2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Ya tatlım 2 gündür giremiyorum topige biraz yoğunluğum var.. Ama eve gidince geçmişe bakarım.. Bana cici almaya sıra gelmicek sanırım zira ananemiz habire alıyor stres atıyormuş bahaneside hazır :)
Ama bir kaygım var biz bu erkeklere kız nerden bulucaz doğanların hepisi erkek yahu

Kızlar teker teker cevap veremedim neolur bana kızmayın bugün yoğun bir gün benim için
Bu arada İstanbullale bebişini gördüm allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin canım maşallah

Senin eşinin her zaman bebeği görme şansı yok tatlım bence ultrasonu iyi olan başka doktordan randevu al oraya git. Babasıda görsün yavrusunu. Bizimkinin telaşını dün görseydin ben ulrtasondayken bebeği gördükçe bacağımı sıkıyordu şaşkın. En son bileğimi rahat bırak dedim de öyle bıraktı farkında bile değil

cok farklı bır duyguymus sankı ılk hamılelıgımmıs gıbı heyecanlandım...sag tarafımda bır yumak gıbı toplanmıs ellerımı ayaklarımı bılmıyorum ama hanı bır balık kuyrugunu saga sola carpar ya aynı oyle her vurusunu resmen hissettım kendı kendıme daha cok erken olmaz felan dedım ama resmen hissetım tabı cok siddetli olmadı ama o minicik ellerıyle yada ayklarıyla sankı bana birseyler anlatmaya calısıyordu ...biz hemen hemen hergun bu saatlerde farıd farjadın fikrimin ince gülünü dinliyorduk oglum laberaber bugun dınlemedım acaba dedım müzikmi dinlemek ıstıyo:))))simdi actım oglumla dınlıyoruz......

:2: evet yaaa eşim uzak kalıyor hep... içi gidiyor muayene sırasında yanımda olmak bebeği görebilmek için ama malesef haklısın canım... ben başka bi doktordan randevu alayım.

ay yazık adamcağıza yaa senden daha çok heyecanlanıyordur eminim...

evet cnım yaa bencede randevu al babası görsün bebişi benimkide heyecanlanıyor eli agzınd dua okuyor sürekli doktorda bana bakıyor napıyorum diye ben sırıtıyorum sürekli

maşallah canım yavruna aynen benim doktorumda öyle dedi. valla hiç cinsiyet heyecanım yoktu. siz beni ayarttınız :))) siz öğrendikçe heyecanlanıyorum. :)

ben kendi fikrimi belirttim. birinin mesajına özel olarak cevap vermedim. katılan katılır, katılmayan kendi bildiğinde ilerler. bu gerçek doğrudur diye birşey yok. kırmızı olarak belirttiğim cümle yani anneliğin zor bir iş olduğunu bilmeyen kocalar heralde eşlerine çok kıymet veriyorlardır???? ayrıca keşke herkesin eşi kıymet bilse neler neler duyuyoruz, daha geçen bir arkadaşımız dedi : kardeşi doğum yaparken kocası başka kadınlaymış. çok şükür halimize.

ya bende mi bir gariplik var. ben sabırla 1 ayın dolmasını bekliyorum :)))) doktorun sözünden çıkmıyorum. aslında şöyle diyim çok alıştım bu duruma. eskisi gibi tedirgin değilim. :)

sana kesinlikle katılıyorum...burda kimse eşim kıymetimi bilmiyor,aman doğuma girsinde kıymetimi bilsin gibi bir laf söylemedi. Bu söylemi burcu nerden çıkardı anlayabilmiş değilim... Doğuma eşinin girmesini isteyen arkadaşların bazıları, eşim bebeğimiz için ne sıkıntı çektiğimi biraz görsün diye düşünerek doğuma eşinin girmesini istiyor. haklı ya da haksız... kendi düşünceleri... ama burda kimse "ay eşim kıymetimi bilmiyor,doğuma girsin de kıymetimi bilsin" demedi...

sanırım burcu söylemek istediklerini yanlış kelimelerle ifade etti...ben öyle olduğunu düşünüyorum.

