2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım temmuz 2010 dan beri evliyim yaklaşık 2 yıl.. ondan önce de 1.5 yılımız falan var..dediğin gibi yapmak lazım ama sanırım ben o işi beceremiyorumm.. yani evlenmeden önce kendime cok güvenirdim. ama eşimi tanıyınca tüm bildiklerimi unuttum. kesinlikle cok farklı karakterlere sahibiz.. bi de aramızda 7 yaş var. o yıllarca iş hayatında oldugundan, yaşından daha büyük düşünüyo, olgun bi insan. bende öğrenciyken evlenen aklı bir karış havada bi kızım açıkçası. zevk aldıgımız şeyler bile zaman zaman cok farklılk gösteriyo. benim zevk aldıgım şeylerden o çoktaaaan geçmiş oluyo. bi de beni çok fazla değiştirmeye calıştı o. kendine uyarlamaya, yaşımdan büyük düşünmeme zorladı. ama ben buyum. yaşım büyüse de sanırım içim çocuk kalcak. ama insan ne olursa olsun oldugu gibi kabl etmeli karsısındakini. çatışmalarımız çok. ben onun sayesinde olgunlaştım az da olsa. ama o hala memnun değil çogu huyumdan. o kötü bi insan değil. hatta cok cok iyi çevresi tarafından cok sevilen hatta yaşı küçük olmasına rağmen çokk saygı gören bi insan.hatta bu yuzden biraz mükemmel görüyo kendini. e ben de cevrem tarafımdan cok sevilirim. ama işte uyum sağlamakta zorluk çekiyoruz. bazen o kdr bunalıyorumki psikoloğa gitmeyi bile düşündüm. belki yardımcı olur nasıl davranmam konusunda..

aminnn valla ne güzel etmişsin. duayı ihmal etmeyelimmm

seninki futbolcu mu olucak kızzz anaammm vur yavrum vur tepikle birde moonsun teyzen için vur

bir süredir hissetmiyordum korkuyordum, annecimm ben burdayım dedi benim oğluşummm

moonsun teyzesş onun tepüğünden nolcekk vursun vur annecimmm teyzen içinn

moonsun yavrusu çak teyzem sende annene görsün

canım yaş meselesine inanmıyorum ben... dediğin gibi senden daha fazla görmüş olabilir ama sen de kadınsın...babam 52 yaşında annem onu öyle bir evirip çeviriyo ki dışardaki sert mizaçlı adam eve geldiğinde evin kedisi gibi oluyor... en önemlisi kendine çok ama çok güvenmelisin... ondan eksik görme kesinlikle kendini... ve pes etme sakın.

bir süredir hissetmiyordum korkuyordum, annecimm ben burdayım dedi benim oğluşummm

ay canımmmm benimkii geçen hafta baya vurduda şimdi uyuyor sanırım sesi çıkmıyor aman sağlıklı olsunlarda varsın vursunlarrrr

ben hala hissetmiyorum yaaaa :26: oda canımı sıkıyor pufff..doktora gidip söylesem mi???

yani yaşı küçük derken..genç dicektim. yoksa 32 yaşında eşim..

benim eşimde 31 yaşında ben 27, 4 buçuk yaş felan var aramızda,

başlarda eşimle bizde ilk yıl çatıştık ortak dünyamızı yaratmaya çalışırken, 2. yıl çok güzeldi, herşeye uyum sağlar olduk, temmuzda 3 yıl olacak ve bu sefer bir bebeğimizde olacak, ben bebek konusunda bu yüzden acele etmedim. insanların birbirini tanıması alışması zaman alıyor tatlım, ama isetese istemese de evde huzur düzen sağlamak adına ortaklığa uymak zorunda, oda bizde,
Allahıma şükür şimdi öyle mızmızlanmalar kavgalar olmuyorr, olsa bile hemen çözülüyor, eşim bana göre çok zıt bir karekterdir, sürekli dışarıda yaşamış ODTÜ mezuunu bir mühendis, ben pek dışarılarda yaşamamış bir kızdım, ama şuan birbirimizi çok tamamlıyoruz, çok seviyorum onu, oda beniiiiiii, biz çok içiçeyizdir :) yani böle el elel kol kola nasıl anlatim işte..
ben memnunum hayatımdan, ama hepp savaştım başlarda, senin gibi acı çektiğim oldu, o bazı şeylerden geçmş yaşamıştı bu zor oluyordu, bence sende savaş ver :) eminim ortak yol bulacaksınız.. sen de oda bazı şeylerden fedakarlık edeceksiniz ve kendi dünyanız olacak, hiç bir zaman ümitsizliğe kapılma

canım ultrasonda hareketli görürsen minik kalbide atıyorsa sorun yok canım kötü şeyler düşünme belki çok sakin olucak annesi gibi

ultrasonda da bi önceki gidişimizde ellerini oynatıyordu ayakları havadaydı bu seferkinde hiç hareket etmiyordu oturuyordu bebeğim çok sakin çokk..

hesiyem geldi kızlar ağla ağla bir hal oldum:) çok duygulandım çok güzeldi:)

gözün aydınnn lavinya hani bakemmm :)
çek hemenn fotosunu
ben hala hissetmiyorum yaaaa :26: oda canımı sıkıyor pufff..doktora gidip söylesem mi???

tatlım çok ufaklar, normaldir bende hissetmedim uzun süredir bu gün hissettim bir :) sıkma canını

Ben de hissedemiyorum tatlım halen, bizim bebişler büyük ihtimalle kız olacak yaa ondandırrr
Kızlar sanki bebişim büyümüş gibi,, eskiden doktorun bebeğe baktığı yere dokunduğumda daha aşağıda olan sertlik şimdi kasığımdan göbeğime doğru büyümüş durumda. Zaten 14-16 haftalar arası bebişlerimiz nerdeyse iki katı hızla büyüyorlarmış Kocaman olsun meleklerimiiiz, çabucak kavuşalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…