2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlarr geldim dr.dan ense kalınlığımız 1,1 çıktı. bebiş büyümüş uyuyordu. o kadar sakindi. dr itekledi karnıma vurdu. zoraki uyandı.
bu seferde arkasını döndü. sonra dr. hala bekledi. yuvarlandı. yer değiştirdi. ayaklarını karnına çekti. çok rahatına düşkün bişiydi. aynı anasına babasına çekmiş:)))

ve görüntüsünü cd.ye çekti. internete bu akşam eve gelince oturayım da hem videomuzu hem de anneler günü hediye resimlerimi tekrar paylaşayım. perşembe akşam sonuçlarımız çıkaracak bende cuma günü arayıp öğrenicem:))

inşallah temiz çıkar. sonrada ayrıntılı ultrason için prof.a gidicez. Allahım inşallah sağlıklı sıhhatli güzel kaderli evlatlara sahip oluruzz...

doktorum aradı kızlar sonuçlaırmız Tertemizmiş ohh buda iyi geçti Allaha şükür,darsısı herkesin başına...

bendede hipotroid var ilaç alıyorum dr.um bu değerlerin bazen tavan bazende taban yapar dedi ilaç miktarındaki değişikliklerle bu sorun giderilir inş. en az ayda 1 tsh ölçümü yapılmalı ve ben sonuçlarımı genel cerrah dr.umla değerlendiriyorum kadın doğumcuma söylüyorum ama o dr.umla konuştuklarfımı onaylıyor dikkat etsin arkadaşın çok önemli tsh

Bende bugün halamla buluştum,oturduk bi yerde bişeyler içtik çok iyi geldi valla.Eve dönerken de 1 saat yürüdüm..

Bu arada kocişim saksıda minyatür gül ağacı almış dün bana anneler günü hediyesi..
Onları 2 saksıya ayıracağım da dikenleriye nasıl başa çıksam acaba.:26:

Bu arada er_cacım,sonucun güzel çıkmış,tebrik ederim..

kızlar selam doktora gittik geldik evimize
ya herşey yolundaymış çok şükür
ense boyu burun kemiği filan :)
test için kan verdim
decavit ve gynoferon verdi bu ilaçları kullanan var mıı

:)) benımkıde cok rahatına duskun kafasına vurmazsan hıc hareket etmıyo:)) inş 2li testın temız cıkar

test için kan verdim

ohh maşalaah canım , hadi bakalım zaten ultrasonda her şeyin normal olması %60 sağlıklı bir bebek olduğunu gösteriyor dedi doktorum ,kan testinden çıkan iyi sonuçlada bu %85e çıkıyormuş. sen de güzel haberleri alıcaksn inşallah bana da GYNO FERRO SANOL verdi doktor , c.tesiden beri kullanıyorum.

oo maşallahh...rabbim nasip edinceee hiç mi korunma yöntemi kesin çözüm değil zatenn nilciğimm rabbim ol deyince oluyorr hamdolsun..

herkese merhaba herkesın ıkılı test sonucları yavas yavas gelmeye baslamıs sukurkı benımde sonuclarım temız cıktı cok mutlu oldum rabbım hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar versn sımdı sıra hayrlısıyla kucagımıza almakta

Hayırlı olsun canım.
Peki b-hcg değerin nedir,kaç çıktı?

oo maşallahh...rabbim nasip edinceee hiç mi korunma yöntemi kesin çözüm değil zatenn nilciğimm rabbim ol deyince oluyorr hamdolsun..

Geleceği,yiyecek ekmeği olan hemen atlıyor zaten veletlerrr :)))

test için kan verdim

mrb canım gözün aydın herşeyin güzel çıkması çok güzel ben kullanıyorum canım 2 ilacıda bi sıkıntı yok gyno feronu gece alıyorum 3 gibi diğerinide öğle yemeğinden sonra hem gece hem sabah süt içtiğim için demir ilacını gece alıyorum demir ilacını almadan 2 saat önce ve sonra süt yoğurt çay filan içilmeyecekmiş bide o yüzden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…