oohh sonunda geldi benimde hediyem hemen resim ekliyorum :) çok şükür
gönderen arkadaşım çoooook teşekkür ederim çok güzel bir hediyee
oohh sonunda geldi benimde hediyem hemen resim ekliyorum :) çok şükür
haydi bakalım gözünaydın canım sevindim bugun eline geçmesine içime sıkıntı olmuştun hediyen günün de eline ulaşmıyacak diye:111:oohh sonunda geldi benimde hediyem hemen resim ekliyorum :) çok şükür
Selam kızlar çok yakın bi arkadaşımın eşi çok rahat normal doğum yaptı ve bana şiddetle şu kitabı önerdi,mutlaka okumalısın diye.Bende başlicam o kitaba..Bi bakın bakalım sizde...
"SİZ BEBEĞİNİZİ BEKLERKEN"
D&R - Kitap | Mehmet Öz | Siz Bebeğinizi Beklerken | 18.49 TL | Hamilelik ve Çocuk Sağlığı
haydi bakalım gözünaydın canım sevindim bugun eline geçmesine içime sıkıntı olmuştun hediyen günün de eline ulaşmıyacak diye:111:
resim ekle meraklandırma bizi haydi bakalım
su çekiliş bitsin ben tesadüfleri anlatacam size hepiniz güleceksiniz
yok herkesler alsın hediyesini sonra söylerim family ve er_ca kaldı hediyesini almayan senide aldı gözüyle görüyorum hikayeyide pazartesiye anlatırım artık :126:Ama ama çatlarız bizzz
ben okuyorum bunu biraz ağır ama güzel bilgiler vermiş tavsiye ederim
yok herkesler alsın hediyesini sonra söylerim family ve er_ca kaldı hediyesini almayan senide aldı gözüyle görüyorum hikayeyide pazartesiye anlatırım artık :126:
malum haftasonu biz kasım anneleri çenemizi dinlendiyoruz :122:
haydi bakalım gözünaydın canım sevindim bugun eline geçmesine içime sıkıntı olmuştun hediyen günün de eline ulaşmıyacak diye:111:
Resim ekle meraklandırma bizi haydi bakalım
resim ekle meraklandırma bizi haydi bakalım
kızlar bana azcık müsade hediye trafiği beni yordu azcık uyuyayım da geleyim
ama herkes mutlu oldu bende mutlu oldum
Selam kızlar çok yakın bi arkadaşımın eşi çok rahat normal doğum yaptı ve bana şiddetle şu kitabı önerdi,mutlaka okumalısın diye.Bende başlicam o kitaba..Bi bakın bakalım sizde...
"SİZ BEBEĞİNİZİ BEKLERKEN"
D&R - Kitap | Mehmet Öz | Siz Bebeğinizi Beklerken | 18.49 TL | Hamilelik ve Çocuk Sağlığı
Merhaba kızlar bende Allah nasip ederse 2012 kasım annesi olacağım beni de aranıza alırmısınız?
şimdi siz söyleyince baktım kitaba çok faydalı görünüyor. Kitap yurdun'dan aldım hem kargo bedava kampanyası varmış, hemde daha uygundu aklınızda olsun
hoşgeldin canımtanıt kendini
yaş?
boy?
kilo?
ilk çocuk mu?
şehir?
çalışıyormusun?
Son Adet tarihi?
Beklenen Doğum tarihi?
şimdi siz söyleyince baktım kitaba çok faydalı görünüyor. Kitap yurdun'dan aldım hem kargo bedava kampanyası varmış, hemde daha uygundu aklınızda olsun
yaş?
boy?
kilo?
ilk çocuk mu?
şehir?
çalışıyormusun?
Son Adet tarihi?
Beklenen Doğum tarihi?
yaş?
boy?
kilo?
ilk çocuk mu?
şehir?
çalışıyormusun?
Son Adet tarihi?
Beklenen Doğum tarihi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?