balım bende sadece klozet değilde normal tuvalet kullanırsam kalkarken oluyor ya da aniden kalktığımda az bir şey. uyutmayacak kadar bir şey ben yaşamadım ama diğer arkadaşlar yaşadı mı bilmiyorum. onlardan da bir fikir al ona göre değerlendir istersen.
ya ben yanımda olsun istiyorum, etraftakiler tiksinir erkeğin ne işi var doğumda diyorlar? çok kararsız kaldım..
ben de senin gibi düşünüyorum ama eşimi doğuma sokup sokmamakta kararsızım...
herkese mrbbb
kızlar benim düşüncem şu;
eğer normal doğumsa eşin girmesi, sonradan eşten soğumasına neden oluyor. çünkü rahimin öyle açılması , o kan , o görüntü babayı çok fazla etkileyip, ilerde cinsel hayatta sizden soğumasına neden olyuormuş...
ama sezaryen öyle değil...sonuçta bir ameliyat.özellikle eşimin giirmesini isterdim ki o zorluğu görüp anneliği bi nebze anlasın ne zor olunduğunu...
tabi eşiniz bayılacak bi tip değilse sezaryen e girebilir ama normal yapsaydım kesinlikle istemezdimmm...
tabi bu benim düşüncem...
canım sezeryan da zaten sen de bişey hissetmiyosun eşinin girmesine gerek var mı ki ?
Bana da bi arkadaşım söylemişti doğum zor bir olay eşin çok dirayetli güçlü değilse ve cinsellikten soğuyacağını hissediyorsan boşver diye..
Ay yok ben vazgeçtim... Ben rahat rahat doğum yapmak istiyorum.gelmesin eşim, kapıda dokuz doğursun o
zaten doğum 15-20 dakika süren birşey... onun dışında sancı süresinde eşim zaten yanımda... ama doğumda yanımda olup destek olması da güzel olur. ya ben de bilmiyorum. gerçi benim gittiğim hastanede bir yakının doğuma girmesi yasakmış...
hepimiz uzun boyluyuz :)
o zaman uzun olacak canım:)
şimdi normal doğum istiyorsun ama bakalım 9 ayda nasıl düşüneceğiz çünkü ben çok tanıyorum başlarda normal normal deyip sezaryan isteyen
canım benm kocam giremez, hemen elleri ayakları uyuşuyor, giremeyeceğini bildiğim için hiç düşünmedin, seninki girsin bence girebiliyorsa güzel olur
dediğim gibi zaten şimdilik epiduralle normal istiyorum anormal bir şey olmaz ve doktorum desteklerse canım, akşam bir belgesel izledik doğumu o kadar kolay ve rahat gösterdiler, kan falan bir şey görünmüyor. epidurali yaparlarken eşim başladı bn girmem nolur beni sokma ölürüm ben yalvarırırm diyor. aşkım bunlarda bir şey yok iğne yapılırken sen olmayacaksın diyorum. nasıl yalvarıyor, ben dayanamam göremem lütfennn diye.. dedim ben tek doğuramam olacaksın orda. sen bakamıyon ben doğuruyom içinde yaşıyom.. allah kolaylık versin kadınların işi çok zor. gerçekten de doğruymuş cennet anaların ayakları altında dedikleri diyor.:)
yok canım bulamadık...yapacak bişey yok. unutmaya çalışıyorum
valla bilmiyorum canım yaa arasıra batmalar hissediyorum. cuma doktora gidicem olmazsa biraz daha erkene alırım randevuyu.
bencede erkene al 3 gün kalmış zaten.
canım aynen bende normal alaturka mı deniliyor onlardan kullandığım zaman ve sıkışmışsam hem sol hem sağ kasığım acıyor iğne batıyor gibi, hamişlikte normal tuvalet iyi değil klazet şart sanırsam :26:
klozette var ama ben normalde rahat ediyorum (malum kabızlık problemi yaşıyoruz zaman zaman, orada daha rahatım ben).
canım sezeryan da zaten sen de bişey hissetmiyosun eşinin girmesine gerek var mı ki ?
bana da bi arkadaşım söylemişti doğum zor bir olay eşin çok dirayetli güçlü değilse ve cinsellikten soğuyacağını hissediyorsan boşver diye..
ay yok ben vazgeçtim... ben rahat rahat doğum yapmak istiyorum.gelmesin eşim, kapıda dokuz doğursun o
yavrummm dediğin gibi sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsunlardaaa...kim ne dersee, kim ne düşünürse düşünsün
rabbim inşallahhhhh hepimizin gönül muradınıı verecekkk hayırlıısylaa kuzucumm...sen bu hafta gitcenmi doktoraa?
bana da bi arkadaşım söylemişti doğum zor bir olay eşin çok dirayetli güçlü değilse ve cinsellikten soğuyacağını hissediyorsan boşver diye..
ay yok ben vazgeçtim... ben rahat rahat doğum yapmak istiyorum.gelmesin eşim, kapıda dokuz doğursun o
yani bir ingilizce dersine gideyim dedim kaynatmışsınızzz
bu hafta cuma günü başka bir doktorda cumarteside kendi doktorumda Randevum var canımmm :26: daha cinsiyeti göstermez herhalde değil mi 12+1 gunluk olucak inşAllah
Allah kim hakkıma hayırlıysa sağlıklı hayırlı evladı kimin vesilesi ile alacaksam kolayca doğum yapacaksam ona yönlendirsin aminn
birtek sen cevap verdın tesekkur ederım cnm:)pendık bıze uzak ama sadece ıkılı test ıcın gıdebılırım olmazsa...
