Eki Görüntüle 416351
kızlar yuklemeyı basardım herhalde, buda bnm bebegım :)11+1ken gıtmıstık 11+5 dedı doktor ıns saglıkla almak nasıp olur kucagıma..
hadi gözün aydın demek bir erkek daha geldi topiğimize ....erkek anneleri topiği oldu burası nerdeyse...bende iki hafta sonra gideceğim sabırsızlanıyorum belki benimki kız çıkar
Günaydın kızlar, yoğunluktan anca yerime oturdum.
akşam çarşıdan geldiğimde 9 u geçiyordu. nasıl yorulmuşum. gece yazışırken uyuya kalmışım. eşim aramış yarım metre ötemdeki telefonu duymamışım, ev telefonunu duydum açtım. birde kuş uykusu gibi hafiftir uykum demek yoruluyorum ben.
canım bende de oluyordu magnezyum tablet içtim 1 ay boyunca geçti. telaşlanma kötü bişi yoktur.
bende bende aynı durumdayımmmhele uyku beni bitiriyor burcu da magnezyum eksikliğinden dedi olabilir canım sen ne zaman gidiceksin doktora :44:
Ayy eveet arkadaşım da aynısını demişti canım sen ne zaman kullandın tatlım? Hamileyken mi?
Evet tatlımmm, ben de bu cuma gidicem doktora. Söylerim artık ne gerekiyorsa yaparlar. Tabi bebişimi görünce unutmazsammAyy acaba cinsiyetini de söyler mi ki bu doktor? 15+3 olacağız. Çevremdeki herkes benden de sabırsız, ne zaman belli olacak diye sorup duruyorlar. Sanki ben göstertmiyorum daaa
Eki Görüntüle 416351
kızlar yuklemeyı basardım herhalde, buda bnm bebegım :)11+1ken gıtmıstık 11+5 dedı doktor ıns saglıkla almak nasıp olur kucagıma..
Ayy eveet arkadaşım da aynısını demişti canım sen ne zaman kullandın tatlım? Hamileyken mi?
Evet tatlımmm, ben de bu cuma gidicem doktora. Söylerim artık ne gerekiyorsa yaparlar. Tabi bebişimi görünce unutmazsammAyy acaba cinsiyetini de söyler mi ki bu doktor? 15+3 olacağız. Çevremdeki herkes benden de sabırsız, ne zaman belli olacak diye sorup duruyorlar. Sanki ben göstertmiyorum daaa
kızlar bende de bıkac gündür kramplar basladı hafıften bana erken basladı gıbı geldı ama hayırlısı bacagım gerılıyor allahtankı sımdılık cok acı olmuyor ama doktora sordum magnezyumdan oldugnubıldıgım ıcınevde deılacım vardı kullan her aksam dedı dün başladım ıns faydası olur bırde ben oturarak calısıyorum sanırım ondan hareketsız kalıp bırden kalkınca gırıyor geneld ebırde bacak bacak üstüne attıysam kan dolasımı olmadıgından alıskanlık ıste atmamam lazım artık
babalar doğuma girmeli mi diye konuşmuşsunuz. anne olmanın zorluğunu anlasın diyorsunuzda bence erkek için eziyet doğuma girmek. göreceği manzaraları düşünsenize. sezeryan tam bir ameliyat, normal zaten korkunç şeyiniz açıkta herkes oraya yoğunlaşmış, düşünsenize romantik anlarınızda adamın aklına geleceği manzarayı. bebek ilk doğunca çok sevimli olmuyor zaten. istemem ben. eşim benide bebeğimide iyi olarak görsün.
eşiniz kıymetinizi bilmiyorsa anlaması için bunun bir yöntem olacağını sanmıyorum, tam tersi olabilir. benim eşim elinde olsa çocuğumuzu kendi doğurur biliyorum bana eziyet olmasın diye. niye ona bu cezayı vereyim ki? eşiniz kendi teklif ederse ayrı girsin ama siz teklif edip zorlamayın. bırakın sizi her zamanki halinizle bilsin.
canım maşallah yavruna.
Sağ salim kucağına almanı dilerim. ultrason resimleriyle ilgili topiğimiz var. oraya ekleyebilirsin resmi.
kaju tebrik ederim canım. ne güzel bebeğinle ilgili en önemli bilgilerden birini öğrenmiş bulunuyorsun :)
fatoss geçmiş olsun canım. inşallah bir daha yaşamazsın. allah bebeğini sana bağışlasın.
günaydın kızlar nasılsınız ...ben cok mutluyum bebegımın ılk defa hareketlerını hissettım cok heyecanlandım cok tuhaf bir duygu..kızım yaklasık 4.5 aylıkken hareket etmıstı bebegim ise daha 4 ayını doldurmadan kendısını annesıne hissettırdı cok özledım bebegimi ama randevumuz p.tesiye sabırsızlanıyorum nasıl beklıcem bılmıyorum...benım gıbı bebegının hareketlerını erkenden hisseden varmı acaba...
