2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın günaydınn ve günayyyddııınnnnnn uykucu anneler ve yaramaz bebekleeeerrrr nasılsınız bakalımm

ay bebeğimi görmeme 3 gün kaldı inşAllaahhhhhh çok heyecanlıyım

er_ca canımmm bebeğin çok tatlı maşAllah

arkadaşlarım sonuçlarınız temiz çıkmış çook sevindimmm darısı başımaaaaaa hayırlısıyla aminnn

fatoşş canım ben balıkesirli değilim bursad oturuyorum en yakın yerlere bakıyordum

kayserili hemşerimmmm annesininbirtanesiiiiiiii günaydın bacımm yazmıyorsunn geçmişi okuyorsun değil miii oku oku bitmiyor yahuuuu

gözün aydın canımm maşallahhh maşallahhh

kızlarr yine erkek annesı olacagım pipiyi gördük:))
ayy ayyyy sevsinlerrr pipisinii hadi gözün aydın canım..2 erkek annesi olcan maşallahh
tık tık tık nasılsınız hamişler

şu kaynanan tam dayaklıkk gıcık oluyorum kendisineee yardım etmeye gelmedeee, iş bittikten sonraa iş yapıp yorulan adamın uykusunu bölmeye gell..bu nasıl bi anlayış yaaaa iyi yapmışınn geri göndererekkk...güzelceee uyku çekmişinizdirrr kuzunlaaa inşallahh

günaydınnn canlarımm....moonsun kız 2mizde erkenciyiz bugun nasılsınn bebeğim? kuzun nasılll?
ben ve %90lık oğluşumdaa iyiyizz teyzesii

kayserili hemşerimmmm annesininbirtanesiiiiiiii günaydın bacımm yazmıyorsunn geçmişi okuyorsun değil miii oku oku bitmiyor yahuuuu

mesajımı yazdıktan sonraa senin selamını gördüm canım evet geçmişi okudumm..haberler aldımm annişlerden ve bebeciklerdenn..bulemsunun kaynanasınaa gıcık oldumm

mesajımı yazdıktan sonraa senin selamını gördüm canım evet geçmişi okudumm..haberler aldımm annişlerden ve bebeciklerdenn..bulemsunun kaynanasınaa gıcık oldumm

ay canımm bende baya okudum topluca yazdım o yzden evet yaa ne diyeceksin canımm umarım biz öyle kaynanalardan olmayız insanların sinirleri bozuluyor

kızlar ne çekiştiriyorsunuz bakalım
erca maşallah bebişine erkek mi o ?
bulemsu yine merak ettik seni dün ama sevindim iyi olmana bende bebişime sarılıp uyumak isytiyorum yaa..
sonuçları güzel çıkan arkadaşlar çok sevindim maşallah kuzularınıza
biz iyiyiz çok şükür babamız birazcık grip ama o da iyi olacak inşallah

anaammm beysal gelmişşş seni çekiştiriyoruzzz iyi insan lafın üstüne gelirmişşşş

valla bende yerim senin o %90 lık oğlunu hatta ısırırım ısırırım heeee

kız ne ara çekiştirdiniz neyi kaçırdım ben noluyoz yavvvv
seni cadı moonsun seni ne zaman geliyonuz sakaryaya he?

doğuralım inşAllah seninleee gelirim o zaman sen ne zaman geliyorsunnn bursaya

şaka yapıyoruzz yaavv ne çekiştirmesi her an geleceğini bildiğimiz için asla çekiştirmeyizzzz

sanki benziyor gibi canım. hee videosunu eklesem daha bi benziyor. ama dr. bişiy demedi. sorunca mı der bilmem. sağlıklı olsun yeter ki

günaydın canım eşine geçmiş olsun...sen fazlaa yakın durmada sanada geçmesin allah korusun...senin ve bebişin iyi oldugunu sevindimm beysalım

senin %90 lık oglusunuu yesinlerrrrr bizde iyiyiz teyzesiii merakla cuma gününü bekliyoruzzz

yesinler teyzesiiii yesinler...bazenn içim kaynıyorr, aşka geliyorum...elimi karnımaa koyuyorum 'annemmmm yerimm seniii yerim ben, seni Yaradana kurban olsun annnennnnn' diye seviyorum kuzumuuu

ah canımm şükür sen kurtuldun kaynana elti çenesinden bakalım bizimki oğluş mu kızış mı hayırlı sağlıklı olsunlarda başka birşey istemem kızsada kız olsun sağlıklı imanlı hayırlı evlat olsun yeterki varsın eltimm oğluşum diye hava basarrr

valla bende yerim senin o %90 lık oğlunu hatta ısırırım ısırırım heeee
nasıl kıycannn kızz teyzesiii %90lık oğluşumaaa hııııı? neyseeee kız ıssırr tamam ıssırr benımdee içim kaynayıncaa ıssırırım kesinnn tombicik kollarından, bacaklarından minikkk ıssırıklar alırımm kuzumunn
günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olur inşallah
günaydınn canımmm
sanki benziyor gibi canım. hee videosunu eklesem daha bi benziyor. ama dr. bişiy demedi. sorunca mı der bilmem. sağlıklı olsun yeter ki

canımmm banada erkek gibi geldi...ama benimm tahminimee güven olmazz..ben buara tüm bebeklerin fotolarını erkeğe benzetiyorr olabilirimmm

kızlar gynoferon diye kan ilacı verdi doktor...ilk kez kullandıgım için bilgim yok...:44: kan hapı kullanırken 2 saat önce ve sonra süt içilmezmi? çay? çayım geldi masamda bekliyor ama ben içemedimm tedirgin oldum...

canım kan ilacından sonra bir süre birşey içme özellikle neden çay içiyorsun ki bence hiç içme çay ne gerek var ki ben valla çooook nadir arada bir içiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…