2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ayy böyleleride var. en azından haile olduğunu kabul ediyor.bide bebek falan yok dese nolur kimbilir.bikere bende öyle b,ir dr a denk gekmiştim. dr bebek yokkk demiştiii kızımda ... allah böyle dr lardan korusun bizleri....yazdığı ilacıda içme sen canım nolur nolmaz.

mrb kızlar çok acil cvp verirmisin kanlı su gelen varmı hiçç ( iç çamarşırı batan bişi olmaz inşş ya sancımda varr dr dinlen dedi ama çalışıyorum izinde alamam

valla canım ben sana bişey söyleyim sen kendi kıymetini bilmiyosun baştan ve bebeğinin tabiki sen kıymet bilmezsende başkaları hiç bilmez o senin canın perşembeyi nasıl beklersin en azından devlet hastanesine git yemek yeme git dr.a öğle arası filan hiç mi yok eşin konusundada okudukça şükrediyorum kendi durumuma bu benim 2. gebeliğim oğlumdada 9 ay el sürmedi bundada şükür haaa tabiki ihtiyaçtır kabul ediyorum ama Allah korusun sen hasta olsan ne yapacak valla güzelim kendine ve bebeğine dikkat et lütfen unutmaki bu bebeğe sahip olmak için neler yapanlar var bunlar bize bir armağan ve emanet unutma canım

kızlar yaa bişi sorcam karnımın altında böyle biri vurup kaçıyo gibi... çok hafif iğne batması gibi bişi hissediyorum... bu bebeğin hareketleri midir????

kızlar yaa bişi sorcam karnımın altında böyle biri vurup kaçıyo gibi... çok hafif iğne batması gibi bişi hissediyorum... bu bebeğin hareketleri midir????

bende ilk 2 gün önce 3 kere karnımın alt tarafında pıt diye birşey hissettim, ertesi günde aynısı oldu ama 1 kere oldu. benimki acı vermedi. gaz olmadığına eminim. çünkü ilk defa böyle birşey hissettim hayatım boyunca. bence bebeğim karnıma değdi.

iğne batması gibi olan şeyi göbeğimin etrafında hissettim birkaç kere.

bende de pıt pıt fiye oluyor ben eminim bebeğin hareketleri bu hafta ufak tekmeler atarmış bazı anneler hissedermiş. benimki iğne batması gibi değil pıt pıt minik dokunuşlar gibi canım:)

Evveeet İki gündür ben de bayaa bayaa hissediyorum hareketlerini, özellikle bugün öğle yemeğinden sonra ordan oraya kaydı durdu

esramm bende bu sabah o tarz bi batmayla uykumdan uyandım..sağıma dönük uyuyormuşum..nasıl battı anlatamam..hemen soluma döndüm..sanki bebeğim haber verdii ama bende bilemiyorum hissettiğim şey bebekmi yoksa genişlemeden kaynaklanan bi gerilmemi sadece:44:

merhaba güzel kasım anneleri cuma günü kontrole gittim ve kesin olmamakla birlikte %70 KIZımız olucak gibi gözküyormuş.%100 sonuç için 8haziranı beklicez artık. 2li test ölçümlerde her şey normal çıktı , kan sonuçlarımda bugün çıkmış doktoruma ulaşamadım ama daha naasıl yorumlanır sonuçlar bilemiyorum ama iyi gibi galiba onlarda

mrb arkadaşlar nasılsınız ben biraz kötüydüm gitmedim işe oğlumuda kreşe göndermedim evde takılıyoz beraber kasık ağrılarım vardı birazcık yorgun hissediyordum c.tesi arkadaşlarla bursaya gezmeye gitmiştik gece döndük hem uykusuz kaldım hemde yoruldum ama sinir oldum ya hamilelik bulamadım koca bursada sizler napıyosunuz benim cinsiyet belli değil daha ama çirkinleştim yüzüm lekelendi sivilcelerim çıktı midem bulandı halsizlik yorgunluk kocaman bir göbeğim var görenler 5 aylık zannediyor öncesindede biraz kilom vardı şimdide bayağı oldu oğlumda bunlardan sadece göbeğim çok büyümüştü onun haricinde bu bambaşka o yüzden belki kızdır diyorum ama hayırlısı

dünden beri arasıra batıyo hafif hafif bişeyler anlamadım :44:

bende de pıt pıt fiye oluyor ben eminim bebeğin hareketleri bu hafta ufak tekmeler atarmış bazı anneler hissedermiş. benimki iğne batması gibi değil pıt pıt minik dokunuşlar gibi canım:)

ay ne güzel yaa ben daha öyle hissedemedim malesef

Evveeet İki gündür ben de bayaa bayaa hissediyorum hareketlerini, özellikle bugün öğle yemeğinden sonra ordan oraya kaydı durdu

ayy yerim ben onu yaaaa

gerilmeden olsa uzun sürer gibi geliyo canım... bi kaç saniye aralıklarla batıyo sürekli... ben daha hiç hissedemedim bebeğimi ondan heyecan yaptımm

buarada mina isminden vazgeçtik kız olursa... eşimin öğrendiğine göre mina ismi, sadece bir yer ismiymiş, çok güzel çocuğa birşeyler katacak değerde bir isim değilmiş. çocuğa güzel manaya gelecek isim vermek lazımmış...

başka isimler bakıyoruz yani artık

halil efe duruyor tabii...

canım çok sevindim. maşallah kızına. hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah. oyyy iki yandan toplarsın saçlarını :)))))))))

http://www.markafoni.com/product/2194922/

kızlar oğluşuma bunu aldım:) bir sürü cicisi oluyor. teyzeside dün tulumlar almış oğluşuma ya çok güzel :)

canım benim üyeliğim yok buraya. göremedim ama mutlaka güzeldir. iyi günlerde kullanmanı dilerim.

Paylaşmak istedıığim benım kasıklarımde çok sancım oluyor.Bu şikayetı olan varmı doktor düşük tehlikesi olduğunu soyledı.

yurumekte guçluk cekıyor. sağ bacağımın ustun basmakta guçluk çekıyorum.Tecrubelerınızı paylaşırmısınız?

herşey ne kadar uygun yaaa.... keşke alabilsem ben deeee :2:

evet bir de ekoteks sertifikası varmış. sarı ya da yeil tonları unisex alabilirsin bence hatta ben kırmızı olan tulumları beğenmiştim babası oğlum benim kırmızı giyemez dedi:) (kuşum halbuki esmer ben ona pembe mor kazaklar bile giydiriyorum o el kadar bebeğe kırmızıyı uygun göremedi :)) bence kırmızılara bile bak çok güzel hepsi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…