2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Karnımızı doyurduk geldik biz, çok açtım doktora giderken heyecandan midem alt üst durumdaydı öööğğğy diyip duruyordum 1 bardak portakal suyuyla gitmiştim şimdi doyasıya yedim...

ben sormadım hiç cinsiyeti , ense ölçümü için çok uğraştı, bende o an panik oldum. diğerleri hemen ölçüldü, ben dakikalarca öyle korkan gözlerle baktım ultrasona.... çok korktum.cinsiyetş soramadım kiiii.ama sorsam da söylemezdi.suratsız bi kadındı.... 1 haziranda özele gideceğim. ordakine sorarım artıkkkk ... sağlıklı olsunlarda inş. ama insan yinede merak ediyor...

mrb kızlar çok acil cvp verirmisin kanlı su gelen varmı hiçç ( iç çamarşırı batan bişi olmaz inşş ya sancımda varr dr dinlen dedi ama çalışıyorum izinde alamam
söylesene canım patronuna durumunu. doktordan rapor al gerekirse. şu durumda çalışman çok sakıncalı değil mi...

mrb kızlar çok acil cvp verirmisin kanlı su gelen varmı hiçç ( iç çamarşırı batan bişi olmaz inşş ya sancımda varr dr dinlen dedi ama çalışıyorum izinde alamam

sen zaten babanın işyerinde çalışmıyormuydun canım??? bunun izin olayımı var... rahatsızım de, çık dr a git. kanlı su diyorsun. tehlikeli olabilir. bu arada cinsel ilişki falan yaşamadıysan, düşmedisen , ani hareket yapmadıysan hemen panikleme. ama sancımda var diyorsun. biraz dinlen , devam ederse hemen dr a git canım. geçmiş olsun...

söylesene canım patronuna durumunu. doktordan rapor al gerekirse. şu durumda çalışman çok sakıncalı değil mi...

patronumda babam cnm ama işler çok yogun eleman yok oturuyom kaldırmıyolar ama uzanıp ayamı dikmem gerek (( işim zor deil ama işte bişide diyemiyom borçlarımız var

bu arada eve gelen oldu mu esra???

sadece maç günü erkek kardeşimin arkadaşları geldi... biz de annemle dışarı çıkmıştık... :44: :44:

canım sen iyi misin yaaa??? hemen doktora git, düşük tehliken de varmış... nasıl bir aile yaaa baban bi türlü eşin bi türlüü offf

cumartesi günü acile gitik orda ultrasonla baktı kendi doktorumada gidicemde çok ultrasona girmek iyi deil diolar onun için perşembe günü gitcem hemenmi gitsem acabaa acildeki doktor suyu iyi bi sorun yok dedi dinleneceksin dedi

ya iyi de senin durumun tehlikeli... çok girmek iyi değil ama keyfi girmek iyi değil tabiki de! valla canım ben sana artık bişey demiyorum. seni ilk tanıdığımdan beri eşine gıcığım zaten. onun yüzünden bebeğini kaybedebilirdin belki de...! ama sen de rahat davranıyosun. kan geliyo diyosun ve hala oturup gitsem mi doktora diye soruyosun bize... gerçekten inanamıyorum ben.

patronumda babam cnm ama işler çok yogun eleman yok oturuyom kaldırmıyolar ama uzanıp ayamı dikmem gerek (( işim zor deil ama işte bişide diyemiyom borçlarımız var
ayyy babanmışş ne güzel iştee daha nolsun canım şakaya gelmez. sen çekersin ceremesini. en fazla nolcak. bi an önce dinlenmek için bişiler yap

bu yanlardakileri diyorsun değil mi hiç sevmedim bu ne yaaa gözüme soktular iyiceeeeee

kızlar oğluşuma aldıklarımm

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...slerine-aldiklari-ciciler-2.html#post24590339
canım çok hosuma gitti aldıkların çok cici şeyler...bendaha cinsiyet belli olmadıgı için almak istemiyorum ama annem unisex olanlarından alıyor ....

