aaaaaaaa
insan hediyeye ağlarmı hiç ? ne ayıp ? onu sana bebeğin aldı :)
gözün aydınnn lavinya hani bakemmm :)
çek hemenn fotosunu
hediyeleri paylaştığımız topiğe tişörtün linkini koydum bir de bebişim için bir tişört var ama onun resmi yok sitede çekip koyarım onu da :)
kızlar hediyem geldi çok çok güzellerrrr bana torpil geçilmiş sanki üç cocuk annesi olunca
çok teşekkür ederim
kızlar hediyem geldi çok çok güzellerrrr bana torpil geçilmiş sanki üç cocuk annesi olunca
çok teşekkür ederim
benim eşimde 31 yaşında ben 27, 4 buçuk yaş felan var aramızda,
başlarda eşimle bizde ilk yıl çatıştık ortak dünyamızı yaratmaya çalışırken, 2. yıl çok güzeldi, herşeye uyum sağlar olduk, temmuzda 3 yıl olacak ve bu sefer bir bebeğimizde olacak, ben bebek konusunda bu yüzden acele etmedim. insanların birbirini tanıması alışması zaman alıyor tatlım, ama isetese istemese de evde huzur düzen sağlamak adına ortaklığa uymak zorunda, oda bizde,
Allahıma şükür şimdi öyle mızmızlanmalar kavgalar olmuyorr, olsa bile hemen çözülüyor, eşim bana göre çok zıt bir karekterdir, sürekli dışarıda yaşamış ODTÜ mezuunu bir mühendis, ben pek dışarılarda yaşamamış bir kızdım, ama şuan birbirimizi çok tamamlıyoruz, çok seviyorum onu, oda beniiiiiii, biz çok içiçeyizdir :) yani böle el elel kol kolanasıl anlatim işte..
ben memnunum hayatımdan, ama hepp savaştım başlarda, senin gibi acı çektiğim oldu, o bazı şeylerden geçmş yaşamıştı bu zor oluyordu, bence sende savaş ver :) eminim ortak yol bulacaksınız.. sen de oda bazı şeylerden fedakarlık edeceksiniz ve kendi dünyanız olacak, hiç bir zaman ümitsizliğe kapılma
merhaba arkadaşlar günaydın herkeslere ben bugün ikili tarama testi sonucumu almaya gittim labaratuvardan sonucumu aldım ama doktorum yokmuş sonucu gösteremedim.çokta merakta kaldım bi bakıp yorumlarmısınız sizin testlerinize göre
KLİNİK DETAYLAR VE TEST SONUÇLARI
ÖNCEKİ NDT : Hayır
ÖNCEKİ DOWN SENDROMU :Hayır
PREV. PRE-ECLAMPSİA : Hayır
İNSÜLİN BAĞIMLI DİABET : Hayır
NUCHAL TR ÖLÇÜM : 1.5 mm ;0.90 MoM
PAPP-A SEVİYESİ : 1mIU/Ml ;0.54 MoM
FREE BCHG SEVİYESİ : 10 mIU/mL ;0.54 MoM
FETAL NAZAL KEMİK : Belirtilmedi
YORUM :
TARAMA SONUCU : Tarama Negatif
DOWN SENDROMU RİSKİ : 1/39000 (Miadında)(veriler kullanılarak alınan sonuç)
DÜŞÜNCE : Yalnız metarnal yaş nedeniyle olan Down sendromu riski ise 1/1300 dir
DÜŞÜNCE : Erken gebelik nediyle bu test NTD yapmaz
Trisomy 18 için yüksek risk kategorisinde değildir.
cok haklısın canım dediklerini dikkate alcam. önceki gibi kendime güvenmem gerek yoksa bu böyle gitmezz... yoksa ben hep haksız olmaya devam edicem.. tavsiyelerin için cok saolcanım yaş meselesine inanmıyorum ben... dediğin gibi senden daha fazla görmüş olabilir ama sen de kadınsın...babam 52 yaşında annem onu öyle bir evirip çeviriyo ki dışardaki sert mizaçlı adam eve geldiğinde evin kedisi gibi oluyor... en önemlisi kendine çok ama çok güvenmelisin... ondan eksik görme kesinlikle kendini... ve pes etme sakın.
