2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

:)))))))) evet enteresan olmuş. aman daha güzel be. hem insan gülünce güzelleşir :))

ayyy ne tatlı yahu. maşallah yavruna canım. anne olmak ne güzel :)

inşallah ikinizde yüzüklerinizi bulursunuz dicem ama bu saate kadar çıkmamış baksana. benimde eşim alyansını kaybetti. bende işyerinde takamıyorum tehlikeli olduğu için. ikimiz yüzüksüz geziyoruz :)) değiştirmeyi düşünüyorduk , vesile oldu :)

kızlar Allahın izniyle evimizi aldık artık hakkıyla ödemek ve sağlıkla oturmak kaldı geriye sizinle paylaşmak istedim...

güle güle oturun canım, nasip olmuş kendi evin olmuş küçük büyük ilerde daha büyüğü olur inşallah:) benimde küçük evim ama diyorum bir şey sahibi oldum yoksa o para gidecekti kiraya:) mutlu günlerde otur:)

amin canım...

neden hemen taşınmıyorsunuz peki? tadilat falan mı yapılıcak... ben olsam bir haftada toplardım tası tarağı

ev yeni yapılıyor güzelim 0 çevre düzenlemesi yapılsın istiyoruz birde eşim öğretmen onun okulu bitsin sorna taşınalım istedik nasıl toplarız ya benim çok büyüyor gözümde

eeee canım cinsiyetttt????

çok sağol canım benim öyle düşünüyoruz zaten bunu bir ödeyelim sonra eğer sığmıyorsak büyüğünüde alırız :)

hadi yaa ben niye öyle hatrladıysam.. dur bakalım ümitsizliğe kapılma. zaten dedğin gibi aşık oldugun bi eşin ve bebegin var diğerlerine paha biçilir ama buna aslaa biçilemezzz.
kızlar Allahın izniyle evimizi aldık artık hakkıyla ödemek ve sağlıkla oturmak kaldı geriye sizinle paylaşmak istedim...
hayırlıı olsun canımm güle güle oturmak nasip olsun ben de haziran sonu veya temmuz ortası gibi taşıncam inşallahhh
mrb benim kızımda kasımda ikinci bebeğini doğuracak allah hepinize hayırlı dğumlar versin inş bizim cinsiyeti belli değil ilk oğlu olduğu için biz kız istiyoruz hayırlısıyla
hayırlı olsunnn bebeğiniz. gönlünüze göre versin Allah ım

evt canım benim için zor artıkkkk benim eşim de kaybetti iki kez. hem de ilkini sözümüzden bi gün sonra kaybetmiş bana çaktırmadan tekrar almış. onu da kaybetti. şimdi yüzüksüz geziyo ben de keyfime göre takıyorum bazen de çıkarıyorum valla kendi kendime takıyorum zaten

ev yeni yapılıyor güzelim 0 çevre düzenlemesi yapılsın istiyoruz birde eşim öğretmen onun okulu bitsin sorna taşınalım istedik nasıl toplarız ya benim çok büyüyor gözümde

hmm anladım canım. hayırlı olsun tekrar Rabbim huzurla oturmak nasip etsin inşallah

BEYSAL CIM çok sevindim güle güle otur. allah olmayanlarada versin inş....

ESRA cım en son nereye koydun bi düşün. bazen benim parmağım gece şişiyor.uyku sersemi yastığın altına yada cam kenarı gibi alakasız yerlerekoyabiliyorum.unutup çarşafı silkelesem gidecek yani yüzük... belki sende öyle bişey yapmış olabilirsin.yada bir gün önce hamur gibi bişey falan yaptıysan yada bulaşık vs çıkarıp mutfağa koymuşta olabilirsin... yada işyerinde çekmecelere falan bak.mutlaka unuttuğun biryerdedir.banyoda falanda olabilir. sen yinede çarşafına yastığına falan bak canım...

tamam milanocum kız yazmışsın ben kaçırdım. bendede bu belirtilerin benzeri var... hayırlısı .

