canım büyüsünler bakalım birde eşleşsinler tutamassın vallahaha senın kızlarda alem he ekip olmuş şeker kızların ay bızımkı daha o işi çakmadı daha sıftahı yok ama boyama kıtaplarından bıgın sıkılırsa sıra gelirmkı doaplara dersin
tatlım benım eşim gecelrı yok gunduz 5 e kadar evde bidaha gece 3 gıbı gelyo calışma saatlerı öle ama kızım bana arkadaş grcekten ya kocman isanlar gıbı yorumlar yapıyo senın bebiş belımı cnm cinsiyetı bu arada ardda özlemek iyidir aşkı depreştırır
evet canım büyük kızı okula yolladım küçük kıza sarıldım yattım aradan kaynanamıda çıkardım oturmaya gelmiş ben yatıyorum dedmi arkasına baka baka gitti
bir uyandık akşam 5 e gelmiş saat :))
iştah benimde yok ama yemeye çalış bitanem olmaz değilse yeğenim ne yiyecek ufak ufak olsada yemeye çalış oldu mu
merak edenlerim sağolsunlar evet canım pc den vardı kusur su an abimdeyim yapıyor sağolsun bende baska pc den hemen sizlere bakıyım dedim aklım burdaydı vallaha
eşin gelmesin sen git sizede bir eğlence olsun bebek gelmeden basbasa bu günleri ararsınız nede olsa bebişden sonra
milat gibi oluyor bebişler ne onlarla oluyor ne onlarsız
hımm anladım, vardiyalı çalışıyor yani. Allah kolaylık versin. çok akıllı çocuklar yahu. maşallah canım.
evet aşkımız depreşiyor haklısında sıkıldım ama
üfff o kaynanan arada gelmiş yani. ayol badana boya var, gel yardım et dimi.
çocuk konusunda haklısın. hayatımız değişecek, şimdiden değişti. ne büyük mutluluk, çok şükür.
canım büyüsünler bakalım birde eşleşsinler tutamassın valla
geçen odalarının kapısının arkasında yakaladım beni görünce paniklediler
ne oldu dedim bir baktım boy çizelgesi yapmışlar hergün ölçüyorlarmış boylarını renk renk pastellede çiziyorlarmış yaaa:)))
ölün mü öldürün mü bişey diyemedim gülsen bir dert kızasan bir dert
3,5 yaş var canım evet çok güzel rabbime şükür inci tanesi onlar biri tam inci biri kara inci:)))))hahah ay kızarım heralde ya kızların arasında kaç yaş var tatlım ıkı kız guzel olmalı
sabah anlatırım kaynanamla olan maceramı canım
evvet iyi ki geliyor o canlar içimize altın top onlar
ay yok kuzum saatı hep öle vardıya yok 12 ay böle ama gunduz tum gun beraberiz yanı en azından dinlenık uyanmış oluyo
3,5 yaş var canım evet çok güzel rabbime şükür inci tanesi onlar biri tam inci biri kara inci:)))))
hocası derin olacak tatlım abla ne yaparsa kopyacı olacak diğeri :))))oh er turden bizim 6 yaş olucak tatlım ya ekıp olabilirlermı acaba
:))))))) macera ha. demek yine yapmış bişiler
düşündümde daha iyi gündüz evde olması. akşamları yatarak vaktimizi geçiriyoruz. sen dediğin gibi tüm gün beraber oluyorsun
bende inan şu saate kadar merak etmiyordum ama bu aralar merak etmeye başladım insanlar cinsiyeti konuştukça daha bir heyecenlandırıyorlar, en azından kızmı erkek mi bilsem ona göre hitap edip sevicem bebeğimi. canım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah hayal ettiğimiz mutluluğu yaşayabileceğiz.sabah 6 gibi mutlaka uyanıp safra çıkarıyorum. ama en azından tüm yediklerimi çıkarmıyorum. çünkü sadece annemde yemek yiyorum. evede 11 gibi geliyorum. sanırım bu bakımdan iyiyim. çok şükür iyice azaldı bulantım. bazı gün çok bazı gün az. Rabbim bebeğimi sağlıkla kucağıma versin de herşeye razıyız :)
yarın kontrole gidicem canım. ama inan ki cinsiyetini hiç merak etmiyorum desem yalan olmaz. tek endişem sağlığı. elbette tüm anneler için öncelik ve merak bu. ama dr. söylemediği sürece sorasım bile yok. yarın 2li test için gidicez. sonra sonuçları alınca belki haftaya olabilir. ayrıntılı iç organı falan içinde prof.a gidicem.:18: belki o söyleyebilir. ama çok erken ya..
