kızlar mrb benim arkadaşımda kasımda doğum yapacak 15 haftalık hamile hormonlarında sıkıntı var TSH:0.017(9 haftalıkken) TSH: 0.007 (12.hafta) oldu anlamadık ilaç kullanırken değerleri düştü bu nasıl oluyo sizde de böle sorun var mı cvp verirseniz sevinirim...
tatlım hayırlı olsunnn
kendi test sonuçlarıma baktım tekrar şimdi...
oraya göre senin ki 4-5 hafta arasına denk geliyor...
kızlarr geldim dr.dan ense kalınlığımız 1,1 çıktı. bebiş büyümüş uyuyordu.o kadar sakindi. dr itekledi karnıma vurdu. zoraki uyandı.
bu seferde arkasını döndü.sonra dr. hala bekledi. yuvarlandı. yer değiştirdi. ayaklarını karnına çekti. çok rahatına düşkün bişiydi. aynı anasına babasına çekmiş:)))
ve görüntüsünü cd.ye çekti. internete bu akşam eve gelince oturayım da hem videomuzu hem de anneler günü hediye resimlerimi tekrar paylaşayım. perşembe akşam sonuçlarımız çıkaracak bende cuma günü arayıp öğrenicem:))
inşallah temiz çıkar. sonrada ayrıntılı ultrason için prof.a gidicez. Allahım inşallah sağlıklı sıhhatli güzel kaderli evlatlara sahip oluruzz...
kızlar selam doktora gittik geldik evimize
ya herşey yolundaymış çok şükür
ense boyu burun kemiği filan :)
test için kan verdim
decavit ve gynoferon verdi bu ilaçları kullanan var mıı
kızlar istanbulda tercihen anadolu yakasında, gideceğim makul fıyatta bı hastane arıyorum ikili test için...zeynep kamile gittim ama 2ay sonrasına gün verıyolaryardımlarınızı beklıyorummm
oo maşallahh...rabbim nasip edinceee hiç mi korunma yöntemi kesin çözüm değil zatenn nilciğimmSen nerde yaşıyordun canım_?
Bende de kansızlık yok çok şükür ama dr başlayacak büyük ihtimalle bakalım bu hafta ne olacak...
Selam canımmm;
Sorma zaten 2 bebek vardı ben hamile,arkadaşın eşi de kaza sonucu 2.ye hamile
çok enteresan kızda çift rahim varmış.Spiral asla takamazsın demiş,eşi de doğal yöntemlerle korunmak istemiş al sana doğal yöntem..
kız şokta daha diğer 18 aylık bi bebiş henüz...
hayat işte geleceği varsa geliyor..:))
Hayırlı olsun canım.herkese merhaba herkesın ıkılı test sonucları yavas yavas gelmeye baslamıs sukurkı benımde sonuclarım temız cıktı cok mutlu oldum rabbım hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar versn sımdı sıra hayrlısıyla kucagımıza almakta
oo maşallahh...rabbim nasip edinceee hiç mi korunma yöntemi kesin çözüm değil zatenn nilciğimmrabbim ol deyince oluyorr hamdolsun..
Hayırlı olsun canım.
Peki b-hcg değerin nedir,kaç çıktı?
Geleceği,yiyecek ekmeği olan hemen atlıyor zatenveletlerrr :)))
onu bılmıyrm cnm sonucları doktor aldı benı telefonla bılgılendrdıler b hcg dedıgın ne anlayamadım ben
kızlar selam doktora gittik geldik evimize
ya herşey yolundaymış çok şükür
ense boyu burun kemiği filan :)
test için kan verdim
decavit ve gynoferon verdi bu ilaçları kullanan var mıı
tık tık tık nasılsınız hamişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?