2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Değilll miii?? Her an her şeye yetebiliyorr,yetişebiliyorr, organizasyon süpperr,, tamm anne
ee anne olmak kolay değil
bazen öyle bir olay olur ben hemen çıkış kapısını bulurum eşim ne zamandır planlıyorsun bunu der

2'li test sonuçlarım gelmiş kızlar da ben anlamadım

Ense kalınlığı :0.7 mm
Beta hcg:65.5 ng/ml - 1.63 düzeltilmiş MOM diyor..

Bu ne ki şimdi

merhaba arkadaşlar nasılsınız..

aranızda bebişinin cinsiyetni öğrenen varmı? listeye baktımda henüz kimsede cinsiyet yazmıyor. kaçıncı haftada öğrenildiğini merak ediyorum.

Bu ne ki şimdi

ense kalınlığın normalmis çok şükür sanırım 1.1 den aşağıda olanlar sağlıklı sayılıyordu sanırım unuttum ben 2 sene önce yaptırmıştım halbuki. ne zaman dr a göstereceksin?

[SUB][/SUB]
ense kalınlığın normalmis çok şükür sanırım 1.1 den aşağıda olanlar sağlıklı sayılıyordu sanırım unuttum ben 2 sene önce yaptırmıştım halbuki. ne zaman dr a göstereceksin?

p.tesi göstericem randevumuz var p.tesi'ye bakalım... Doktorumuz ne diyecek ?

Cinsiyetler hafif hafif belli olmaya başladı... Mesela bana erkek dediler :)

aranızda bebişinin cinsiyetni öğrenen varmı? listeye baktımda henüz kimsede cinsiyet yazmıyor. kaçıncı haftada öğrenildiğini merak ediyorum.

canım hemen hemen herkes öğrendi sanırım cinsiyetini ama liste henüz düzenlenmedi sanırım.bende geçen hafta öğrendim oğlum olacağını.sanırım 12 yada 13 haftada öğrenebilirsin ikili tarama için gittiğinde

liste güncellenmemiş ama anket sonuçlarından gördüm çoğu kişi öğrenmiş. benimde haftaya 18 mayısta randevum var. 12 haftalık oluyoruz o zaman. bakalım belki dr tahmini birşey söyler belkide birdahaki ay geldiğinde söyleriz der. bir kızım var , şuanda oğlum olmasınıda istiyorum kızım olmasınıda istiyorum. kızıma kız kardeş lazım diyorum, bir yandanda bir kızım var birde oğlum olsun diyorum. biraz duygularım karışık bu konuda.

şaka bir yana da kızlar hediyesini alamayan arkadaşlar inş en kısa zamn da alırlar
family, beysal,er_ca, beklemedeler
almina _göksunu alması lazım hediyesini kargo iletildi gözüküyor ama almina_göksudan haber almadık
inşş sorunsuz biter çekilişimiz
ben çok memnun oldum bu hediyeleşmeden sevdim heyecanını yani

evet yaa arasıra yapalım bunu... herkes çok mutlu oluyor farkındaysan... tanımadığın sadece burdan gönül bağı kurduğun insanlardan hediye almak çok güzel bir duygu...

ben uyarım canım katılım olursa eğer
evet sadece gönül bağın var karşılık beklemiyorsun tam peygamber sünneti yaşıyorsun yani

Bizz geldikkk yemek yedik patronla iş konuştuk biraz hava aldık ve geldikkk :119:

hediyeleşmek çok güzel oldu yaa burada kimse kimseyi tanımıyor ama süper oldu :128:

doğumuumuza yakında bebiş kıyafetleri hediyeleşirizz ay çokk heyecanlıııı ay inşallah o güzel günleri görürüz hep birliktee

ARAS KARGO İLE GÖRÜŞTÜM KARGOM ONLARDAYMIŞ CANIM İŞ YERİME GETİRECEKELR 2 GİBİ GELİR HERALDE

kızlar hediyem geldi çok çok güzellerrrr bana torpil geçilmiş sanki üç cocuk annesi olunca
çok teşekkür ederim

enemm gözün aydınn

saol canım seninkide gelsin bir an önce :)

geldi canım:)

Bu ne ki şimdi

ense kalınlığın normal canım. iyi yani:) B-hcg cinsiyet değerine göre seninki tutmuyor, kız olması gerekirdi benim testimde 20 gündür doktorumda bakalım bende ne yazıyor B-hcg:)

ben uyarım canım katılım olursa eğer
evet sadece gönül bağın var karşılık beklemiyorsun tam peygamber sünneti yaşıyorsun yani

valla yapalım çok güzel oluyor:)

ARAS KARGO İLE GÖRÜŞTÜM KARGOM ONLARDAYMIŞ CANIM İŞ YERİME GETİRECEKELR 2 GİBİ GELİR HERALDE

enemm gözün aydınn
iyi canım bir kişi daha hediyesini aldı gözüyle bakıyorum ben ayrıcaaaaa resim bekliyoruz senden

güle güle kullan canım

canım 12-13 te tahmın eıdyo genelde (erkege benzettı)doktoralr keısnlesmesı ıcın 2-3 hafta daha beklıyorlar benım bugunku hamılelık takvımıne bakarsan artık belırgın ultrasonda görebilirsiniz diyor ve ben yarın gıdecegım bakalımmm

rica ederim tatlım

Bu ne ki şimdi
hcg 65,5 50 nin üstü kız derler benimde 67 küsür çıktı senin gibi bana da erkek dediler bakalım nolcakk

oohh sonunda geldi benimde hediyem hemen resim ekliyorum :) çok şükür
gönderen arkadaşım çoooook teşekkür ederim çok güzel bir hediyee

rica ederim tatlım

hcg 65,5 50 nin üstü kız derler benimde 67 küsür çıktı senin gibi bana da erkek dediler bakalım nolcakk

En kesin sonucu sanırım 2-3 hafta sonra alırız. yani bir daha ki kontrole kalır. Hadi bakalım bekle bekleyebilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…