2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım mersin ya da adana da çok güzel bir muhafazakar otel açılmıştı adını hatırlamıyorum ama araştır bir istersen...

bu arada küveti yarıya kadar doldurrrr

yaa nolcak yaa ben mayoyu sevmiyorum asıl... giymişken adamakıllı bikini giyceksin sen hamilesin hem kimse bişi demez göbişine selülitlerine onlar kendilerine baksınlar

şortlu bikiniler de var bu arada... çok rahatsız oluyorsan onlarla daha rahat edersin hem

no istanbulll !!!

Canım buradan ne desek boş dr.a gitmesi gerekiyor ama anladığım kadarı ile tiroid hormonu seviyesi düşmüş...

endokrin doktoruna gitti tahlillerini verdi bakalım ne dicekler bizim merak ettiğimiz böle bidurumu yaşayan varmı

olur canım neden olmasın. :))) maksat suyla oyalanmak değil mi?

canım kaç saatlik yola çıkacaksın ?

belki bu cuma ankaraya gidebilirim. uçakla gidicektim tedirgin oldum nedense. çok sersem ediyor beni. otobüsle gitmeye karar verdim. izmir ankara 8 saat. tatile marmarise gidicem izmire yakın çok tatil beldesi var. marmarise 3 saat sürmez.

yapma arkadaşım. onlarda bizim gibi uyuyor dinleniyor. hiç boşuna endişelenme. bebek yaşıyorsa sorun yok bu konuda. e bizimkide yatıyordu içerde doktor amcası dürttü anca döndü.

iyyy havuza hayatta girmem. iki kere mikrop kaptım. hemde 5 yıldızlı otel havuzunda, hemde sağlık tesisinde. bebek varken çok tehlikeli. denizde bize faydalı mineraller var. benim cildime çok iyi geliyor.

istanbulda yaşamayanlar istanbulu özlüyor. bende çok severim istanbulu.

kızlar biz çıkıyoruzzz...

gidip te şu yüzüğümü arayayım bari...

bir de yürüyüş yapmam lazım adamakıllı... bugün başlıcam inşallahhh

öpüyorusssss

canım ben denize girmemde havuza gidebiliriz yüzmek iyiymiş hamilelikte ama bikinim var benim koca göbeğim selulitlerimlee nasıl giyerim onu offf

istanbula haftasonu 1 gunlugune gezmek içindi yavru kusum yaa tamam gitmeyizzz

marmaris çok güzel ben gitmiştim bizde Antalya ya gitmek istiyoruz önce izmire orda biraz dinlenip sonra Antalya ama biraz tedirginim bende

siizzzz insanı yoldann çıkarırrsınızzzzz kendimi ayvalık otelleri araştırırken buldummmm

güzelll :))) eşimizle başbaşa son tailimiz olacak ona göre :))

kızlar biz çıkıyoruzzz...

gidip te şu yüzüğümü arayayım bari...

bir de yürüyüş yapmam lazım adamakıllı... bugün başlıcam inşallahhh

öpüyorusssss

inşallah bulursun canım. bende başlıcam inşallah. gerçi işteyken baya yürüyorum ama konsantre olamıyorum.

marmaris çok güzel ben gitmiştim bizde Antalya ya gitmek istiyoruz önce izmire orda biraz dinlenip sonra Antalya ama biraz tedirginim bende

çocukluğumdan beri marmaris, dalyan, fethiye, ölüdeniz, göcek, antalya hep buralarda tatil yaptım. 2 senedir askeri kampa gidiyoruz marmarise. çok güzel bir koyda, denizi temiz.

bu resime bayılıyorum....

" NE BAKIYONUZ LAN BEN İÇERDE 9 AY 10 GüN YATTIM "

Eklentiler

• $komik-bebek-resmi-komik.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar bizim rezervasyonumuz yapıldı bile. Bebişten önce son tatilimize babamızın diğer çocukları da katılıyor. Bu da bir ilk hepimize.. 24 Haziran'da arabayla dördümüz İstanbul'dan Kemer'e gideceğiz. Yolda sık sık mola vermemiz gerekecek. O kadar kısa bir mesafe değil maalesef. Umarım verdiğimiz karardan pişman olmayız, her açıdan güzel bir tatil olur bize..
Selülitlerim, çatlaklarım zaten yeterince vardı 5. ayımda nasıl olacağım kimbilir oooy oyy Kemer'in taş gibi Rus hatunlarının yanında epey bir seksi olurum heralde

kızlar istanbulda tercihen anadolu yakasında, gideceğim makul fıyatta bı hastane arıyorum ikili test için...zeynep kamile gittim ama 2ay sonrasına gün verıyolar yardımlarınızı beklıyorummm

senin adına sevindim. inşallah huzurlu bir tatil olur.

cicişlerr bebekler ben çıkıyooruummmm öpüyorum sizi çok Allaahaa emanet olalımm

iyi akşamlar canım. bende çıkıyorum. akşam gideyim bari çarşıya, yoksa evde yiyip bitircem kendimi.

herkese iyi akşamlar.

bulemsuuu inşallah iyisindir. akşam gelip sana bakcam. inşallah görüşürüz.

Son düzenleme:
merhaba cnm cok yakınlardaymıssın bize ay bizde hep bebiş die sevıyoz bi adı olsun artık dimi cnm bende kansızım hatta surup kullanıyorum 4.aydan sonrada şart vvucut kendı tamamlayamıyomuş

Sen nerde yaşıyordun canım_?

Bende de kansızlık yok çok şükür ama dr başlayacak büyük ihtimalle bakalım bu hafta ne olacak...

Selam canımmm;
Sorma zaten 2 bebek vardı ben hamile,arkadaşın eşi de kaza sonucu 2.ye hamile
çok enteresan kızda çift rahim varmış.Spiral asla takamazsın demiş,eşi de doğal yöntemlerle korunmak istemiş al sana doğal yöntem..

kız şokta daha diğer 18 aylık bi bebiş henüz...
hayat işte geleceği varsa geliyor..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…