2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

şimdi tamamdır canım :)

canım aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum, kimsenin günahını almakta istemiyorum ama gelen kişilerde almış olabilir mi? diyede düşümeden edemedim. inş bulursun yüzüğünü....
benim teyzemin bi arkadaşı vardı,arkadaşı kız kardeşiyle beraber gelirdi oturmaya. bi süre sonra evde bişeyler eksilirdi. ama fincan altı, çatal , çay kaşığı gibi...
bizde herhalde çöpe attık, örtüyle silkelendi falan derdik meğer o gelen kişinin kızkardeşi çalıyormuş...hemde sıradan bişeyi. değerli olmasına gerek yok yani.
bu çalan kişide bu türkiyede en iyi marka olan ürünün sahib,inin gelini... o firma türkiyede alanında tek. (!) o kadar zenginki... ama hastalık işte...

hani böyle durumlarda aklıma hep o gelir. inş bulursun...

haklısın cnmda bebegini bir anne düşünmezmi düşünürr ama etrafımdaki insanlar anlayışsız ne yapabilirim elimden geldigince korumaya çalışıyorum

tatlım afiyet olsun da biz artık yemek konusunda konuşmayacağız demiştik hatırlarsan... alan var alamayan var sonuçta herkes hamile...kimsenin içi kalmasın

canım sorma ben de düşünüyorum ama ne bileyim.. gerçi dolabı açsalar direkt karşılarında olucaktı yüzük... dediğin gibi bazılarında hastalık olabiliyor... inşallah öyle birşey yoktur canım yaa... gelen çocukları da tanımıyorum ki... kardeşime söylesem gidip te soramaz sonuçta... en yakın arkadaşları :44: inallah evdedir diyorum yine...

ay ne bileyim ...panik oluyorum işte.. inş dediğin gibi iyi çıkar sonuçlarımız...ben dr a sordum hem 2li hem 3lü hemde 2.düzey ultrasona mutlaka gir dedi. birde kağıt verdiler...bak gerekli olan işlemler şunlarmış. kağıtta yazıyor...

11-14 hafta ---------2li zeka testi (ölçüm +kan)
16-18 hafta ----------3lü zeka testi(kan)
20-24 hafta -----------2.düzey usg (ayrıntılı ultrason)
24-28 hafta ----------50gr ogtt (şeker yüklemesi)
32 hafta -------------genel kontrol
36 hafta ----------ultrason ve nst kontrol
ve devamında haftalık takip....

eve gideyim de bi odayı kaldırıcam tamamenn

yüzük için kendini yorma dikkat...kardeşine sorsan o gece banyoyu kullnan oldu mu diye nasıl olur????*ama kardeşin sana isim verse o kişiyide hemen suclayamazsınki yada ona gidip bişey diyemezsin bence sen bugün yüzügü ara bulamazsanda kafandan çıkarmaya çalış bu konuyu...

evet haklısın bi arayıp sorayım ben...

canım aradım sordum iki kişi kullandı sadece dedi... ama nasıl suçlayayım ben şimdi onları... hiçbişi diyemem... ay inşallah evdedir yaaa... bugün arıcam bulamazsam bi daha düşünmicem

yok yok Allahın izniyle hiçbirşey yok bebeğinde, hiç üzme kendini, gayet normal ense kalınlığı, ben sadece 3lü teste girmicem, 2 li test bile olasılık üzerinden konuluyor ki, 3lü güvenilirliği çok daha az

bu 20-24 haftalardaki ayrıntılı ultrasona girilmesi faydalı ama, renkli ultrasonda diyorlar buna, bebeğin bütün beyin damarları kalp damarları, böbrekler falan hepsi inceleniyor bi hastalık var mı bakılıyor, Allah korusun kalp kapakcığı sorunları falan hep bu yöntemle tespit ediliyor ki, yararlı birşey doğum sonrası mudahalede geç kalınmıyor biliniyor bebekte ne var ne yok,

sadece bir kez girilebiliyor bu ultrasona rontgen kadar olmasada belli oranda zararı var çünkü, ama doktorlar hastalık tesbiti için bi defaya mahsus yapıyorlar ki, bence girilmeli de zaten

eve gideyim de bi odayı kaldırıcam tamamenn

yüzük için kendini yorma dikkat...kardeşine sorsan o gece banyoyu kullnan oldu mu diye nasıl olur????*ama kardeşin sana isim verse o kişiyide hemen suclayamazsınki yada ona gidip bişey diyemezsin bence sen bugün yüzügü ara bulamazsanda kafandan çıkarmaya çalış bu konuyu...

