2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım aynen bende normal alaturka mı deniliyor onlardan kullandığım zaman ve sıkışmışsam hem sol hem sağ kasığım acıyor iğne batıyor gibi, hamişlikte normal tuvalet iyi değil klazet şart sanırsam :26:

Son düzenleme:
ben de senin gibi düşünüyorum ama eşimi doğuma sokup sokmamakta kararsızım...

herkese mrbbb

kızlar benim düşüncem şu;
eğer normal doğumsa eşin girmesi, sonradan eşten soğumasına neden oluyor. çünkü rahimin öyle açılması , o kan , o görüntü babayı çok fazla etkileyip, ilerde cinsel hayatta sizden soğumasına neden olyuormuş...

ama sezaryen öyle değil...sonuçta bir ameliyat.özellikle eşimin giirmesini isterdim ki o zorluğu görüp anneliği bi nebze anlasın ne zor olunduğunu...

tabi eşiniz bayılacak bi tip değilse sezaryen e girebilir ama normal yapsaydım kesinlikle istemezdimmm...
tabi bu benim düşüncem...

canım sezeryan da zaten sen de bişey hissetmiyosun eşinin girmesine gerek var mı ki ?

bana da bi arkadaşım söylemişti doğum zor bir olay eşin çok dirayetli güçlü değilse ve cinsellikten soğuyacağını hissediyorsan boşver diye..

ay yok ben vazgeçtim... ben rahat rahat doğum yapmak istiyorum.gelmesin eşim, kapıda dokuz doğursun o

amann yokk yokk bende almayımm Istemem eşimi doğumda yanımdaa Hemşireler doktorlar benımle ilgilensin o anda bayılan eşimle mii?

evet daha bu kısmı var sormadım ama doktor özel olunca sorun olmaz sanırım:)

yok be güzelim.belden aşağı uyuşuk.sen şarkı söylüyorsun,,, zaman geçsin diye muhabbet ettiriyorlar... bence sezaryene babalar girse o zorluğu görse , eşlerin kıymetini daha bi bilirler diye düşünüyorum.kolay değil kat kat kesilmesi.ama benimki bayılır gider...bide onunla uğraşmasınlar.ben girmesini istemiyorummm.... doğum sonrası hastanede yanımdaki yataktada eşim yatıyormuş bideee
zaten göbeği benimkini geçti.
bu arada 2 kiloya yakın almışım kızlarrr ....13+4 günlüğüm....

ben bazen doğumda senide isteyecem yanımda diyorum eşime :9
ben acı çekiyorum sende çek benle diyorum ama
şakasına

istemem yanımda çünkü erkekler çok telaşlı oluyorlar
bide benim eşim heyecandan bayılır falan
sonra beni bırakıp onunla ilgilenmek zorunda kalabilirler

yani bir ingilizce dersine gideyim dedim kaynatmışsınızzz

bu hafta cuma günü başka bir doktorda cumarteside kendi doktorumda Randevum var canımmm :26: daha cinsiyeti göstermez herhalde değil mi 12+1 gunluk olucak inşAllah

Allah kim hakkıma hayırlıysa sağlıklı hayırlı evladı kimin vesilesi ile alacaksam kolayca doğum yapacaksam ona yönlendirsin aminn

aynen dokuz doğursunlar kardeşinin elinede kamerayı vericeksinn eşinin o hallerini kayıt edicek ben yapmayı düşünüyorum şahsennn oturup oturup izlerim dalga gecerim

12 +1 de biraz zor görür canım ben 12+4 de gittiğimde görememişti gerçi bebişin pozisyonuna bağlı birazda ....görse bile bazı dr lar söylemiyor

kızlar dün benim yine kanamam oldu hemen acile gittik ultrasonda bakıldı bebeğime maşallah Allaha şükür herşey yolunda dedi dr. seninki oturmuş nargile tüttürüyor dedi benim koca göbeğimin içinde yer bulamaış yerleşe yerleşe aşağıya yerleşmiş rahim ağzına yakın olduğu için kanamayada neden oluyor dedi ilişki kesinlikle yasak dedi eşime bakarak eve gelince eşim bizimki ne terbiyeli çıktı yaklaştırmıyor annesine diyor eşimde içine dert oldu yazık çok net gözüüküyordu ama benim kuzum cinsiyet sordum daha erken dedi:26: kanamam için yine yatırmak istedi ben evde istirahat etmek istedim dua edin nolur bebeğimi görmek çok iyi geldi 13+6 dı ama dr 14+2 dedi süperrrrrrr maşallah maşallah maşallah

