2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Ayy eveet arkadaşım da aynısını demişti canım sen ne zaman kullandın tatlım? Hamileyken mi?

bende bende aynı durumdayımmm hele uyku beni bitiriyor burcu da magnezyum eksikliğinden dedi olabilir canım sen ne zaman gidiceksin doktora :44:

Evet tatlımmm, ben de bu cuma gidicem doktora. Söylerim artık ne gerekiyorsa yaparlar. Tabi bebişimi görünce unutmazsamm Ayy acaba cinsiyetini de söyler mi ki bu doktor? 15+3 olacağız. Çevremdeki herkes benden de sabırsız, ne zaman belli olacak diye sorup duruyorlar. Sanki ben göstertmiyorum daaa

kaju80 kullanıcısından alıntı

Selamlarrr

Dün doktorumuza gittik biz.. 2'li Testimiz çok iyi çıktığı için 3'lü istemedi. Bebeşimiz kendini gösterdi kesin erkekmiş
Babasına el de salladı parmakları oluşmuş. Açıp açıp kapadı ellerini
Adam heyecandan bayılacaktı. Demir hapı ve balık yağı verdi 1 ay sonra gelin dedi. Ama biz 1 ay beklermiyiz ? hayırrrrr 3 hafta sonra en geç görüşürüz dedim doktora
Hee bu arada 3 gün öndeyiz 13+5 olmuşuz. Uyumak bebeğe yaradı yani :)

anammm benim oğluşuma arkadaş gelmişşşşşş
canım çok sevindim sağlıkla al kucağına emiiii
kız istiyordun ama erkekte güzel bir duygu değil mi ?
cicilere başlarsın rahat rahat ohhhhhhhh
ben dün aldım gördün mü topikte paylaşmıştım

15+ 3 de hala göstermiyorsa kızdır cnaım ben 12+1 de görürmüyüm diye heyecanlanıyorumm

babalar doğuma girmeli mi diye konuşmuşsunuz. anne olmanın zorluğunu anlasın diyorsunuzda bence erkek için eziyet doğuma girmek. göreceği manzaraları düşünsenize. sezeryan tam bir ameliyat, normal zaten korkunç şeyiniz açıkta herkes oraya yoğunlaşmış, düşünsenize romantik anlarınızda adamın aklına geleceği manzarayı. bebek ilk doğunca çok sevimli olmuyor zaten. istemem ben. eşim benide bebeğimide iyi olarak görsün.

eşiniz kıymetinizi bilmiyorsa anlaması için bunun bir yöntem olacağını sanmıyorum, tam tersi olabilir. benim eşim elinde olsa çocuğumuzu kendi doğurur biliyorum bana eziyet olmasın diye. niye ona bu cezayı vereyim ki? eşiniz kendi teklif ederse ayrı girsin ama siz teklif edip zorlamayın. bırakın sizi her zamanki halinizle bilsin.

Eki Görüntüle 416351

kızlar yuklemeyı basardım herhalde, buda bnm bebegım :)11+1ken gıtmıstık 11+5 dedı doktor ıns saglıkla almak nasıp olur kucagıma..

canım maşallah yavruna.
Sağ salim kucağına almanı dilerim. ultrason resimleriyle ilgili topiğimiz var. oraya ekleyebilirsin resmi.

kaju tebrik ederim canım. ne güzel bebeğinle ilgili en önemli bilgilerden birini öğrenmiş bulunuyorsun :)

fatoss geçmiş olsun canım. inşallah bir daha yaşamazsın. allah bebeğini sana bağışlasın.

baya büyük oluyor tatlım bence öğrenirsinnn

günaydın kızlar nasılsınız ...ben cok mutluyum bebegımın ılk defa hareketlerını hissettım cok heyecanlandım cok tuhaf bir duygu..kızım yaklasık 4.5 aylıkken hareket etmıstı bebegim ise daha 4 ayını doldurmadan kendısını annesıne hissettırdı cok özledım bebegimi ama randevumuz p.tesiye sabırsızlanıyorum nasıl beklıcem bılmıyorum...benım gıbı bebegının hareketlerını erkenden hisseden varmı acaba...

bende oturarak çalışıyor canım yürümemiz lazım havalar düzeldi baya yağmurlu hafta geçsin akşamları eşimle yürüyüşe çıkacağızzzzzz sen de mutlak yürü

burcum bende seninle aynı fikirdeyimm bence gerek yok

KAJU hayırlı olsun canım ... hangi hastaneye gidiyordun. dr un kimdi. böyle gittiğimiz hastaneler tahmin yapmıyor ya genelde. bende senin dr una bir gideyim olmazsa.... bi tahminde bana yapsın....