eşime soruyorum. kız mı hissediyorsun oğlan mı diye cvp 'evlat hissediyorum.' onun da merakı yok. bir kere üzülünce şimdi tek endişe kucağımıza sağlıkla alabilmek.
bende bebeğimle ilgili bir sürü hayaller kuruyorum. bugün avm de elektronik oyuncaklara bindiriyordu herkes çocuklarını acaba dedim, bizde bu heyecanı eğlenceyi yaşayabilicek miyiz:)
Allah hepimize tüm dileyenlere, bekleyenlere güzel kaderli, sağlıklı, ahlaklı, hayırlı evlatlar versin Rabbim.
bende inan şu saate kadar merak etmiyordum ama bu aralar merak etmeye başladım insanlar cinsiyeti konuştukça daha bir heyecenlandırıyorlar, en azından kızmı erkek mi bilsem ona göre hitap edip sevicem bebeğimi. canım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah hayal ettiğimiz mutluluğu yaşayabileceğiz.
bende inan şu saate kadar merak etmiyordum ama bu aralar merak etmeye başladım insanlar cinsiyeti konuştukça daha bir heyecenlandırıyorlar, en azından kızmı erkek mi bilsem ona göre hitap edip sevicem bebeğimi. canım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah hayal ettiğimiz mutluluğu yaşayabileceğiz.
canım benim :) iyiym geldim dr.dan. sonucumuz cuma günü çıkacak. ensemiz 1.1 :)
sağlığımız iyi. boyumuz 57.9mm 12+2 çıktık. birgün ilerideyiz. veee dr.umuz hareketlerini cdye çekti.
uyuyordu. öyle itekledi dr. uyansın diyee. en sonunda uyanıp sırtını döndü:) sonrada yer değiştirdi. aynıı bizz acayip rahatına düşkün görünüyordu:) renkli ultrasonda eşim kendine benzetti... daha el kadar bebiş eşime benziyormuşş:))
videomuzu ekliyim becerebilirsem de bakalım sizde görün nasılz:)
ayy çok sevindim canım gözünaydınn maşallah yerim ben onu uyurmuş bide renkli ultrasondan görmek dahada güzeldir.inşallah test sonuçlarında güzel çıkacak Allahın izniyle.canım benim :) iyiym geldim dr.dan. sonucumuz cuma günü çıkacak. ensemiz 1.1 :)
sağlığımız iyi. boyumuz 57.9mm 12+2 çıktık. birgün ilerideyiz. veee dr.umuz hareketlerini cdye çekti.
uyuyordu. öyle itekledi dr. uyansın diyee. en sonunda uyanıp sırtını döndü:) sonrada yer değiştirdi. aynıı bizz acayip rahatına düşkün görünüyordu:) renkli ultrasonda eşim kendine benzetti... daha el kadar bebiş eşime benziyormuşş:))
videomuzu ekliyim becerebilirsem de bakalım sizde görün nasılz:)
benim pc de bir program eksik galiba videomu açamadım bile .oysa ki annemde izlemiştim. olmazsa oradaki pcden atarım onu.
şimdilik resimlerini koyayım.
By er_ca at 2012-05-14
By er_ca at 2012-05-14
By er_ca at 2012-05-14
bu son resim ilk hali epeyce uyudu böyle sonra dr. uyandırdı dönüp arkasını yuvarlanıp yer değiştirdi. dr. da renkli ultrason başlığını aldı eline :) baktık başı diğer tarafta:) maşallah kuzuma benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?