2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Haklısın canım yaa,inan bende işin o kadar detayını düşünüyorum bazen.Üniversitede ekosistem dersimiz vardı resmen onu anlatmışsın birden aklıma o geldi..:))

Hatta kızarmış yağları bile bazen poşete koyup çöpe atıyorum,lavaboya dökmek istemiyorum.Aynı anlattığın durum onlar için de geçerli..

Zaten artık ne kullanırsak zararlı,ama arap sabunu kokusu da midemi bulandırıyor kendimi bildim bileli işte,bazen diyorum en iyisi sirkeli su galiba..Ama işte içime sinmiyor..

saol canm,, iyiymiş epey yakınmışız
iyi de niye sürekli bunlarla karşılaştırılıyoruz onu anlayabildik mi :)))

ulaşamıyorum ki telefonunu bilsem o da olur.. Güldeeeeeeeenn ! bana telefonunu(sen yazabiliyorsun) özel msjda yazarmısın ??

Kızlar bugün rüyamda tombiş bi oğlan gördüm,daha doğrusu benim çocuğummuş ve 1 yaşlarında elimde çorba kasesi içine ekmek doğradım ve peşinde koşturdum.(yeğenime de az koşturmadım)

Yarısından çoğunu yedi..Süt vermeye çalışıyorum ama sütüm yoktugöğsümü sıkıyorum süt bitmişti,dr umu bile gördüm.
Artık normal gıdalar vereceksin diyordu.Rüyaya bak...

Çok tosuncuktu ama yaaa babası iri yarı uzundur ona mı çekecek ne

--Bu arada bulemsu'cuğum geçmiş olsun dikkat et kendine

ayy canım benim ne güzel bir rüya görmüşsün benim de rüyamda duş alırken tek taşımın taşı düştü :2: ayy rüyamda bile ağladım... ama neyseki taşım küvetin içindeydi

İdeal kilomdan 21 kilo fazlalıkla hamile kaldım....
Daha kilo alırsam çatlarım gibi geliyor ooofff çok korkuyorum......

Korkma canım, yanlız değilsin, bende ideal kilomdan 15 kilo fazlasıyla kaldım
üstelik benim ikiz gebelik ve yaş 34...
Benim tüp bebek olduğu için iğnelerden ilaçlardan epey şişmiştim zaten,, var olan göbeğimi de rahatça saldığımdan beri ortalarda 7 aylık gebe gibi geziniyorum :)) Bundan sonra dikkat edeceğiz kilomuza canm.. İNşallah kontrollü geçer de çok fazla almayız artık.. Ama yanlız olmadığımı bilmek iyi geldi

ayy canım benim ne güzel bir rüya görmüşsün benim de rüyamda duş alırken tek taşımın taşı düştü :2: ayy rüyamda bile ağladım... ama neyseki taşım küvetin içindeydi

Öyle bi rüyaydı ki gerçek gibiydi,uyanınca bi baktım sessizlik :))
Rüyanda ağladıysan iyi,güzel bir haber alır sevinirsin.Hem taşın da gitmemiş..Aaah ah tek taş deyince içim sızlar bende eşim evleme teklif ettiğinde taktığı pırlantayı denize düşürmüştüm.

Ama parmağımı öyle sıkardı ki hiç çıkarmadım akıl da etmedim çıkarmayı,saatlerce ağlamıştım.İnan maddi değerinden değil,çok özel bi anda taktığı için manevi değerine ağlamıştım..

Bakalım kısmetse doğumda yenisini bekliyorum

Son düzenleme:
ben doktora gidiyorum dua edin bakalım gözümede canım sıkıldı şimdi inş doktor içimi rahatlatır

bu sabah herkes bişilerden şikayetçi, bende bütün gece uyuyamadım cnm, , sanada geçmiş olsun vücudumuz güçsüzleşiyor, mutlaka yumurta ye her gün süt iç ?

Ya aslinda cok sut icemiyorum ama sut icmedigim gunler yogurt peynir vs yiyorum. Benim bu 20lik disim sorunluydu zaten ama cekmeyi ihmal ettim. Simdi de korkuyorum cocuga bisey olur diye. İltihap cok zararli diye duydum

geçmiş olsun çok..doktora gittin mi??

Yok hayatim ya gitmedim daha, evde karbonatlu su, tuzlu su vs yaptim, hatta karanfil cignedim ama bana misin demedi

ben doktora gidiyorum dua edin bakalım gözümede canım sıkıldı şimdi inş doktor içimi rahatlatır

Canım çok geçmiş olsun, gözündeki kanlanma uykusuzlukla beraber kusmanın verdiği zorlamadan kaynaklanıyordur, sıkma canını. İnşallah hayırlı haberlerle gel tatlım.