kızlar Allahın izniyle evimizi aldık artık hakkıyla ödemek ve sağlıkla oturmak kaldı geriye sizinle paylaşmak istedim...
hayırlı olsun canım mutlu huzurlu günler geçirin evinizde inşallah...

ben bir kere küpem kaybolmuştu bazanın ayagının altında bulmuştum bir iki ay sonra......

varya canım ben seni hiç anlamadım. belli riskli bir durum var ki gelmiş öyle leke. dinlen bacaklarını uzat yat demiş doktor. çalışıyorum diyorsun oturarak olmaz ki. hem evle iş aynı rahatlıkta olur mu? birde babam patron demişsin işler yoğun demişsin, iş sizin işiniz tamamda e o bebek ne olacak? kocan hala aynı şekilde devam ediyor zaten, ailen otur iş diyor, ya o çocuğun hiç mi değeri yok. çocuğun değerini geçtim ya senin sağlığın? bari onlar bilmiyor değerini sen bil. çık git acile doktor dinlen dedi de git yat evde. akşamda kocana de ki ilişkiye girersek bebek düşermiş. zavallı bebek.

2.37 normal bi değer, boşuna kendini üzme, benim ki 2,1 çıktı gayet güzel dedi doktor, 3 den sonra riskten bahsediliyor ki o bile az bir ihtimal, ense kalınlığı tek kısas değil, ultrasonda ense kalınlığı 4-5 çıkan çocuklar bile sağlıklı doğabiliyor.

ikili test sonucum yarın çıkıyor benim de bakalım hayırlısı inşallah herkes için, ikili testim normal çıkarsa 3lü yaptırmaı düşünmüyorum ben, bir de 3 lünün yanılmayı payı 2 liye göre daha yüksek gerek yok yaptırmama, 4 haziranda gidicem ben kontorole 16+1 olacak cinsiyet o zamana belli olur demişti doktorum

canım ilk paragrafta 2.1 çıktı dr normal dedi demişsin. ikincisinde yarın çıkıyo normal çıkarsa 3 lüyü yaptırmam demişsin. okuyorum da çözemedim??

bebegimi düüşünüyorum cnm doktora gitcem yinede eşimle görüşümde o zaman

yaa tatlımmm babanın iş yerindesin..kendi iş yeriniz olmasa bileeee, heryerr izin veriyorr..heleki böylee acil bi durumdaa
ne kadar borcunuz olursa olsun..senin 1-2 saat işi bırakıp doktora gitmen...1-2 gün veya hafta evde dinlenmenn sizi ne fakir yapar ne de borç batağınaa sokarr
lütfen ....allah rızası içinn, bebeğinin vebalini almamak için kendine dikkat et...eşin ilişki konusunda anlayışşız davranıyor anladığım kadarıylaa halen, baban bari yapmasın yaaaaa

o günahsızz bebeğin ne suçu var...lütfenn hemen doktoraa git...ultrasonaa sorun yokken zırt pırt girersen iyi değil tabiki..ama bebeğini allah esirgesin kaybetmemek için çeki düzen ver kendinee ve acil doktorunaa git bencee

canım ilk paragrafta 2.1 çıktı dr normal dedi demişsin. ikincisinde yarın çıkıyo normal çıkarsa 3 lüyü yaptırmam demişsin. okuyorum da çözemedim??

:) karışık anlatmışım sanırım, 4 boyutlu ultrason ölçümüme göre ense kalınlığı gayet iyi dedi, kan veriliyor ya ikili test için onun sonuçlarını yarın alıcam, bir de onu değerlendirecek, yani ikili test sonucumu yarın öğreneceğim

sabah kahvaltımı meyveyle geçiştirince hemencik acıktım kalktım buzluktaki kayseriden aldıgım mantıyı pişirip yedim(söylemesi ayıp) ohh o da miss gibi oldu kahvaltı yerine geçti ama doydum hiç değilse. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…