ee anne olmak kolay değilDeğilll miii?? Her an her şeye yetebiliyorr,yetişebiliyorr, organizasyon süpperr,, tamm anne
2'li test sonuçlarım gelmiş kızlar da ben anlamadım
Ense kalınlığı :0.7 mm
Beta hcg:65.5 ng/ml - 1.63 düzeltilmiş MOM diyor..
Bu ne ki şimdi
ense kalınlığın normalmis çok şükür sanırım 1.1 den aşağıda olanlar sağlıklı sayılıyordu sanırım unuttum ben 2 sene önce yaptırmıştım halbuki. ne zaman dr a göstereceksin?
merhaba arkadaşlarnasılsınız..
aranızda bebişinin cinsiyetni öğrenen varmı? listeye baktımda henüz kimsede cinsiyet yazmıyor. kaçıncı haftada öğrenildiğini merak ediyorum.
canım hemen hemen herkes öğrendi sanırım cinsiyetini ama liste henüz düzenlenmedi sanırım.bende geçen hafta öğrendim oğlum olacağını.sanırım 12 yada 13 haftada öğrenebilirsin ikili tarama için gittiğinde
alemim demi eşim benzerim yok benim :86::90:
alemim demi eşim benzerim yok benim :86::90:
şaka bir yana da kızlar hediyesini alamayan arkadaşlar inş en kısa zamn da alırlar
family, beysal,er_ca, beklemedeler
almina _göksunu alması lazım hediyesini kargo iletildi gözüküyor ama almina_göksudan haber almadık
inşş sorunsuz biter çekilişimiz
ben çok memnun oldum bu hediyeleşmeden sevdim heyecanını yani
hayatbanagüzell aras kargo ile görüştünmü canım mesaj yazmışsın ama tam anlamadım eltim gelince çıkmam gerekti o yüzden uzak kaldım özel mesaj yazan arkadaşlar ilgileneceğim hemen
milona hediyeni aldın mı canım özel mesajda sıkıntı olduğu için buraya yazıyorum
kızlar hediyem geldi çok çok güzellerrrr bana torpil geçilmiş sanki üç cocuk annesi olunca
çok teşekkür ederim
ohh kargolar gelmiş epeyce. benimki henüz elime ulaşmadı. annemin ev adresini verdim bakalım sizinkileri gördükçe heyecanlanıyoum bende...
hepiniz iyi günlerde sağlıkla huzurla kullanın hediyelerinizi.
önümüzdeki pazartesi gidicem bende ikili test için. çok meraklanıyorum
tamam canım eltimin gelmesi beni mahvettihediyeni akşam al sonra resim eklemeyi unutma
başka kimin hediyesi geldi beysalın hediyesi geldimi :44:
lavinya hediyen geldimi :44:
erca hediyen yarın ulaşır galiba eline canımama bugun de gelebilir
2'li test sonuçlarım gelmiş kızlar da ben anlamadım
Bu ne ki şimdi
ben uyarım canım katılım olursa eğer
evet sadece gönül bağın var karşılık beklemiyorsun tam peygamber sünneti yaşıyorsun yani
iyi canım bir kişi daha hediyesini aldı gözüyle bakıyorum ben ayrıcaaaaa resim bekliyoruz sendenARAS KARGO İLE GÖRÜŞTÜM KARGOM ONLARDAYMIŞ CANIM İŞ YERİME GETİRECEKELR 2 GİBİ GELİR HERALDE
enemm gözün aydınn
güle güle kullan canımsaol canım seninkide gelsin bir an önce :)
geldi canım:)
ense kalınlığın normal canım. iyi yani:) B-hcg cinsiyet değerine göre seninki tutmuyor, kız olması gerekirdi benim testimde 20 gündür doktorumda bakalım bende ne yazıyor B-hcg:)
valla yapalım çok güzel oluyor:)
merhaba arkadaşlarnasılsınız..
aranızda bebişinin cinsiyetni öğrenen varmı? listeye baktımda henüz kimsede cinsiyet yazmıyor. kaçıncı haftada öğrenildiğini merak ediyorum.
cok haklısın canım dediklerini dikkate alcam. önceki gibi kendime güvenmem gerek yoksa bu böyle gitmezz... yoksa ben hep haksız olmaya devam edicem.. tavsiyelerin için cok saol
ne güzelll canım darısı bize yaa... aslında ben kafayı taktıgım şeyi yaparım ama bazen hiçç takatim kalmıyo mücadeleye.. ama bundan sonra bi bebeğimiz olcak cok daha fazla ihtiyacım var ona bu yuzden mecburum savaşmaya. inşallah erşey daha iyi olur..cok saol desteğin içinnn...
canım ben sonucumu telefonla öğrendim hiç elime gecmedi bu kağıt.. o yuzden yardımcı olamıycam ama inşallahh temizdir annesiii...
güle güle kullan şeker... hani amaa foto, biz de görmek istiyoruzzz
hcg 65,5 50 nin üstü kız derler benimde 67 küsür çıktı senin gibi bana da erkek dediler bakalım nolcakk2'li test sonuçlarım gelmiş kızlar da ben anlamadım
Bu ne ki şimdi
saol canım seninkide gelsin bir an önce :)
geldi canım:)
ense kalınlığın normal canım. iyi yani:) B-hcg cinsiyet değerine göre seninki tutmuyor, kız olması gerekirdi benim testimde 20 gündür doktorumda bakalım bende ne yazıyor B-hcg:)
valla yapalım çok güzel oluyor:)
rica ederim tatlım
hcg 65,5 50 nin üstü kız derler benimde 67 küsür çıktı senin gibi bana da erkek dediler bakalım nolcakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?