canım senin hastanende kaç TL ?
evet daha bu kısmı var sormadım ama doktor özel olunca sorun olmaz sanırım:)
;24606517]hepimiz uzun boyluyuz :)
o zaman uzun olacak canım:)
şimdi normal doğum istiyorsun ama bakalım 9 ayda nasıl düşüneceğiz çünkü ben çok tanıyorum başlarda normal normal deyip sezaryan isteyen
canım benm kocam giremez, hemen elleri ayakları uyuşuyor, giremeyeceğini bildiğim için hiç düşünmedin, seninki girsin bence girebiliyorsa güzel olur
dediğim gibi zaten şimdilik epiduralle normal istiyorum anormal bir şey olmaz ve doktorum desteklerse canım, akşam bir belgesel izledik doğumu o kadar kolay ve rahat gösterdiler, kan falan bir şey görünmüyor. epidurali yaparlarken eşim başladı bn girmem nolur beni sokma ölürüm ben yalvarırırm diyor. aşkım bunlarda bir şey yok iğne yapılırken sen olmayacaksın diyorum. nasıl yalvarıyor, ben dayanamam göremem lütfennn diye.. dedim ben tek doğuramam olacaksın orda. sen bakamıyon ben doğuruyom içinde yaşıyom.. allah kolaylık versin kadınların işi çok zor. gerçekten de doğruymuş cennet anaların ayakları altında dedikleri diyor.:)
bencede erkene al 3 gün kalmış zaten.
klozette var ama ben normalde rahat ediyorum (malum kabızlık problemi yaşıyoruz zaman zaman, orada daha rahatım ben).
yok be güzelim.belden aşağı uyuşuk.sen şarkı söylüyorsun,,, zaman geçsin diye muhabbet ettiriyorlar... bence sezaryene babalar girse o zorluğu görse , eşlerin kıymetini daha bi bilirler diye düşünüyorum.kolay değil kat kat kesilmesi.ama benimki bayılır gider...bide onunla uğraşmasınlar.ben girmesini istemiyorummm.... doğum sonrası hastanede yanımdaki yataktada eşim yatıyormuş bideee
zaten göbeği benimkini geçti.
bu arada 2 kiloya yakın almışım kızlarrr ....13+4 günlüğüm....
ben bazen doğumda senide isteyecem yanımda diyorum eşime :9
ben acı çekiyorum sende çek benle diyorum ama
şakasına
istemem yanımda çünkü erkekler çok telaşlı oluyorlar
bide benim eşim heyecandan bayılır falan
sonra beni bırakıp onunla ilgilenmek zorunda kalabilirler
kızlar dün benim yine kanamam oldu hemen acile gittik ultrasonda bakıldı bebeğime maşallah Allaha şükür herşey yolunda dedi dr. seninki oturmuş nargile tüttürüyor dedi benim koca göbeğimin içinde yer bulamaış yerleşe yerleşe aşağıya yerleşmiş rahim ağzına yakın olduğu için kanamayada neden oluyor dedi ilişki kesinlikle yasak dedi eşime bakarakeve gelince eşim bizimki ne terbiyeli çıktı yaklaştırmıyor annesine diyor eşimde içine dert oldu yazık çok net gözüüküyordu ama benim kuzum cinsiyet sordum daha erken dedi:26: kanamam için yine yatırmak istedi ben evde istirahat etmek istedim dua edin nolur bebeğimi görmek çok iyi geldi 13+6 dı ama dr 14+2 dedi süperrrrrrr maşallah maşallah maşallah
Selamlarrr
Dün doktorumuza gittik biz.. 2'li Testimiz çok iyi çıktığı için 3'lü istemedi. Bebeşimiz kendini gösterdi kesin erkekmiş
Babasına el de salladı parmakları oluşmuş. Açıp açıp kapadı ellerini
Adam heyecandan bayılacaktı.Demir hapı ve balık yağı verdi 1 ay sonra gelin dedi. Ama biz 1 ay beklermiyiz ? hayırrrrr 3 hafta sonra en geç görüşürüz dedim doktora
Hee bu arada 3 gün öndeyiz 13+5 olmuşuz. Uyumak bebeğe yaradı yani :)
Selamlarrr
Dün doktorumuza gittik biz.. 2'li Testimiz çok iyi çıktığı için 3'lü istemedi. Bebeşimiz kendini gösterdi kesin erkekmiş
Babasına el de salladı parmakları oluşmuş. Açıp açıp kapadı ellerini
Adam heyecandan bayılacaktı.Demir hapı ve balık yağı verdi 1 ay sonra gelin dedi. Ama biz 1 ay beklermiyiz ? hayırrrrr 3 hafta sonra en geç görüşürüz dedim doktora
Hee bu arada 3 gün öndeyiz 13+5 olmuşuz. Uyumak bebeğe yaradı yani :)
sordugum hastaneler 300den acıyolar agızlarını bence cok gereksız bı teste okadar para vermek devlet hastanelerındede sıra problemı var arastırıyorum bakalım ıns bulurum duzgun bı yer
kızlar ben normal doğum istiyorum (tabi bir aksilik olmazsa) ve doğuma eşiminde girmesini istiyorum. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz var mı doğuma eşinin girmesini isteyen?
yok canım bulamadık...yapacak bişey yok. unutmaya çalışıyorum
valla bilmiyorum canım yaa arasıra batmalar hissediyorum. cuma doktora gidicem olmazsa biraz daha erkene alırım randevuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?