2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Umarım hayırlısı ile görürüsün atışını, bende kasım annesi olucam inşallah 6+1 de kalp atışını göremedik, buğün randevum var. Lütfü Önderoğlu' nu banada önerdiler. Memnunmusun, fiyatı nasıl , 15 günde 2 kez gidilince bir mi muayane ücreti alıyor, doğumu nasıl yapıyormuş? bilgi veririsen çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

kızlar birşey soracam doktora gittiğimizde 4+6 idik ama ultrasonra 5+4 çıkmıştı şimdiki randevumuzda 7+1 olacaz acaba kese de 7+6 olarakmı gelişmiş olacak yani duyabilecekmiyiz kalp atışını ki

süppperrrr
tebrik ederim canım, darısı başımız inşallah
kaçıncı haftan senin?

kalp atışları başlayınca mide bulantısı başlıyor diyorlar. kalp atışını duyan anneler mide bulantınız varmı?

canımm daha dün gördüm kalp atışını. ama sanırım bu dediğin doğru olabilir. midem biraz tuhaflaşmaya başladı :26::26:

kızlar birşey soracam doktora gittiğimizde 4+6 idik ama ultrasonra 5+4 çıkmıştı şimdiki randevumuzda 7+1 olacaz acaba kese de 7+6 olarakmı gelişmiş olacak yani duyabilecekmiyiz kalp atışını ki

tatlım regl tarihine göre mi hesaplamıştın, yoksa yumurtlamaya göre mi? sanırım yumurtlamaya göre hesapladığın için böyle çıkıyor. dr nevra nın sitesinde otomatik hesaplayıcıdan bakabilrsin tam gününe.

bilmiyimki walla:44: ama mantıklı, inşallah öyledir
biz de bir hafta geriden geliyoruz

adet tarihine göre olan 1 hafta geri olan diğeri ise doktorun keseye bakıp sölediği canım

kalp atışları başlayınca mide bulantısı başlıyor diyorlar. kalp atışını duyan anneler mide bulantınız varmı?

evet canım dun doktorumuz duydu kalp atıslarını ama kucuk te olsa dusuk tehlıkem var oncekı gun ıkı kere lekelenmem oldu onun ıcın gıttım progestan verdı doktor ondanmıdır yoksa kalp atıslarındanmıdır bılmem dun bugun bulantılarım basladı hafıf hafıf Allah bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetıne bebeklerımıze saglık versın saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsınn...

cnm benim daha önce bulantım vs yoktu ancak lekenlenmem oldu ve senn gibi progestan kullanmaaya başladım.bulantılarımda başladı.dr ilaçtan oluyor dedi.bide çokk başım dönüyor.

cnm benim daha önce bulantım vs yoktu ancak lekenlenmem oldu ve senn gibi progestan kullanmaaya başladım.bulantılarımda başladı.dr ilaçtan oluyor dedi.bide çokk başım dönüyor.

canım lekelenmen nasıl oldu benım oncekı gun once pembe oldu sonra gecede baya kırmızıya yakındı akıntıyla bırlıkte geldı kanama seklınde degıl ama cok korktum ( ılacta aynen bulantı ve asırı bas donmesı yapıyor bebeklerımız saglıklı olsunda cekıcez mecbur

benim çok akıntım oluyor,pazar günüde akıntı kahverengi lekeye döndü ama aşırı değildi.yinede görünce dünya başıma yıkıldı resmen.hemen bi hemşire velim var aradım.yat ve sabah hemen dr git dedi gittim.pazartesi sabahta azcık leke oldu.sonrada kesildi.bebeğimi kaybetmek istemiyorum.inşallah rabbim sağlıkla kucağımızav verir.

aminnn canım umarım sıkı tutunurlar benım ıkıncı olacak Allah kısmet ederse ... kızımda hıc boyle bısey yasamadım bende cok korktum benım kendı doktorum dun amelıyattaydı o yuzden goremedı baska bır doktor baktı o da pek ılgılenmedı yatırmak ıstedı dırek kızımda okula gıdıyor esım nobetlere kalıyor kalmak ıstemedım oda ılac yazıp yolladı resmen ( senın doktorun ne gıbı onerılerde bulundu ???

benim dr istirahat önerdi,2 hafata rapor yazalım dinlen dedi.arabalara fazla inip binme dedi.ama ben apor alamıyorum çalışmam lazım.sınıfta zaman zaman uzanıyorum.servisle geliyorum okula,nasıl yapcam bilemedim.çalışmazsam zorlanırız.zaten ücretli öğretmenlik yapıyorum.tek maaşla hem kira hem geçim zor.para biriktirmk lazım bebek için.belki diceksinki iş bebekten önemlimi ama inan durum zor.birilerine de muhtaç olmak istemiyorum.eabbime dua ediyorum sağlık versinde çalışayım.yoksa naparız bilmiyorum,

ben de bugün saat 5 te bebeğimi görmeye gideceğim ilk kez inşallah keseyi görürüz. bu merak öldürecek beni. gitmekle gitmemek arasında kaldım ve gitmeye karara verdim çok hecanlıyım ve korkuyorum.. ağlayıp duruyorum. hala inanamıyorum aylarca hamile kalamadıgım için bütün sayfaları hatmettim burda, şimdi sanki hala olmayan bişeyden bahsediyomuşum gibi geliyo. şaşkın hissediyorum. dua edin kızlar..

sakin ol dua et canım,Rabbim inşallah dr çıkışında yüzünü güldürsün.

kese ya da kalp atışını görebilmek için bekleyen, bebeğinin tutunmasını bekleyen ve bunun için tedavi gören tüm annişlerin, Rabbim bu cuma gününde dualarını kabul etsin. Dilerim hepimiz sağlıklı ve güzel hamilelikler geçiririz:)

sakin ol dua et canım,Rabbim inşallah dr çıkışında yüzünü güldürsün.

sağol canım seninde riskliymiş sanırım inşallah korktuğun gibi olmaz. bebeğin sıkı dıkı tutunmuştur annesine:)

ben bişey soracağım 3 4 gündür acayip şekilde midemde gaz var sürekli söylemesi ayıp istemeden ağzımdan gaz çıkarıp duruyorum olur olmadık yerde. hayatım boyunca böle bişey yaşamadım bunun çaresi nedir yaşayan bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…