neye aşerdin cnm acı tatlı ekşietten tiksindinmi
ben koymuştum gördün müannesininbirtanesi
kuzum amma çok iş veriyolar sana... başını bi kaldıramıyosun.
bu arada yeni göbiş koyan kimse yok yaaaa...
ben koymuştum gördün mü
:)) bencede... çevremde 5 kişi doğum yaptı bu sene sadece biri kız.
bende oğlan gördüm bide kedi falan görmştüm oda kız demekmiş, terse çıkma durumuda var tabi:)
ensarnazım senle benim göbüşün maaşşAllahı var zaten tontiştik iyice tontiş olduk o yüzden bilemiyoruz ne kadar büyüdüğünü
ben koymuştum gördün mü
canım çok sağol cizelgeyi yaptımmm
=))) merakla bekliyorum bakalım.. kız olursa kasım ayı erkek dolu nazlı oluruz anneler
ensarnazım senle benim göbüşün maaşşAllahı var zaten tontiştik iyice tontiş olduk o yüzden bilemiyoruz ne kadar büyüdüğünü
haklısın tatlım :ama tek fark ben karnımın iyice sertleştitiğini ve gerildiğini hissediyorum Allahtan hamilelikle birlikte iştahım kapandı yoksa düşünemiyorum
ekşi ve tuzlı şeyler salatalık çok yedim. etten tiskinmedim. tatlıdan ve yumurtadan tiskindim... =) senin kız herhaldee???
arkadaşlar başka yazan olmamışşşşşşşşşş hatırlamıo musunuz yoksa aşk olsun :)
benim bir açık bir kapalı çözemedim daha
canım çok iyi kalplisin... ama erkenden niyetlenmek iyi değil. bizim bir tanıdık vardı hamileydi şimdiden kreşe nereye versem diye düşünüyordu öğretmen kendisi maalesef düşük yaptı o yüzden erkenden birşeyler planlamak bana göre iyi değil hayırlısı Allahtan... Allah nasip ederse o güzel günleride göreceğiz
Çınar güzel isim, sen bastır çınar için... Allah nasip ederde 2. çocuğum olur birde erkek olursa bende çınar koymak istiyordum hatta akşam öyle konuşmuştuk.
canım amway in bebek deterjanı var ben onu düşünüyorum yüzde yüz bitkisel..
haklısın tatlım :ama tek fark ben karnımın iyice sertleştitiğini ve gerildiğini hissediyorum Allahtan hamilelikle birlikte iştahım kapandı yoksa düşünemiyorum
bende atrık çok sık acıkıyorum ama söyle canım hiç birşey yemek istemiyor bide mide bulantılarım hala devam ediyor eger ac kalmıyayım diye zorla yersem sonu kötü oluyor
canımm 1.6 çıkmıştı bizimkisi
cnm benım 1.6 cıktı ıkılı test sonucum temzıdı gebelık sekerı bırazcık yuksek oldugundan önumuzdekı ay 3lu testı de yapacagız
canım bu mide bulantılarının cinsiyetle alakası var mı çok bulanıyorsa kız bulanmazsa erkek diye benimde acayip bulanıyorrr
bence yokk benimde hep bulandı ama erkek
ama kızlar şimdiden araştırmak lazım, hem aldığımız kıyafetleri bunlarla yıkayıp sonra ütüleyip bebeğimize öyle giydireceğiz :)
o yüzden detarjanını bari alsam koysam 1-2 ay sonra, aldıklarımı yıkar yıkar koyarım tertemiz :)
ne güzel işte ama ben emin olamam kendim araştırmam lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?