benımde 2 ncı bebegım bende erken hıssetım 13.haftada
bende oturarak çalışıyor canım yürümemiz lazım havalar düzeldi baya yağmurlu hafta geçsin akşamları eşimle yürüyüşe çıkacağızzzzzz sen de mutlak yürü
evet yürümeyi cok severım ama fırsat bıde benım 2 yasında oglum var asla zamanım olmuyor sadece oglen arası var ıs yerınde o zaman cıkabılırım o da 20 gunden sonra sınavım var ona calısıyorum

canım bence bekleyebılıyosan bekle bende cınsıyet ıcın bu cts baska bı doktora gıttım ama gene kesınlesmedı bısey degısmedı yanı

evet cnım yaa bencede randevu al babası görsün bebişi benimkide heyecanlanıyor eli agzınd dua okuyor sürekli doktorda bana bakıyor napıyorum diye ben sırıtıyorum sürekli

ayy yazık yaa kıyamamm... ben hemen bir randuvu alıpp baba-anne ve bebişle hastaneye gidiyorussss cuma günü
valla kıymetini bilin eşlerinizin... ahh ahhh keşke hep yanımda olsaydı...

canım bence bekleyebılıyosan bekle bende cınsıyet ıcın bu cts baska bı doktora gıttım ama gene kesınlesmedı bısey degısmedı yanı

ay yok canım bekleyemicem... belki gösterir hem 4ay doluyor... (bi iki gün eksik sadece) gösterir heralde artıkkk hem eşimle gidicez...bi sonraki randevuya eşimle gidemeyebilirim... cinsiyetini de eşimle öğrenmek kısmet olur inşallahh.

kızlar kızlar aslında kimse "eşim kıymet bilmiyor doğuma girsin kıymet bilsin " gibi bir cümle sarf etmedi burcu yanlış anlamış olabilir sonucta burda yazısıyoruz kimse kimsenin yuuzunu görmuyor yazılarında baska anlamlar cıkarılması normal. Yanlış anlaşılma olabilir tartışmayalım huzurumuz bozulmasın

ayy yazık yaa kıyamamm... ben hemen bir randuvu alıpp baba-anne ve bebişle hastaneye gidiyorussss cuma günü
valla kıymetini bilin eşlerinizin... ahh ahhh keşke hep yanımda olsaydı...

olucak canım az kaldı hem aşk tazeliyorsunuz öyle düşün siz kaç aydır ayrısınız tatlım

Hayırlısıyla bu Cuma doktora gideceğiz bizde
heyecandan çatlıyorum aslında ama
beklemek konusunda kendimi zorluyorum
çünkü doktoruma güveniyorum

bakalım bu gidişte belki cinsiyetini söylerler

ailelerin hazırlıklar için merak ettiği şey sağlığı ve cinsiyeti :)

haklısın canım... uzatmaya gerek yok...bi şurda yüzümüz gülüyor

olucak canım az kaldı hem aşk tazeliyorsunuz öyle düşün siz kaç aydır ayrısınız tatlım

ayyyyy tazelenmekten tohuma kaçtı artıkkkkkk bir sene 2 ay oldu canım... ama ben iki haftada bir ya izin alıp (3-5 gün), ya rapor alıp (9 gün), ya da haftasonu (2 gün) gidiyodum evime... ama artık o gelicek...:2: biz iki kişi yoruluyoruss

mrb kızlarrrr ben geldimmmmmmmmm dün sizi dinleyip bugün doktora gittim bebegim çok iyimiş maşalah gördük elini ayagını kıpır kıpırdı maşalah çok şükür bişi çıkmadı 1 hafta ilişki yasakladı bunuda eşim duydu iyi oldu hahahaha bebegim 16 haftalık olmş 130 gr 15 cm baş popo gelişimi iyi dedi herşey yolunda gidiooo secde etmişti kuzum küsmüş karın üstü yatıyodu çok tatlıydıı tontişim ya ne güzel bi duygu rabim herkese nasip eder inşş

Bu arada bulemsu nerde arkadaşlar ?
Bilen varmı ?
Ara ara giriyorum ama hiç göremedim onu

bence detaylı ultrasonu olan birine çık canım

hakkaten yaaa topikte kız yok ama benim yaşadığım yerde kız bol, seninkinede burdan buluruzzzzz
burcunun ki kız olacaksa ben ona talip olmuştum daha önce

maşallah canım gözün aydın cinsiyet tahmini yokmu???

ay canımmm çok olmuş kıyamam sana bennn :2: bu arada rapor izin işide süper iyi ne guzel veriyorlar bizde olsa ikinci gün kapıyı gosterrirler eşin konyadaydı dimi siz orda mı oturuyordunuz eşin ne iş yapıyor istanbula gelemez mi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…