ayy oradaki tulumlara bayıldım hayırlısıyla artık cinsiyetini öğrensek de başlasak alışverişeeee
ben de senin gibiydim domestosla yatıp domestosla kalkıyordum ki biyologum ve zararlı biliyorum ona rağmen vazgeçemiyordum. son bir yıldır dedim napıyorsun sen kendine ve çevrene olan zararının farkında mısın? sonra bıraktım ayda 1 kez cif ve domestos kullanıyorum. bunun dışında günlük temizliğimi amwayin locu ya da arap sabunu ile yapıyorum. evi temizlerkende kadın aldığım zamanlar dip köşe iyice temizletiyorum o zaman domestos serbest oluyor (evi yine locla sildiriyorum daha uzun süre temiz kalıyor) onun dışında kendim sil süpür yaptığımda fakirin buharlı temizleyicisini kullanıyorum. kızlar sağlık çok önemli deterjan kokuları ve içerikleri bizler için çok ama çok zararlı. ben çamaşır bulaşık el ve makina hepsini amway kullanıyorum diğerleri gibi deterjan kokusu ve ağır kimyasalları yok. çocuklarımıza temiz bir çevre bırakmak istiyorsak, temiz sağlıklı su içsinler, kanserojen olmayan besinlerle beslensinler istiyorsak lütfen şu deterjan çılgınlığından uzak duralım. fazla deterjan iyi temizlemez aksine zehirler. bizim suya karıştırdığımız her deterjan suyu temizleyen yararlı bakterileri öldürüyor, artı o kanserojenler atık sulara atık sularla yer altı sularına ve yer altı sularıyla bizlerin yediği sebze meyvelere karışıyor. tekrar bize dönüyor yani, kendi kendimizi zehirlemeyelim.
çok bakteri vs korkunuz varsa eğer, sirkeyle de temizlik yapabilirsiniz mutfak tezgahı, lavabo içi, tuvaletler mesela. hem yararlı bakteriler için iyi, hem de zararlılar için kötüdür. kokusundan rahatsızsanızda üzerine arap sabunu temizliği yapın biraz havalandırın bişey kalmaz. lütfen duyarlı olalım, hepimizin çocukları güzel ve sağlıklı bir dünyada büyüsün :)
bebişim hamileyken de kullanma ayrıca ZARARLI!!!!
Maya Uygarlığı (Mayalar) (Maya Tarihi Hakkında Herşey)
Mayalar
Orta Amerika'nın Kızılderili halkı. Kelimenin tam anlamıyla maya, Yucatan yarımadası yerlilerine ve onların anadillerine verilen addır. Bununla birlikte, eski maya medeniyeti. Mayaların kültür bölgesi veya maya-kişe dil gruplarını belirtmek gibi çeşitli ve geniş anlamlar da taşır.
mayalar bunlarmış canımmm
canım sana daha öncede yazdım ama görmedin galiba
gülden arkadaşla hediyeleşeceksiniz özel mesaj atamasan bile telefonla irtibata geçin diye
siizn için süpriz değil adres veriyorsunuz zaten telefonda verebilirsiniz ve telefonda verebilirsin adres bilgilerini
Kızlar bugün rüyamda tombiş bi oğlan gördüm,daha doğrusu benim çocuğummuş ve 1 yaşlarında elimde çorba kasesi içine ekmek doğradım ve peşinde koşturdum.(yeğenime de az koşturmadım)
Yarısından çoğunu yedi..Süt vermeye çalışıyorum ama sütüm yoktugöğsümü sıkıyorum süt bitmişti,dr umu bile gördüm.
Artık normal gıdalar vereceksin diyordu.Rüyaya bak...
Çok tosuncuktu ama yaaa babası iri yarı uzundur ona mı çekecek ne
--Bu arada bulemsu'cuğum geçmiş olsun dikkat et kendine
İdeal kilomdan 21 kilo fazlalıkla hamile kaldım....
Daha kilo alırsam çatlarım gibi geliyor ooofff çok korkuyorum......
ayy canım benim ne güzel bir rüya görmüşsünbenim de rüyamda duş alırken tek taşımın taşı düştü :2: ayy rüyamda bile ağladım... ama neyseki taşım küvetin içindeydi
ben doktora gidiyorum dua edin bakalım gözümede canım sıkıldı şimdi inş doktor içimi rahatlatır
bu sabah herkes bişilerden şikayetçi, bende bütün gece uyuyamadım cnm,, sanada geçmiş olsun vücudumuz güçsüzleşiyor, mutlaka yumurta ye her gün süt iç ?
geçmiş olsun çok..doktora gittin mi??
ben doktora gidiyorum dua edin bakalım gözümede canım sıkıldı şimdi inş doktor içimi rahatlatır
Öyle bi rüyaydı ki gerçek gibiydi,uyanınca bi baktım sessizlik :))
Rüyanda ağladıysan iyi,güzel bir haber alır sevinirsin.Hem taşın da gitmemiş..Aaah ah tek taş deyince içim sızlar bende eşim evleme teklif ettiğinde taktığı pırlantayı denize düşürmüştüm.
Ama parmağımı öyle sıkardı ki hiç çıkarmadım akıl da etmedim çıkarmayı,saatlerce ağlamıştım.İnan maddi değerinden değil,çok özel bi anda taktığı için manevi değerine ağlamıştım..
