:) karışık anlatmışım sanırım, 4 boyutlu ultrason ölçümüme göre ense kalınlığı gayet iyi dedi, kan veriliyor ya ikili test için onun sonuçlarını yarın alıcam, bir de onu değerlendirecek, yani ikili test sonucumu yarın öğreneceğim
sadece maç günü erkek kardeşimin arkadaşları geldi... biz de annemle dışarı çıkmıştık... :44: :44:
canım sen iyi misin yaaa??? hemen doktora git, düşük tehliken de varmış... nasıl bir aile yaaa baban bi türlü eşin bi türlüü offf
yaa tatlımmm babanın iş yerindesin..kendi iş yeriniz olmasa bileeee, heryerr izin veriyorr..heleki böylee acil bi durumdaa
ne kadar borcunuz olursa olsun..senin 1-2 saat işi bırakıp doktora gitmen...1-2 gün veya hafta evde dinlenmenn sizi ne fakir yapar ne de borç batağınaa sokarr
lütfen ....allah rızası içinn, bebeğinin vebalini almamak için kendine dikkat et...eşin ilişki konusunda anlayışşız davranıyor anladığım kadarıylaa halen, baban bari yapmasın yaaaaa
o günahsızz bebeğin ne suçu var...lütfenn hemen doktoraa git...ultrasonaa sorun yokken zırt pırt girersen iyi değil tabiki..ama bebeğini allah esirgesin kaybetmemek için çeki düzen ver kendinee ve acil doktorunaa git bencee
sabah kahvaltımı meyveyle geçiştirince hemencik acıktım kalktım buzluktaki kayseriden aldıgım mantıyı pişirip yedim(söylemesi ayıp) ohh o da miss gibi oldu kahvaltı yerine geçti ama doydum hiç değilse. :)
canım aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum, kimsenin günahını almakta istemiyorum ama gelen kişilerde almış olabilir mi? diyede düşümeden edemedim. inş bulursun yüzüğünü....
benim teyzemin bi arkadaşı vardı,arkadaşı kız kardeşiyle beraber gelirdi oturmaya. bi süre sonra evde bişeyler eksilirdi. ama fincan altı, çatal , çay kaşığı gibi...
bizde herhalde çöpe attık, örtüyle silkelendi falan derdik meğer o gelen kişinin kızkardeşi çalıyormuş...hemde sıradan bişeyi. değerli olmasına gerek yok yani.
bu çalan kişide bu türkiyede en iyi marka olan ürünün sahib,inin gelini... o firma türkiyede alanında tek. (!) o kadar zenginki... ama hastalık işte...
hani böyle durumlarda aklıma hep o gelir. inş bulursun...
tatlım afiyet olsun da biz artık yemek konusunda konuşmayacağız demiştik hatırlarsan... alan var alamayan var sonuçtaherkes hamile...kimsenin içi kalmasın
ben ilk kez duyuyorum valla.. hiç düşünemedim kusuruma bakmasın kimse
2.37 normal bi değer, boşuna kendini üzme, benim ki 2,1 çıktı gayet güzel dedi doktor, 3 den sonra riskten bahsediliyor ki o bile az bir ihtimal, ense kalınlığı tek kısas değil, ultrasonda ense kalınlığı 4-5 çıkan çocuklar bile sağlıklı doğabiliyor.
ikili test sonucum yarın çıkıyor benim de bakalım hayırlısı inşallah herkes için, ikili testim normal çıkarsa 3lü yaptırmaı düşünmüyorum ben, bir de 3 lünün yanılmayı payı 2 liye göre daha yüksek gerek yok yaptırmama, 4 haziranda gidicem ben kontorole 16+1 olacak cinsiyet o zamana belli olur demişti doktorum
tatlım afiyet olsun da biz artık yemek konusunda konuşmayacağız demiştik hatırlarsan... alan var alamayan var sonuçtaherkes hamile...kimsenin içi kalmasın
ben ilk kez duyuyorum valla.. hiç düşünemedim kusuruma bakmasın kimse
banada gönderirsen hiiç kusura bakmam tatlımmmmm.... şaka bi yana afiyet olsun şekerim... yarasın bebişine...
eve gideyim de bi odayı kaldırıcam tamamenn
gönderiyim canım benim ayıp ediyosun :) çok saol tatlımm yarasın..banada gönderirsen hiiç kusura bakmam tatlımmmmm.... şaka bi yana afiyet olsun şekerim... yarasın bebişine...
yüzük için kendini yorma dikkat...kardeşine sorsan o gece banyoyu kullnan oldu mu diye nasıl olur????*ama kardeşin sana isim verse o kişiyide hemen suclayamazsınki yada ona gidip bişey diyemezsin bence sen bugün yüzügü ara bulamazsanda kafandan çıkarmaya çalış bu konuyu...
yüzük için kendini yorma dikkat...kardeşine sorsan o gece banyoyu kullnan oldu mu diye nasıl olur????*ama kardeşin sana isim verse o kişiyide hemen suclayamazsınki yada ona gidip bişey diyemezsin bence sen bugün yüzügü ara bulamazsanda kafandan çıkarmaya çalış bu konuyu...
ay ne bileyim ...panik oluyorum işte.. inş dediğin gibi iyi çıkar sonuçlarımız...ben dr a sordum hem 2li hem 3lü hemde 2.düzey ultrasona mutlaka gir dedi. birde kağıt verdiler...bak gerekli olan işlemler şunlarmış. kağıtta yazıyor...
