aynı bende o yüzden 7+5 te gitmeyi düşünüyorum.
baysal cım güle güle giysin bebişin inş...
herkese hayırlı cumalar.
teşekkür edrim canım. ben ankaradayım Lütfü Önderoğluna gidiyorum. onun ultrasonu iyi görürüz inşallah. hemde sağlıkla atışını görürüz inşallah. bundan önceki bebeğimde kalp atışı vardı ama çok yavaştı sonrada kaybettik. bunda güçlü duyarız inşallah.
oyyy maşallahhhh hadi gözün aydın darısı bize. bizde 7+4 de gidicezz iştee...seninle herşeyimiz aynı esracık:) bebişler aynı gün doğacaklar gibi gözüküyorrr...
KIZLAAARRRRRRRRRRR :) MELEĞİMİN KALBİNİ DUYDUM BUGÜN ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN AYY ÇOK GÜZEL BİŞEYDİ YAA TIK TIK TIK HIZLI ATIYODU İNANILMAZ Bİ DUYGU YAA AĞLADIM WALLA KESEMDE BAYA Bİ İYİYMİŞ ÇOK ŞÜKÜR HİÇ Bİ SORUNUM YOK HERŞEY İYİ PROGESTAN KULLANIYODUM BIRAK DEDİ GEREK YOK İYİ DEDİ FOLİC ASİTE DEVAM DEDİ İŞTE ÖYLE
kalp atışları başlayınca mide bulantısı başlıyor diyorlar. kalp atışını duyan anneler mide bulantınız varmı?
kızlar birşey soracam doktora gittiğimizde 4+6 idik ama ultrasonra 5+4 çıkmıştı şimdiki randevumuzda 7+1 olacaz acaba kese de 7+6 olarakmı gelişmiş olacak yani duyabilecekmiyiz kalp atışını ki
kızlar birşey soracam doktora gittiğimizde 4+6 idik ama ultrasonra 5+4 çıkmıştı şimdiki randevumuzda 7+1 olacaz acaba kese de 7+6 olarakmı gelişmiş olacak yani duyabilecekmiyiz kalp atışını ki
:) evettt gördümmm aynı gün doğcak bebişlerimiz inşallah.
tatlım regl tarihine göre mi hesaplamıştın, yoksa yumurtlamaya göre mi? sanırım yumurtlamaya göre hesapladığın için böyle çıkıyor. dr nevra nın sitesinde otomatik hesaplayıcıdan bakabilrsin tam gününe.
kalp atışları başlayınca mide bulantısı başlıyor diyorlar. kalp atışını duyan anneler mide bulantınız varmı?
evet canım dun doktorumuz duydu kalp atıslarını ama kucuk te olsa dusuk tehlıkem var oncekı gun ıkı kere lekelenmem oldu onun ıcın gıttım progestan verdı doktor ondanmıdır yoksa kalp atıslarındanmıdır bılmem dun bugun bulantılarım basladı hafıf hafıfAllah bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetıne bebeklerımıze saglık versın saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsınn...
cnm benim daha önce bulantım vs yoktu ancak lekenlenmem oldu ve senn gibi progestan kullanmaaya başladım.bulantılarımda başladı.dr ilaçtan oluyor dedi.bide çokk başım dönüyor.
canım lekelenmen nasıl oldu benım oncekı gun once pembe oldu sonra gecede baya kırmızıya yakındı akıntıyla bırlıkte geldı kanama seklınde degıl ama cok korktum( ılacta aynen bulantı ve asırı bas donmesı yapıyor bebeklerımız saglıklı olsunda cekıcez mecbur
benim çok akıntım oluyor,pazar günüde akıntı kahverengi lekeye döndü ama aşırı değildi.yinede görünce dünya başıma yıkıldı resmen.hemen bi hemşire velim var aradım.yat ve sabah hemen dr git dedi gittim.pazartesi sabahta azcık leke oldu.sonrada kesildi.bebeğimi kaybetmek istemiyorum.inşallah rabbim sağlıkla kucağımızav verir.
aminnn canım umarım sıkı tutunurlar benım ıkıncı olacak Allah kısmet ederse ... kızımda hıc boyle bısey yasamadım bende cok korktum benım kendı doktorum dun amelıyattaydı o yuzden goremedı baska bır doktor baktı o da pek ılgılenmedı yatırmak ıstedı dırek kızımda okula gıdıyor esım nobetlere kalıyor kalmak ıstemedım oda ılac yazıp yolladı resmen( senın doktorun ne gıbı onerılerde bulundu ???
ben de bugün saat 5 te bebeğimi görmeye gideceğim ilk kez inşallah keseyi görürüz. bu merak öldürecek beni. gitmekle gitmemek arasında kaldım ve gitmeye karara verdim çok hecanlıyım ve korkuyorum.. ağlayıp duruyorum. hala inanamıyorum aylarca hamile kalamadıgım için bütün sayfaları hatmettim burda, şimdi sanki hala olmayan bişeyden bahsediyomuşum gibi geliyo. şaşkın hissediyorum. dua edin kızlar..
sakin ol dua et canım,Rabbim inşallah dr çıkışında yüzünü güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?