kızlarrr siz tatile gidin deniz sezonunu açın..bende akşam küveti doldurup küvet sezonunu açayımm bariibizim buraya en yakın gidebileceğimiz yer mersin..orayıda eşim hiç sevmiyor...:44:
ne dersinizz küvette yüzsemmii kocaman göbeğim ve popomlaaa
canım ben denize girmemde havuza gidebiliriz yüzmek iyiymiş hamilelikte ama bikinim var benim koca göbeğim selulitlerimlee nasıl giyerim onu offf
istanbula haftasonu 1 gunlugune gezmek içindi yavru kusum yaa tamam gitmeyizzz
kızlar mrb benim arkadaşımda kasımda doğum yapacak 15 haftalık hamile hormonlarında sıkıntı var TSH:0.017(9 haftalıkken) TSH: 0.007 (12.hafta) oldu anlamadık ilaç kullanırken değerleri düştü bu nasıl oluyo sizde de böle sorun var mı cvp verirseniz sevinirim...
kızlarrr siz tatile gidin deniz sezonunu açın..bende akşam küveti doldurup küvet sezonunu açayımm bariibizim buraya en yakın gidebileceğimiz yer mersin..orayıda eşim hiç sevmiyor...:44:
ne dersinizz küvette yüzsemmii kocaman göbeğim ve popomlaaa
canım kaç saatlik yola çıkacaksın ?
Pipirikliliğimin tavan yaptığı bir gündeyim kızlarbugün bebişimle randevumuz vardı dr.teyzesi kontrol etti biraz ağrım vardı sol kasığımda uzun uzun baktı ultrasonda hem de cinsiyetini görmek için hareket etmiyor dedi.Beni aldı bir telaş et se bir dert etmese bir dert ultrasonografi seslerini duyması gerekir,neden hareket etmedi [ gerçi yüzünü döndü o ayrı ama ],ya bi sorun varsa,duymuyor mu acaba ,ilgisiz mi diye yolda gelirken düşünmeden edemedim yalan değil oysa ki hiç öyle huylarım yoktur pipiriklenmek falan benimle pek bağdaşmayan bir durum ama ne bileyim oldu işte :26:
canım ben denize girmemde havuza gidebiliriz yüzmek iyiymiş hamilelikte ama bikinim var benim koca göbeğim selulitlerimlee nasıl giyerim onu offf
siizzzz insanı yoldann çıkarırrsınızzzzzkendimi ayvalık otelleri araştırırken buldummmm
hmm ayvalık iyi fikirrr... ben de bakıyım yarınkarşılaşırız belkimmm
olur canım neden olmasın. :))) maksat suyla oyalanmak değil mi?
belki bu cuma ankaraya gidebilirim. uçakla gidicektim tedirgin oldum nedense. çok sersem ediyor beni. otobüsle gitmeye karar verdim. izmir ankara 8 saat. tatile marmarise gidicem izmire yakın çok tatil beldesi var. marmarise 3 saat sürmez.
yapma arkadaşım. onlarda bizim gibi uyuyor dinleniyor. hiç boşuna endişelenme. bebek yaşıyorsa sorun yok bu konuda. e bizimkide yatıyordu içerde doktor amcası dürttü anca döndü.
iyyy havuza hayatta girmem. iki kere mikrop kaptım. hemde 5 yıldızlı otel havuzunda, hemde sağlık tesisinde. bebek varken çok tehlikeli. denizde bize faydalı mineraller var. benim cildime çok iyi geliyor.
istanbulda yaşamayanlar istanbulu özlüyor. bende çok severim istanbulu.
kızlar biz çıkıyoruzzz...
gidip te şu yüzüğümü arayayım bari...
bir de yürüyüş yapmam lazım adamakıllı... bugün başlıcam inşallahhh
öpüyorusssss
marmaris çok güzel ben gitmiştim bizde Antalya ya gitmek istiyoruz önce izmire orda biraz dinlenip sonra Antalya ama biraz tedirginim bende
siizzzz insanı yoldann çıkarırrsınızzzzzkendimi ayvalık otelleri araştırırken buldummmm
kızlar biz çıkıyoruzzz...
gidip te şu yüzüğümü arayayım bari...
bir de yürüyüş yapmam lazım adamakıllı... bugün başlıcam inşallahhh
öpüyorusssss
marmaris çok güzel ben gitmiştim bizde Antalya ya gitmek istiyoruz önce izmire orda biraz dinlenip sonra Antalya ama biraz tedirginim bende
hmm ayvalık iyi fikirrr... ben de bakıyım yarınkarşılaşırız belkimmm
süperrr olurrr esraa ben seni göbüüşünden kesin tanırımmm ona göreee
çok çok gidemezsek bende kocişimle yalovaya giderim napiiimmmm
Kızlar bizim rezervasyonumuz yapıldı bile. Bebişten önce son tatilimize babamızın diğer çocukları da katılıyor. Bu da bir ilk hepimize.. 24 Haziran'da arabayla dördümüz İstanbul'dan Kemer'e gideceğiz. Yolda sık sık mola vermemiz gerekecek. O kadar kısa bir mesafe değil maalesef. Umarım verdiğimiz karardan pişman olmayız, her açıdan güzel bir tatil olur bize..
Selülitlerim, çatlaklarım zaten yeterince vardı 5. ayımda nasıl olacağım kimbilir oooy oyy Kemer'in taş gibi Rus hatunlarının yanında epey bir seksi olurum heralde
cicişlerr bebekler ben çıkıyooruummmmöpüyorum sizi çok Allaahaa emanet olalımm
merhaba cnm cok yakınlardaymıssın bize ay bizde hep bebiş die sevıyoz bi adı olsun artık dimi cnm bende kansızım hatta surup kullanıyorum 4.aydan sonrada şart vvucut kendı tamamlayamıyomuş
günaydınn nilciğimmm
stajın iyi geçmiştir eminimm canım...yaklaşık 6 ay sonraa uygulamalı eğitimimizz başlayacakkkk
kuzum bu gittiğim doktorrr ekstradan gittiğim bi doktordu kendi doktorumun dışındaa yani...bana tekrar kan tahlili falan yaptırmadan sadece hamilelik haftamam göre yazdı kan ilacını....:44: mide bulantısı yapmıyorr allaha şükür bende...muhtemelen sanada verecektir...4.ayımız bimeye yaklaştığı için....umarım sendede yapmaz mide bulantısı, kusma:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?