2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bizde haziran ilk haftası düşünüyoruz ben bikini giycemm hamile mayosu almadım
ben bulamıyorum elbise yaaaaaa

bu arada çok yoğunum arada bakabiliyorumm

5haftalık canım ama hastanelerin labaratuarlarına göre referans aralıkları bazen değişebiliyor. Tebrikler güzel günler sizinle olsun,kendine dikkat et

ne güzel tatil planları yapıyorsunuz canım MaşaAllah bizde hiç plan yok uzun yola çıkmak zararlı olacağından düşünmüyoruz

canım ben mother&care dan hamile mayosu almıştım 1 ay önce falan,2 parçadan oluşan mayolardan. geçenlerde gezerken c&a da gördüm orda da var bilgin olsun

canım saol ya bende düşünüyordum nerden alabiliriz diye. fiyat aralıkları nasıl hem mothercare hem de C&a'da tatlım?

beeeeennn geldiiimmmmmm kurtulamadınız bendeeennnnnn net geldiiiiiii

maleseff kurtulamadıkkk

ne güzel tatil planları yapıyorsunuz canım MaşaAllah bizde hiç plan yok uzun yola çıkmak zararlı olacağından düşünmüyoruz

ay canım bi kaç gün kafa dinlemek gerekiyor kesinlikle... yakın yerlere gidin siz de... çok çok uzaklara açılmayın...

tatlım hayırlı olsunnn

kendi test sonuçlarıma baktım tekrar şimdi...

oraya göre senin ki 4-5 hafta arasına denk geliyor...

canım ben mother&care dan hamile mayosu almıştım 1 ay önce falan,2 parçadan oluşan mayolardan. geçenlerde gezerken c&a da gördüm orda da var bilgin olsun

canım netten kıyafet almayı düşünmüyorum. çünkü her kıyafet bana olmuyor, potluk yapıyor, bir iki yer gelecek dedi. olmadı beklerim daha.

:))) aslında bir otobüse doluşup kızkıza gitsek nasılda eğleniriz yahuu

benim uykum yok kızlar yaaa. zaten evvelden de uyumayı sevmezdim şimdi hele hiç uykum gelmiyor, 4-5 saat uyuyorum.

o değerler yapan yerlere göre değişiyor. raporda belirlemişlerdir belki incele. 4 haftalık gibi olabilir.

bizde haziran ilk haftası düşünüyoruz ben bikini giycemm hamile mayosu almadım
ben bulamıyorum elbise yaaaaaa

bu arada çok yoğunum arada bakabiliyorumm

benim bikinilerim üçgen bikini. minnacıklar. göğüslerim büyüdü karnımda çıktı çok küçük kalırlar üzerimde. hem karnımı açmak istemiyorum hamileyken. bulamazsam geniş mayolar gördüm. onlardan alırım.

yolculuk konforluysa bir zararı olacağını sanmıyorum. doktorda tehlikeli bir şey demediyse neden olmasın. bebeğini denizde yüzdür bence :)))

canım saol ya bende düşünüyordum nerden alabiliriz diye. fiyat aralıkları nasıl hem mothercare hem de C&a'da tatlım?

mothercare da hamile giyiminde 2.ürüne %50 indirim vardı can 89ım i elbise almıştım 1ay önce falan ama mayo 76.90'nın yarısı olmuştu.
c&a da 50-60 tl arsıydı canım . ama c&a da hep siyah,lacivert gibi renkler vardı, benim aldığım daha renkli pembeler ,yeşiller falan var :)
tercih meselesi tabi

ben istanbula eşimle gitmeyi çok istiyorum ama bakalım

ayyy ne işin var istanbuldaaaa tatildeee biz istanbuldan kaçıyoruz... mahvolursun burda tatil falan yapamazsın valla... gidin bi sakin deniz kenarı bi yere... ağva'ya gidin mesela, avşa adası-marmara adası... ege sahilleri...

napcan istanbulda kuzum... güzel bi yerde tatil yapın pis havayı mı solucaksınız burda?

canım kaç saatlik yola çıkacaksın ?

bende o kampanyadan bebeğe zıbınlar aldım mayoları hiç görmedim herhalde dikkat etmedim. güle güle kullan canım. renkli olması a iyi olmuş için açılır:) ben eylülde gidecem iyice indirime girince alırım sonuçta tek bir tatilde kullanacağım. tekrar teşekkürler:)

Ben cuma günü doktora sordum bu haftasonu ankaraya ablama gidicez,haziranda da izmire tatile gidicez yolculukarın bir sakıncası var mı diye? doktorum yok kesinlikle dedi,varis çorabı giyinebilirsin hamileler için olanlardan dedi. yolculuk sırasında sürekli oturmaktan kan dolaşımı yavaşlıyor diye onu tavsiye etti sadece. arabamızla gidiceğimiz için en fazla 2 saatte bir mola verip 15er dakikalık yüruyüş hareket ediledebilirmiş.

kızlarrr siz tatile gidin deniz sezonunu açın..bende akşam küveti doldurup küvet sezonunu açayımm barii bizim buraya en yakın gidebileceğimiz yer mersin..orayıda eşim hiç sevmiyor...:44:

ne dersinizz küvette yüzsemmii kocaman göbeğim ve popomlaaa

Pipirikliliğimin tavan yaptığı bir gündeyim kızlar bugün bebişimle randevumuz vardı dr.teyzesi kontrol etti biraz ağrım vardı sol kasığımda uzun uzun baktı ultrasonda hem de cinsiyetini görmek için hareket etmiyor dedi.Beni aldı bir telaş et se bir dert etmese bir dert ultrasonografi seslerini duyması gerekir,neden hareket etmedi [ gerçi yüzünü döndü o ayrı ama ],ya bi sorun varsa,duymuyor mu acaba ,ilgisiz mi diye yolda gelirken düşünmeden edemedim yalan değil oysa ki hiç öyle huylarım yoktur pipiriklenmek falan benimle pek bağdaşmayan bir durum ama ne bileyim oldu işte :26:

canım ben denize girmemde havuza gidebiliriz yüzmek iyiymiş hamilelikte ama bikinim var benim koca göbeğim selulitlerimlee nasıl giyerim onu offf

istanbula haftasonu 1 gunlugune gezmek içindi yavru kusum yaa tamam gitmeyizzz

rica ederim ne demek tatlım. mothercare anne giyimi her mağzasında olmuyor canım. bakırköy carouseldeki mağzaya yolun düşerse anne bölümüne bakarsın canım.

kızlar mrb benim arkadaşımda kasımda doğum yapacak 15 haftalık hamile hormonlarında sıkıntı var TSH:0.017(9 haftalıkken) TSH: 0.007 (12.hafta) oldu anlamadık ilaç kullanırken değerleri düştü bu nasıl oluyo sizde de böle sorun var mı cvp verirseniz sevinirim...

ay canımmm hiç söyleme kayseride ne olsun daha doldur kız seril içineee oh misss

bende eşim kyseriye göturecekti beni kesinlikle gitmem dedim hem uolculuk tehlikeli hemde kayınvlidemi çekemem dedimm yırttım ama baska yerlere nasıl gidersek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…