2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ikinci gebeliklerde erken hissediliyomus canim tik tik atiyo orda arada valla benimde cikarip sevesim var amma ne yalan søliyim hamileligin tadini cikariyom sabirsizlanmiyom okadar basimda bitane haydut olunca:)))

bişey diyimmi bugun arkadaşlarla konuştuk bende sindire sindire yaşıyom hiç acelem yok hatta bide biliyom başıma gelcekleri ahahha kızım kocasman oldu 5 yaşında gece yat sabah kalk ama nasıl bi bebk özlemi var belli değil

al bendende okadar ustelik benim oglusum daha 2,5 yasinda napcam bilmiyorum allah yardimcimiz olsun

evet canim yaa simdi gønlumden kiz geciyo amma nasip iste:)

ay cnm inşalla kzın olur benim hayatta en çok istediğim şeylerden bi tanesiydi kız evlat ilki kz ya şimdi biraz daha rahatım cinsıyet konusunda kızımda daha heyecanlıydım bizim nazlımızda ay ters tı sağolsun

istanbulda oturan arkadaşlarım az önce ekim topiğinde okudum bakırköydekı C&A mağazası taş urunler 3 tl den başlıyomuş bi uye 11 urun almış 49 tl vermış hepsi birbirinden guzel magaza 23 mayısa kadar indirimdeymiş haberiniz olsun gecekten kalıteli urunlerı var

Hımm Bakırköy bana 20 dk.uzaklıkta,o tarihe kadar yolumu düşürmeye çalışayım.Sağol şekerim

kocamannnnn günaydın herkese ben gibi sabah kadar uyuyamayanlara ise merhaba
gecem çok kötü geçti 12 de kusmaya başladım sabaha kadar kustum boğazımdan kan geldi sonun da oturdum ağladım neden böyle oldum diye
dokunacak bişeyde yememiştim ama içtiğim su bile çıktı
boğazım çok kötü şimdi

evet canım ateşli romatizma geçirdim ve tedavisi yok gibi bişey aylık iğnesi var bide bebe aspirini ben iğneyi vurunmuyordum
bu aylarda ayaklarım ve ellerimde uyuşma olurdu
şimdide var ama hamilelikten mi yoksa romatizmadan mı bilemedim
romatizmadan oluyorsa bebeğe zararım olur mu olmaz mı bilemedim
bulantıdan bişey yiyemiyorum canım
mutfaga giriyorum gönlümü gezdiriyorum canım hiç birini de istemiyor

günaydın herkesee

canım çok geçmiş olsun. bende hastaneye bulantı için yatmadan önceki gün aynı senin gibi sabahlara kadar kan gelesiye kadar kusmuştum. çok kötü hissediyor insan kendini...
şimdi bir çözüm buldum evde hiç birşey yemiyorum. az önce su içtim 10 dk.ya kalmadan yine çıkardım. dışarda yiyp içiyorum. annemde falan o zaman istifra etmiyorum.
seninde öyle bir şansın vasa mutlaka dene derim. canım ne çekiyorsa alıp götürüp orda yiyorum. dün gece sokakata bile yedim :))
çünkü evime karşı tik oluştu yalnızım birde o yüzden her fırsatta istifra ediyorum.
oralarda tıp fakültesi gibi kapsamlı araştırma hastanesi varsa mümkünse git. yada prof. dr. falan. gerçekten çok şey farkediyor.

hoşgeldin canım
bugun gideceğim doktor baya bilgili ve ilgili canım dün alınan tüm tahlillerin sonuçlarını bugun gideceğim doktora göstereceğim
kan sayımım da düşük olan çok sey var bir kaçı da yüksek
ama dediğin gibi faküte hastanesinede gidebilirim ama önce doktoru araştırmam lazım fakülte yakın bana her ikiside yakın abimlerle konusayım bir onların çevresi var doktoru araştırsınlar sonra hastaneye bakarım
canım bulantım vardı ama dün gece kadar olmamıştım hiç yatakda değil halının ortasın da yattım
senin bulantıların hafiflemedimi hiç

bulantılarım günün 10 saati çok şiddrtli bir daha orta şiddette devam ediyor. evde olmamaya çalıştığım halde mutlaka sabahları 6,30 kalkıp safra çıkarıyorum. gece 11,30 da eve geliyorum son yediğim şeyi sindirmediysem onu da çıkarıyorum. ağır geçiyor yani.

birde ben yemekten sonra çok fenalaşıyorum. elim ayapım uyuşmuş gibi oluyor çarpıntım oluyor. göz kararmasıda yaşıyorum.

bebişler sağ sağlıklı olsun da avutucaz kendimizi bir şekilde.

Gunaydin kizlar,

İyi olanlara masallah, bulantisi yada baska skintisi olanlara gecmis olsun diyorum:)

Ben iki gundur dis agrisi cekiyorum. 20lik disim iltihaplandi ve cene kemigimin sol tarafi dokunulamayacak sekilde agriyor. Agzimi acamiyorum. Off napicam bilemiyorum (

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…