enemm hafif bir tepükk hiseetim :26:
Günaydın kızlar, ferra salon demir ilacı ve aynı anda elevit kullanan varmı?Dün çok midem bulandı (bu arada hamile kaldığımdan beri hiç mide bulan
canım kendimize yeteriz deme... daha ne kadarlık evlisin? şimdiden pes edersen eşin de evden soğur... hiç kurtaramazsın bu durumu... erkekler çocuk gibidir...en akılısını bile kadın istediği yola çevirebilir canım.. kaldı ki senin eşinin çok ciddi bir sorunu yok...sadece dışarıya çok meraklı..evi cazip hale getir. eve gelmekten mutlu olmasını sağla... yaşayacak çok yıllarınız var daha.
Bugün cuma, hepbirlkte amin diyelim.
İnsanın kendine ettiği dua, başkalarına ettiği dua kabul olur derler,inşallah....
Rabbim, sen bizi evlatlarımızı, sevdiklerimi kötülüklerden, kötü niyetli insanlardan, afetlerden koru...
Bizleri evlatlarımızın acısıyla imntihan etme...
Yavrularımıza zarar verecek davranışlardan bizleri uzak tut, koru...
Evlatlarımı bedeni sağlam, aklı sağlam, organları sağlam, sağ-sağlim kucağımıza almayı nasip et....
Amin....
seninki futbolcu mu olucak kızzz anaammmvur yavrum vur tepikle birde moonsun teyzen için vur
hesiyem geldi kızlar ağla ağla bir hal oldum:) çok duygulandım çok güzeldi:)
canım temmuz 2010 dan beri evliyim yaklaşık 2 yıl.. ondan önce de 1.5 yılımız falan var..dediğin gibi yapmak lazım ama sanırım ben o işi beceremiyorumm.. yani evlenmeden önce kendime cok güvenirdim. ama eşimi tanıyınca tüm bildiklerimi unuttum. kesinlikle cok farklı karakterlere sahibiz.. bi de aramızda 7 yaş var. o yıllarca iş hayatında oldugundan, yaşından daha büyük düşünüyo, olgun bi insan. bende öğrenciyken evlenen aklı bir karış havada bi kızım açıkçası. zevk aldıgımız şeyler bile zaman zaman cok farklılk gösteriyo. benim zevk aldıgım şeylerden o çoktaaaan geçmiş oluyo. bi de beni çok fazla değiştirmeye calıştı o. kendine uyarlamaya, yaşımdan büyük düşünmeme zorladı. ama ben buyum. yaşım büyüse de sanırım içim çocuk kalcak. ama insan ne olursa olsun oldugu gibi kabl etmeli karsısındakini. çatışmalarımız çok. ben onun sayesinde olgunlaştım az da olsa. ama o hala memnun değil çogu huyumdan. o kötü bi insan değil. hatta cok cok iyi çevresi tarafından cok sevilen hatta yaşı küçük olmasına rağmen çokk saygı gören bi insan.hatta bu yuzden biraz mükemmel görüyo kendini. e ben de cevrem tarafımdan cok sevilirim. ama işte uyum sağlamakta zorluk çekiyoruz. bazen o kdr bunalıyorumki psikoloğa gitmeyi bile düşündüm. belki yardımcı olur nasıl davranmam konusunda..
bir süredir hissetmiyordum korkuyordum, annecimm ben burdayım dedi benim oğluşummm
moonsun teyzesş onun tepüğünden nolcekkvursun vur annecimmm teyzen içinn
moonsun yavrusu çak teyzem sende annene görsün
bir süredir hissetmiyordum korkuyordum, annecimm ben burdayım dedi benim oğluşummm
moonsun teyzesş onun tepüğünden nolcekkvursun vur annecimmm teyzen içinn
moonsun yavrusu çak teyzem sende annene görsün
ben hala hissetmiyorum yaaaa :26: oda canımı sıkıyor pufff..doktora gidip söylesem mi???
yani yaşı küçük derken..genç dicektim. yoksa 32 yaşında eşim..
demir hapı yaparmış canımm bulantı
canım ultrasonda hareketli görürsen minik kalbide atıyorsa sorun yok canım kötü şeyler düşünmebelki çok sakin olucak annesi gibi
ben hala hissetmiyorum yaaaa :26: oda canımı sıkıyor pufff..doktora gidip söylesem mi???
Bende hiç hissetmiyorum
hesiyem geldi kızlar ağla ağla bir hal oldum:) çok duygulandım çok güzeldi:)
dün okudumda genelde tam olarak 4,5 aylıkken hissedilirmiş canım... bizimkiler zamanını bekliyor belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?