- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
canım çok sevindim. Allah size sağlık güç versin kazasız belasız ödeyin bitirin borcunu inşallah. hep mutlu huzurlu ol evinde. Allah herkese nasip etsin.
yahuu nerde kaldı bu kadın? bulemsuuuuuuuuuu eltin geldiyse kovala onu, yoksa ben gelip kovalıcam.
canım 3 e kadar normal diye duymuştum. doktor riskten bahsetti mi? inşallah 3 lü testte sonuçların iyi çıkar. diğer kızımda da öyle oldu diyorsun, işte bu işler belli olmuyor. 16. haftada cinsiyet belli olur dediğin gibi. tabi gösterirse. e benim bebeğin ölçüsünü almak için doktor cihazla dürttü durdu karnımı, bebekte döndü. cinsiyet için baktığında da göstermezse dürtmüyor mu doktor?
söylesene canım patronuna durumunu. doktordan rapor al gerekirse. şu durumda çalışman çok sakıncalı değil mi...mrb kızlar çok acil cvp verirmisin kanlı su gelen varmı hiçç( iç çamarşırı batan bişi olmaz inşş ya sancımda varr dr dinlen dedi ama çalışıyorum izinde alamam
mrb kızlar çok acil cvp verirmisin kanlı su gelen varmı hiçç( iç çamarşırı batan bişi olmaz inşş ya sancımda varr dr dinlen dedi ama çalışıyorum izinde alamam
söylesene canım patronuna durumunu. doktordan rapor al gerekirse. şu durumda çalışman çok sakıncalı değil mi...
bu arada eve gelen oldu mu esra???
mrb kızlar çok acil cvp verirmisin kanlı su gelen varmı hiçç( iç çamarşırı batan bişi olmaz inşş ya sancımda varr dr dinlen dedi ama çalışıyorum izinde alamam
sadece maç günü erkek kardeşimin arkadaşları geldi... biz de annemle dışarı çıkmıştık... :44: :44:
canım sen iyi misin yaaa??? hemen doktora git, düşük tehliken de varmış... nasıl bir aile yaaa baban bi türlü eşin bi türlüü offf
cumartesi günü acile gitik orda ultrasonla baktı kendi doktorumada gidicemde çok ultrasona girmek iyi deil diolar onun için perşembe günü gitcem hemenmi gitsem acabaa acildeki doktor suyu iyi bi sorun yok dedi dinleneceksin dedi
ayyy babanmışş ne güzel iştee daha nolsun canım şakaya gelmez. sen çekersin ceremesini. en fazla nolcak. bi an önce dinlenmek için bişiler yappatronumda babam cnm ama işler çok yogun eleman yok oturuyom kaldırmıyolar ama uzanıp ayamı dikmem gerek(( işim zor deil ama işte bişide diyemiyom borçlarımız var
canım çok hosuma gitti aldıkların çok cici şeyler...bendaha cinsiyet belli olmadıgı için almak istemiyorum ama annem unisex olanlarından alıyor ....bu yanlardakileri diyorsun değil mi hiç sevmedim bu ne yaaa gözüme soktular iyiceeeeee
kızlar oğluşuma aldıklarımm
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...slerine-aldiklari-ciciler-2.html#post24590339
hayırlı olsun canım mutlu huzurlu günler geçirin evinizde inşallah...kızlar Allahın izniyle evimizi aldık artık hakkıyla ödemek ve sağlıkla oturmak kaldı geriye sizinle paylaşmak istedim...
BEYSAL CIM çok sevindim güle güle otur. allah olmayanlarada versin inş....
ESRA cım en son nereye koydun bi düşün. bazen benim parmağım gece şişiyor.uyku sersemi yastığın altına yada cam kenarı gibi alakasız yerlerekoyabiliyorum.unutup çarşafı silkelesem gidecek yani yüzük... belki sende öyle bişey yapmış olabilirsin.yada bir gün önce hamur gibi bişey falan yaptıysan yada bulaşık vs çıkarıp mutfağa koymuşta olabilirsin... yada işyerinde çekmecelere falan bak.mutlaka unuttuğun biryerdedir.banyoda falanda olabilir. sen yinede çarşafına yastığına falan bak canım...
patronumda babam cnm ama işler çok yogun eleman yok oturuyom kaldırmıyolar ama uzanıp ayamı dikmem gerek(( işim zor deil ama işte bişide diyemiyom borçlarımız var
canım ben geçen hafta salı yaptırdım 1 hafta sonra gel dedi hastane... yani yarın çıkar sonuç ben garanti olsun diye çarşamba gidecem. benim ense biraz kalın çıktı. ona üzüldüm 2,37.inş kan değerlerim iyi çıkar.zaten bu bitiyor 3 lü başlıyor.onun randevusunuda 5 hazirana aldım.16+4 günlükken yani... benim kızda hep kötü çıktı ya sonuçlar, psikolojik olarak buda öyle çıkacak diyorum. öfff sağlıkla alsak bebeklerimizi kucaklarımızaaaaaa inşşşşş...
devlet hastaneleri herhalde cinsiyet söylemiyor. özelede 1 haziranda gitmeyi düşünüyorum nasip olursa... 16 haftam dolacak.o zaman belli olur değil mi cinsiyeti kızlar...
ben bir kere küpem kaybolmuştu bazanın ayagının altında bulmuştum bir iki ay sonra......
2.37 normal bi değer, boşuna kendini üzme, benim ki 2,1 çıktı gayet güzel dedi doktor, 3 den sonra riskten bahsediliyor ki o bile az bir ihtimal, ense kalınlığı tek kısas değil, ultrasonda ense kalınlığı 4-5 çıkan çocuklar bile sağlıklı doğabiliyor.
ikili test sonucum yarın çıkıyor benim de bakalım hayırlısı inşallah herkes için, ikili testim normal çıkarsa 3lü yaptırmaı düşünmüyorum ben, bir de 3 lünün yanılmayı payı 2 liye göre daha yüksek gerek yok yaptırmama, 4 haziranda gidicem ben kontorole 16+1 olacak cinsiyet o zamana belli olur demişti doktorum
varya canım ben seni hiç anlamadım. belli riskli bir durum var ki gelmiş öyle leke. dinlen bacaklarını uzat yat demiş doktor. çalışıyorum diyorsun oturarak olmaz ki. hem evle iş aynı rahatlıkta olur mu? birde babam patron demişsin işler yoğun demişsin, iş sizin işiniz tamamda e o bebek ne olacak? kocan hala aynı şekilde devam ediyor zaten, ailen otur iş diyor, ya o çocuğun hiç mi değeri yok. çocuğun değerini geçtim ya senin sağlığın? bari onlar bilmiyor değerini sen bil. çık git acile doktor dinlen dedi de git yat evde. akşamda kocana de ki ilişkiye girersek bebek düşermiş. zavallı bebek.
eve gideyim de bi odayı kaldırıcam tamamenn
canım ilk paragrafta 2.1 çıktı dr normal dedi demişsin. ikincisinde yarın çıkıyo normal çıkarsa 3 lüyü yaptırmam demişsin. okuyorum da çözemedim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?