2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım hayırlı olsun çok sevindim şanslısın benim bebişimin cinsiyeti belli değil hala dr. bişey demedi ikili test sonucunu paylaşabilirmisin merak ettim:26:

Dualarım sizinle
Allahım inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip eder...

hayırlı olsun oglusun canım ne guzel kesınlesmesı benımkıde bı kesınlesseydı

kızlar hepınıze günaydın

canım benim kocişimde soğuk kanlıdır ama strese girdğinde sürekli koridorda gider gider gelir sanmam dayanabilsin en iyisi girmemeleri...

eşinden soğuma olur olur kan bebek Allah korusun :18: en iyisi dısarda heyecanla beklemesi

canım benimde ayagıma kramplar giriyor ama biraz yuruynce geçiyor neden olur ki :26:

Günaydın kızlar, yoğunluktan anca yerime oturdum.

akşam çarşıdan geldiğimde 9 u geçiyordu. nasıl yorulmuşum. gece yazışırken uyuya kalmışım. eşim aramış yarım metre ötemdeki telefonu duymamışım, ev telefonunu duydum açtım. birde kuş uykusu gibi hafiftir uykum demek yoruluyorum ben.

canım bende de oluyordu magnezyum tablet içtim 1 ay boyunca geçti. telaşlanma kötü bişi yoktur.

delirmiş onlar 300 TL mii çok saçma yaa iyice ticarete döktüler yazıkk canımm medical park bursada 60 TL özelden sigortalılara daha ucuzdur sen istersen medicalide arastır

orda ılk sordugum yerlerden malesef ıstanbul dıye pahalı herhalde...istanbulun suçu ne,demek istiyorum:))

hoşgeldin canımmm benimki uykum çok hafiftir normalde ama bu hamillelikten itibaren uykum iyice ağırlaştı top atsan uyanmam o derece

oyyoyyyy anladım canım tamam. ben mutlaka gideyim doktora.sağol iyi oldu bu.

benim de sol bacağım olduğu gibi tutulmuş uyanıyorum. sola uyumaya alışkın değilim ondan heralde oluyodur diye düşünüyorum.
kramp girmesi normalmiş canım. malesef yaşıcaz bunu

hadi gözün aydın demek bir erkek daha geldi topiğimize ....erkek anneleri topiği oldu burası nerdeyse...bende iki hafta sonra gideceğim sabırsızlanıyorum belki benimki kız çıkar

Bence de tatlım içerde biz bir tane doğuralım, onlar dokuz doğursunlar ki anlasınlarr

Canım bilmiyorum ki kramp neden olur, kurstan bir arkadaşıma söylemiştim, onun 5 yaşında kızı var da, aynısını yaşamış doktor magnezyum eksikliği teşhisi koymuş, hatta ilaç vermiş. Ama düşünüyorum da biz o kadar multivitamin kullanıyoruz içinde magnezyum var. Yetmiyor mu ki??
Anacım anlamadım ki hamileliğin tüm belirtilerini eksiksiz olarak yaşıyorum yaaa. Bulantı, kusma, ellerde parmaklarda uyuşmalar, kramplar, bel ağrısı... Pofffff. Birinden de eksik kalayım ne olurrr????

bende bende aynı durumdayımmm hele uyku beni bitiriyor burcu da magnezyum eksikliğinden dedi olabilir canım sen ne zaman gidiceksin doktora :44:

kızlar yuklemeyı basardım herhalde, buda bnm bebegım :)11+1ken gıtmıstık 11+5 dedı doktor ıns saglıkla almak nasıp olur kucagıma..

kızlar bende de bıkac gündür kramplar basladı hafıften bana erken basladı gıbı geldı ama hayırlısı bacagım gerılıyor allahtankı sımdılık cok acı olmuyor ama doktora sordum magnezyumdan oldugnubıldıgım ıcınevde deılacım vardı kullan her aksam dedı dün başladım ıns faydası olur bırde ben oturarak calısıyorum sanırım ondan hareketsız kalıp bırden kalkınca gırıyor geneld ebırde bacak bacak üstüne attıysam kan dolasımı olmadıgından alıskanlık ıste atmamam lazım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…