Selamlarrr
Dün doktorumuza gittik biz.. 2'li Testimiz çok iyi çıktığı için 3'lü istemedi. Bebeşimiz kendini gösterdi kesin erkekmiş
Babasına el de salladı parmakları oluşmuş. Açıp açıp kapadı ellerini
Adam heyecandan bayılacaktı.Demir hapı ve balık yağı verdi 1 ay sonra gelin dedi. Ama biz 1 ay beklermiyiz ? hayırrrrr 3 hafta sonra en geç görüşürüz dedim doktora
Hee bu arada 3 gün öndeyiz 13+5 olmuşuz. Uyumak bebeğe yaradı yani :)
kızlar dün benim yine kanamam oldu hemen acile gittik ultrasonda bakıldı bebeğime maşallah Allaha şükür herşey yolunda dedi dr. seninki oturmuş nargile tüttürüyor dedi benim koca göbeğimin içinde yer bulamaış yerleşe yerleşe aşağıya yerleşmiş rahim ağzına yakın olduğu için kanamayada neden oluyor dedi ilişki kesinlikle yasak dedi eşime bakarakeve gelince eşim bizimki ne terbiyeli çıktı yaklaştırmıyor annesine diyor eşimde içine dert oldu yazık çok net gözüüküyordu ama benim kuzum cinsiyet sordum daha erken dedi:26: kanamam için yine yatırmak istedi ben evde istirahat etmek istedim dua edin nolur bebeğimi görmek çok iyi geldi 13+6 dı ama dr 14+2 dedi süperrrrrrr maşallah maşallah maşallah
Selamlarrr
Dün doktorumuza gittik biz.. 2'li Testimiz çok iyi çıktığı için 3'lü istemedi. Bebeşimiz kendini gösterdi kesin erkekmiş
Adam heyecandan bayılacaktı.Demir hapı ve balık yağı verdi 1 ay sonra gelin dedi. Ama biz 1 ay beklermiyiz ? hayırrrrr 3 hafta sonra en geç görüşürüz dedim doktora
Günaydın şekerlerrr ve daha da şeker, mis kokulu bebişleriiiiiiiii
Nasılız bakalım bugünnnn??
Canlarrr,, benim bacaklarıma gece uyurken çok kötü kramplar giriyor, çığlık atarak uyanıyorum, bacağıma dokunduğumda alt arka baldır kasım yumak gibi olmuş oluyor ve çok zor açılıyor. Dün gece oldu en son ve halen adım atarken canım yanıyorAranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu???
Günaydın şekerlerrr ve daha da şeker, mis kokulu bebişleriiiiiiiii
Nasılız bakalım bugünnnn??
Canlarrr,, benim bacaklarıma gece uyurken çok kötü kramplar giriyor, çığlık atarak uyanıyorum, bacağıma dokunduğumda alt arka baldır kasım yumak gibi olmuş oluyor ve çok zor açılıyor. Dün gece oldu en son ve halen adım atarken canım yanıyorAranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu???
delirmiş onlar 300 TL miiçok saçma yaa iyice ticarete döktüler yazıkk canımm medical park bursada 60 TL özelden sigortalılara daha ucuzdur sen istersen medicalide arastır
Günaydın kızlar, yoğunluktan anca yerime oturdum.
akşam çarşıdan geldiğimde 9 u geçiyordu. nasıl yorulmuşum. gece yazışırken uyuya kalmışım. eşim aramış yarım metre ötemdeki telefonu duymamışım, ev telefonunu duydum açtım. birde kuş uykusu gibi hafiftir uykum demek yoruluyorum ben.
canım bende de oluyordu magnezyum tablet içtim 1 ay boyunca geçti. telaşlanma kötü bişi yoktur.
Tatlımm o batmalar bende de var. Doktora gittiğimde söyledim daha çok idrar yolu iltihabı olduğunda oluyormuş, tahlil yapıldı gerçekten de çıktı.tek kullanımlık antiseptikle antibiyotik verildi ama ben sadece antiseptiği kullandığım halde kalmadı batmalarım. Bence sen en kısa zamanda git doktoruna
orda ılk sordugum yerlerden malesef ıstanbul dıye pahalı herhalde...istanbulun suçu ne,demek istiyorum:))
orda ılk sordugum yerlerden malesef ıstanbul dıye pahalı herhalde...istanbulun suçu ne,demek istiyorum:))
Selamlarrr
canım benim kocişimde soğuk kanlıdır ama strese girdğinde sürekli koridorda gider gider gelir sanmam dayanabilsin en iyisi girmemeleri...
eşinden soğuma olur olur kan bebek Allah korusun :18: en iyisi dısarda heyecanla beklemesi
canım benimde ayagıma kramplar giriyor ama biraz yuruynce geçiyor neden olur ki :26:
Bence de tatlım içerde biz bir tane doğuralım, onlar dokuz doğursunlar ki anlasınlarr
Canım bilmiyorum ki kramp neden olur, kurstan bir arkadaşıma söylemiştim, onun 5 yaşında kızı var da, aynısını yaşamış doktor magnezyum eksikliği teşhisi koymuş, hatta ilaç vermiş. Ama düşünüyorum da biz o kadar multivitamin kullanıyoruz içinde magnezyum var. Yetmiyor mu ki??
Anacım anlamadım ki hamileliğin tüm belirtilerini eksiksiz olarak yaşıyorum yaaa. Bulantı, kusma, ellerde parmaklarda uyuşmalar, kramplar, bel ağrısı... Pofffff. Birinden de eksik kalayım ne olurrr????
ikili test fiyatınamı 300 demişler yaşam hastanesinde yaptıracam ben bahçelievlerde ist 60 tl ssk 70 tl normal
canım seni daha önce görmemiştim ara ara girip yazıyormusun
evet iş yerindeki yoğunluktan pek takip edemiyordum fırsat bulunca giriyorum başlığı görünce kasım anneleri bende girdim kasım olunca doğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?