2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yavrummm dediğin gibi sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsunlardaaa...kim ne dersee, kim ne düşünürse düşünsün
rabbim inşallahhhhh hepimizin gönül muradınıı verecekkk hayırlıısylaa kuzucumm...sen bu hafta gitcenmi doktoraa?

kızlar cumartesi günü dokora gittiğimde 15+1 iken 11 cm boyu vardı bebişimin uzun boylu mu olacak ne
her seferinde cetveldekinden daha uzun çıkıyor

Son düzenleme:
Günaydınnn bebişler ve tatlı anneleriiii

işe geldik, kahvaltımızı yaptık...

yüzüğümü bulamadık, tüm odayı kaldırdık annemle ama yok malesef...

gece de bebiş beni uyutmadı... farkında olmadan sağa döndüğümde hep acı saplandı durdu... acıyla uyandığımda her defasında gördüm ki ya sırtüstü yatıyor haldeyim ya sağ tarafıma... çok acıdı çokk. 2-3 gündür iğne gibi saplanıyor bişi...

tatlım doktora git istersen ya da sor. streste yaptın sen yüzükten dolayıda o da etkilemiştir muhtemelen ama tedbir al yinede..

kızlar ben normal doğum istiyorum (tabi bir aksilik olmazsa) ve doğuma eşiminde girmesini istiyorum. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz var mı doğuma eşinin girmesini isteyen?

slm annecıkler 2 ekek annesı olcam inşallah size tavsıyem yenıdogan sunnetı yaptırın oglumu 4aylıkken yaptırdım 1gun cok agladı ama yenı doganda acı hıssetmıyo bebeler ınşallah bu kuzumu oyle yapıcam

ay öyle mi diyosun canım yaa... sana hiç olmuyo mu böyle uyurken falan iğne batması gibi bişey?

balım bende sadece klozet değilde normal tuvalet kullanırsam kalkarken oluyor ya da aniden kalktığımda az bir şey. uyutmayacak kadar bir şey ben yaşamadım ama diğer arkadaşlar yaşadı mı bilmiyorum. onlardan da bir fikir al ona göre değerlendir istersen.

ben de senin gibi düşünüyorum ama eşimi doğuma sokup sokmamakta kararsızım...

ya ben yanımda olsun istiyorum, etraftakiler tiksinir erkeğin ne işi var doğumda diyorlar? çok kararsız kaldım..

canım yüzüğün için üzülme artık boşver giden gitmiş elinden bişey gelmezki artık senin canın sağolsun tatlım...gece uyuma meselesine gelince bende bi kaç gündir hiç raha uyuyamıyorum sürekli yatış pozisyonumu değiştiriyoum ama sana tavsiyem ben öyle yapıyorum,bacaklarımın arasına ince bir yastık karnımın altınada bi yastık koyup öyle rahat ediyorum

zaten doğum 15-20 dakika süren birşey... onun dışında sancı süresinde eşim zaten yanımda... ama doğumda yanımda olup destek olması da güzel olur. ya ben de bilmiyorum. gerçi benim gittiğim hastanede bir yakının doğuma girmesi yasakmış...

Son düzenleme:
uzun olacak canım maşallah:) tabi genetik yapısından sen daha iyi bilirsin ama gidişat uzun olacağını gösteriyor:)
hepimiz uzun boyluyuz :)

canım yok mu hala Alla alla nerde ki bu yaa ? çıkar inş bir yerden bozma moralini, sırt üstü yatmak göbeğimi rahatsız ediyor ben hep yan yatıyorum alıştım, ama senin neden öyle ki ya bana olmadı öyle bişi :26: bilemedim

kızlar ben normal doğum istiyorum (tabi bir aksilik olmazsa) ve doğuma eşiminde girmesini istiyorum. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz var mı doğuma eşinin girmesini isteyen?

şimdi normal doğum istiyorsun ama bakalım 9 ayda nasıl düşüneceğiz çünkü ben çok tanıyorum başlarda normal normal deyip sezaryan isteyen
canım benm kocam giremez, hemen elleri ayakları uyuşuyor, giremeyeceğini bildiğim için hiç düşünmedin, seninki girsin bence girebiliyorsa güzel olur

cnm boyu normal ben dün 13+3tu 11 cm ogluşum :)

aa seninki çok uzun maşallah

canım şu konuyu bana anlatırmısın ben de erkek annesi olacağım, bende küçükken yaptırsam diyorum, 4 aylıkken mi yapıyor ?

yok canım yaa giden gitti... yapacak bişey yok... bebeğimin sadakası olsun inşallah... ne yapalım. cana geleceğine mala gelsin.
bu yastık meselesini bi kitapta okudum az önce. bu gece denicem bunu. sağol bitanem.

yok canım bulamadık...yapacak bişey yok. unutmaya çalışıyorum

valla bilmiyorum canım yaa arasıra batmalar hissediyorum. cuma doktora gidicem olmazsa biraz daha erkene alırım randevuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…