babalar doğuma girmeli mi diye konuşmuşsunuz. anne olmanın zorluğunu anlasın diyorsunuzda bence erkek için eziyet doğuma girmek. göreceği manzaraları düşünsenize. sezeryan tam bir ameliyat, normal zaten korkunç şeyiniz açıkta herkes oraya yoğunlaşmış, düşünsenize romantik anlarınızda adamın aklına geleceği manzarayı. bebek ilk doğunca çok sevimli olmuyor zaten. istemem ben. eşim benide bebeğimide iyi olarak görsün.
eşiniz kıymetinizi bilmiyorsa anlaması için bunun bir yöntem olacağını sanmıyorum, tam tersi olabilir. benim eşim elinde olsa çocuğumuzu kendi doğurur biliyorum bana eziyet olmasın diye. niye ona bu cezayı vereyim ki? eşiniz kendi teklif ederse ayrı girsin ama siz teklif edip zorlamayın. bırakın sizi her zamanki halinizle bilsin.
ayy hadi inşallahh kafana uygun doktorunu bul kuzucummm
yani bir ingilizce dersine gideyim dedim kaynatmışsınızzz
bu hafta cuma günü başka bir doktorda cumarteside kendi doktorumda Randevum var canımmm :26: daha cinsiyeti göstermez herhalde değil mi 12+1 gunluk olucak inşAllah
Allah kim hakkıma hayırlıysa sağlıklı hayırlı evladı kimin vesilesi ile alacaksam kolayca doğum yapacaksam ona yönlendirsin aminn
canımm geçmiş olsun...:26: bebeğini görmene sevindim...rabim şifanı versin..lütfenn çok ama çokk dikkat et kendinee...yorma ve en önemlisi üzme kendini...:26:kızlar dün benim yine kanamam oldu hemen acile gittik ultrasonda bakıldı bebeğime maşallah Allaha şükür herşey yolunda dedi dr. seninki oturmuş nargile tüttürüyor dedi benim koca göbeğimin içinde yer bulamaış yerleşe yerleşe aşağıya yerleşmiş rahim ağzına yakın olduğu için kanamayada neden oluyor dedi ilişki kesinlikle yasak dedi eşime bakarakeve gelince eşim bizimki ne terbiyeli çıktı yaklaştırmıyor annesine diyor eşimde içine dert oldu yazık çok net gözüüküyordu ama benim kuzum cinsiyet sordum daha erken dedi:26: kanamam için yine yatırmak istedi ben evde istirahat etmek istedim dua edin nolur bebeğimi görmek çok iyi geldi 13+6 dı ama dr 14+2 dedi süperrrrrrr maşallah maşallah maşallah
Selamlarrr
Dün doktorumuza gittik biz.. 2'li Testimiz çok iyi çıktığı için 3'lü istemedi. Bebeşimiz kendini gösterdi kesin erkekmiş
Babasına el de salladı parmakları oluşmuş. Açıp açıp kapadı ellerini
Adam heyecandan bayılacaktı.Demir hapı ve balık yağı verdi 1 ay sonra gelin dedi. Ama biz 1 ay beklermiyiz ? hayırrrrr 3 hafta sonra en geç görüşürüz dedim doktora
Hee bu arada 3 gün öndeyiz 13+5 olmuşuz. Uyumak bebeğe yaradı yani :)
ayy hadi inşallahh kafana uygun doktorunu bul kuzucummm12+1de göstermeyebilir kuzumm...bizimki 11+5de göstermedi ama pozisyonu ve ultrasonun kalitesi çok öenmli...yinede şansınaa belkidee gösterir.sen sormayı ihmal etme doktorunaa
canımm geçmiş olsun...:26: bebeğini görmene sevindim...rabim şifanı versin..lütfenn çok ama çokk dikkat et kendinee...yorma ve en önemlisi üzme kendini...:26:
hayırrr 1 aymıı kim bekleyecekk o kadarrnasıl dayanacakk yavrusunun hasretineee hadi gözün aydınn prensin geliyor...diğer gittiğinde % olarakmı söylemişti sana kuzum? benmkisi %90 lıkk oğluşum yaa şimdii ohhhh yarasınn paşanaaaaa
günaydın kızlar nasılsınız ...ben cok mutluyum bebegımın ılk defa hareketlerını hissettım cok heyecanlandım cok tuhaf bir duygu..kızım yaklasık 4.5 aylıkken hareket etmıstı bebegim ise daha 4 ayını doldurmadan kendısını annesıne hissettırdı cok özledım bebegimi ama randevumuz p.tesiye sabırsızlanıyorum nasıl beklıcem bılmıyorum...benım gıbı bebegının hareketlerını erkenden hisseden varmı acaba...
15+ 3 de hala göstermiyorsa kızdır cnaımben 12+1 de görürmüyüm diye heyecanlanıyorumm
İnnşallah kuzum yaaabaya büyük oluyor tatlım bence öğrenirsinnn
Oyyy maşallah bebişineeeEki Görüntüle 416351
canım maşallah yavruna.
Sağ salim kucağına almanı dilerim. ultrason resimleriyle ilgili topiğimiz var. oraya ekleyebilirsin resmi.
kaju tebrik ederim canım. ne güzel bebeğinle ilgili en önemli bilgilerden birini öğrenmiş bulunuyorsun :)
fatoss geçmiş olsun canım. inşallah bir daha yaşamazsın. allah bebeğini sana bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?