benim eşimde 31 yaşında ben 27, 4 buçuk yaş felan var aramızda,
başlarda eşimle bizde ilk yıl çatıştık ortak dünyamızı yaratmaya çalışırken, 2. yıl çok güzeldi, herşeye uyum sağlar olduk, temmuzda 3 yıl olacak ve bu sefer bir bebeğimizde olacak, ben bebek konusunda bu yüzden acele etmedim. insanların birbirini tanıması alışması zaman alıyor tatlım, ama isetese istemese de evde huzur düzen sağlamak adına ortaklığa uymak zorunda, oda bizde,
Allahıma şükür şimdi öyle mızmızlanmalar kavgalar olmuyorr, olsa bile hemen çözülüyor, eşim bana göre çok zıt bir karekterdir, sürekli dışarıda yaşamış ODTÜ mezuunu bir mühendis, ben pek dışarılarda yaşamamış bir kızdım, ama şuan birbirimizi çok tamamlıyoruz, çok seviyorum onu, oda beniiiiiii, biz çok içiçeyizdir :) yani böle el elel kol kolanasıl anlatim işte..
ben memnunum hayatımdan, ama hepp savaştım başlarda, senin gibi acı çektiğim oldu, o bazı şeylerden geçmş yaşamıştı bu zor oluyordu, bence sende savaş ver :) eminim ortak yol bulacaksınız.. sen de oda bazı şeylerden fedakarlık edeceksiniz ve kendi dünyanız olacak, hiç bir zaman ümitsizliğe kapılma
canım ben sonucumu telefonla öğrendim hiç elime gecmedi bu kağıt.. o yuzden yardımcı olamıycam ama inşallahh temizdir annesiii...merhaba arkadaşlar günaydın herkeslere ben bugün ikili tarama testi sonucumu almaya gittim labaratuvardan sonucumu aldım ama doktorum yokmuş sonucu gösteremedim.çokta merakta kaldım bi bakıp yorumlarmısınız sizin testlerinize göre
KLİNİK DETAYLAR VE TEST SONUÇLARI
ÖNCEKİ NDT : Hayır
ÖNCEKİ DOWN SENDROMU :Hayır
PREV. PRE-ECLAMPSİA : Hayır
İNSÜLİN BAĞIMLI DİABET : Hayır
NUCHAL TR ÖLÇÜM : 1.5 mm ;0.90 MoM
PAPP-A SEVİYESİ : 1mIU/Ml ;0.54 MoM
FREE BCHG SEVİYESİ : 10 mIU/mL ;0.54 MoM
FETAL NAZAL KEMİK : Belirtilmedi
YORUM :
TARAMA SONUCU : Tarama Negatif
DOWN SENDROMU RİSKİ : 1/39000 (Miadında)(veriler kullanılarak alınan sonuç)
DÜŞÜNCE : Yalnız metarnal yaş nedeniyle olan Down sendromu riski ise 1/1300 dir
DÜŞÜNCE : Erken gebelik nediyle bu test NTD yapmaz
Trisomy 18 için yüksek risk kategorisinde değildir.
çok teşekkür ederim
ohh yani normal dimi değerler :) bu arada geçen hafta ultrasonda erkek olduğunu söylemişti doktorumuz.demekki gerçekten doğru bu bchg değerine göre yapılan cinsiyet tahminleri.teşekkür ederim canım:)Kuzum bence bir sorun gözükmüyor (tabi doktorun daha iyisini bilir), ense kalınlığı 1,5 mm ve bhcg değerine göre erkek gibi gözüküyor
hayatbanagüzell aras kargo ile görüştünmü canım mesaj yazmışsın ama tam anlamadım eltim gelince çıkmam gerekti o yüzden uzak kaldım özel mesaj yazan arkadaşlar ilgileneceğim hemen
milona hediyeni aldın mı canım özel mesajda sıkıntı olduğu için buraya yazıyorum
çok teşekkür ederim
tamam canım eltimin gelmesi beni mahvettiTatlım ben daha almadım hediyemi, verdiğin bilgiden kargo şirketini aradım şimdi, şubedeymiş bugün iş çıkışı uğrayıp alacağımAkşama kadar çatlarım artık
Güle güle kullan tatlımmm
tamam canım eltimin gelmesi beni mahvettihediyeni akşam al sonra resim eklemeyi unutma
başka kimin hediyesi geldi beysalın hediyesi geldimi :44:
lavinya hediyen geldimi :44:
erca hediyen yarın ulaşır galiba eline canımama bugun de gelebilir
bulemsu vallahi alem kadınsın yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?