2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evdeydim canım badana yaptık hafta sonu pc arızalandı tasırken şimdi düzeldi artık yarın yanınızdayım inşşş

iyiyim şükür canım sen nasılsın

iyiyim cnm bende cok şukur gun sayoyorum ama gunler gecmiyo ya ben bebişimi çok özledim en özledım

özleniyor bebişler değil mi canım sağlıklı olsunlarda varsın geç görelim

çok şükür. iyi kötü bişi yokmuş. güle güle oturun bakalım evinizde.

valla yemeğimide yedim. şimdi bu gelirse sormadan söyleyim dedim :)))

yoruldun mu çok? bebeği yormadın inş.
şükür bişey yok canım bebiş de bende çok yorulduk bugun akşama kadar yattım ama aklım hep sizde idi merak edersiniz diye
ii bakalım yemeğini yemişsin şükür sevindim kendim yemiş gibi:))
iştahın nasıl oldu işlerin yogunluğu bittimi?eşin geldi mi?
ne çok soru sordum değil mi:))

evet tatlım bu arad teşındınızmı gule gule ssağlıcakla oturun sen ne zama gidiyosun tatlım dr na
yok tatlım eşimin kuzeni boacı eli boşmuş kirada olduğum evi badana yaptırdık ama daha çok işim var çoook doktora haftaya giderim galiba bilmiyorum su an sıkıntım yok şükür

yok tatlım eşimin kuzeni boacı eli boşmuş kirada olduğum evi badana yaptırdık ama daha çok işim var çoook doktora haftaya giderim galiba bilmiyorum su an sıkıntım yok şükür

ay cnm benım ya yorulmuşundur da bol bol dinlen yavrucukların musade ettıkkkce ama oh mis gibi tertemız oturacaksın

yorulmuşsun ama dinlenmeyide bilmişsin. afferim :)) hepimiz seni çok merak ettik bilesin. ama pc bozulmuş ne yapacaksın. ohh miss gibi yaza hazırlık oldu şimdi.

iştahım yok canım, çok yiyemedim. :) işlerim yarın biraz var sonra özgürüm. bugün çok yorulmadım. eşim hala yok. cumaya kadar gelmezse ben gitcem yanına. 19 mayısta anıtkabirde olayım istiyorum. bakalım kısmet.

tatlım nasılsın

iyiyim canım. çok şükür. yalnızım keyfime bakıyorum dermişim. yok valla evimin direği yok, hiçbişiyin tadı da yok (

sen nasılsın canım?

sağolasın tatlım çocuklara yalvarıyorum doğuma kadar bari temiz olsun ev diye:))

haha benimde evlerı dolduran beyım evde yok hahahah ama benım kızım var arkadaşım benım ben iyiyim cnm gun sayıyorum eşin şehır dışındaydı dımı

evet canım büyük kızı okula yolladım küçük kıza sarıldım yattım aradan kaynanamıda çıkardım oturmaya gelmiş ben yatıyorum dedmi arkasına baka baka gitti
bir uyandık akşam 5 e gelmiş saat :))
iştah benimde yok ama yemeye çalış bitanem olmaz değilse yeğenim ne yiyecek ufak ufak olsada yemeye çalış oldu mu
merak edenlerim sağolsunlar evet canım pc den vardı kusur su an abimdeyim yapıyor sağolsun bende baska pc den hemen sizlere bakıyım dedim aklım burdaydı vallaha
eşin gelmesin sen git sizede bir eğlence olsun bebek gelmeden basbasa bu günleri ararsınız nede olsa bebişden sonra
milat gibi oluyor bebişler ne onlarla oluyor ne onlarsız

haha benimde evlerı dolduran beyım evde yok hahahah ama benım kızım var arkadaşım benım ben iyiyim cnm gun sayıyorum eşin şehır dışındaydı dımı

çarşambadan beri yok evet ankaraya gitti. ne güzel kızın sana arkadaş. bende karnımdakinden çok güç alıyorum. geçen sene çine gitmişti çok zor geçmişti günler, şimdi bebişim annesine destek oluyor. iyiki varlar.

seninki nerde, ne zaman gelecek?

tatlım benım eşim gecelrı yok gunduz 5 e kadar evde bidaha gece 3 gıbı gelyo calışma saatlerı öle ama kızım bana arkadaş grcekten ya kocman isanlar gıbı yorumlar yapıyo senın bebiş belımı cnm cinsiyetı bu arada ardda özlemek iyidir aşkı depreştırır

yok ama biraz sıkıştıracağız artık kızları temiz olması konusunda odalarından umudum yok zati
ellerinde bir kalem duvarlar tuval resim yapıyorlar bol bol

haha senın kızlarda alem he ekip olmuş şeker kızların ay bızımkı daha o işi çakmadı daha sıftahı yok ama boyama kıtaplarından bıgın sıkılırsa sıra gelirmkı doaplara dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…