canım hamile değildim o zaman ama zaralı bir şeye benzemiyor, doktoruna danış istersen bide araştırayım bende nette prospektüsünü bulursam okuyayım. dayanılmaz bir acı biliyorum yazık valla çekme arkadaşım.

ayyy canım ne güzel. bir iki kere pıt oldu ama kaç gündür yok olmadı. anlatsana biraz detaylarını hem tecrübelisin.

ya aslında ben istiyordum ama dediğin gibi şey ortada herkes oraya yoğunlaşmışş ve suyunla birlikte kan çıkıyor ve bebek pis doğuyor sonucta o şekilde görürse soğur ilk heyecanı kalmayabilir

eşim hamile olduktan sonra ilişkiden bile kaçıyor ya bebeğe birşey olursa diyee doğuma girse herhaldee düşünemiyorumm

ayy hadi inşallahh kafana uygun doktorunu bul kuzucummm 12+1de göstermeyebilir kuzumm...bizimki 11+5de göstermedi ama pozisyonu ve ultrasonun kalitesi çok öenmli...yinede şansınaa belkidee gösterir.sen sormayı ihmal etme doktorunaa

canımm geçmiş olsun...:26: bebeğini görmene sevindim...rabim şifanı versin..lütfenn çok ama çokk dikkat et kendinee...yorma ve en önemlisi üzme kendini...:26:

hayırrr 1 aymıı kim bekleyecekk o kadarr nasıl dayanacakk yavrusunun hasretineee hadi gözün aydınn prensin geliyor...diğer gittiğinde % olarakmı söylemişti sana kuzum? benmkisi %90 lıkk oğluşum yaa şimdiiohhhh yarasınn paşanaaaaa

benim kendi doktorum emin olmadan konusmuyor sanmıyorum konussun

Öncelikle herkese günaydınlar,yazılanları okuyana kadar öğlen oluyordu:) Hülyasevval sen tecrübeli bir annesin,hissetmen gayet normal ne güzel. Geçen haftalarda bende böyle nabız atması gibi bir şey hissetmiştim,burdaki arkadaşlarla konuşunca tecrübeli anneler hissetmiş olabilceğimden bahsettiler. Cuma günü doktoruma gittiğimde bunu da sordum, ilk gebeliğim benim. Doktor da mümkün değil hissetmen o hissettiğin bağırsak hareketleri oluyor, 20.haftadan önce hissedemezsin dedi.Artık bizler beklemeye devam edicezz

teyzoşlar günaydınnn çok şükür güzel haberlerle geldik
muayenemiz güzel geçti yavrumuz kıpır kıpırdı ölçü vermedi o derece doktor teyzemiz baya zorlandı sonunda ense kalınlığını alabildi 1,56 normal dedi.
ikili testimizi de yaptırdık pazartesi sonuçları alacağız hayırlısıyla.
12+1 dik ve cinsiyetle ilgili 16. haftada emin olup yorum yapacağım dedi. ok dedik :)

15+ 3 de hala göstermiyorsa kızdır cnaım ben 12+1 de görürmüyüm diye heyecanlanıyorumm

Tatlımmm ben tam 12+1 de gitmiştim doktor kız olabilir büyük ihtimalle demişti. Ben kız olmasını çok istiyorum şimdi kesin erkek derse dr bi acayip olurum herhalde. Sonuçta ikisi de evlat, sağlıklı olmaları yeter ama kesinleşmeden söylemesinler yine de bence

baya büyük oluyor tatlım bence öğrenirsinnn
İnnşallah kuzum yaaa

Eki Görüntüle 416351

kızlar yuklemeyı basardım herhalde, buda bnm bebegım :)11+1ken gıtmıstık 11+5 dedı doktor ıns saglıkla almak nasıp olur kucagıma..
Oyyy maşallah bebişineee Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah tatlımm

nasıl bi göndermedir bu ya. EŞİNİZ KIYMET BİLMİYORSA2YMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞ...
mesajı dikkatli okuyun anneliğin nasıl zor bir iş olduğunu bilmeyenler için iyi bir gözlem anlamında kullanılmış bir cümleyi, nereden nasıl alıpta neye mal ediyorsunuz anlamıyorum kiiiiiii.... hem herkesin eşi kıymet bilir endişelenmeyinnnn...
hey allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaa v

kızlar benim randevumu daha 2 hafta var... ama bu hafta cinsiyetini öğrenmek istiyoruz. eşim de geliyor... kendi doktorumdan randevu istedim malesef full doluymuş bu hafta... napsam devlet hastanesine mi gitsem ki?? ya da başka bi doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…