim sen sık sık atistir ben de henüz almadım bı kilo vermiştim onu geri aldım ama alalım artık ya çıksın gobisler hepsi gelir gecer :)) siir gibi oldu)
olsun cnm coğu gitmiş azı kalmış bi arkadaşım doğuma kadar lekelenme ile gecirdi
ilk 3 ay kese etrafı kanamalıydı
ay cok guldum ya valla benim butun gunum øgurmekle geciyo maleseff
İlk zamanlar daha umutsuzdum ama şimdi daha umutluyum 3 ay bitince daha iyi olur inşallah. Bu benim 8 sene sonra kavuştuğum meleğim dilerim Rabbim hepimizin evladını kucağına verir sag salim :)
Sagol canimm olumlu ornekler beni cok mutlu ediyor inşallah ben de kazanırım :))asyaaaaaaaaa canim bu arada korkma benim ilk bebiste kanamalarim oldu hiiic bisey olmadi kafana takma
AH CNM BENİM BULDUMCUK DESENE RABBİM SANA BAĞIŞLASIN
evladını evlat hasreti zor olmalı ama az kalmış 3 ay bitmesine cnm dualarım seninle
İlk zamanlar daha umutsuzdum ama şimdi daha umutluyum 3 ay bitince daha iyi olur inşallah. Bu benim 8 sene sonra kavuştuğum meleğim dilerim Rabbim hepimizin evladını kucağına verir sag salim :)
hayirlisiyla alirsin canim insallah bebisini kucagina bu arada ben hissediyorum azcik kiprasmalar sizdede varmi acep
asyaaaa bi ikimiz kaldik sanirim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?