Bu hafta benim için de çok zor geçiyor kızlar, hem bulantı kusmalarım geçmedi halen, sanki midemden üst tarafta yara varmış gibi sürekli sızlıyor, hem uyuyamıyorum doğru düzgün, hem de burnum kanıyor her sabah Bazen işe gelmek ölüm gibi geliyor bana.
Moonsun tatlım senin yaşadığın gibi bir olay da dün ben yaşadım, operasyon müdürümüz beni görmemiş, arkadaşlara ne zaman bırakacak işi diye soruyor oysaki ben içeri odada duyuyorum. Sonra arkadaşlar içerde olduğumu söyledi ben de çıktım o sırada bana soruyor bu sefer. Sanki işten çıkaracaklar gibi Aslında bazen çıksam mı diyorum ama eşim çıkma, çok rahatsın işinde karışanın edenin yok diyor. Çünkü evde oturduğumda başına neler geleceğini iyi biliyor.
Bu arada bir yandan da kpss için hafta sonları kursa gidiyorum kızlar, temmuzda sınav var karnım burnumda girerim artık sınava Umutluyum kendimden ama eşime işten çıksam dediğimde sınavı kazanamazsan oturursun çocuk bakarsın evde diyor, canımı sıkıyor

ayyy canım yaa ben olsam ben de çok kötü olurdum... bu taşım kaybolsa yerine 10misli fazlasını alsa yine de kar etmez

canım ahh sabah işe gelmek, giyinmek o kadar zor kiiii.... yataktan hiç çıkmasam diyorum bütün gün senin de mi iş sorunun var? Allah yardım etsin yaa.iyi ki devletteyim çok şükür.

Hangi grupsun canım sen a mı b mi? sınav bu halde biraz zor olucak ama allahtan geçerliliği 2 yıl

aminn kuzum amin...kimseye muhtaç etmesin Rabbim...hani geçenlerde anlattım yaaa kayınvalidem bi t-shirt bile almadı bana hamile kaldığımdan beri diyee...eltime alıyor halen...
tammm bununla ilgili bi olay oldu pazar günü..düğüne gidicezz...geçenlerdeee morhipodan aldığımm incili bi hamile bluzum var onu giydim..eşimde annesinin taaaa biz nişanlıyken aldığı bişeye benzetti..'aaaa annemin aldığımıı falan dedi' bende hayırr herşeyimi olduğu gibi bunuda kendim aldım dedim... bozuldu...ama ben devam ettim...'''şu gelin hamileee, kıyafetleri belki olmuyordurr...bi alayımda çarşıya götüreyimm...bi kaç kıyafet alayım diyen'''' yokki dedim..suratı düştü...lafım sana değil..annene dedim...'o zaman bana ne söylüyün anneme söyle dedi'

bende hayatta söylemem böyleee bişeyi...çok şükürr paramı kazanıyorum..herşeyimi kendim alırım dedimm sustum...

bende eşimi seviyorum...böylee şeyler bizim aramıza girsin istemiyorum ama dönüp dolaşıp ona patlıyorummm yazııkkk

abisigildeee çok ayıp etmişlerr yanii..karınsızlarr....

tatlımmm bayanın maddi özgürlüğü güzel bişey elbette...ancak huzurun yoksa, daha iyi bi iş bulabilirsen hiç durmaaa benceee ordaa eşinin dediğinee bende üzüldüm...bak temmuzda sınavada girecekmişin...bellimi olurrr kuzunnn hayırlısıylaa rızkıylaa gelecekkk zatennn senin istediğin bi yere atanırsın inşallahh annesii

Son düzenleme:

evet canım ya boşver bizimkiler öteki gelin ve oğullarını mutlu etsinle biz kimiz ya onlara göre evet çok canım sıkıldı zaten benim hamile oldugumu duyduktan sonra eltim ikinci çocuk çalışmalarına başlamıştır bilee yani bir tişört değil 20-30 tl bu kadar olmamalı ama kayseri böyle sanırım canımm kimle konussam kayınvalidesinden yakınıyor

benim bir hocam var kayserilii moonsuncum sen ne yaparsan yap kendini begendiremezsin kayserili kayınvalidelere hizmet et, güler yüzlü ol, hediye al iş yap tatlı dilli ol nafile o yüzden canını üzme derdi hocam bunu söyleyen de erkek bu arada düşün yaniii

doğruuu söylüyorsuunnn canımmmm...amannn napayımmmm herşeyy kuzumm içinnn

alırsan bizi de bilgilendir canım ,sanki bende böyle sırtıma destek olcak birşeye ihtiyaç duyuyorum yatarken,sol taraf ağırlıklı yatınca sırtım ağrıyor sabahları,ya da gece hissediyorum o tutulmayı,sırtüstü yatıyorum biraz.

canım yaaa kıyamam sana ne bu bizim çektiklerimiz moralim benimde bozukk ne demek ne zaman çıkıyorsun yaa hele bir çıkarsınlar seni tazminat açar hakkını sonuna kadar alırsın yok öyle yağma

sen ne işte çalısıyordun canımm kpss evet bende giiriccem çok zor en az 90-95 almalıyım ki atanayım ama zor çok çalısan arkadaslarım 88 i geçemedi ben naparım bilmem bari 80 alsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…