Selamlarrr

Dün doktorumuza gittik biz.. 2'li Testimiz çok iyi çıktığı için 3'lü istemedi. Bebeşimiz kendini gösterdi kesin erkekmiş
Babasına el de salladı parmakları oluşmuş. Açıp açıp kapadı ellerini
Adam heyecandan bayılacaktı. Demir hapı ve balık yağı verdi 1 ay sonra gelin dedi. Ama biz 1 ay beklermiyiz ? hayırrrrr 3 hafta sonra en geç görüşürüz dedim doktora
Hee bu arada 3 gün öndeyiz 13+5 olmuşuz. Uyumak bebeğe yaradı yani :)

Son düzenleme:

canım ben daha hiç izlemedim ne normal doğum nede sezeryan ? sence izlemelimiyim etkilenirim rüyalarıma girer felan diye kafama takılmasını istemiyorum korkuyorum çünküü
eşim zaten benim giremez bakamaz kesin bayılırrrrrrrrrrr daha biz böyle şeylerden bahsederken kaçıyor, yada elleri ayakklarının bağı çözülüyorrr bence ikisine de giremz benim ki

çok zor cnm cidden çokkk zor şuan biz bunu başımıza geleceğini düşüne düşüne yaşıyoruz, yaa kesecekler yaa yırtacaklar offffffffff anne olmak çok zorr

ayy evet böyle olacaksa girmemeleri dha hayırlı

evet canım telaşlılar birde erkekler daha kuvvetli derler kan göremem diyor benimkide

çok geçmiş olsunnn canım Rabbim koruusn bebeklerimizi dinlen bol bol uzan yat iş yapma

eşinden uzak durr ee baba olmak kolay değill sabretsin azcıkk

ah canım yesinler oğluşunuuuuu hayırlı olsun çok sevindimm Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsinnn

topiğimiz erkek doldu yahuuuuu

ayy yer onu teyzesiiii bir erkek daha kesinleştiiii.... amannn ben de öğrenmek istiyorum hemennnnnnn yaaaa

çok şükür canımm geçmiş olsun...herşey yolunda maşallahh

sordugum hastaneler 300den acıyolar agızlarını bence cok gereksız bı teste okadar para vermek devlet hastanelerındede sıra problemı var arastırıyorum bakalım ıns bulurum duzgun bı yer

delirmiş onlar 300 TL mii çok saçma yaa iyice ticarete döktüler yazıkk canımm medical park bursada 60 TL özelden sigortalılara daha ucuzdur sen istersen medicalide arastır

Günaydın şekerlerrr ve daha da şeker, mis kokulu bebişleriiiiiiiii
Nasılız bakalım bugünnnn??

kızlar ben normal doğum istiyorum (tabi bir aksilik olmazsa) ve doğuma eşiminde girmesini istiyorum. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz var mı doğuma eşinin girmesini isteyen?

Canım ben de normal doğum istiyorum ama eşim girmesin. Geçenlerde yeni doğmuş bebek görmeye gittik eli ayağına dolaştı gözlerindeki korku yetti bana. Bir de doğuma gir desem kalpten gider herhalde, oyy çok sıcakkanlıdır bitanecik kocam benimmm, dayanamaz. Bir de polis olacak

yok canım bulamadık...yapacak bişey yok. unutmaya çalışıyorum

valla bilmiyorum canım yaa arasıra batmalar hissediyorum. cuma doktora gidicem olmazsa biraz daha erkene alırım randevuyu.

Tatlımm o batmalar bende de var. Doktora gittiğimde söyledim daha çok idrar yolu iltihabı olduğunda oluyormuş, tahlil yapıldı gerçekten de çıktı.tek kullanımlık antiseptikle antibiyotik verildi ama ben sadece antiseptiği kullandığım halde kalmadı batmalarım. Bence sen en kısa zamanda git doktoruna

Canlarrr,, benim bacaklarıma gece uyurken çok kötü kramplar giriyor, çığlık atarak uyanıyorum, bacağıma dokunduğumda alt arka baldır kasım yumak gibi olmuş oluyor ve çok zor açılıyor. Dün gece oldu en son ve halen adım atarken canım yanıyor Aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…