kızlar bıkac kere bebegı ve annelerı dusunmeyen babaların cınsellıke ılgılı davranıslarını okudum ve yazma geregı duydum.o bencıl ınsanları anlayamıyorum.ben pko hastası oldugum ıcın ılk 3 ay yasakladı dr cınsellıgı.suan 3.5 aylık olduk.ıkımızde bırbırımıze bu konuyla ılgılı bısey demıyoruz yaklasmıyoduk.2 gun önce esıme dedım hanı yasak vardı belkı bı 7-8 ay daha bısey yasayamıcaz bu durum senı kötu etkılıyor mu dedım o da bana dedıkı sacmalama hıcbırsey ıkınızden önemlı olamaz dedı canım kocam.bız böyle dusunuyoruz.ama herkes benım esım gıbı olmak durumunda degıl tabıkı sonucta fızyolojık bı olay bu ama oldugu zaman herzamankınden daha nazık ve hassas davranmaları gerekıyor eslerımızın.sadece kendını dusunen bencıl kocalardan nefret edıyorum hele burda okudukca daha da sınırlerım zıplıyor.kızlar dıkkat edın kendınıze ve bebegınıze

heeeyy ben yıne arada kaynıyorum yaa kızlar unutuldum mu

canım %90 oğlan dedi doktorumuz...
belirtilerim:

1- hiç mide bulantım olmadı
2- ilk haftalarda aşırı uyku problemi yaşadım
3- yeme düzenim çok değişmedi. aşerdiğim tek şey yeşil zeytin oldu diyebilirim.
4- balıktan tiksindim
5- cilt problemim yoktu zaten, hamileliktede değişmedi...herkes güzelleştin diyor...eltim berbat gözüktüğümü iddia ediyorr
6- 2'li testimde t-betahcg diye bi değer var. 63 küsür çıkmıştı:44:
7- göbeğim bi anda çıktı (foto paylaşmıştım) http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/519273-2012-kasim-annelerinin-tatli-gobusleri-5.html ancak popomda dikleşti...çok genişleyip yayılmasada...kısmı bi değişiklik popomdada oldu
8- rüyamda çok değişik cinsiyetler gördüm...bi kız bi oğlan kayınpederimin bana altın bilezik hediye ettiğine görmüştüm
hayırlısıylaaa kesinleşşinn inşallahh mervemmm

kızlar Allahın izniyle evimizi aldık artık hakkıyla ödemek ve sağlıkla oturmak kaldı geriye sizinle paylaşmak istedim...
allah agız tadıylaa oturmayı nasip etsinnn kuzucum

bu arada evı toparladıgım ıcın kendıme ödul verıp gıdıp bebegımı görcem demıstım:) gıttım doktora.mahalledekı doktor bunak bıraz:) dıo kı göbekten bebegı göremıyorum dıo.14+4 gunluk 2lı taraman gecmıs dıo zaten ben bunun ensesını ölcemem kafasını zor göruyorum dıo enseyı nasıl bulcamda ölçcem dıo.cınsıyetını ancak 6 ayda görurum dıo:) 2lı testını yaptrdım deyınce de senı kandırıyolar mınıcık enseyı nasıl görcekler dıo.hıc kendı usgm cok ıyı degıl benım gözler de bozuk demıyoda sen kılolusun nasıl görcem dıo guldurdu benı sabah sabah.ilaç yazdırmaya gtmstm zaten öle işte

kızlar Allahın izniyle evimizi aldık artık hakkıyla ödemek ve sağlıkla oturmak kaldı geriye sizinle paylaşmak istedim...
tatlım hayırlı olsun evınız allah ödetmeyı nasıp etsın ıns güle güle oturun

ben 2 lıde 3 lude yaptırmıycam sadece ayrıntılı ultrasona gırcem ama haftasonu baska bı doktora gıttım tamam bızde bı sorun cıkarsa aldırmadan yana deılız ama 2 lı ya da 3 luden bırını ıstıyoruz 3 lu daha onemlı gebelıgın ılerleyen donemlerınde cıkabılecek sınıktılar olursa onlar ıcınde bzı eıpucu verıyor ona gore hareket edıyoruz dedı ama genede yaptırmadım ben

Ben 2li testi yaptırdım doktorumuz bir de 4lü test oalcak dedi 3lü ye gerek duymadı......

bu erkekten erkege degişiyo cnm emin ol elindekine şükret eşim çok iyi bir insan normalde çok mutluyum onla ilk başlarda sorunlar olsada şuan çok mutluyum bu kadarda çocugumuzu düşünmüyo deil emin ol benden çok korktu ama cinsellige gelince o kadar anlayışlı deill uyarmama ragmen kendinden geçiyoo bu yüzden yapacak bişiyim yok tabi o günden sonra kendine çek idüzen verdii yinede vazgeçmioo bu ikinci evliligim birinci eşimde evlilim boyunca ya bir ya iki kez yaptı korktugu ve düşündügü için ortasını bulamadım buna şükür

benimde kesin oglum olacakmış acilde ögrendim ve anneler gününde süpriz oldu hiç aklımda yoktu hastaneye gitmek

1. iştahım kesildii

2.hep ekşi istedi cnm tatlıdan tiskindim

3.et tavuk balık ıyyyy aklıma gelince bile midem kalıyoo

vuducumda degişiklik yok zayıfladım sadece popom küçüldü cnm

4.ben biraz çirkinleştim cildimde degişiklik yok ama gözlerim şişio rengim atık ruh gibiyim

5.göbegim çıktı artık gebe oldugum belli ama çok degill canlarım veeee oglumun ismide

ALİ BERKAY olcak inş allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…