Peki sen kontrole ne zaman gidiyorsun canım? Bana 12+1 de, ikili test yaptırmaya gittiğimde tahminde bulunmuştu doktor. Büyük olasılıkla kemik yapısına göre kız dedi, çünkü hatırlıyorum da bebişimin boynu kolları filan incecikti, ense kalınlığı 0,7 mm çıktı hatta. Sen yaptıracak mısın ikili testi?

canım cuma günü işten gelip banyo dolabına koydum... hatta düşündüm başka yere koysam mı diye... sonra duştan çıkarken alırım dedim öylece unuttum orda... 2 gün boyunca yüzük takmadım hiç... ama hala orda olduğunu düşünüyodum... işyerine heryere baktım. acaba diyorum aldım taktım onu sonra başka bi yere mi koydum...? ama koymadığıma da eminim... hep koyduğum yer belli çünkü orda da yoktu işte... ay inşallah bulurum yaa bulursam bi daha hiç çıkarmıcam yüzüğümü :2: akşam olsa da eve gidip arasam hemen

Beysal tatlımmm hayırlı olsun güle güle oturun evinizde. İnsanın kendi evi gibisi mi var canım yaa, kimseye minnetin olmaz, kira derdi yok. Allahım bizlere de nasip etsin inşallah.

Esracımmm, inşallah kısmetinden çıkmamış olsun canımm, bir şekilde geri döner sana.

Bulemsu nerdesinnnnn????

hmmmmm bak bu olabilir işte, karının sivri olması kalça büyümesi falan bunlar halk arasındaki olasılıklar ama ense kalınlığı, bilimsel olabilir. Ben 12+2 de gittim 4d ultrasona 2li test için ense kalınlığı 2,1 çıktı, ısrarla sordum cinsiyet tahminini hatta kemik yapısından falan anlaşılmaz mı dedim söylemedi daha küçük dedi, dediğin doğru olabilir ince kemikliyse kız olma ihtimali yüksek

canım ben geçen hafta salı yaptırdım 1 hafta sonra gel dedi hastane... yani yarın çıkar sonuç ben garanti olsun diye çarşamba gidecem. benim ense biraz kalın çıktı. ona üzüldüm 2,37.inş kan değerlerim iyi çıkar.zaten bu bitiyor 3 lü başlıyor.onun randevusunuda 5 hazirana aldım.16+4 günlükken yani... benim kızda hep kötü çıktı ya sonuçlar, psikolojik olarak buda öyle çıkacak diyorum. öfff sağlıkla alsak bebeklerimizi kucaklarımızaaaaaa inşşşşş...

devlet hastaneleri herhalde cinsiyet söylemiyor. özelede 1 haziranda gitmeyi düşünüyorum nasip olursa... 16 haftam dolacak.o zaman belli olur değil mi cinsiyeti kızlar...

bu arada eve gelen oldu mu esra???

Canım moralini bozma sakın, ense kalınlığı çok değil bence. Hem bak, senin kızında değerler kötü çıkmasına rağmen maşallah çok sağlıklı hem de çok akıllı ( dün yaptıklarını okudum da bayıldımmm maşallah ) Bana devlet hastanesinde cinsiyeti söylenmişti canım, bu cumaya da özele gideceğim, 15+3 olacağız inşallah bebiş gösterir de doktor da kesin tahminde bulunur.

canım çok sevindim. Allah size sağlık güç versin kazasız belasız ödeyin bitirin borcunu inşallah. hep mutlu huzurlu ol evinde. Allah herkese nasip etsin.

ben bulemsuyu göremiyorummmm

yahuu nerde kaldı bu kadın? bulemsuuuuuuuuuu eltin geldiyse kovala onu, yoksa ben gelip kovalıcam.

canım 3 e kadar normal diye duymuştum. doktor riskten bahsetti mi? inşallah 3 lü testte sonuçların iyi çıkar. diğer kızımda da öyle oldu diyorsun, işte bu işler belli olmuyor. 16. haftada cinsiyet belli olur dediğin gibi. tabi gösterirse. e benim bebeğin ölçüsünü almak için doktor cihazla dürttü durdu karnımı, bebekte döndü. cinsiyet için baktığında da göstermezse dürtmüyor mu doktor?

mrb kızlar çok acil cvp verirmisin kanlı su gelen varmı hiçç ( iç çamarşırı batan bişi olmaz inşş ya sancımda varr dr dinlen dedi ama çalışıyorum izinde alamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…