2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
haha senın kızlarda alem he ekip olmuş şeker kızların ay bızımkı daha o işi çakmadı daha sıftahı yok ama boyama kıtaplarından bıgın sıkılırsa sıra gelirmkı doaplara dersin
canım büyüsünler bakalım birde eşleşsinler tutamassın valla
geçen odalarının kapısının arkasında yakaladım beni görünce paniklediler
ne oldu dedim bir baktım boy çizelgesi yapmışlar hergün ölçüyorlarmış boylarını renk renk pastellede çiziyorlarmış yaaa:)))
ölün mü öldürün mü bişey diyemedim gülsen bir dert kızasan bir dert

hımm anladım, vardiyalı çalışıyor yani. Allah kolaylık versin. çok akıllı çocuklar yahu. maşallah canım.

evet aşkımız depreşiyor haklısında sıkıldım ama

üfff o kaynanan arada gelmiş yani. ayol badana boya var, gel yardım et dimi.

çocuk konusunda haklısın. hayatımız değişecek, şimdiden değişti. ne büyük mutluluk, çok şükür.

sabah anlatırım kaynanamla olan maceramı canım
evvet iyi ki geliyor o canlar içimize altın top onlar

ay yok kuzum saatı hep öle vardıya yok 12 ay böle ama gunduz tum gun beraberiz yanı en azından dinlenık uyanmış oluyo

hahah ay kızarım heralde ya kızların arasında kaç yaş var tatlım ıkı kız guzel olmalı

sabah anlatırım kaynanamla olan maceramı canım
evvet iyi ki geliyor o canlar içimize altın top onlar

:))))))) macera ha. demek yine yapmış bişiler

ay yok kuzum saatı hep öle vardıya yok 12 ay böle ama gunduz tum gun beraberiz yanı en azından dinlenık uyanmış oluyo

düşündümde daha iyi gündüz evde olması. akşamları yatarak vaktimizi geçiriyoruz. sen dediğin gibi tüm gün beraber oluyorsun

evet aklıma geldikçe gülüyorum sinirden ama sabah anlatırım artık pc benden istiyorlar
bana müsade iyi geceler sizlere öptüm kocamannnn
allaha emanet olun canlarım

:))))))) macera ha. demek yine yapmış bişiler

düşündümde daha iyi gündüz evde olması. akşamları yatarak vaktimizi geçiriyoruz. sen dediğin gibi tüm gün beraber oluyorsun

aynen tatlım ya hem daha enerjık oluyo hatta ben biyerlere gideceğim zaman şööförlu mu yapıyo hahha kuzum senın bebişin cinsiyeı bellımıydı

bende inan şu saate kadar merak etmiyordum ama bu aralar merak etmeye başladım insanlar cinsiyeti konuştukça daha bir heyecenlandırıyorlar, en azından kızmı erkek mi bilsem ona göre hitap edip sevicem bebeğimi. canım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah hayal ettiğimiz mutluluğu yaşayabileceğiz.

evet ya he bebiş bebiş artık kızım yada oğlum die sevelım dimi

canım benim :) iyiym geldim dr.dan. sonucumuz cuma günü çıkacak. ensemiz 1.1 :)

sağlığımız iyi. boyumuz 57.9mm 12+2 çıktık. birgün ilerideyiz. veee dr.umuz hareketlerini cdye çekti.

uyuyordu. öyle itekledi dr. uyansın diyee. en sonunda uyanıp sırtını döndü:) sonrada yer değiştirdi. aynıı bizz acayip rahatına düşkün görünüyordu:) renkli ultrasonda eşim kendine benzetti... daha el kadar bebiş eşime benziyormuşş:))

videomuzu ekliyim becerebilirsem de bakalım sizde görün nasılz:)

çok sevindim tatlım ay ben cok görmek isterım inaşlla yukleyebilirsin

ayy çok sevindim canım gözünaydınn maşallah yerim ben onu uyurmuş bide renkli ultrasondan görmek dahada güzeldir.inşallah test sonuçlarında güzel çıkacak Allahın izniyle.
.bende renkli ultrason olan bir doktora gitmek istiyorum ama bir türlü bulamadım.bazı yerlerde var oradad doğum fiyatları çok yüksek.
eklede izleyelim ne güzel olur.

benim pc de bir program eksik galiba videomu açamadım bile .oysa ki annemde izlemiştim. olmazsa oradaki pcden atarım onu.
şimdilik resimlerini koyayım.

By er_ca at 2012-05-14

By er_ca at 2012-05-14

By er_ca at 2012-05-14

bu son resim ilk hali epeyce uyudu böyle sonra dr. uyandırdı dönüp arkasını yuvarlanıp yer değiştirdi. dr. da renkli ultrason başlığını aldı eline :) baktık başı diğer tarafta:) maşallah kuzuma benim

Ah çok cici görünüyor.Allah tamamına erdirsin inşallah..

İyi geceler fıstıklar;

şimdi hepiniz fosur fosur uyku çekiyorsunuzdur,bende kocişi yatırdım 15 dk bi takılayım dedim.

yarın eşimin arkadaşına nikah şahitliği yapacağım,ne giyinsem diye şaşırdım,gömleklerim de kapanmaz artık kolay kolay hepsi daracıktı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…