Sağolun kızlar iyi dilekleriniz için....
Rabbim hepimizin evladını korusun....
Bebeğimi görünce gülmeye başladım doktor ağlıyorum sandı ne oldu heyecanlandın dedi...
Yok gülmek geldi içimden dedim...
Adam demiştir ağlayanı gördüm de gülmek nedir diye...
en güzel anneler günümlden biriydi.ben mutfaktayım.içerden baba-kız fısıldaşmaları geliyor...
-şşşşttt kızım şimdi dışarı çıkalım annene hediye alalım, ama annene çaktırma....
benim 4 yaşındaki kızım mutfağa gelir
-annejiiimmm beni güzel giydir dışarı çıkmam lasımmm...
-neden kızım? nereye gidiyorsun
- şey ... emmm ... emmm... bugün babamın doğum günüde ona hediye alcam...
ay aklı sıra çaktırmıyor .bende sürprizi hiç bozmadım....gittiler baba -kız
sonra kapı çaldı. arkasda bi çiçek boyu kadar sağdan soldan görünüyor....hediyeyi saklamış güyaa...
sonra sarılıp öpüştük....çok mutlu oldum... sonra tamam anne hediyeni gördün yeter dedi.aldı kendi odasına, masasına koydu koca çiçeği.
banamı aldı kendinemi? pek anlamasamda çokk mutlu oldum... iyiki varlar....
çok kötü bi duygu yaaa((( artık sadaka olsun diyip geçiyorum. benim umudum kalmadı 5-6 ay gecti. cıksa cıkardı. ama inşallaahh seninki çıkar. aslında kayıp duası var ama hemen okumak lazımmış. ben cok sonradan duydum. bi de üzme kendini tatlım kısmetten cıkınca yapcak bişi yok. canın sağolsun
kızlar Allahın izniyle evimizi aldık artık hakkıyla ödemek ve sağlıkla oturmak kaldı geriye sizinle paylaşmak istedim...
amin canım...
neden hemen taşınmıyorsunuz peki? tadilat falan mı yapılıcak... ben olsam bir haftada toplardım tası tarağı
Canım ben de tatlıdan tiksindim, normalde çikolataya dayanamazdım her gün illa ki yerdim ama artık görmek bile istemiyorum. Bir tek tatlı kaşığıyla bal yiyorum günlük, o kadar. Cildim acayip sivilcelendi, yüzümde çok az ama omuzlarımla sırtımda küçük küçük bir sürü sivilce çıktı. En başından beri acayip derecede bulantı ve kusmalarım var. Uykuyu zaten severdim ama şimdilerde daha erken yatıp daha erken kalkıyorum pek bir değişiklik olmadı. Vücudumun hiç bir yeri kilo almamasına, hatta vermeme rağmen sanki basketbol topu yutmuş gibi hafif yanlara yayılan ama daha çok öne sivrilen bir karnım varHerkes artık hamile olduğumu anlayabiliyor, kaç aylık hamilesin diye soruyorlar, ama ben çok utanıyorum daha bu hafta olacak 4 aylık ve karnım sanki 5 aylıklar gibi
Doktor da kızın olabilir büyük ihtimalle demişti. Bakalım cuma günü doktora randevu aldım, farklı bir doktora gideceğim çok iyi bir doktor demişlerdi bana. İnşallah cinsiyetini de söyler ve umarım bu sefer doktordan yana yüzüm güler de doktor aramaktan kurtulurum
güle güle oturun canım, nasip olmuş kendi evin olmuş küçük büyük ilerde daha büyüğü olur inşallah:) benimde küçük evim ama diyorum bir şey sahibi oldum yoksa o para gidecekti kiraya:) mutlu günlerde otur:)
hadi yaa ben niye öyle hatrladıysam.. dur bakalım ümitsizliğe kapılma. zaten dedğin gibi aşık oldugun bi eşin ve bebegin var diğerlerine paha biçilir ama buna aslaa biçilemezzz.yok canım yaa evdekilerde heryere bakıyolar... yok... üzüldüm üzüldüm yine kramplar girdi zaten... şimdi takmıyorum hiç... bebeğimden kıymetli değil... söz yüzüğümdü değerliydi ama çok şükür benim aşık olduğum eşim ve bebeğim var.. bunlar daha önemli...
yok canım yaaa... hatta bu gece rüyamda bi düğüne gidiyoruz, orda kimse bana bakmasın diye elimi hep karnımda taşıyorum yüzüğüm görünsün diye... sabahında da yüzük yok işte...
hayırlıı olsun canımm güle güle oturmak nasip olsun ben de haziran sonu veya temmuz ortası gibi taşıncam inşallahhhkızlar Allahın izniyle evimizi aldık artık hakkıyla ödemek ve sağlıkla oturmak kaldı geriye sizinle paylaşmak istedim...
