yaa ben c.tesi çarşıya gittim hediyelerimi aldım, kendime hamile pantolonu almayıda düşünüyordum ama çarşıda unuttum. onun yeride 2 tane elbise aldım. birini plaj elbisesi olarak kullanıcam, diğerini gece gezmesinde giyicem. hamile elbisesi olarak üretilmemişler ama sonrasında da giyilir. bu akşam çarşıya çıksam baksam mı diyorum. nasılsa eşim yok. bide hamile mayosu bulamadım. onada bakarım olmadı. ay sonu tatile çıkmayı düşünüyoruz hazırlık yapmam lazım :)
merhaba anne adayları. bugün kan tahlili yaptırdım ve kan değeri 1703 çıktı sizce ne kadardır bu bebek. benim en son adet tarihim 10 nisan ama büyük ihtimalle 22 nisanda falan kalmışımdır diyorum en erken. sizce ne kadar bu değerlere göre?
canım ben mother&care dan hamile mayosu almıştım 1 ay önce falan,2 parçadan oluşan mayolardan. geçenlerde gezerken c&a da gördüm orda da var bilgin olsun
beeeeennn geldiiimmmmmm kurtulamadınız bendeeennnnnnnet geldiiiiiii
ne güzel tatil planları yapıyorsunuz canım MaşaAllahbizde hiç plan yok uzun yola çıkmak zararlı olacağından düşünmüyoruz
merhaba anne adayları. bugün kan tahlili yaptırdım ve kan değeri 1703 çıktı sizce ne kadardır bu bebek. benim en son adet tarihim 10 nisan ama büyük ihtimalle 22 nisanda falan kalmışımdır diyorum en erken. sizce ne kadar bu değerlere göre?
maleseff kurtulamadıkkk
ay canım bi kaç gün kafa dinlemek gerekiyor kesinlikle... yakın yerlere gidin siz de... çok çok uzaklara açılmayın...
canım ben mother&care dan hamile mayosu almıştım 1 ay önce falan,2 parçadan oluşan mayolardan. geçenlerde gezerken c&a da gördüm orda da var bilgin olsun
burcu bizi tatile götürrrrrrr
valla hep akşam alışverişe çıkayım diyorum ama sonra saat 8 de uyuduğum aklıma gelince vazgeçiyorumhaftaiçim sadece uyku ve iş arasında geçiyorr...
aaa buarada perşembe akşamı kocam geliyorrrrrr pazartesiye kadar beraberisssss
ay canım ne kadar önemli bilgiler bunlar yaaa...çok çok önemli gerçekten... uyrken bebeğe zarar bile verebiliriz Allah korusun...
bizde haziran ilk haftası düşünüyoruz ben bikini giycemmhamile mayosu almadım
ben bulamıyorum elbise yaaaaaa
bu arada çok yoğunum arada bakabiliyorumm
ne güzel tatil planları yapıyorsunuz canım MaşaAllahbizde hiç plan yok uzun yola çıkmak zararlı olacağından düşünmüyoruz
canım saol ya bende düşünüyordum nerden alabiliriz diye. fiyat aralıkları nasıl hem mothercare hem de C&a'da tatlım?
ben istanbula eşimle gitmeyi çok istiyorum ama bakalım
canım netten kıyafet almayı düşünmüyorum. çünkü her kıyafet bana olmuyor, potluk yapıyor, bir iki yer gelecek dedi. olmadı beklerim daha.
:))) aslında bir otobüse doluşup kızkıza gitsek nasılda eğleniriz yahuu
benim uykum yok kızlar yaaa. zaten evvelden de uyumayı sevmezdim şimdi hele hiç uykum gelmiyor, 4-5 saat uyuyorum.
o değerler yapan yerlere göre değişiyor. raporda belirlemişlerdir belki incele. 4 haftalık gibi olabilir.
benim bikinilerim üçgen bikini. minnacıklar. göğüslerim büyüdü karnımda çıktı çok küçük kalırlar üzerimde. hem karnımı açmak istemiyorum hamileyken. bulamazsam geniş mayolar gördüm. onlardan alırım.
yolculuk konforluysa bir zararı olacağını sanmıyorum. doktorda tehlikeli bir şey demediyse neden olmasın. bebeğini denizde yüzdür bence :)))
mothercare da hamile giyiminde 2.ürüne %50 indirim vardı can 89ım i elbise almıştım 1ay önce falan ama mayo 76.90'nın yarısı olmuştu.
c&a da 50-60 tl arsıydı canım . ama c&a da hep siyah,lacivert gibi renkler vardı, benim aldığım daha renkli pembeler ,yeşiller falan var :)
tercih meselesi tabi
ayyy ne işin var istanbuldaaaa tatildeeebiz istanbuldan kaçıyoruz... mahvolursun burda tatil falan yapamazsın valla... gidin bi sakin deniz kenarı bi yere... ağva'ya gidin mesela, avşa adası-marmara adası... ege sahilleri...
napcan istanbulda kuzum... güzel bi yerde tatil yapın pis havayı mı solucaksınız burda?
bende o kampanyadan bebeğe zıbınlar aldım mayoları hiç görmedim herhalde dikkat etmedim. güle güle kullan canım. renkli olması a iyi olmuş için açılır:) ben eylülde gidecem iyice indirime girince alırım sonuçta tek bir tatilde kullanacağım. tekrar teşekkürler:)
kızlarrr siz tatile gidin deniz sezonunu açın..bende akşam küveti doldurup küvet sezonunu açayımm bariibizim buraya en yakın gidebileceğimiz yer mersin..orayıda eşim hiç sevmiyor...:44:
ne dersinizz küvette yüzsemmii kocaman göbeğim ve popomlaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?