evet bir de ekoteks sertifikası varmış. sarı ya da yeil tonları unisex alabilirsin bence hatta ben kırmızı olan tulumları beğenmiştim babası oğlum benim kırmızı giyemez dedi:) (kuşum halbuki esmer ben ona pembe mor kazaklar bile giydiriyorum o el kadar bebeğe kırmızıyı uygun göremedi :)) bence kırmızılara bile bak çok güzel hepsi:)
Paylaşmak istedıığim benım kasıklarımde çok sancım oluyor.Bu şikayetı olan varmı doktor düşük tehlikesi olduğunu soyledı.
yurumekte guçluk cekıyor. sağ bacağımın ustun basmakta guçluk çekıyorum.Tecrubelerınızı paylaşırmısınız?
İNŞALLAH CANIM eşim hep kızımız olsun istiyordu bakalım ,biz yinede %100 kız dediğini duyana kadar beklemede olucaz. Eşim tarafının ilk kız torunu olcak ,tek erkek gerçi eşim ama inşallah bir de oğlumuz olur ileride:)
senin drumun nasıl canım netleşmişmiydi?
evet bir de ekoteks sertifikası varmış. sarı ya da yeil tonları unisex alabilirsin bence hatta ben kırmızı olan tulumları beğenmiştim babası oğlum benim kırmızı giyemez dedi:) (kuşum halbuki esmer ben ona pembe mor kazaklar bile giydiriyorum o el kadar bebeğe kırmızıyı uygun göremedi :)) bence kırmızılara bile bak çok güzel hepsi:)
ben de herşeyi beyaz üzerine mavi ya da pembe işlemeli almak istiyorum canım... yeşil sarı sevmiyorum bebeklerde... bi de cinsiyeti belli olunca daha rahat alırım diye bekliyorum mecburen... kırmızılar çok güzel evett çok ta severim ben. ama şimdiye kadar aldıklarım kırmızı beyaz hep... abartmıyım diyorum
selam kizlar cepten giriyorum isyerinde interneti kesmisler midem fena odam uretimin yaninda ortalik acayip solvent kokuyor napsam bilmemedim...
beysal canim eviniz hayirli olsun huzurla oturun :)
lavinya canim tulum harika :)
evet ya kırmızı çok şekerdi babası istemedi amabende kırkmayayım dedim pek hevesliydi mavilere:)
bence kırmızı renk çok güzel. pembe tamam giydirilmez ama kırmızı erkek bebeğe çok yakışır, oğlum olursa kesinlikle kırmızı body leri olacak :)
selam kizlar cepten giriyorum isyerinde interneti kesmisler midem fena odam uretimin yaninda ortalik acayip solvent kokuyor napsam bilmemedim...
ayrı duramadın dimi bizdennnn... ayy canım dikkat et kokulara... çık hava al sürekliii
sizden ayri kalmak ne mumkun:))))))))) özledim geldim bacilarim.:)) birtek seni özlemedim esraduydainanamaaaa
hihoooohooooo asıl sen benii özlemişsindir kesinnnnnnnnayrı kalamıyosun bendennnn
hihoooohooooo asıl sen benii özlemişsindir kesinnnnnnnnayrı kalamıyosun bendennnn
http://www.markafoni.com/product/2194922/
kızlar oğluşuma bunu aldım:) bir sürü cicisi oluyor. teyzeside dün tulumlar almış oğluşuma ya çok güzel :)
esram solda kalp oldugu icin sola yatmak kalbe basinc yapar dinimizdede kalp acisindan saglikli oldugu icin efendimiz sağ tarafa yatarmis bu nedenlerden birtanesi
ben sola yattigimda kalbim cok hizli carpiyor duyuyorum ve beni rahatsiz ediyor
hadi neyse opuldunuzzzz
kızlar çok öenmli bir bilgi veriyorum...
mehmet öz'ü okuyorum şuanda...
yatarken mutlaka sola dönün diyo... sağa da dönebilirsin ama en iyisi sola yatmak diyo... bunlardan en kötüsü ise sırtüstü yatmakmış. kan akışını tamamen durmasına neden olabilirmiş sırt üstü yatmak.
yaa ben c.tesi çarşıya gittim hediyelerimi aldım, kendime hamile pantolonu almayıda düşünüyordum ama çarşıda unuttum. onun yeride 2 tane elbise aldım. birini plaj elbisesi olarak kullanıcam, diğerini gece gezmesinde giyicem. hamile elbisesi olarak üretilmemişler ama sonrasında da giyilir. bu akşam çarşıya çıksam baksam mı diyorum. nasılsa eşim yok. bide hamile mayosu bulamadım. onada bakarım olmadı. ay sonu tatile çıkmayı düşünüyoruz hazırlık yapmam lazım :)
yaa ben c.tesi çarşıya gittim hediyelerimi aldım, kendime hamile pantolonu almayıda düşünüyordum ama çarşıda unuttum. onun yeride 2 tane elbise aldım. birini plaj elbisesi olarak kullanıcam, diğerini gece gezmesinde giyicem. hamile elbisesi olarak üretilmemişler ama sonrasında da giyilir. bu akşam çarşıya çıksam baksam mı diyorum. nasılsa eşim yok. bide hamile mayosu bulamadım. onada bakarım olmadı. ay sonu tatile çıkmayı düşünüyoruz hazırlık yapmam lazım :)
ayy evet kuzum yaa dikkat etmemiz lazımmış ona.benim okudugum kitaptada şöyle diyor:
sırt üstü yatmak daha rahat olmasına karşın, rahminizin bütün ağırlığı sırtınızın, bağısaklarınızın ve inferiort venaceva denen vucudun aşağı kısımlarından kalbe kan geri dönüşünden sorumlu olan damarın üzerine biner. buda sırt ağrısı ve basura sebep olur.sindirim sistemini engeller.dolaşımı bozabilir ve kan basıncınızın düşmesine neden olur....
sola yatış pozisyonunda ise: yalnıza besinlerin ve kanın plasenteya en üst düzeyde ulaşması sağlanmaz, aynı zamanda böbreğin işlevlerini en iyi şekilde yerine getirmesini sağlarki bunun anlamı atıkların ve sıvıların vucuttan daha iyi atılımı, diz-ayak ve ellerde daha az şişme demektir...
uyandıgında sağa-sırt üstü hatta yuz ustu yattıgını görsen bile hemen sola dönerek uyumaya devam et diyorr ek olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?