hayırlı olsunnn bebeğiniz. gönlünüze göre versin Allah ımmrb benim kızımda kasımda ikinci bebeğini doğuracak allah hepinize hayırlı dğumlar versin inş bizim cinsiyeti belli değil ilk oğlu olduğu için biz kız istiyoruz hayırlısıyla
:)))))))) evet enteresan olmuş. aman daha güzel be. hem insan gülünce güzelleşir :))
ayyy ne tatlı yahu. maşallah yavruna canım. anne olmak ne güzel :)
inşallah ikinizde yüzüklerinizi bulursunuz dicem ama bu saate kadar çıkmamış baksana. benimde eşim alyansını kaybetti. bende işyerinde takamıyorum tehlikeli olduğu için. ikimiz yüzüksüz geziyoruz :)) değiştirmeyi düşünüyorduk , vesile oldu :)
ev yeni yapılıyor güzelim 0 çevre düzenlemesi yapılsın istiyoruz birde eşim öğretmen onun okulu bitsin sorna taşınalım istedik nasıl toplarız ya benim çok büyüyor gözümde
eeee canım cinsiyetttt????
tamam milanocum kız yazmışsın ben kaçırdım. bendede bu belirtilerin benzeri var... hayırlısı .
BEYSAL CIM çok sevindim güle güle otur. allah olmayanlarada versin inş....
ESRA cım en son nereye koydun bi düşün. bazen benim parmağım gece şişiyor.uyku sersemi yastığın altına yada cam kenarı gibi alakasız yerlerekoyabiliyorum.unutup çarşafı silkelesem gidecek yani yüzük... belki sende öyle bişey yapmış olabilirsin.yada bir gün önce hamur gibi bişey falan yaptıysan yada bulaşık vs çıkarıp mutfağa koymuşta olabilirsin... yada işyerinde çekmecelere falan bak.mutlaka unuttuğun biryerdedir.banyoda falanda olabilir. sen yinede çarşafına yastığına falan bak canım...
Peki sen kontrole ne zaman gidiyorsun canım? Bana 12+1 de, ikili test yaptırmaya gittiğimde tahminde bulunmuştu doktor. Büyük olasılıkla kemik yapısına göre kız dedi, çünkü hatırlıyorum da bebişimin boynu kolları filan incecikti, ense kalınlığı 0,7 mm çıktı hatta. Sen yaptıracak mısın ikili testi?
Peki sen kontrole ne zaman gidiyorsun canım? Bana 12+1 de, ikili test yaptırmaya gittiğimde tahminde bulunmuştu doktor. Büyük olasılıkla kemik yapısına göre kız dedi, çünkü hatırlıyorum da bebişimin boynu kolları filan incecikti, ense kalınlığı 0,7 mm çıktı hatta. Sen yaptıracak mısın ikili testi?
canım cuma günü işten gelip banyo dolabına koydum... hatta düşündüm başka yere koysam mı diye... sonra duştan çıkarken alırım dedim öylece unuttum orda... 2 gün boyunca yüzük takmadım hiç... ama hala orda olduğunu düşünüyodum... işyerine heryere baktım. acaba diyorum aldım taktım onu sonra başka bi yere mi koydum...? ama koymadığıma da eminim... hep koyduğum yer belli çünkü orda da yoktu işte... ay inşallah bulurum yaa bulursam bi daha hiç çıkarmıcam yüzüğümü :2: akşam olsa da eve gidip arasam hemen
canım ben geçen hafta salı yaptırdım 1 hafta sonra gel dedi hastane... yani yarın çıkar sonuç ben garanti olsun diye çarşamba gidecem. benim ense biraz kalın çıktı. ona üzüldüm 2,37.inş kan değerlerim iyi çıkar.zaten bu bitiyor 3 lü başlıyor.onun randevusunuda 5 hazirana aldım.16+4 günlükken yani... benim kızda hep kötü çıktı ya sonuçlar, psikolojik olarak buda öyle çıkacak diyorum. öfff sağlıkla alsak bebeklerimizi kucaklarımızaaaaaa inşşşşş...
devlet hastaneleri herhalde cinsiyet söylemiyor. özelede 1 haziranda gitmeyi düşünüyorum nasip olursa... 16 haftam dolacak.o zaman belli olur değil mi cinsiyeti kızlar...
kızlar Allahın izniyle evimizi aldık artık hakkıyla ödemek ve sağlıkla oturmak kaldı geriye sizinle paylaşmak istedim...
ben bulemsuyu göremiyorummmm
canım ben geçen hafta salı yaptırdım 1 hafta sonra gel dedi hastane... yani yarın çıkar sonuç ben garanti olsun diye çarşamba gidecem. benim ense biraz kalın çıktı. ona üzüldüm 2,37.inş kan değerlerim iyi çıkar.zaten bu bitiyor 3 lü başlıyor.onun randevusunuda 5 hazirana aldım.16+4 günlükken yani... benim kızda hep kötü çıktı ya sonuçlar, psikolojik olarak buda öyle çıkacak diyorum. öfff sağlıkla alsak bebeklerimizi kucaklarımızaaaaaa inşşşşş...
devlet hastaneleri herhalde cinsiyet söylemiyor. özelede 1 haziranda gitmeyi düşünüyorum nasip olursa... 16 haftam dolacak.o zaman belli olur değil mi cinsiyeti kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?