gözün aydın canımm maşallahhh maşallahhhherkese merhaba herkesın ıkılı test sonucları yavas yavas gelmeye baslamıs sukurkı benımde sonuclarım temız cıktı cok mutlu oldum rabbım hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar versn sımdı sıra hayrlısıyla kucagımıza almakta
ayy ayyyy sevsinlerrr pipisiniikızlarr yine erkek annesı olacagım pipiyi gördük:))
tık tık tık nasılsınız hamişler
şu kaynanan tam dayaklıkkevet canım büyük kızı okula yolladım küçük kıza sarıldım yattım aradan kaynanamıda çıkardım oturmaya gelmiş ben yatıyorum dedmi arkasına baka baka gitti
bir uyandık akşam 5 e gelmiş saat :))
iştah benimde yok ama yemeye çalış bitanem olmaz değilse yeğenim ne yiyecek ufak ufak olsada yemeye çalış oldu mu
merak edenlerim sağolsunlar evet canım pc den vardı kusur su an abimdeyim yapıyor sağolsun bende baska pc den hemen sizlere bakıyım dedim aklım burdaydı vallaha
eşin gelmesin sen git sizede bir eğlence olsun bebek gelmeden basbasa bu günleri ararsınız nede olsa bebişden sonra
milat gibi oluyor bebişler ne onlarla oluyor ne onlarsız
kayserili hemşerimmmm annesininbirtanesiiiiiiiigünaydın bacımm yazmıyorsunn geçmişi okuyorsun değil miii oku oku bitmiyor yahuuuu
mesajımı yazdıktan sonraa senin selamını gördüm canımevet geçmişi okudumm..haberler aldımm annişlerden ve bebeciklerdenn..bulemsunun kaynanasınaa gıcık oldumm
gözün aydın canımm maşallahhh maşallahhh
günaydınnn canlarımm....moonsun kız 2mizde erkenciyiz bugunnasılsınn bebeğim? kuzun nasılll?
ben ve %90lık oğluşumdaa iyiyizz teyzesii
kızlar ne çekiştiriyorsunuz bakalım
erca maşallah bebişine erkek mi o ?
bulemsu yine merak ettik seni dün ama sevindim iyi olmana bende bebişime sarılıp uyumak isytiyorum yaa..
sonuçları güzel çıkan arkadaşlar çok sevindim maşallah kuzularınıza
biz iyiyiz çok şükür babamız birazcık grip ama o da iyi olacak inşallah
anaammm beysal gelmişşş seni çekiştiriyoruzzziyi insan lafın üstüne gelirmişşşş
kız ne ara çekiştirdiniz neyi kaçırdım ben noluyoz yavvvv
seni cadı moonsun seni ne zaman geliyonuz sakaryaya he?
bulemsu yine merak ettik seni dün ama sevindim iyi olmana bende bebişime sarılıp uyumak isytiyorum yaa..
senin %90 lık oglusunuu yesinlerrrrrbizde iyiyiz teyzesiii merakla cuma gününü bekliyoruzzz
günaydın canım eşine geçmiş olsun...sen fazlaa yakın durmada sanada geçmesin allah korusun...senin ve bebişin iyi oldugunu sevindimm beysalım
yesinler teyzesiiii yesinler...bazenn içim kaynıyorr, aşka geliyorum...elimi karnımaa koyuyorum 'annemmmm yerimm seniii yerim ben, seni Yaradana kurban olsun annnennnnn' diye seviyorum kuzumuuu
günaydın kızlar
nasıl kıycannn kızz teyzesiii %90lık oğluşumaaa hııııı?valla bende yerim senin o %90 lık oğlunu hatta ısırırım ısırırım heeee
günaydınn canımmmgünaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olur inşallah
sanki benziyor gibi canım. hee videosunu eklesem daha bi benziyor. ama dr. bişiy demedi. sorunca mı der bilmem. sağlıklı olsun yeter ki
nasıl kıycannn kızz teyzesiii %90lık oğluşumaaa hııııı?neyseeee kız ıssırr tamam ıssırr benımdee içim kaynayıncaa ıssırırım kesinnn tombicik kollarından, bacaklarından minikkk ıssırıklar alırımm kuzumunn
günaydınn canımmm
canımmm banada erkek gibi geldi...ama benimm tahminimee güven olmazz..ben buara tüm bebeklerin fotolarını erkeğe benzetiyorr olabilirimmm
kızlar gynoferon diye kan ilacı verdi doktor...ilk kez kullandıgım için bilgim yok...:44: kan hapı kullanırken 2 saat önce ve sonra süt içilmezmi? çay? çayım geldi masamda bekliyor ama ben içemedimm tedirgin oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?