2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aaaaaaaa

insan hediyeye ağlarmı hiç ? ne ayıp ? onu sana bebeğin aldı :)

ağlar ağlar hediyesi çok güzel ve anlamlı olunca ağlar tabi:))))

merhaba arkadaşlar günaydın herkeslere ben bugün ikili tarama testi sonucumu almaya gittim labaratuvardan sonucumu aldım ama doktorum yokmuş sonucu gösteremedim.çokta merakta kaldım bi bakıp yorumlarmısınız sizin testlerinize göre

KLİNİK DETAYLAR VE TEST SONUÇLARI
ÖNCEKİ NDT : Hayır
ÖNCEKİ DOWN SENDROMU :Hayır
PREV. PRE-ECLAMPSİA : Hayır
İNSÜLİN BAĞIMLI DİABET : Hayır

NUCHAL TR ÖLÇÜM : 1.5 mm ;0.90 MoM
PAPP-A SEVİYESİ : 1mIU/Ml ;0.54 MoM
FREE BCHG SEVİYESİ : 10 mIU/mL ;0.54 MoM
FETAL NAZAL KEMİK : Belirtilmedi

YORUM :
TARAMA SONUCU : Tarama Negatif
DOWN SENDROMU RİSKİ : 1/39000 (Miadında)(veriler kullanılarak alınan sonuç)
DÜŞÜNCE : Yalnız metarnal yaş nedeniyle olan Down sendromu riski ise 1/1300 dir
DÜŞÜNCE : Erken gebelik nediyle bu test NTD yapmaz
Trisomy 18 için yüksek risk kategorisinde değildir.

hayatbanagüzell aras kargo ile görüştünmü canım mesaj yazmışsın ama tam anlamadım eltim gelince çıkmam gerekti o yüzden uzak kaldım özel mesaj yazan arkadaşlar ilgileneceğim hemen
milona hediyeni aldın mı canım özel mesajda sıkıntı olduğu için buraya yazıyorum

kızlar hediyem geldi çok çok güzellerrrr bana torpil geçilmiş sanki üç cocuk annesi olunca
çok teşekkür ederim

Kuzum çok haklısın her kelimende. Eşlerin en büyük yanlışı birbirlerini değiştirmeye çalışmaları bence, bu yüzden de çatışmalar kaçınılmaz oluyor. Oysa ki herkes farklı bir insan ve biz kadınlar da kabul etmeliyiz ki erkekler çok yüzeysel düşünüyorlar, bizim gibi detaycı değiller. Mesela merveömer arkadaşımız hasta olduğu halde eşi ilgilenmedi diye üzmüş kendisini ama erkekler böyle işte. Biz neler neler düşünürken, onlar sadece kendi akıllarındakilere yoğunlaşıyorlar. Bir şey yapmalarını istiyorsak onlardan beklememek, yüzlerine açık açık şunu yap bunu yap demek her zaman daha olumlu sonuçlar veriyor.

Eşler arası farklılık konusunda da biz aynıyız diyen çok nadirdir herhalde Hele ki ben eşimden tamaaamenn farklıyım. İkimiz de 28 yaşındayız hatta çocukken aynı sınıftaydık, sıra arkadaşmdı orta okulda O zamanlar eşim çok suskundu hiç sesi çıkmazdı, ben kıpır kıpırdım yaramaz erkek çocukları gibiydim, eşimse çok duygusal hemen ağlayan kız çocukları gibiydi :84: Sonrasında liseyi farklı okullarda okuduk ben ankaraya tanıştım onlar burda kaldı derken 2008 de tekrar tesadüf eseri karşılaştık eşimle, sonra başladık, evlendik. Şimdiyse karakterlerimiz tam tersi durumda, eşim kıpır kıpır, çocuk gibi, arkadaş ortamlarında hemen güldürür herkesi, bense tam tersi daha ağır suskun ve daha olgun Bu yüzden çatışmalarımız oluyor ama çok büyük sorunlar olmadıkça hepsi aşılacak şeyler. Allahım yuvamızdan mutluluğumuzu eksik etmesin, bebeklerimizle daha da perçinlensin inşallahhh

Kuzum bence bir sorun gözükmüyor (tabi doktorun daha iyisini bilir), ense kalınlığı 1,5 mm ve bhcg değerine göre erkek gibi gözüküyor

cok haklısın canım dediklerini dikkate alcam. önceki gibi kendime güvenmem gerek yoksa bu böyle gitmezz... yoksa ben hep haksız olmaya devam edicem.. tavsiyelerin için cok saol

ne güzelll canım darısı bize yaa... aslında ben kafayı taktıgım şeyi yaparım ama bazen hiçç takatim kalmıyo mücadeleye.. ama bundan sonra bi bebeğimiz olcak cok daha fazla ihtiyacım var ona bu yuzden mecburum savaşmaya. inşallah erşey daha iyi olur..cok saol desteğin içinnn...

canım ben sonucumu telefonla öğrendim hiç elime gecmedi bu kağıt.. o yuzden yardımcı olamıycam ama inşallahh temizdir annesiii...
kızlar hediyem geldi çok çok güzellerrrr bana torpil geçilmiş sanki üç cocuk annesi olunca
çok teşekkür ederim

güle güle kullan şeker... hani amaa foto, biz de görmek istiyoruzzz

Kuzum bence bir sorun gözükmüyor (tabi doktorun daha iyisini bilir), ense kalınlığı 1,5 mm ve bhcg değerine göre erkek gibi gözüküyor
ohh yani normal dimi değerler :) bu arada geçen hafta ultrasonda erkek olduğunu söylemişti doktorumuz.demekki gerçekten doğru bu bchg değerine göre yapılan cinsiyet tahminleri.teşekkür ederim canım:)

Tatlım ben daha almadım hediyemi, verdiğin bilgiden kargo şirketini aradım şimdi, şubedeymiş bugün iş çıkışı uğrayıp alacağım Akşama kadar çatlarım artık

çok teşekkür ederim

Güle güle kullan tatlımmm

ohh kargolar gelmiş epeyce. benimki henüz elime ulaşmadı. annemin ev adresini verdim bakalım sizinkileri gördükçe heyecanlanıyoum bende...

hepiniz iyi günlerde sağlıkla huzurla kullanın hediyelerinizi.

önümüzdeki pazartesi gidicem bende ikili test için. çok meraklanıyorum

tamam canım eltimin gelmesi beni mahvetti hediyeni akşam al sonra resim eklemeyi unutma
başka kimin hediyesi geldi beysalın hediyesi geldimi :44:
lavinya hediyen geldimi :44:
erca hediyen yarın ulaşır galiba eline canım ama bugun de gelebilir

bulemsu vallahi alem kadınsın yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…