Bakalım kısmetse doğumda yenisini bekliyorum
hamile destek yastığı alsınmı eşim? sen beğen ben alayım dedi...kullanışlımı? ne dersiniz? kararsız kaldım yaa...
Shuma Hamile Yastığı ve Emzirme Yastığı
şu hoşuma gitti ama bilemedim..size danışayım dedimm:44:
Canım çok geçmiş olsun, gözündeki kanlanma uykusuzlukla beraber kusmanın verdiği zorlamadan kaynaklanıyordur, sıkma canını. İnşallah hayırlı haberlerle gel tatlım.
Bu hafta benim için de çok zor geçiyor kızlar, hem bulantı kusmalarım geçmedi halen, sanki midemden üst tarafta yara varmış gibi sürekli sızlıyor, hem uyuyamıyorum doğru düzgün, hem de burnum kanıyor her sabahBazen işe gelmek ölüm gibi geliyor bana.
Moonsun tatlım senin yaşadığın gibi bir olay da dün ben yaşadım, operasyon müdürümüz beni görmemiş, arkadaşlara ne zaman bırakacak işi diye soruyor oysaki ben içeri odada duyuyorum. Sonra arkadaşlar içerde olduğumu söyledi ben de çıktım o sırada bana soruyor bu sefer. Sanki işten çıkaracaklar gibiAslında bazen çıksam mı diyorum ama eşim çıkma, çok rahatsın işinde karışanın edenin yok diyor. Çünkü evde oturduğumda başına neler geleceğini iyi biliyor.
Bu arada bir yandan da kpss için hafta sonları kursa gidiyorum kızlar, temmuzda sınav var karnım burnumda girerim artık sınavaUmutluyum kendimden ama eşime işten çıksam dediğimde sınavı kazanamazsan oturursun çocuk bakarsın evde diyor, canımı sıkıyor
aynen öyle canımm Rabbimden dileğim hayırlısıyla bizi onlara onları bize ailemi bize ve bizi aileme hiç kimseye muhtaç etmesin aminn Allah aynı şehire de düşürmesinn aminnndüşersek kavgamız çok olur ben eşimi seviyorum oda beni aramıza cadı girsin istemiyorummm annesi abiisne söyledi hamile oldugumu bir arayıp tebrik etmedi öküzler insan bunu yapmaz yahuuu
Canım çok geçmiş olsun, gözündeki kanlanma uykusuzlukla beraber kusmanın verdiği zorlamadan kaynaklanıyordur, sıkma canını. İnşallah hayırlı haberlerle gel tatlım.
Bu hafta benim için de çok zor geçiyor kızlar, hem bulantı kusmalarım geçmedi halen, sanki midemden üst tarafta yara varmış gibi sürekli sızlıyor, hem uyuyamıyorum doğru düzgün, hem de burnum kanıyor her sabahBazen işe gelmek ölüm gibi geliyor bana.
Moonsun tatlım senin yaşadığın gibi bir olay da dün ben yaşadım, operasyon müdürümüz beni görmemiş, arkadaşlara ne zaman bırakacak işi diye soruyor oysaki ben içeri odada duyuyorum. Sonra arkadaşlar içerde olduğumu söyledi ben de çıktım o sırada bana soruyor bu sefer. Sanki işten çıkaracaklar gibiAslında bazen çıksam mı diyorum ama eşim çıkma, çok rahatsın işinde karışanın edenin yok diyor. Çünkü evde oturduğumda başına neler geleceğini iyi biliyor.
Bu arada bir yandan da kpss için hafta sonları kursa gidiyorum kızlar, temmuzda sınav var karnım burnumda girerim artık sınavaUmutluyum kendimden ama eşime işten çıksam dediğimde sınavı kazanamazsan oturursun çocuk bakarsın evde diyor, canımı sıkıyor
bu yastığı bende görmüştüm çok kullanışlı gibi gözüküyor ama bu durumda eşlerimize yatakta yer kalmayabiilir
aminn kuzum amin...kimseye muhtaç etmesin Rabbim...hani geçenlerde anlattım yaaa kayınvalidem bi t-shirt bile almadı bana hamile kaldığımdan beri diyee...eltime alıyor halen...
tammm bununla ilgili bi olay oldu pazar günü..düğüne gidicezz...geçenlerdeee morhipodan aldığımm incili bi hamile bluzum var onu giydim..eşimde annesinin taaaa biz nişanlıyken aldığı bişeye benzetti..'aaaa annemin aldığımıı falan dedi' bende hayırr herşeyimi olduğu gibi bunuda kendim aldım dedim...bozuldu...ama ben devam ettim...'''şu gelin hamileee, kıyafetleri belki olmuyordurr...bi alayımda çarşıya götüreyimm...bi kaç kıyafet alayım diyen'''' yokki dedim..suratı düştü...lafım sana değil..annene dedim...'o zaman bana ne söylüyün anneme söyle dedi'
bende hayatta söylemem böyleee bişeyi...çok şükürr paramı kazanıyorum..herşeyimi kendim alırım dedimmsustum...
bende eşimi seviyorum...böylee şeyler bizim aramıza girsin istemiyorum ama dönüp dolaşıp ona patlıyorummm yazııkkk
abisigildeee çok ayıp etmişlerr yanii..karınsızlarr....
doğruuu söylüyorsuunnn canımmmm...amannn napayımmmm herşeyy kuzumm içinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?