2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben de herşeyi beyaz üzerine mavi ya da pembe işlemeli almak istiyorum canım... yeşil sarı sevmiyorum bebeklerde... bi de cinsiyeti belli olunca daha rahat alırım diye bekliyorum mecburen... kırmızılar çok güzel evett çok ta severim ben. ama şimdiye kadar aldıklarım kırmızı beyaz hep... abartmıyım diyorum

selam kizlar cepten giriyorum isyerinde interneti kesmisler midem fena odam uretimin yaninda ortalik acayip solvent kokuyor napsam bilmemedim...

beysal canim eviniz hayirli olsun huzurla oturun :)

lavinya canim tulum harika :)

benim öyle bir şikayetim yok ama bol bol dinlenmeni öneririm. madem riskin var ancak böyle atlatırsın. inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına.

evet kesin sonuç önemli. insan hevesleniyor, değişiklik sinir bozucu oluyor. benim doktorum çok temkinli. 1 ay daha bekleyelim demişti. 12 gün sonra gidicem. Allah hayırlısını versin. tek dileğim bu.

bence kırmızı renk çok güzel. pembe tamam giydirilmez ama kırmızı erkek bebeğe çok yakışır, oğlum olursa kesinlikle kırmızı body leri olacak :)

o zaman evet bekle biraz daha:)

selam kizlar cepten giriyorum isyerinde interneti kesmisler midem fena odam uretimin yaninda ortalik acayip solvent kokuyor napsam bilmemedim...

saol canım daha güzelleri sizin olsun inşallah:)

ayrı duramadın dimi bizdennnn... ayy canım dikkat et kokulara... çık hava al sürekliii

kızlar çok öenmli bir bilgi veriyorum...

mehmet öz'ü okuyorum şuanda...

yatarken mutlaka sola dönün diyo... sağa da dönebilirsin ama en iyisi sola yatmak diyo... bunlardan en kötüsü ise sırtüstü yatmakmış. kan akışını tamamen durmasına neden olabilirmiş sırt üstü yatmak.

kızlar çok öenmli bir bilgi veriyorum...

mehmet öz'ü okuyorum şuanda...

yatarken mutlaka sola dönün diyo... sağa da dönebilirsin ama en iyisi sola yatmak diyo... bunlardan en kötüsü ise sırtüstü yatmakmış. kan akışını tamamen durmasına neden olabilirmiş sırt üstü yatmak.

esram solda kalp oldugu icin sola yatmak kalbe basinc yapar dinimizdede kalp acisindan saglikli oldugu icin efendimiz sağ tarafa yatarmis bu nedenlerden birtanesi

ben sola yattigimda kalbim cok hizli carpiyor duyuyorum ve beni rahatsiz ediyor

hadi neyse opuldunuzzzz

bol bol yoğurt ye canım. anca öyle kurtulursun zehirden. allah kolaylık versin.

ben kalp doktoruyla konuşmuştum. aynı dediğin gibi kalbim hızlı çarpıyor sola yattığımda demiştim. doktor alakası yok dedi. sonra alıştırdım kendimi hep sola yatıyorum.

ayy evet kuzum yaa dikkat etmemiz lazımmış ona.benim okudugum kitaptada şöyle diyor:

sırt üstü yatmak daha rahat olmasına karşın, rahminizin bütün ağırlığı sırtınızın, bağısaklarınızın ve inferiort venaceva denen vucudun aşağı kısımlarından kalbe kan geri dönüşünden sorumlu olan damarın üzerine biner. buda sırt ağrısı ve basura sebep olur.sindirim sistemini engeller.dolaşımı bozabilir ve kan basıncınızın düşmesine neden olur....

sola yatış pozisyonunda ise: yalnıza besinlerin ve kanın plasenteya en üst düzeyde ulaşması sağlanmaz, aynı zamanda böbreğin işlevlerini en iyi şekilde yerine getirmesini sağlarki bunun anlamı atıkların ve sıvıların vucuttan daha iyi atılımı, diz-ayak ve ellerde daha az şişme demektir...

uyandıgında sağa-sırt üstü hatta yuz ustu yattıgını görsen bile hemen sola dönerek uyumaya devam et diyorr ek olarak

yaa ben c.tesi çarşıya gittim hediyelerimi aldım, kendime hamile pantolonu almayıda düşünüyordum ama çarşıda unuttum. onun yeride 2 tane elbise aldım. birini plaj elbisesi olarak kullanıcam, diğerini gece gezmesinde giyicem. hamile elbisesi olarak üretilmemişler ama sonrasında da giyilir. bu akşam çarşıya çıksam baksam mı diyorum. nasılsa eşim yok. bide hamile mayosu bulamadım. onada bakarım olmadı. ay sonu tatile çıkmayı düşünüyoruz hazırlık yapmam lazım :)

canım ben mother&care dan hamile mayosu almıştım 1 ay önce falan,2 parçadan oluşan mayolardan. geçenlerde gezerken c&a da gördüm orda da var bilgin olsun

burcu bizi tatile götürrrrrrr

valla hep akşam alışverişe çıkayım diyorum ama sonra saat 8 de uyuduğum aklıma gelince vazgeçiyorum haftaiçim sadece uyku ve iş arasında geçiyorr...

aaa buarada perşembe akşamı kocam geliyorrrrrr pazartesiye kadar beraberisssss

ay canım ne kadar önemli bilgiler bunlar yaaa...çok çok önemli gerçekten... uyrken bebeğe zarar bile verebiliriz Allah korusun...

merhaba anne adayları. bugün kan tahlili yaptırdım ve kan değeri 1703 çıktı sizce ne kadardır bu bebek. benim en son adet tarihim 10 nisan ama büyük ihtimalle 22 nisanda falan kalmışımdır diyorum en erken. sizce ne kadar bu değerlere göre?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…