hayirlisiyla alirsin canim insallah bebisini kucagina bu arada ben hissediyorum azcik kiprasmalar sizdede varmi acep
Senin ikinci mı masallah :)ilk bebekte 16-17 hafta diyorlar ama sabirsizlaniyoruz ben de İnan cinsiyet belli mı peki ?
bende 3 4 kere hissettim
Senin ikinci mı masallah :)ilk bebekte 16-17 hafta diyorlar ama sabirsizlaniyoruz ben de İnan cinsiyet belli mı peki ?
ikinci gebeliklerde erken hissediliyomus canim tik tik atiyo orda arada valla benimde cikarip sevesim var amma ne yalan søliyim hamileligin tadini cikariyom sabirsizlanmiyom okadar basimda bitane haydut olunca:)))
benim ikinci canim cinsiyette daha belli deyil norvecte yasiyorum ben burda øle her ay ultrasyona almiyolar18. hafta gircem bi sansimiz varsa øgrencez inallah
bişey diyimmi bugun arkadaşlarla konuştuk bende sindire sindire yaşıyom hiç acelem yok hatta bide biliyom başıma gelcekleri ahahha kızım kocasman oldu 5 yaşında gece yat sabah kalk ama nasıl bi bebk özlemi var belli değil
ay gider ondada ters oluveriri ben 24 unde gidicem nasipse senin oğlusun mu var
al bendende okadar ustelik benim oglusum daha 2,5 yasinda napcam bilmiyorum allah yardimcimiz olsun
evet canim yaa simdi gønlumden kiz geciyo amma nasip iste:)
Kızlar ben kaçtım iyi geceler herkese öpüyorum
istanbulda oturan arkadaşlarım az önce ekim topiğinde okudum bakırköydekı C&A mağazası taş urunler 3 tl den başlıyomuş bi uye 11 urun almış 49 tl vermış hepsi birbirinden guzel magaza 23 mayısa kadar indirimdeymiş haberiniz olsun gecekten kalıteli urunlerı var
evet canım ateşli romatizma geçirdim ve tedavisi yok gibi bişey aylık iğnesi var bide bebe aspirini ben iğneyi vurunmuyordumcanım yaa geçmiş olsun tam okuyamadım atlamışta olabilirim romatizmamı vardı sende? sıkma canını on göre beslenirsin dikkat edersin önemli olan seni iyi yönlendrecek doktoru bulman.
:44: neden yiyemiyorsun tatlım iştahın mı yok?
kocamannnnn günaydın herkese ben gibi sabah kadar uyuyamayanlara ise merhaba
gecem çok kötü geçti 12 de kusmaya başladım sabaha kadar kustum boğazımdan kan geldi sonun da oturdum ağladım neden böyle oldum diye
dokunacak bişeyde yememiştim ama içtiğim su bile çıktı
boğazım çok kötü şimdi
evet canım ateşli romatizma geçirdim ve tedavisi yok gibi bişey aylık iğnesi var bide bebe aspirini ben iğneyi vurunmuyordum
bu aylarda ayaklarım ve ellerimde uyuşma olurdu
şimdide var ama hamilelikten mi yoksa romatizmadan mı bilemedim
romatizmadan oluyorsa bebeğe zararım olur mu olmaz mı bilemedim
bulantıdan bişey yiyemiyorum canım
mutfaga giriyorum gönlümü gezdiriyorum canım hiç birini de istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?