2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ensarnazım senle benim göbüşün maaşşAllahı var zaten tontiştik iyice tontiş olduk o yüzden bilemiyoruz ne kadar büyüdüğünü

haklısın tatlım : ama tek fark ben karnımın iyice sertleştitiğini ve gerildiğini hissediyorum Allahtan hamilelikle birlikte iştahım kapandı yoksa düşünemiyorum

ekşi ve tuzlı şeyler salatalık çok yedim. etten tiskinmedim. tatlıdan ve yumurtadan tiskindim... =) senin kız herhaldee???

yok cnm benimki oglan etten tiskindimn içim dışım erikle çagla oldu kesin yeşil gözlü olur tatlıdan tiskindim tuzuda pek aramıyorum yane ekşi olsunda ne olursa olsun aha acıktım

tatlım Allah korusun ben 2 ay sonra yazmıştım 2 ay sorna felan alırım sanırsam,
şuan 4 aylığım 6 aylık olacağım 7. ayda annemler teyzemle bir hastane çıkışı havlu v.s. al diyorlar erken doğumu olanlar oluyormuş.
yavrucuklarımızı Allah korusun

Çınar güzel isim, sen bastır çınar için... Allah nasip ederde 2. çocuğum olur birde erkek olursa bende çınar koymak istiyordum hatta akşam öyle konuşmuştuk.

evetttt güzel bende seviyorum, beğendiğine sevindim

canım amway in bebek deterjanı var ben onu düşünüyorum yüzde yüz bitkisel..

hmm olabilir ama bebek için mi peki ? yani bebek için olanı varmı ki

haklısın tatlım : ama tek fark ben karnımın iyice sertleştitiğini ve gerildiğini hissediyorum Allahtan hamilelikle birlikte iştahım kapandı yoksa düşünemiyorum

aynen aç karınla uzanıyorum göbeğimi elliyorum sert sert top gibi

bende atrık çok sık acıkıyorum ama söyle canım hiç birşey yemek istemiyor bide mide bulantılarım hala devam ediyor eger ac kalmıyayım diye zorla yersem sonu kötü oluyor

canım bu mide bulantılarının cinsiyetle alakası var mı çok bulanıyorsa kız bulanmazsa erkek diye benimde acayip bulanıyorrr

ben bırkac kısıden hacı sakırle yıkadıkalrını duymustum 1-2 kıloluk satılıyor marketlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…