11-14 hafta ---------2li zeka testi (ölçüm +kan)
16-18 hafta ----------3lü zeka testi(kan)
20-24 hafta -----------2.düzey usg (ayrıntılı ultrason)
24-28 hafta ----------50gr ogtt (şeker yüklemesi)
32 hafta -------------genel kontrol
36 hafta ----------ultrason ve nst kontrol
ve devamında haftalık takip....
eve gideyim de bi odayı kaldırıcam tamamenn
heeeyy ben yıne arada kaynıyorum yaa kızlar unutuldum mu
canım %90 oğlan dedi doktorumuz...cinsiyetleri belli olanlar
aşermelerini( tatlı acı vs) veya
vucuttaki değişiklikleri ( kilo-uyku -cilt problemleri , göbek şekilleri vs) yazsınlar arkadaşlar...
ona göre istatiksel bizde yorum yapalım...bende heyecan yaptımmmmmm.....
hayırlısıylaaa kesinleşşinn inşallahh mervemmma aaaaaya canım bulursun inşallah. bütün ceketlerinin cebine çantalarına bak. haa bi de çantanın astarı yıtılıyo bazen ordan da kaçabiliyo. üzüldüm valla
annesinin birtanesi görmedin sandım tatlımmm. hadi kesinleşsin artık cinsiyetler yaaa cok heyecanlıııı
canlar beni görmediniz sandım ya çok pardon şimdi okudum
allah agız tadıylaa oturmayı nasip etsinnn kuzucumkızlar Allahın izniyle evimizi aldık artık hakkıyla ödemek ve sağlıkla oturmak kaldı geriye sizinle paylaşmak istedim...
tatlım hayırlı olsun evınız allah ödetmeyı nasıp etsın ıns güle güle oturunkızlar Allahın izniyle evimizi aldık artık hakkıyla ödemek ve sağlıkla oturmak kaldı geriye sizinle paylaşmak istedim...
yok yok Allahın izniyle hiçbirşey yok bebeğinde, hiç üzme kendini, gayet normal ense kalınlığı, ben sadece 3lü teste girmicem, 2 li test bile olasılık üzerinden konuluyor ki, 3lü güvenilirliği çok daha az
bu 20-24 haftalardaki ayrıntılı ultrasona girilmesi faydalı ama, renkli ultrasonda diyorlar buna, bebeğin bütün beyin damarları kalp damarları, böbrekler falan hepsi inceleniyor bi hastalık var mı bakılıyor, Allah korusun kalp kapakcığı sorunları falan hep bu yöntemle tespit ediliyor ki, yararlı birşey doğum sonrası mudahalede geç kalınmıyor biliniyor bebekte ne var ne yok,
sadece bir kez girilebiliyor bu ultrasona rontgen kadar olmasada belli oranda zararı var çünkü, ama doktorlar hastalık tesbiti için bi defaya mahsus yapıyorlar ki, bence girilmeli de zaten
kızlar bıkac kere bebegı ve annelerı dusunmeyen babaların cınsellıke ılgılı davranıslarını okudum ve yazma geregı duydum.o bencıl ınsanları anlayamıyorum.ben pko hastası oldugum ıcın ılk 3 ay yasakladı dr cınsellıgı.suan 3.5 aylık olduk.ıkımızde bırbırımıze bu konuyla ılgılı bısey demıyoruz yaklasmıyoduk.2 gun önce esıme dedım hanı yasak vardı belkı bı 7-8 ay daha bısey yasayamıcaz bu durum senı kötu etkılıyor mu dedım o da bana dedıkı sacmalama hıcbırsey ıkınızden önemlı olamaz dedı canım kocam.bız böyle dusunuyoruz.ama herkes benım esım gıbı olmak durumunda degıl tabıkı sonucta fızyolojık bı olay bu ama oldugu zaman herzamankınden daha nazık ve hassas davranmaları gerekıyor eslerımızın.sadece kendını dusunen bencıl kocalardan nefret edıyorum hele burda okudukca daha da sınırlerım zıplıyor.kızlar dıkkat edın kendınıze ve bebegınıze
canım %90 oğlan dedi doktorumuz...
belirtilerim:
1- hiç mide bulantım olmadı
2- ilk haftalarda aşırı uyku problemi yaşadım
3- yeme düzenim çok değişmedi. aşerdiğim tek şey yeşil zeytin oldu diyebilirim.
4- balıktan tiksindim
5- cilt problemim yoktu zaten, hamileliktede değişmedi...herkes güzelleştin diyor...eltim berbat gözüktüğümü iddia ediyorr
6- 2'li testimde t-betahcg diye bi değer var. 63 küsür çıkmıştı:44:
7- göbeğim bi anda çıktı (foto paylaşmıştım) http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/519273-2012-kasim-annelerinin-tatli-gobusleri-5.html ancak popomda dikleşti...çok genişleyip yayılmasada...kısmı bi değişiklik popomdada oldu
8- rüyamda çok değişik cinsiyetler gördüm...bi kız bi oğlankayınpederimin bana altın bilezik hediye ettiğine görmüştüm
hayırlısıylaaa kesinleşşinn inşallahh mervemmm
allah agız tadıylaa oturmayı nasip etsinnn kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?